#دونات_پیتزایی
طرزتهیه:
خمیر جادویمون که ور اومد یکم ورز میدیم تا هوای اضافش خارج بشه حالا حالا به خمیرمون قارچ ریز شده فلفل دلمه ریز شده و یکم سس گوشتی (پیاز و گوشت چرخکرده و نمک و فلفل وزردچوبه ادویه البته من بدونه رب درس کردم یعنی با زردچوبه البته یکمم خوش نمک و ادویه که خمیرمونم کامل طعم دار بشه)
اضافه میکنیم ورز میدیم روی سینی کار یکم ارد میپاشیم خمیرررو با وردنه بازرمیکنیم و با کاتر دونات قالب میزنیم
و در روغن داغ و غوطه ور سرخ میکنیم با شعله متوسط دو طرفش رو همزمان سرخ کنید یعنی یه طرفش که یه کوچولو سرخ شد برش گردونید و از همون اول که میندازید تو روعن با قاشق روش روغن بریزید تند تندکه خوب پف کنه..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان جیب دار
خمیر
دوپیمانه ونین آرد
سه چهارم پیمانه شیر ولرم
یک ق غ خمیر مایع
یک ق غ شکر
یک ق چ نمک
یک چهارم پیمانه روغن کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم برای روی خمیر
زرده تخم مرغ بیضافه کمی زعفرون برای رومال روغن سه ق غ برای رومال خمیر
شیر ولرم وروغن را با هم مخلوط کنید
سپس تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍇 #ترشی #غوره انگور
🔷غوره خوشگلو و ترجیحا بدون هسته رو یا با ساقه یا دون کرده بشورید و بزارید کمی که خشک شدن بریزید تو شیشه
🔷من تو هر شیشه نصف شیشه سرکه سفید ریختم و نصف آب معمولی بعد تو هر شیشه برای اون مقدار آب یک قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق غذاخوری شکر ریختم
🔷تا 24 ساعت هم درشونو باز بزارید تا هوای داخل غوره ها خارج شه بعد درشو کیپ ببندید
🔷هر وقت رنگ غورها رنگ خیار شور شدن میتونید نوش جون کنید
🔷اینکه کجا میخوایید ازشون نگهداری کنیدجای خیییلی گرم نباشه اگه تو یخچال باشن هم دیر میرسن
🔷فقط و فقط درشون هوا نکشه که بد مزه و نرمو کپکی نشن و همینطور ترد و ترش و خوشمزه بمونن
🔷کلا میتونید سرکه هم نریزید و فقط با آبنمک شوری بزارید غورهارو
🔷من یکمم دون کردم گذاشتم فریز شه بعدا تو یه سری غذاها بعنوان چاشنی میریزم خیلیا تو انواع خورشت و مرغ هم از این غوره ها میریزن .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_انگشتی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط دو عدد
نان تست ۳ تکه
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرزتهیه:
پیازها رو رنده کنید و ابشو بگیرید ونونهای تست رو تو ی اب پیازها و اگه نیاز شد کمی اب ، خیس کنید تا نرم بشن. گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. هر دو طرف کباب ها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با یه کته ی مشتی و سبزی و سماق میل کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ باقالى پلو باماهيچه گوسفندى 😋
يه پياز بزرگ رو نگينى خرد ميكنم با سه چهار قاشق غذاخورى كره تفت ميدم پيازها كه نرم شدن گوشت رو كه تكه هاى بزرگ خرد شدن رو به همراه پيازها سرخ ميكنم يك ق غ زردچوبه و كمى فلفل سياه با دو حبه سيرو يك چوب دارچين بهش اضافه كرده و بعد با هفت ليوان آب ميگذارم تا سه ساعت با حرارت ملايم خوب بپزه و نرم بشه سر آخر نمكش رو اندازه ميكنم و بهش زعفرون اضافه ميكنم،
براى باقالى پلو هم به ازاى هر سه ليوان برنج ، يك ليوان باقالى در نظر ميگيرم، برنج رو قبلش خيس ميكنم ، وقتى آب جوش اومد اول باقالى رو ميريزم يكى دو قل كه زد نرم ميشه كف باقالى رو جمع ميكنم و بعد برنج رو اضافه ميكنم برنج رو وقتى آبكش ميكنم كه بين دو انگشت كه فشار ميدم مغزش سفت باشه ولى روى برنج نرم شده باشه ، بعد برنج و باقالى رو تو آبكش ميريزم، ته قابلمه لواش ميندازم و باقالى پلو رو كه داخل قابلمه دم ميزارم لابلاش شويد خشك ميپاشم شويد خشك عطر بهترى به غذا ميده ، و برنج رو دم ميگذارم، روى باقالى پلو حتما روغن كرمانشاهى و يا كره بدين تا بتونيد طعم واقعى باقالى پلو رو حس كنيد، غذا رو هم كه كشيدين هم ميتونيد گوشتهارو لابلاى پلو و يا روى پلو بگذاريد و مقدارى هم برنج زعفرونى روی برنج بریزید.
#باقالی_با_ماهیچه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_شوید_باقلا_بامرغ
موادلازم:
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا برنج را آبکش کنید
یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید.
حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد.
مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید.
چند تکه کره روی پلو بگذارید.
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد.
هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_تر_بیسکوئیتی
#عصرونه
بدوووون فر😍😍😍😍
مواد لازم
بیسکوییت پتی بور شکلاتی 2ونیم بسته
موز2عدد
دارچین 2ق چ
زنجبیل نصف ق چ
شکلات 150گرم
خامه 75گرم
گردو خرد شده 1استکان
طرز تهیه:بیسکوییت و موز رو داخل غذاساز ریخته و با دارچین و زنجبیل میکس میکنیم تا به شکل خمیر دربیاد.شکلات رو بن ماری کرده و خامه رو بهش اضافه میکنیم بعد شگلات رو کم کم به بیسکوییت اضافه و ورز میدیم.گردو رو بهش اضافه و خمیر رو روی کیسه فریزر گذاشته و لول میکنیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعد درش میاریم و با شکلات بن ماری تزیین و داخل کپسول میزاریم😋😋
پ.ن.1.ممکنه همه مایه شکلات مصرف نشه گفتم که کم کم اضافه کنین تا خمیر ایده الی به دست بیاد که چسبنده نیس.و راحت میشه لولش کرد.اگر دیدین چسبندگی خمیر زیاده دوباره بیسکوییت پودر شده بریزین تا چسبندگیش رو بگیره.
پ.ن.2.این شیرینی بدون موز و فقط با اسانس های مختلف تو شیرینی فروشیا موجوده.اونم کیلویی حداقل بیست تومن.پس دست بکار بشین و با حداقل هزینه خودتون درست کنین.که به این میگن کدبانوگری😇
دیگه جاتون سبز🍀خیلی با چایی میچسبه😌😌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک باقلوا
مواد لازم
تخم مرغ 6عدد
شکر 1 لیوان
ارد 3 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر 2 ق م
هل پودر شده 2 ق م
وانیل نصف ق چ
مواد جهت زرینه کردن روی باقلوا
زرده تخم مرغ 1عدد
شیر یا ماست 1 ق غ
پود قند 1 ق ع
زعفرون غلیظ 2 ق م
وانیل نوک ق چ
مواد برای شهد
شکر 2 لیوان
گلاب نصف لیوان
اب 1ونیم لیوان
طر ز تهیه
تخم مرع اول کمی با همزن بزنید
سپس شکر روبا وانیل با دور کند
همزن بزنیدکمی بعدروعن رو اضافه
کرده بمدت 5 الی 7 دقیقه با دور
کند هم زده وبعد همزن رو کنار
گذاشته ارد بکینگ پودر پودر هل
رو 3 بار الک کرده وبا لیسک مخلوط
کرده درسینی 25 در 35 فقط با روعن
مایع چرب کرده مواد رو میریزیم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقیقه
داخل فر از قبل شده میگذاریم بعداز
پخت کمی صبر کرده تا کیک خنک بشه
از مواد زرینه با کمک فرچه به حالت
ضربه ای روی کیک میزنیم سپس کیک
رو درون فر فقط باشعله گریل روی ان
را طلایی مکنم
وبعد کامل خنک شدن کیک شهد
اماده شده باید داع باشه روی کیک ریخته وبعد برش زده وپودر پسته
نارگیل تزیین نموده البته من با دایقه
خودم کمی داخل شهد زعفرون ریختم
طعمش عالیشده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی عربی کعک یا کلوچه کنجدی
آرد 3 پ
ماست 4 قاشق غذا خوری
روغن سه چهارم پیمانه
مایع
مخلوط نمک میوه وجوش شیرین 3 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پ
شهد 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 / 4 قاشق چایخوری
پودر هل 1 / 2 قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ وشکر را بزنید تا کرم رنگ وروشن شود وانیل وهل راهم اضافه کنید نمک میوه و جوش شیرین را به ماست اضافه کنید واجازه دهید عمل کند روغن وماست را اضافه کنید به تخم مرغ ها وبکینگ پودر وارد را مخلوط کنید وبه مواد اضافه کنید ودر حدمخلوط شدن بزنید مواد را توی قیف ریخته وتوی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید قیف بزنید و روی آن را کنجد بپاشید اجازه دهید 15 دقیقه در دمای محیط بماند و در فر 180 درجه قراردهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل
طرزتهیه:
نخودحدودنیم کیلو ازشب قبل خیس شده رو دوبارچرخ کنین یا مثل من داخل مونینیکس بریزین خوب خرد بشه همراه 3 حبه سیر دو یا ۳ عدد فلفل تند خوب خرد کنین (فلفل تند نداشتین میتونین به جاش پودر فلفل قرمز داخل فلافل بریزین ) بعد نمک وفلفل وادویه فلافل وپودرگشنیز به دلخواه و بکین پودر(به دلخواه )پودر زیره حدود 1قاشق چایخوری میزنم وآب نصف استکان یا اندازه ای میریزم ک مواد ن شل بشه ن سفت راحت ازقالب جدابشه بعداز1ساعت استراحت سرخ میکنم با روغن زیاد(روغن باید خوب داغ شده باشه ک توتابه کوچیک ریختم باحرارت متوسط..
نکته :موقع قالب زدن فلافل حتما قالبتون نمدار کنین تا فلافل راحت از قالب جدا بشه
مواد فلافل حتما نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد سرخ کنین
مواد فلافل میتونین برای استفاده های بعدی داخل فریزر هم نگهداری کنین
یا میتونین نخود چرخ شده رو داخل زیپ کیپ یا ظرفهای در بسته داخل فریزر نگهداری کنین تا کار براتون آسون بشه .فقط حتما برای استفاده های بعدی داخل یخچال یخ زدایی کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوره_سير
🔸حدودا يك كيلو سير رو پوست بكنيد، بشوريد و بذاريد كامل خشك بشه ، بعد بريزيد تو خرد كن يا غذا ساز و بذاريد ريز ريز بشه، بهش روغن زيتون يا روغن كنجد و كمي نمك اضافه كنيد و كامل هم بزنيد و بريزيد داخل يك شيشه در دار و به مدت طولاني در يخچال نگهداري كنيد و از شر هر بار پوست كندن سير و خرد كردنش تو غذاهاتون راحت بشيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام
🌱صبحتون بهترین
🌸و خوشرنگ ترین صبح دنیا
🌱با لحظه هايی پراز خوشی
🌸و آرزوی سلامتی برای شماخوبان
🌸روز وروزگارتان شاد
🌸روزتون بی نظیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراك ميتبال مرغ با سس بادمجان و گوجه
🍽 اين غذا بسيار سريع و بي دردسره و با برنج و نان سرو ميشه.
طرز تهيه:سيصد گرم مرغ چرخكرده+دو حبه سير رنده شده+يك ق پياز رنده شده+نمك و فلفل+كمي جعفري ساطوري +مقداري آرد سوخاري رو ورز بديد و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد بعد به شكل كوفته هاي كوچيك در بياريد و دوباره يك ربع در يخچال بذاريد.كمي روغن رو داغ كنيد و ميتبالها رو مقداري سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه بادمجون كه مكعبي خرد كرديد رو در تابه يكم تفت بديد بعد يك ق سرخالي رب،كمي زردچوبه و نمك بزنيد و يك و نيم ليوان گوجه رنده شده اضافه كنيد.پنج دقيقه كه آروم جوشيد ميتبالها رو در سس بذاريد و در تابه با در بسته اجازه بديد با هم بپزن و سس غليظ بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بیسکویتی
پودینگ شکلاتی:
دسری راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی!
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
شیر یک و نیم پ
نشاسته ذرت 2 ق غ
شکر یک سوم پیمانه
وانیل کمی
پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ
کره 3 ق غ
برای تهیه لایه اول این دسر لذیذ , ابتدا تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود. کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی
مواد لازم برای کرم کاسترد
شیر یک پ
شکر یک سوم پ
پودر کاسترد 2 ق غ
کره یک ق
برای تهیه لایه دوم دسر مان , تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید
طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی
مواد لازم برای لایه سفید
بستنی وانیلی نصف پ
آب جوش نصف پ
پودر ژله آلوورا 2 ق غ
و در انتها برای تهیه لایه سوم دسر , پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_بامیه 🍲
🌹 مواد لازم :
بامیه به دلخواه حدود 250 گرم من استفاده کردم
رب گوجه فرنگی 1 ق غ خ
زعفران به مقدار نیاز
پوره گوجه فرنگی 2 عدد
اب لیمو ترش دو ق غ خ
سیر 5 حبه
پیاز یک عدد کوچک
گوشت خورشتی به مقدار لازم
🌹 طرز تهیه :
بعد بامیه هارو ابکش میکنم تفت میدم کمی نمک اضافه میکنم تا کاملا اب بامیها کشیده شه و از لیزی بیوفته
در قابلمه ای دیگه پیاز ، سیر همراه گوشت خورشتی زعفرون و زردچوبه و فلفل و ادویه کمی تفت میدم و رب اضافه میکنم، اجازه میدم مواد خوب تفت بخوره بعد آب اضافه میکنم، سه ساعت زمان میدیم تا گوشت خوب بپزه و خورشت جابیفته.
نیم ساعت آخر بامیه های سرخ شده رو توی خورشت میریزم دو تا گوجه فرنگی پوره شده بدون تفت دادن بهش اضافه میکنم و کمی نمک اجازه میدم بامیه ها با حرارت ملایم بپزن قبل از سرو کمی لیمو تازه یا اب لیمو به خورشت اضافه میکنم
اگر میخواید خورشت بامیه کش دار نباشه بامیه هارو خوب تفت بدید تا ابش کشیده شه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛