eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واااااای تررررشک😍😋بیا ببین🥰 بیا خودت درستش کن راحت بزار یخچال و حتی برای زمستون فریز کن😅 ⬅️یک کیلو آلبالو ⬅️۱قاشق غ نمک ⬅️دو لیوان آب ⬅️یه مشت میوه خشک ⬅️یه قاشق زرشک ⬅️دو قاشق رب انار ⬅️یه قاشق شکر یا نبات 🍒⬅️داخل قابلمه آلبالو ها را با آب بزارید رو حرارت تا بجوشه ،،کف روشو بگیرید ⬅️بعد بهش میوه خشک و نمک و رب و نبات بزنید ⬅️بزارید با حرارت ملایم بپزه تا به غلظت مناسب برسه ⬅️وقتی سرد شد داخل ظرف ریخته میشه ۱۰ روز در یخچال و یکسال در فریزر نگهداری کرد👌 ⬅️⬅️🍒من ۵ کیلو آلبالو درست کردم 👈🏻🍒اگه میوه خشک نداشتین فقط با آلبالو درست کنید تنهایی محشره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم زعفرانی😍😋 تخم مرغ ۲ عدد شیر ۲ پیمانه نشاسته ذرت ۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم گلاب ۲ ق غذاخوری وانیل نصف ق چایخوری زعفران دم کرده به میزان لازم 🟨ابتدا تخم مرغ و شکر رو با ویسک بزنید تا صاف شه. 🟨بعد نشاسته ذرت رو افزوده و کامل هم بزنید. 🟨حالا شیر، زعفران و گلاب رو افزوده و ترکیب کنید. 🟨ظرف رو روی شعله متوسط قرار داده مرتب هم بزنید تا غلیظ تر از فرنی شود. 🟨با غلیظ شدن کرم، رنگ زعفرانی آن مشخص تر می شود. 🟨اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس وانیل را افزوده و هم بزنید. 🟨روی کرم را با سلفون پوشانده و داخل یخچال حداقل ۴ ساعت استراحت دهید. 🟨حال کرم را از یخچال خارج کرده و با همزن برقی کنی و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید. 🟨کرم آماده است. 🌟این کرم هم به تنهایی قابل استفاده است وهم می توان با ۳۰۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته ترکیب و استفاده است. 🌟این کرم به مدت یک هفته داخل یخچال قابل نگهداری است. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خونگی😍😋 کالباس رو خودت درست کن و دیگه از بیرون نخر 😍 سینه مرغ ۸۰۰ گرم هویج دو عدد فلفل دلمه یک عدد قارچ ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه چوب دارچین ۱ عدد پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خ هویج های که با مرغ آبپز کردیم رو حتما دور بریزید و هویج دوباره آبپز کنید برای مخلوط کردن با مرغ🌱 مواد کالباس نباید خیلی شل باشه پس آب مرغ زیاد نریزید🍀 چون مواد نگهدارنده نداره باید زود خورده بشه🌱 ادویه ها برای مرغ و کالباس : ادویه دودی ، زرد چوبه ، پولبیبر، پودر سیر فراوان، پودر آویشن ، گلپر، کاری ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون شیر😍😋 مواد لازم: ١٠٠ گرم آرد🥡 ( نول ) رو با ٥ گرم خمير مايه فوري🥄 و ٢٠٠ ميلي ليتر شير 🥛 و ٢ تا تخم مرغ🥚 مخلوط كنيد، روش رو سلفون بپيچيد و بذاريد ٥٠ دقيقه استراحت كنه. حالا تو يه كاسه ي بزرگ ٤٤٠ گرم آرد،🥡 ٢٥ گرم پودر شير🥛 ٧٥ ميلي ليتر آب💧 ٦٠ گرم شكر🍚 و مخلوطي كه بالا درست كرديم رو مخلوط كنيد و ده دقيقه ورز بديد. بعد از ده دقيقه ٥ گرم نمك🧂 و ٩٠ گرم كره ي نرم شده🧈 رو بهش اضافه كنيد و دوباره واسه ٥ دقيقه خمير رو ورز بديد. روش رو سلفون بپيچيد و بذاريد يكساعت استراحت كنه. كف كار رو من تركيب كره ي اب شده🧈، كمي روغن🥃 و عسل🍯 ميزنم. (٢٠ گرم كره، ٥ گرم روغن، دو قاشق عسل) ميتونيد حتي كنجد هم بپاشيد كف كار. بعد از چيدن چونه ها كنار هم روش رو كمي اب اسپري كنيد و اجازه بديد خمير ٢٠ دقيقه ديگه استراحت كنه. بعدش رومال كنيد و تو فر از قبل گرم شده بمدت ٢٠ دقيقه بپزيد. دماي فر برقي ١٧٠، گازي ١٨٠ سايز قالب ٣٠ در ٢٤ براي رومال من از تركيب زرده تخم مرغ و شير و كمي وانيل استفاده كردم. پودر شير همون شير خشك قناديه، تو بسته هاي كوچيك تو لوازم قنادي ها هست. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سیب زمینی 😍😋 مواد لازم برای یه کاسه بزرگ: سیب زمینی آب پز متوسط🥔 ۴ عدد ژامبون یا کالباس دلخواهتون🥓 ۳۰۰ گرم خیارشور🥒 ۴-۵ عدد ذرت پخته شده🌽 ۱ قوطی شوید خرد شده🌿 ۲ ق غ یا کمی شوید خشک ‌برای سس: ماست🍶 ۵ ق غ (شل نباشه، من ماست سون زدم) سس مایونز🥣 ترجیحا کم چرب یا بدون چربی ۴ ق غ آبلیمو🍋 ۲ ق غ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، آویشن 🍃و پاپریکا نان تست🍞 ۴ عدد + روغن زیتون یا روغن مایع🫒 ۳ ق غ + جعفری خشک یا تازه☘️ و پودر سیر یا سیر تازه رنده شده🧄 ‌ ‌(یا داخل فر یا ایرفرایر بذارین یا توی تابه تفت بدین که ترد و طلایی شه و موقع سرو روی سالاد بریزین که ترد بمونه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳یک لقمه‌ی ایتالیایی ساندویچ چوریزو با نان خمیر ترش، ترکیبی از طعم‌های دلپذیر و بی‌نظیر! سس ریحان تازه و پیاز کاراملی شیرین، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را در هر لقمه ایجاد می‌کنند. این ساندویچ خاص و خوش‌طعم را از دست ندهید! مواد لازم برای یک ساندویچ نان ۲ برش کره ۱/۲ قاشق غذاخوری چوریزو ۱ عدد پنیر موزارلای تویی ۴ عدد یا ۲ قاشق غذاخوری رنده شده کره را روی نان زده چوریزو چیده و روی آن پنیر قرار میدیم میره برای ۱۵ دقیقه دمای ۱۶۰ درجه داخل فر مواد لازم سس روغن زیتون ۱/۲ پیمانه ریحون ۱ پیمانه سیر ۲ حبه اورگانو ۱ قاشق چایخوری سرکه ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری همه ی مواد را داخل مخلوط کن ریخته تا کامل ترکیب بشن پیاز کاراملی پیاز خلالی ۳ عدد بزرگ کره ۱ قاشق غذاخوری روغن ۴ قاشق غذاخوری آب جوش ۱/۴ پیمانه سرکه ۱ قاشق چایخوری پیاز را داخل تابه داغ شده ریخته بدون روغن هم زده تا کامل آب پیاز گرفته شود و پیاز شفاف شود بعد کره و روغن‌ها اضافه کرده تفت داده تا زمانی که طلایی شود ابجوش و سرکه را اضافه کرده روی حرارت می ماند تا آب ام کشیده شودو کاراملی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافین پنیر خامه ای😍🌸 مواد لازم: کرم پنیری مغزی 200 گرم پنیر خامه ای بدون نمک🧀 2 قاشق غذاخوری شکر یا پودر قند🍚 1 بسته وانیل شکری یا ۱/۴ ق چ وانیل مایع🌸 برای خمیر مافین 2 عدد تخم مرغ🥚 شکر قهوه ای 170 گرم یا شکر سفید ۱۵۰گ بهمراه ۲۰گ ملاس🍚 100 میلی لیتر روغن مایع🥃 200 گرم خامه ترش ،باتر میلک یا ماست یونانی🍶 200 گرم آرد گندم سه صفر🥡 یک ق غ بیکینگ پودر🥄 پودر کاکائو20گ🍫 1 پینچ نمک🧂 فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید بدون فن با فن حدود ده تا ۱۵ درجه کم کنید . برای فیلینگ، پنیر خامه ای را با شکر و وانیل در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. در فر ۱۸۰ پخت کنید به مدت تقریبی 25تا30 دقیقه در نهایت مثل پنبه میمونه که تو دهن آب میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خونگی😍😋 کالباس رو خودت درست کن و دیگه از بیرون نخر 😍 سینه مرغ ۸۰۰ گرم هویج دو عدد فلفل دلمه یک عدد قارچ ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه چوب دارچین ۱ عدد پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خ هویج های که با مرغ آبپز کردیم رو حتما دور بریزید و هویج دوباره آبپز کنید برای مخلوط کردن با مرغ🌱 مواد کالباس نباید خیلی شل باشه پس آب مرغ زیاد نریزید🍀 چون مواد نگهدارنده نداره باید زود خورده بشه🌱 ادویه ها برای مرغ و کالباس : ادویه دودی ، زرد چوبه ، پولبیبر، پودر سیر فراوان، پودر آویشن ، گلپر، کاری ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ نون کاراملی🍮 موادلازم: 100 گرم نون🥖 ‌ ‌ 350 گرم شیر🥛 ‌ ‌ 3 تخم مرغ 🥚 ‌ ‌ 500 گرم شیرعسلی 🍯 ‌ ‌ ‌ ‌ برای کارامل: ‌ ‌ 350 گرم اب ‌ ‌ 350 گرم شکر ‌ ‌ ‌ مرحله 1 ‌ ‌اول از همه کارامل را درست می کنیم. ‌ ‌مرحله 2 ‌ ‌در قابلمه ای روی حرارت ملایم آب و بعد شکر را اضافه کنید و بگذارید بجوشه و اجازه بدید مخلوطتان حدود 20 تا 25 دقیقه حباب بزنه یا تا زمانی که کاراملی خوب و غلیظی به دست بیاد. رازش تو اینه که هرگز هم نزنید و وقتی می گم هرگز، یعنی هرگز! ‌ ‌مرحله 3 ‌ ‌کارامل خود را در یک تابه 20 سانتی متری بریزید و مطمئن بشید که اونو به خوبی روی لبه های تابه پخش کنید. ‌ ‌مرحله 4 ‌ ‌در مخلوط کن، نان را با شیر، تخم مرغ و شیرعسلی شده اضافه کنید و همه چیز را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که یکدست شود، مخلوط کنید. ‌ ‌مرحله 5 ‌ ‌مخلوط خود را در تابه بوندت بریزید و با فویل آلومینیومی بپوشانید و در یک قابلمه بزرگ و کم عمق اضافه کنید. در قابلمه را با احتیاط مقداری آب داغ بریزید تا نیمه پر شود، درب آن را ببندید و پودینگ خود را حدود 40 دقیقه بپزید. ‌مرحله 6 ‌ ‌تابه را با احتیاط از قابلمه خارج کرده و در محل سرو برگردونید ‌ 🥗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی خانگی هندوانه😍🍉 فقط با سه قلم مواد🥰😍😋 ابتدا هندوانه را حلقه ای برش دهید.سپس ان را از پوست جدا کنید. (تخم های هندوانه را حتما خارج کنید.) ان را ب مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ ببندد. حالا هندوانه یخ زده را به همراه نصف یک خامه صورتی صبحانه و یک پیمانه پودر قند(شکر اسیاب شده ) با یکدیگر میکس کنید و ( نیم ساعت مجدد در فریزر قرار دهید تا مقداری صفت تر شود) واین نکته راحتما رعایت کنید ک وقتی در قالب هندوانه میریزد بستنی وا نرود❤️ در این مرحله ک بستنی اماده اس میتوانید اصلا توی قالب نریزید و اسکوپ بزنید و توی کاسه بریزید و با قاشق میل کنید و یا مثل من توی قالب حلقه ای هندوانه چوب بستنی بزنید و روی یک سطح صاف یک کاغذ روغنی بگذارید و بستنی خود را درون ان بریزید و در ۲۴ ساعت در فریز قرار دهید و سپس با جاقد برش دهید و نوش جان کنید😍 نکته: 1برای ریختن توی قالب هندوانه حتما اینکار را به سرعت انجام دهید و سریع مجدد در فریزر قرار دهید ک بستنی آب نشود. 2 )حتمااا شکر را اسیاب کنید در غیر اینصورت دونه های شکر زنده میمونن در بستنی)درست کنید و توی این روزای گرم تابستون خنک شید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛