eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ژله_ویترینی😍 🍜طرز تهیه من برای این ژله،اول ژله رولی رو درست کردم. برای هر بسته ژله (من ژله انگور استفاده کردم) یک پیمانه آب جوش (۲۰۰میلی لیتر) روی ژله ریخته و روی بخار آب میدیم تا ذرات ژله کاملا حل شن. کمی که از حرارت افتاد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه و با ژله کمی مخلوط کرده، زیاد به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشه. کف سینی 20*30 رو سلفون میزاریم نیاز ب چرب کردن سلفون نیست.(اگه سینی کوچیکتر باشه ژله میشکنه) ژله رو روی سینی ریخته سینی را درون یخچال به مدت ۳۰_۴۵ دقیقه قرار میدیم تا ببندد سپس از طول برش زده و رول میکنیم. اگر بخواهید لبه های گلبرگ حالت دالبر پیدا کنه، یک طرف برشها به شکل دالبر برش بزنید. ژله ضخیم نباشه چون موقع رول کردن ترک میخوره و مقدار آب و بستنی کم یا زیاد نشه. مدت گذاشتن در یخچال نیز به اندازه باشه چون اگر بیشتر از حد باشه و ژله خیلی سفت شه باز ترک میخوره. برای مرحله دوم کار: ژله لیمو و نعنا رو معمولی درست کردم. توی لیوان مورد نظرم ریختم،و به صورت کج در یخچال گزاشتم تا نیم بند شه. بعد ژله بستی آلوورا درست کرده (یک بسته ژله آلوئورا رو با دو لیوان آب جوش ترکیب کرده خنک ک شد بهش نصف لیوان بستنی وانیلی یا خامه زده شده اضافه کرده خوب مخلوط کرده تا بستنی ب خورد ژله بره) روی ژله لیمو و نعنا میریزیم. باز به صورت کج(لیوان ها رو تا آخر کار سعی کنید تکون ندید) میزاریم یخچال تا نیم بند شه . حالا ژله رولی رو روی ژله بستنی آلوئورا قرار میدیم،بعد روش کمی ژله آلوئورا معمولی ک خنک شده، رو ریخته ،دوباره میزاریم یخچال تا ببنده ب همین راحتی ب همین خوشگلی. دلايل شكسته شدن ژله رولى: 👈1-پهن برداشتن ژله 👈2-زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن ژله نكاتى كه بايد رعايت كنيد: 👈بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملا باز شود -بستنی را زیاد هم نمیزنیم در حدی که فقط با ژله مخلوط شود کافیست 👈اگر ژله سرد شود ،ژله رولیه ما دو رنگ نمیشود 👈انتخاب سینی مناسب تقریبا اندازه ۲۰در۴۰ -سینی را در یک سطح صاف در یخچال قرار دهید بعد مواد را داخل سینی بریزید 👈زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45دقیقه است با انگشت امتحان کنید اگر انگشت روی ژله فرو نرود در همین حد کافیست وژله اماده برای رول کردن است. 🌹 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_ویترینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسته گلی میسازم به نام " سلام " که هر گل " دعایی " و هر برگش سلامی ,برای سلامتی شما دوستان و هم گروهی های عزیزم با بوی خوشِ زندگی سلام یکشنبه تون زیبا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 شاد باشید🐬 ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پودر ژله آماده رنگی 1 بسته کمپوت آناناس 1 قوطی در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید. طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تاسفت شود 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_قالبی_آناناس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
1 بسته پودر ژله هررنگ ژله ای را که دوست دارید و با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید داخل لیوان یا ظرف مورد نظر بریزید، بذارید داخل یخچال تا سفت بشه، برای کف روی لیوان، ژله آلوئورا درست کنید و وقتی خنک شد، هنگامی که هنوز رقیق هست با دور تند هم زن برقی بزنید تا ژله کف کنه، کف را با قاشق روی لیوان ژله ک بسته شده بریزید. من از ژله پرتغالی استفاده کردم. برای یخ هم ژله الووراء بایک لیوان آب داغ مخلوط کنید بزارید یخچال ببنده و مربعی برش بدین میتونید داخل قالب یخ هم بریزید. نوش جان 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_نوشابه_با_کف #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ خورش آلو 😋 یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورش_آلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅‌ کالباس 😋 ✍مواد لازم: سینه مرغ. 500گرم سیر. ‌ 4حبه روغن مایع. 2ق غ زرده تخم مرغ. 1عدد هویج پخته. 1عدد نمک,فلفل(سیاه و پاپریکا) ,پودر سیر,زنجبیل,آویشن. 1ق چ مغز پسته. ‌ دلخواه 🍜 طرز تهیه: اول سینه مرغها رو تیکه تیکه میکنیم بعد میریزیم داخل غذا ساز تا خمیر شه بعد ادویه ها و زرده تخم مرغ و روغن و سیر و بهش اضافه میکنیم و باز با غذا ساز مخلوط میکنیم تا یه خمیر یکدست بدست بیاد,بعد هویج پخته رو به صورت نگینی ریز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم اگر خواستین یکم خلال پسته هم میتونین بهش اضافه کنین. و درآخر مواد خمیرمون و داخل سلیفون به شکل استوانه یا پلاستیک وکیوم کالباس میریزیم و درش و محکم با نخ میبندیم تا موقع پخت آب توش نره.بعد میذاریم توی یه قابلمه پر آب جوش و میذاریم یکی دو ساعت توی آب با شعله متوسط کاملا بپزه,وقتی پختش تموم شد 24ساعت میذاریم تو یخچال و بعد سرو میکنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کالباس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای یه دسر راحت و فوق العاده خوشمزه پودینگ توت فرنگی ۱ بسته پودینگ وانیلی ۱ بسته شیر ۱ لیتر بیسکویت پتی بور یک بسته طرز تهیه : * ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید . پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه . بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید . پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید . سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید . نکته : پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن . بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱