eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
برای 4 نفر مناسب برای سفره های 🍎🍏 طرز تهیه 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
. . تارت .. يه گزينه قرتي و جذاب واسه مهموني و دور هميه...😍 كه البته نوعي فينگر فود هم محسوب ميشه... فقط حواستون باشه تارت هايي كه از لوازم قنادي يا هايپر تهيه ميكنين تارت نمكي باشه كه موقع خوردن حسابي بهتون بچسبه😉 تارت شيرين خريدن همانا و نفرين كردن جباري همان...😁👊 . خب بريم سراغ دستور 👇 براي اين تعداد ميرزا قاسمي ٥ تا دونه بادمجون متوسط و ٤ تا دونه گوجه درشت رو كبابي كنين و حدود ٥ دقيقه توي قابلمه بذارين و درش رو ببندين (اين كار باعث تعريق بادمجون و گوجه ميشه و به راحتي پوستشون جدا ميشه) بادمجون و گوجه رو خيلي ريز ساطوري كنين و كنار بذارين ٤ حبه سير رو رنده بزنين و تو كمي روغن تفت بدين نمك و فلفل و زردچوبه به اندازه كافي بريزين و بادمجون و گوجه ارو اضافه كنيد... حسابي هم بزنيد و به اندازه ١/٤ ليوان آب جوش بريزيد (تقريبا دو سه قاشق آب) و ٢٠ دقيقه زمان بدين تا مواد به خورد هم برن و ميرزا قاسمي جا بيوفته... حالا سه يا چهار تا تخم مرغ اضافه كنين و هم بزنين بعد از يكي دو دقيقه ميرزا قاسمي آماده سرو ميشه ، اجازه بدين كمي خنك بشه و توي قيف بريزيد و با ماسوره توي تارت هارو پر كنيد و به دلخواه تزيين كنين (از اين قسمت يه ويديو كوتاه توي استوري ميذارم براتون😊) . پ.ن:من هيچ وقت توي ميرزا قاسمي رب نميزنم در صورت تمايل ميتونين يه قاشق رب اضافه كنين😊 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مرغ پیش غذایی خوشمزه وساده کیک مرغ یکی از بهترین ایده های برای تهیه یک پیش غذای خوش مزه و متفاوت است. با دستور زیر یک کیک مرغ خوش طعم درست کنید.   مواد لازم برای تهیه کیک مرغ : مرغ : یک عدد سینه کامل پیازچه کوچک : ۳ یا ۴ عدد جعفری خرد شده : ۱۰۰گرم نان تست : ۱۲ عدد تخم مرغ : ۳ عدد خیارشور : ۲۰۰گرم هویج : ۱ عدد سس مایونز : یک فنجان ماست : یک فنجان سس هزار جزیره : ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم   طرز تهیه کیک مرغ : برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم.   تخم مرغ رو رنده میکنیم .   خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم .   هویج رو رنده میکنیم .   جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم .   همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.   کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید به این ترتیب می چینیم .   یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .   روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .   نکته : من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم .   برای تزیین کیک مرغ می توانید از سبزیجات استفاده شده در تهیه آن استفاده کنید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بهشتی پودر شکر 200 گرم روغن جامد 200 گرم آرد 400 گرم وانیل یک قاشق چایخوری زعفران و کاکائو برای رنگ کردن شیرینی روغن مایع 25 گرم طرز تهیه : ابتدا روغن و پودر شکر رو با هم زن میزنیم تا سفید بشه بعد آرد رو اضافه میکنیم خوب ورز میدیم بعد روغن مایع و وانیل رو اضافه میکنیم اگر مایل بودین مواد سه قسمت میکنید مواد رو زعفرانی و کاکائویی هم درست میکنید داخل قیف ریخته و شکوفه میزنید توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردی یک ربع با دمای 170 درجه میزارید بپزه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده ۱ دسته جعفری ۱ عدد پیاز رنده شده ۴-۳ ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) ۱ عدد تخم مرغ به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز. پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید طرز تهیه: همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود. مواد لازم برای تهیه سس: ۳ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد پیاز تازه ۳ حبه سیر نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ ۴-۳ ق.غ روغن فلفل سیاه. نمک. ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی. کمی پودر شکر طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید. بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید. نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید. برای تزیین کمی سیب زمینی سرخ کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ . طالبی ژله باید هم خوشگل باشه هم خوشمزه👌 ۲ عدد ژله طالبی رابا ۲ لیوان آب جوش حل کرده وبذارید روی بخار کتری تا خوب شفاف و حل بشه بعد ۱/۵لیوان آب سرد به اون اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید. یک عدد ژله لیمورا با یک لیوان آب جوش حل کرده روی بخار کتری بذارید تاحل و شفاف شود و نصف لیوان یا کمی بیشتر ( ۳/۴ ) به آن آب سرد اضافه کنید وقتی به دمای محیط رسید یک قاشق بستنی اضافه کنید اندازه بستنی به دلخواه تغییر رنگ است از کم شروع کنید تا به رنگ دلخواه برسد. همیشه ‌ بک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط ، بن ماری ( روی بخار کتری ) حل وشفاف و با ۱/۲ یا ۳/۴ لیوان آب سرد مخلوط می کنم. برای ریختن ژله در لیوان از پیمانه آشپزی استفاده کنیدتا همه لیوانها به یک اندازه ردیف شوند . مرحله اول از پیمانه ۱/۴ کپ ( ۶۰ میل) یک پیمانه ژله طالبی کف لیوان بریزید. مرحله دوم از پیمانه یک ق غ پُر (۱۵ میل) هر مرحله را ۲۰ دقیقه در یخچال گذاشته و مرحله بعدی را انجام دهید. از ابتدای کار برای ریختن ژله از قیف استفاده کنید به آرامی ژله را بریزید و در یخچال بذارید تا دیواره لیوان رنگی نشود. یک ژله خوشگل دردسرهای خودشو رو بهمراه داره پس باید صبر و حوصله و دقت بخرج بدید. روی آخرین سطح را با اسکوپ طالبی تزئین و قاشق ژله را با روبان پائین لیوان فیکس و تزئین کنید . 😍 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱