#کیک_كاسترد
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آرد 1و 1/2پیمانه
شیر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق غ
پودر کاسترد 3 ق غ
وانيل ي ق چ
آرد و بيکينگ پودر و پودر کاسترد رو سه بار با هم.الک میکنیم
تخم مرغها رو با شکر و وانیل 7 دقیقه میزنیم روغن مایع رو به تخم مرغها اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
مواد خشک و شير رو سه مرحله به مواد اضافه کرده و با دور کند میکسر 1 دقیقه میزنیم سپس چند ثانیه با دور تند تا خوب مخلوط بشه ـ
در قالب چرب و آرد پاشي شده می ریزیم و در فر با درجه حرارت 175بمدت 30دقيقه قرار بدید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا قالبی شیره انگور
مواد لازم برای۱۰ نفر
آرد ۱ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
شیره انگور ۲/۳ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
هل به مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- اول آرد را در ماهیتابه بو میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود وکمی تغییر رنگ بدهد (بین سه تا پنج دقیقه)بعد آرد را الک میکنیم البته میتوانیدقبل از اینکه بو دهید آرد را الک کنید من خودم بعد از بو دادن الک میکنم .
۲- بعد روغن و آردوپودر هل رادر ماهیتابه میریزیم باهم کمی تفت میدهیم (یک الی دودقیقه) احتیاج به تفت دادن زیاد نیست چون وقتی شیره انگور اضافه شود رنگش تیره میشود،
۳- شیره انگور و اب را باهم اضافه میکنیم و(در صورت تمایل گلاب) وانقدر هم میزنیم تا مانند خمیر در وسط ماهیتابه جمع شود ،بعد داخل قالب میریزیم وفشرده میکنیم تا کامل قالب را بگیرد بعد هم برمیگردانیم،نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ كوكو اسفناج 😋
✍ مواد لازم:
دو عدد سيب زميني متوسط پخته و رنده شده
يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده
٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٣ عدد تخم مرغ
ادويه و نمك و فلفل مورد نياز
🍜 طرز تهیه:
اول پياز خرد شده رو تفت ميديم و گوشت چرخ كرده بهش اضافه ميكنيم و خوب سرخ ميكنيم نمك ، زردچوبه، زنجفيل، فلفل قرمز بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم مثل مايه ماكاروني ( بدون رب گوجه فرنگي) بعد شعله رو خاموش ميكنيم تا كاملا سرد شود
٢عدد سیب زمینی پخته كاملا سرد شده را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
٣ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با گوشت وسيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم .
🚦نكته: تموم مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا ميره
#کوکو_ی_اسفناج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیدار شو
زندگی کوچه ی سبزی ست🌷
میانِ دل و دشت
که در آن
عشق است و گذشت
زندگی مزرعه ی خوبيهاست🌷
زندگی راه رسیدن به خداست
سلام صبح
پنج شنبہ تون بخیر ☕️
آخر هفتہ تون پر نشاط و دلچسپ🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو
برنج ۳ پیمانه…عدس پلویی ۱ پیمانه…گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم…پیاز ۱ عدد متوسط…کشمش ۱ پیمانه…نمک،فلفل سیاه،دارچین،زعفران دم کرده
برنج رو با ۱/۵لیوان اب و یک ق نمک و ۴ قاشق روغن گذاشتم رو حرارت متوسط تا ابش جمع شه سه ق زعفران دم کرده بهش اضافه کردم.عدس رو هم نیم پز میکنم و بهش اضافه میکنم و همونجوری میذارم دم بکشه پیاز رو نگینی ریز یا رنده میکنم و کمی تفت میدم سبک که شد گوشت رو بهش اضافه میکنم و خوب که سرخ شد ادویه ها رو به همراه کمی زعفران دم کرده بهش اضافه میکنم.کشمش رو هم جدا،کمی تفت میدم و موقع سرو روی پلو میزیزم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دوغ_خوشمزه
اول از همه یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تو قابلمه سرخش کردم بعد یک و نیم پیمانه برنج آش رو که از قبل خیس کرده بودمو همراه چن حبه سیر خرد شده و ساقه سیر تازه به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه بعد دو قاشق آرد رو با یکم آب سرد خوب همش زدم و ریختم تو قابلمه و نیم کیلو سبزی آش که شامل گشنیز تره . اسفناج و کمی شوید و ترخون رو بهشون همراه یک پیمانه نخود پخته شده اضافه کردم و دو بسته دوغ محلی که بهتره ترش باشه رو ریختم و اینقد همش زدم تا به جوش اومد و یکم که لعاب انداخت آشمون آماده شد تا موقع جوش اومدن مدام هم بزنید تا دوغ نبره😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی :
آرد 10 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر ولرم 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل کمی
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلات 50 گرم
آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و چند بار الک کنید، کره و شکر رو چند دقیقه هم میزنیم، تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و هرکدوم رو یک دقیقه میزنیم، وانیل و شیر ولرم رو اضافه میکنیم، شکلات آب شده رو هم اضافه میکنیم و کمی مواد رو هم میزنیم، مخلوط آرد رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم در حدی که یکدست بشن،داخل قالب رو چرب میکنیم و مایه رو داخلش میریزیم و میزاریم داخل فر به مدت 30 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد، برای تزیین هم میتونید از سس شکلات یا گاناش استفاده کنید که مخلوطی از شکلات، کره و خامه هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ_مجلسی
طرز تهیه
🔸اول چند تیکه مرغ رو با آب و پیاز و نمک و زعفران گذاشتم تا بپزه و در اواسط پخت دو عدد هویج رو حلقه حلقه کردم و داخل آب گوشت در حال پخت ریختم تا هویجها هم بپزن وقتی هویج و گوشت پختن و آب گوشت کم شد دوقاشق رب گوجه رو با نصف استکان آب مخلوط کردم و به مخلوط گوشت و هویج اضافه کردم دوقاشق روغن هم اضافه کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا سس غلیظی بدست بیاد.
🔸چند پیمانه برنج رو هم دم کردم ،مقداری زرشک رو ده دقیقه در آب گرم گذاشتم تا کمی نرم شد بعد با کمی کره تفت دادم و یه قاشق چایخوری شکر رو در چند قاشق آب زعفران حل کردم و به زرشک اضافه کردم تا سرخ بشه و آبش تموم بشه،موقع سرو مقداری از برنج رو زعفرانی کردم و زرشک رو با برنج زعفرانی مخلوط کردم و برای تزئین ازش استفاده کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت گوشت
مواد داخل رولت کاملا سلیقه ای است اما اگر میخواهید یک غذای کامل باشد پیشنهاد من این است که هویج آبپز، تخم مرغ آبپز یا نیمرو، زرشک، گردو و سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری،شنبلیله...) درون آن قرار دهید و گوشت را رول کنید.
برای تهیه رولت کافیست گوشت و پیاز رنده شده و ادویه جات را باهم ترکیب کنید سپس پشت سینی صافی، پلاستیک باز کرده و آرد سوخاری زده و گوشت را روی آن پهن کنید. حال مواد داخل رولت را از لبه و به عرض بدون فاصله قرار دهید و پلاستیک را در دست گرفته و گوشت را رول کنید. آنگاه در ظرف پیرکس یا تاوه نسوز که مقداری آب زعفران، رب گوجه و فلفل تهیه کرده اید قرار دهید و بگذارید تا در فر یا روی گاز با حرارت کم بپزد.
برای محاسبه کالری رولت خود، برش مورد نظر را وزن کنید هر 100 گرم رولت کامل طبق دستور فوق، 300 کالری دارد. به شرط آنکه واقعا ذره ای روغن یا چربی در رولت خود استفاده نکرده باشید و گوشتتان بی چربی باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارگیلی
شیر نارگیل ۳لیوان
شکر ۸ ق غ
نشاسته ذرت ۳ق غ
آرد سفید ۳ق غ
گلاب ۳ ق غ کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل آسیاب شده ۲ ق غ
هل نصف ق م
تو یه قابلمه ای همهمواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید
بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت ۲ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_خامه_ای
مواد اولیه :
خامه 100 گرم
عرق هل 2 قاشق سوپخوری
آب 1 لیتر
نشاسته 200 گرم
شکر 200 گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر پسته 4 قاشق غداخوری
نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.👆👆
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ
مواد لازم:
▫️سینه مرغ 400 گرم
▫️پیاز 1 عدد کوچک
▫️پنیر پیتزا 150 گرم
▫️سیر 2 حبه (پودر سیر 1 قاشق غذاخوری)
▫️پفک نمکی پودر شده 1/2 پیمانه
▫️پودر موسیر 1 قاشق چایخوری
▫️پودر نان باگت 1/3 پیمانه
طرز تهيه:
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و سیر و پنیر پیتزا چرخ کنید.
مواد کاملا له بشه و به صورت خمیر چسبناکی در بیاد. نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.در ظرف دیگری پودر پفک نمکی و پودر موسیر و پودر نان را با هم مخلوط کنید. مواد گوشتی را داخل سینی صافی پهنش کنید.خمیر گوشتی رو با دست قالب بزنید. بعد هم خمیر گوشتی قالب زده رو داخل مخلوط پودر نان و پودر پفک بغلطونید. خوب اینجا دیگه ناگتها آماده هستن که سرخ بشن.حرارت زیر ظرف مورد نظر برای سرخ کردن ناگتها نباید زیاد باشه چون پودر پفک سریع میسوزه. با حرارت کم سرخشون کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ فینگرفود 😋
✍موادلازم:
ارد١و١/٤ پيمانه
ماست خامه اي ١/٢ پيمانه
اب ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه من ٢ ق س زدم
بكينگ پودر ٢ ق چ
نمك ١/٤ ق چ
شكر ١ ق س
نشاسته ذرت ٢ ق س
تخم مرغ ٢ عدد
فلفل دلمه رنگي خرد شده يك فنجان
موادگوشتي(مايع ماكاروني) ويا ژامبون يك فنجان
🍜طرزتهيه :
اول كپسولاي كاغذي روداخل قالب مافين بذارين وبعدفرروي ١٨٠ روشن شود.
از آرد دو قاشق سوپخوري سرصاف بردارين و دوقاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه كنين .
آردها وبكينگ پودر رو مخلوط ويك بارالك کنین.
تخم مرغ هاروباهمزن دستي بزنين تاازلختگي دربيان.. .
درظرفي شكر،نمك،ماست واب روباهم مخلوط كنين وتخم مرغ هاروهم اضافه كنين وهم بزنين ،سپس آرد رو روي مواد مايع الك كنين وهم بزنين (تمام مراحل باهمزن دستي وياچنگال هم بخوره .
داخل كپسول كاغذي روتا نيمه ازموادپركنين وروي مايع كاپ كيك روباژامبون ويا موادگوشتي بپوشونين و روشو پنير پيتزابريزين ،سپس روي پنيرروفلفل دلمه رنگي بذارين .(توعكس مشخصه)
سيني روداخل فر١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه بذارين تاروي كاپ ها طلايي بشه.
#فینگرفود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم طرز تهیه خیار شور بدون سرکه برای اون دسته از عزیزانی که با سرکه مشکل دارند
مواد لازم:
خیار ریز قلمی2 کیلوگرم
برگ کرفس200 گرم
شوید200 گرم
ترخون200 گرم
سنگ نمک1 کیلو گرم
سیر4 حبه
فلفل سبز تند4 عدد
زاج سفیدیک تکه به اندازه نخود
طرز تهیه:
برای تهیه خیارشور فوری ابتدا سبزیجات و خیارها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آنها کامل خارج شود در غیر این صورت خیارشور کپک میزند.لازم نیست سبزیها را خرد کنید. آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. تقریبا به ازای هر 15 لیوان آب، یک لیوان سنگ نمک خردشده استفاده میشود. در انتها، زاج سفید را هم داخل آب نمک در حال جوش بیندازید.وقتی حل شد، از روی گاز بردارید.خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف تمیز دردار ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید.ترکیب آب و نمک را روی آنها بریزید تا جایی که ظرف پر شده و روی خیارها را کاملا بپوشاند. در ظرف را محکم ببندید و آن را در جایی قرار دهید تا جا بیفتد.
نکته:
مدت زمان آماده شدن بستگی به دمای هوا دارد. هرچه هوا گرمتر، زمان آماده شدن خیارشور هم کمتر.
دمای آب و نمکی که روی خیار شور ریخته میشود بسیار مهم است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز کیک بدون نیاز به فر
مواد لازم برای۶ نفر
بیسکویت ساده ۱۸ عدد
کره (بدون نمک، آب شده) ۱۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم
شیر (غلیظ شده شیرین) ۴۵۰ گرم
آب لیمو ۱/۴ فنجان
پوست لیمو ترش 1.5 قاشق چای خوری
عصاره وانیل 1.5 قاشق چای خوری
دانه انار (برای تزئین) ۱/۳ فنجان
طرز تهیه
۱- بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید.
۲- خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
۳- مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع 6 سانتی متری) یک قالب فنری 22 سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید.
۴- روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
۵- در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
۶- مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.
۷- وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.
سایر نکات
این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک قاشقی
کیک قاشقی سریع خوشمزه و بدون فر
مواد لازم:
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل
طرز تهیه:
همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم
نوش جون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سـلام_صبح_زیباتون_بخیر
🌸صبحتون به نیکی وعافیت
🌷عـشق ومـهربانی
🌸گوارای وجود پاک تون
🌷گذر ثانیه های عمرتون
🌸توام باشادی و آرامش
🌷دلتون اسیر خوشبختی و
🌸زندگیتون درگیر مهربانی باد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_قالبی
ماکارونی صدفی 2بسته، کنسرو سبزیجات(شامل:نخود سبز، هویج و ذرت) 2 بسته، کالباس 400گرم، خیارشور 1 شیشه بزرگ، و سس مایونز: 1 شیشه بزرگ.
ماکارونی ها رو همراه کمی روغن و نمک در آب جوش ریخته و زمان میدیم تا پخته و نرم بشن، سپس با آب سرد آبکشی کرده و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و سس مایونز رو همراه کمی آبلیمو و ماست هم زده و به مواد اضافه میکنیم، همه ی مواد رو توی قالبمون میریزیم و خوب فشردش میکنیم، یک ربع توی یخچال قرار میدیم و توی ظرف برمیگردونیم. بیشتر بمونه برنمیگرده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛