eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ارده خانگی مواد لازم: کنجد:۱لیوان روغن کنجد یا مایع :۳قاشق غذاخوری نمک :نوک قاشق طرزتهیه : ایتدا کنجد رو در تابه ریخته وکمی تفت می دهیم تا رنگش طلایی بشه بعد که کمی خنک شد با دستگاه اسیاب می کنیم اولش کمی پودر میشه وشما باید نوک قاشق چایخوری نمک وسه قاشق غذاخوری روغن کنجد یا مایع بهش اضافه می کنیم تا راحتتر ورونتر تو اسیاب بشه کم کم خود کنجد به روغن میندازه ویه مایع سفت وغلیظ ورون تشکیل میشه حدود ده دقیقه طول می کشه این ارده رو با شیره انگور یا شیره خرما ویا عسل مخلوط کنید ویه صبحونه مقوی داشته باشید مخصوصا برای زمستان مناسبه ویا با خرما مخلوط کنید واز ش گلوله های درست کنید ودر کنجد بغلطونید ویه شیرینی خرمایی خوشمزه داشته باشید . نوش جانتون 🌹🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ارده_خونگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ حلوا سه آرد مجلسی 😋 ✍مواد لازم: آرد سفید ۱ لیوان آرد برنج ۱ لیوان آرد نخودچی ۱ لیوان شکر ۳ لیوان آب ۳ لیوان روغن مایع و کره حدود ۱ لیوان گلاب نصف لیوان عرق هل ۱/۴ لیوان زعفران کمی 🍜طرز تهیه: اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید شکر حل شد و به جوش آمد، گلاب و هل زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش کنید. در ریختن روغن دقت کنید و کم کم اضافه کنید. ابتدا آرد سفید را الک کنید و حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از ۱۵ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنید و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید و حالا آرد نخودچی الک شده را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس همه را مجدد الک کنید و روی حرارت قرار دهید، کم کم روغن مایع را اضافه کنید حلوا را مداوم هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه کنید مدام هم بزنید تا نسوزه ... حالا شربت را در چند مرحله اضافه کنید به آرد و روغن و هر بار با دقت هم بزنید. در این مرحله مراقب باشید حلوا نپاشه و نسوزید... تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع بشا و به دیواره ظرف نچسبد.حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد. حلوا را در ظرف بکشید و به سلیقه خودتون تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سه_آرد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ کیک پاستا یه سالاد شیک و مجلسی 😋 اول سالاد پاستا رو هر طور که دوست دارین درست کنین ...من با پاستا پروانه ایی و کمی سیب زمینی پخته وریز خرد شده کمی جعفری خرد شده وی هویج کوچولو رنده شده وخیار شور نمک وفلفل درست کردم اماده میکنیم وکنار میزاریم برای این قالب من حدود هفت تا سیب زمینی متوسط رو پختم ورنده کردم وبا کمی پیاز چه ریز خرد شده نمک وفلفل وچند قاشق سس حسابی مخلوط کردم نباید سس زیاد باشه چون سیب هامون منسجم نمیشه حالا یه کیسه فریزر کف قالب میندازیم وپوره سیب زمینی ها رو اول کف قالب صاف میکنیم بعد دیواره قالب رو هم با پوره سیب زمینی ها میپوشونیم بعد سالاد اماده پاستا رو توی قالب میریزیم وروی ظرف رو هم دوباره با پوره میپوشونیم ودو سه ساعت میزاریم تو یخچال بمونه بعد از قالب خارج میکنیم وروش رو با سبزیجات تزئین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پاستا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام صبح سه شنبتون زیبا امـروزتان عـالی مسیرتان پراز گل سفره تان پراز نعمت لبهایتان پراز لبخنـد نگاهتان پراز محبت و روزهای زندگی تان بدون تکرار و سرشاراز موفقیت💐 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مواد لازم ▪️۴ لیوان شیر ▪️۴ قاشق غذاخوری ارد ▪️۴قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ▪️۴قاشق غذاخوری پودر کاکائو ▪️۵۰گرم کره ▪️۲۰قاشق غذاخوری شکر ▪️دو بسته بیسکوییت پتی بور طرز تهيه🍰 نشاسته و ارد و پودر کاکائو رو باهم الک میکنیم و شکر و شیررو اضافه میکنیم ومیزاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم تا به غلظت فرنی برسه بعدکره رو اضافه میکنیم تا اب شه بعد از روی گاز برمیداریم و میزاریم از داغی بیفته البته چون من میخواستم قالبی دربیاد ۴ قاشق سرخالی پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب سرد بن ماری کردم و به مواد داغ اضافه کردم وقتی موادمون از داغی افتاد تو قالب از مواد کمی ریختم گذاشتم یخچال تا کمی ببنده بعد بیسکوییت یک ردیف گذاشتم روشون از موادریختم بعد بیسکوییت بعد مواد همین طور ادامه میدیم ودر اخر از مواد ریخته و میزاریم یخچال تا صبح بمونه بعد از قالب جدا میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️روغن مايع ١/٢ پيمانه ▫️ماست چكيده ٤قاشق سوپخوري ▫️پنير خامه اي ٢ قاشق سوپخوري ▫️آرد ٢پيمانه به اضافه ١/٢ پيمانه ▫️بيكينگ پودر نصف قاشق مربا خوري ▫️نمك و فلفل و آويشن ▫️سوسيس نگيني ريز ١پيمانه ▫️ژامبون ريز شده ١ پيمانه ▫️فلفل دلمه اي رنگي نگيني ١پيمانه ▫️قارچ تفت داده ١ پيمانه ▫️ذرت نصف پيمانه ▫️پنير پيتزا به مقدار لازم طرز تهیه: 🔸زرده و سفيده را جدا كرده ،سفيده را خوب زده ،،سپس زرده را با همزن بزنيد و روغن رو اضافه كنيد و كمي با همزن بزنيد،بعد ماست و پنير خامه اي و در آخر آرد و بيكينگ پودر و نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد سپس سفيده را به مواد اضافه كنيد و بعد سوسيس و ژامبون و قارچ و فلفل دلمه و ذرت رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،،كاغذ مخصوص را توي قالب مافين گذاشته نصف قاالب رو مواد بريزيد و بعد كمي پنير پيتزا و بعد بقيه قالب رو با مواد پر كنيد ،مجددا كمي پنير پيتزا و آويشن ريخته و در فر ١٦٠ به مدت نيم ساعت آماده ميشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پیتزا همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور فوق العاده عاالیه وخوشمزه مواد لازم جهت پخت کیک: تخم مرغ 6 عدد شکر 1 لیوان ارد 3 لیوان روغن یک لیوان ب پ 2 ق م هل سبز ساییده 1 ق م وانیل یک سوم ق چ ماست یک پیمانه پودر پسته جهت تزیین *مواد لازم جهت زرینه: زرده 1 عدد ماست یا شیر 1 ق غ پودر قند 1 ق م زعفران دم کرده غلیظ 1 ق م وانیل نوک ق چ *مواد لازم برای شهد: شکر 2 لیوان گلاب نصف لیوان اب یک و نیم لیوان *طرز تهیه: تخم مرغ ها را با 1 لیوان شکر با وانیل با همزن میزنیم تا حجمش 2 برابر شود.دور همزن را کند کرده و روغن و بعد ماست را اضافه میکنیم.همزن را خاموش کرده و ارد و ب پ را همراه با هل الک کرده به مواد اضافه میکنیم(با لیسک مخلوط کنید) مواد این کیک کاملا سفت است. سینی را چرب کنید(کاغذ روغنی نمیخواهد)و مواد را در ان بریزید.کیک را در دمای 180 درجه گذاشته.حدودا 20 دقیقه ای اماده است بگذارید تا کمی خنک شود مواد زرینه را مخلوط کرده و با فرچه روی کیک میزنیم. با حالت ضربه ای روی سطح کیک بزنید سپس کیک را درون فر گذاشته و با شعله گریل روی ان را طلایی میکنیم. نهایتا کیک را به صورت لوزی برش زده و بگذارید تا خنک شود شهد را اماده میکنیم و میگذاریم قوام بیاید بعد شهد گرم را روی کیک سرد شده میدهیم. در اخر سطح کیک را با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید **این دستور فوق العاده خوشمزه ست و پیشنهاد میدم حتما تست کنید نکته :::,مواد خمیرتون سفت میشه نگران نباشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛