فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کالجوش_عدس 😋😍
کالجوش عدس ی طعم جدید و بیاد ماندیه ک عاشقش میشی😍
اولین بار توی صبحانه بار هتل این عدسی رو دیدم و منم از اونجایی ک عاشق تست طعم های جدیدم کمی اوردم ک تست کنم
اخ اخ نگم ک چقدر بدلم نشست 😍
ازشون ک پرسیدم جواب درست درمونی کندادن واسه رسپی😑🤣
ولی خودم ی حدسهایی زدم و شروع به کار شدم ک درستش کنم
خیلی طعمش شبیه به اون چیزی شد ک رسپیشو نداد 👌🤩
بریم درستش کنیم😍
عدس رو به همراه سیب زمینی میزاریم بپزه
سیب زمینی ک پخته شد در میاریم و میکوبیم
پیاز داغ فراوان درست میکنیم و زردچوبه میزنیم
سیب زمینی له شده رو به همراه نمک و فلفل سیاه اصافه میکنیم و حسابی تفت میدیم
حالا کشک هم به همراه زعفران اضافه میکنیم و میریزیم داخل عدس هم میزنیم و تمام😍👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم👇
شکلات شیری: ۱۰۰گرم
شکلات تلخ: ۱۰۰گرم
شکلات سفید: ۱۰۰گرم
کره بادوم زمینی: ۱ق.غ پر
بادوم زمینی بو داده شده: ۱لیوان
.
همه شکلاتامونو داخل تابه میریزیم و روی شعله مستقیم با حرارت خیلی کم قرار میدیم یا از شعله پخش کن استفاده میکنیم مرتب هم میزنیم تا شکلاتها آب بشن بعد کره بادوم زمینی رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن و ترکیبمون روان بشه در آخر بادوم زمینی رو اضافه میکنیم و از رو حرارت برمیداریم.تا موادمون داغ هست قاشق قاشق برمیداریمو روی کاغذ روغنی میریزیم.نیم ساعت تو یخچال میذاریم تا سفت بشه بعد از کاغذ جدا میکنیمو تو ظرف سرومون میچینیم.
به همین راحتی میتونیم تو خونه یه شکلات مغزدار خوشمزه درست کنیم😋
#شکلات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیار کاربردی ، سبک و خوشمزه :
دستور تهیه ناگت:
دو عدد سینه مرغ
نصف فنجان آرد سوخاری
نصف فنجان شیر
یک عدد تخم مرغ
دو قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
می توانید هر ادویه ای که می خواهید اضافه کنید.
یک لیوان برنج آب پز (من از برنج ریز استفاده کردم)
یک لیوان روغن برای سرخ کردن
سینه مرغ را به صورت مکعبی برش دهید و چرخ کنید گ ، بقیه مواد را به جز برنج اضافه کنید و ورز دهید ، سپس برنج را اضافه کنید و دوباره ورز دهید و تراکم خمیر را بررسی کنید ، اگر خیلی نرم است ، می توانید کمی بیشتر پودر سوخاری اضافه کنید. بزارید داخل فریزر و در زمان احتیاج سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_زرافه
🔷مواد لازم
🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
🔹شکر 1قاشق غذاخوری
🔹شیر ولرم1/2پیمانه
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹شکر 8قاشق
🔹پودر کاکائو 2قاشق
🔹کره آب شده 1/4پیمانه
🔹وانیل کمی،نمک کمی
🔹آرد حدود350گرم
♨️طرز تهیه:
ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید
وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه
تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید
بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید
و خمیر سفید رو دورش رول کنید
این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید
کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید
و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون سیب زمینی😳🥔🍞😍😋
ازاون غذاهای خوشمزس که عجله داری ولی دلت یچیزی خوشمزه میخواد😋
اگه از هشتگ یا اکسپلور میبینی حتما به پیجم سربزن اموزش غذاهای شمالی ودسرای سه سوته دارم
موادلازم👇🏼
نیم کیلو سیب زمینی
۳پیمانه ارد
یه قاشق ق خ بکینگ پودر
۲عدد تخم مرغ
به دلخواه پنیر پیتزا یه لیوان
پیازچه خوردشده یه لیوان
جعفری خورد شده یه دسته
نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر به مقدار لازم
روغن مایه یک سوم لیوان
طرزتهیه👇🏼
اول سیب زمینی ابپز میکنیم وبعدتمامی موادو باهم ترکیب میکنیم مخلوط میکنیم اگه به دستتون چسبیدچندقاشق اردبزنین روی یه سطعی خمیرو به دو قسمت تقسیم میکنیم با وردنه بازمیکنیم باهر وسیله ای که داشتین برش میزنم تو ماهیتابه سرخ میکنیم در ماهیتابم میذاریم تا مغز پخت بشه
نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شاه_پلو_آذربایجان😍😋
امروز خوشمزه ترین ناهار رو براتون گذاشتم تا حالا درست کردین؟؟
اگه مثل من عاشق ناهار مجلسی هستید این دستو ر از دست نده هم سالم و هم فوق العاده خوشمزه و برا مهمانی ها عالیه
خیلی راحت توی خونه درست کن
و باز هم یه شیک و مجلسی دیگه🤓😃
مواد لازم:
600 گرم برنج خیس خورده
600 گرم گوشت (گوسفند، گوساله)
4-5 عدد پیاز خلالی خرد شده
100 گرم آلو خشک
120 گرم زردآلو خشک
50 گرم کشمش
150 گرم شاه بلوط(اختیاری)
250 گرم کره ذوب شده
زعفران دمکرده
100 میلی لیتر آب گرم(برای پخت گوشت با حرارت خیلی ملایم)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه دلخواه دیگه طبق ذائقه
نان لواش و یا خمیر یوفکا(حتما دو طرف نان یا یوفکا چرب شود)
ظرف پخت را روی اجاق گاز یا در فر 200 درجه سانتی گراد حدود 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا نان یا خمیر یوفکا طلایی و ترد شود
دستور با صدا توضیح داده شده عشقا😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه سیب زمینی رو اینجوری بپزی، عمرا روش های دیگه رو امتحان کنی!😍😋
دو عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و قاچ کنید.
داخل قابلمه منتقل کنید و روش آب جوش بریزین و با کمی نمک بزارین آبپز بشه .
سیب زمینی ها رو با گوشتکوب پوره کنین .
مقداری نمک و فلفل سیاه،
کمی جعفری خرد شده،
دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا،
دو قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری
یک تخم مرغ
اضافه و خوب باهم ترکیب کنین .
دستتونو چرب کنید و بهشون شکل بدین .
در آخر هم داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳با کدو حلوایی چه خوشمزهها که نمیشه درست کرد
مواد لازم:
کدو حلوایی ۱ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی
شیر ۱ لیوان
دارچین نصف ق چ
نشاسته ذرت ۴ ق غ
یا پودر ژلاتین ۲ ق غ
بادوم زمینی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ
کدو ها رو نگینی خرد میکنیم و در اب میریزیم تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن ابکش میکنیم و در غذاساز میریزیم شیر عسلی و دارچین را اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم حالا در قابلمه میریزیم و یک لیوان شیر میزنیم و با حرارت ملایم همیزنیم نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک میکنیم و بازم همیزنیم ، در ظرف پیرکس میریزیم و روشو بادوم زمینی خر شده به همراه عسل میریزم و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت میدیم
نکته:
اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاظر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان اب سرد به روش بن ماری روی کتری همبزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قلیه_ترش 🍛
موادی که نیاز داریم🥩🧅
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، کمی پودر دارچین و نمک
سیب زمینی عدد
رب گوجه ۱ ق چ
رب انار ۲ ق غ
تمر هندی ۱۰۰ گرم
.
- نمک رو از همون اول اضافه کنید، نه تنها گوشتتون دیر نمیپزه، بلکه پروتئنای گوشت شکسته میشه و گوشت پنبه ای تحویل میگیرین😉
- هرچی سیب زمینی پخته بیشتر باشه غذاتون غلیظ تر میشه و ترشی غذا کمتر میشه، پس به اندازه دلخواهتون اضافه کنید
.
-سیب زمینی سرخ کرده هم دلخواه هست😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت
آرد سفید 2 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل کمی
ماست پرچرب 1 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
پودر سیر کمی(به دلخواه)
پنیر پیتزا چند قاشق
برای مواد داخل کیک گوشت میتونید از ترکیب گوشت چرخکرده یا مرغ و یا ژامبون،سوسیس و هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
همه مواد رو از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
تخم مرغ ها+نمک+فلفل را در کاسه بریزید و برای 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن و پف دار شود.
سپس ماست را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
در انتها روغن را اضافه و دوباره 2 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید.
آرد+بیکینگ پودر را از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
مخلوط آرد را در سه مرحله به آرامی با مواد مخلوط کنید.
کف قالب به ابعاد 20×30 را چرب کرده و نیمی از مواد رو کف قالب پهن کنید.
مواد گوشتی را روی آن بریزید و صاف کنید .
کمی پنیر پیتزا(به دلخواه) روی جواد گوشتی بریزید.
باقی مانده خمیر را روی مواد گوشتی پخش و صاف کنید.
خمیر مقداری چسبنده ست که کاملا طبیعیه.
روی کیک ره به دلخواه با هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید.
من با کچاپ روی کیک رو طرح انداختم.
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید .
زمانی کیک گوشت آماده است که خلال دندان تمیز از آن خارج شود.
میتونید در تابه دو طرفه این کیک رو بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک گوشت
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مارمالاد_پرتقال
مواد لازم:
پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم
رنده پوست پرتقال: به میزان لازم
شکر: ۲ کیلوگرم
اسانس پرتقال: یک قاشق چایخوری
ژلاتین: ۶ ورق
گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
جوهرلیمو: ۲ قاشق چایخوری
✍طرزتهیه :
ابتدا پرتقالها را که پوست کندهایم خرد کرده و هسته میگیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه میکنیم. بعد از میکسکردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمهای مسی ریخته و روی حرارت میگذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهیم تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود. قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف شکر را نیز میگیریم تا مارمالاد کدر نشود. درنهایت ژلاتین نرم شده را به همراه جوهر لیمو و اسانس و گلوکز روی حرارت به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم میزنیم تا گلوکز ذوب شود. مارمالاد را در دمای محیط میگذاریم تا خنک شود. در این زمان در صورت دلخواه مقداری رنده پوست پرتقال را به آن اضافه میکنیم. سپس آن را در شیشههای مخصوص مارمالاد ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛