eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم من اومدم با اسلایس لیمو خشک خونگی نکاتش رو براتون مینویسم🤩😍 🍋۱.لیمو های زرد هم لیمو خشک خوشگلتری میدن هم تلخی کمتری دارن 🍋۲.برای خشک کردن داخل فر یا سرخ کن ضخامت اسلایس ها کم نباشه چون میسوزن ولی جلوی آفتاب ضخامت مهم نیست 🍋۳.برای داخل خورشت هسته هارو جدا کنید اما اگر برای تزیین روی چای و دمنوش میخواین استفاده کنید احتیاج نیست در کل بعضی لیمو ها هسته ی بی نهایت تلخی دارن جدا بشه بهتره حتی برای دم کردن چای با لیمو هسته هارو در بیارید بهتره 🍋۴.اول سرخ کن رو ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گرم کردم لیموهارو چیدم و ۳۰ دقیقه با دمای ۱۲۰ زمان دادم اگر خشک نشد و رنگش خوب نبود بیست دقیقه دیگه زمان بدید 🍋داخل فر هم به همین ترتیب عمل کنید دما کم و زمان بیشتر اگر دما زیاد باشه میسوزن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم🔻 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر سس بشامل🔻 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز طرز تهیه🔻 پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم. طرز تهیه سس بشامل🔻 کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋 ۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم ۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم ۳-کشک ٨۰۰ گرم ۴-گردو ۵۰ گرم ۵-پیاز ۵ عدد ۶-نعنا خشک ۴ ق.غ ۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد ۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ ۱۰-هویج ۲ عدد ۱۱-انجیر ۲ عدد ۱۲-برگ بو ۳ عدد ۱۳-سیر ۱ بوته کوچک مراحل پخت: ۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم. ۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.) ۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه. ۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارمالاد توت فرنگى😍😋 مواد لازم توت فرنگى🍓 ١ كيلو گرم جوش شيرين ١ ق س + ١/٥ ليتر آب سرد براى شستن توت فرنگى شكر🍚 ٥٠٠ گرم كره 🧈١ ق س آبليمو يا جوهر ليمو طرز تهيه: توت ها را شسته و در محلول جوش شيرين وآب به مدت ٥ الى ١٠ دقيقه خيس كنيد. سپس آبكشى كرده و دم توت فرنگى هارا بگيريد. در ظرف مناسبى توت ها خرد كرده و با شكر مخلوط كنيد. يك شبانه روز داخل يخچال بگذاريد. سپس توت ها و شكر را با هر وسيله اى كه در دسترس داريد له كنيد و در قابلمه مناسبى بريزيد، روى حرارت متوسط بالا قرار دهيد وقتى بجوش آمد و كف كرد كره را جهت جلوگيرى از كف زياد اضافه كرده و كف ها را جدا كنيد. مرتب هم بزنيد.دقت كنيد ته نگيرد! بعد از حدود ٣٠ دقيقه كمى از مارمالاد را در آب سرد امتحان كنيد اگر منسجم بود مارمالاد آماده است. آبليمو يا جوهر ليمو را افزوده و بعد از يك جوش برداريد. مارمالاد داغ را در شيشه هاى تميز و خشك ريخته در آن را محكم ببنديد. سپس شيشه ها را درون قابلمه اى مناسب بچينيد و مقدارى آب بريزيد طوريكه تا نيمى از شيشه ها درون آب باشد و يك ربع روى حرارت بجوشانيد. بگذاريد داخل آب خنك شده سپس در محل خنك نگهدارى نماييد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک نارگیلی با مغز شکلات 😍😋 مواد لازم : آرد 🥡 ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر🍚 ۱/۳ پیمانه تخم مرغ🥚 ۳عدد وانیل 🌸۱/۲ ق چ شیر گرم 🥛 ۱/۲ پیمانه روغن مایع🥃 ۱/۲پیمانه بیکینگ پودر🥄 ۱ق چ شکلات سکه ای 🍫 پودر نارگیل 🥥۱ و ۱/۲ پیمانه تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه روغن و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا ارد و بیکینگ پودر که از قبل الک کردین رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پودر نارگیل رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و توی قالب مافین که کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و میتونید بین مواد شکلات سکه ای بزارید و روش یکم مواد بریزید و در آخر بریزید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فالوده خونگی😍😋 مواد لازم برای شربت فالوده : آب ۴ لیوان شکر ۲ونیم لیوان گلاب ۵ ق غ هل نوک قاشق دستور تهیه : آب و شکر رو میزاریم‌ رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه. در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه ظرف حتما باید فلزی باشه. یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم (شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون با لیموی تازه و شربت سرو کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(مرغ شکم پر)🐥😋🤌😍😋 ✅مرغ🐥👈یک عدد ✅سبزی معطر👈یک لیوان خرد شده ✅گردو🌰👈نصف لیوان ✅سیر🧄👈سه حبه ✅پیاز🧅👈دو عدد ✅رب انار🔴👈۲ قاشق غذا خوری ✅آلو بخارا👈ده عدد ✅زعفران💯👈به مقدار دلخواه ✅زردچوبه🟡👈به مقدار لازم ✅فلفل سیاه⚫️👈به مقدار لازم ✅نمک🧂👈به مقدار لازم ✅روغن🧈👈به مقدار لازم ✅برنج🍚👈چهار الی پنج پیمانه ❗️مواد داخل سینی: ✅سیب زمینی🥔👈دو عدد ✅هویج🥕👈دو عدد ✅آویشن🟢👈یک قاشق چای خوری ✅نمک🧂👈یک قاشق چای خوری ✅فلفل سیاه⚫️👈یک قاشق چای خوری ✅روغن🧈👈سه قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا باشه،گیاهی باشه اینقدر هم خوشمزه😍😋 مواد لازم: پاستا: ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد جعفری: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه گوجه: ۴ عدد سویا : ۳/۴ پیمانه گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری مرزه: ۲ قاشق مرباخوری تخم گشنیز و زنجبیل :نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری نمک/ فلفل پنیر گیاهی چدار دمای ۲۰۰ درجه /۱۰ دقیقه عزیزای دلم من از سویا غیرتراریخته مانداسوی بافت ریز استفاده کردم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋 مواد لازم: ۱عدد سینه با ۲ران مرغ🍗 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 زعفرون آبکرده💛 ۳قاشق غذاخوری دو عدد پیاز🧅 رنده و آبگرفته شده ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی🐑 نصف فلفل دلمه رنگی🫑 نگین شده طرز تهیه: سینه و ران مرغ با دنبه چرخ کنید ادویه و زعفرون و فلفل دلمه با پیاز رنده شده آبشو گرفته بهش اضافه کنید داخل کیسه فریزر به قطر یک سانت پهن کنید و بزارید فریزر با خط کش اندازه بگیرید و تکه کنید داخل ماهیتابه بدون روغن کمی که داغ شد بزارید روش با زعفرون و کره آبشده چرب کنید وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرشو نیز سرخ کنید دنبه باعث بافتی نرم و آبدار میشه حتما از ترکیب سینه و ران استفاده کنید اگر به دنبه حساسید البته هیچ بوی نمیده مطمئن باش 😍از کره استفاده کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل بیسکوییت های شکری (شوگر کوکیز) به همراه تهیه و تزیین با رویال آیسینگ.👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗😍😋 -,✎موادلازم : 1- ران مرغ 1.5 کیلو 2-3 عدد سیب زمینی 8-10 مینی پیاز -,✎مواد سس: نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر ماست 2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری کاری نمک 2 تکه کاغذروغنی نسوز -`,✎طرز تهیه : تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗😍😋 -,✎موادلازم : 1- ران مرغ 1.5 کیلو 2-3 عدد سیب زمینی 8-10 مینی پیاز -,✎مواد سس: نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر ماست 2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری کاری نمک 2 تکه کاغذروغنی نسوز -`,✎طرز تهیه : تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛