eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده. یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه . وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی تک نفره لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رنده_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم. چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ‌به مدت ۴تا۵ دقیقه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح پاییزیی🍁 شما عزیزان بخیر ☕️😊🍁 و پراز نیکبختی 😇 امیدوارم🍂 ساعتهایی مملو از🍂 عشق و ایثار دقایقی لبریز از مهربانی و ثانیه هایی 🍂 پراز خیر و برکت🍞 پیش رو داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی نگینی دو لیوان قارچ خرد شده یک لیوان فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان نخود فرنگی پخته نصف لیوان ذرت پخته نصف لیوان کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش مرغ پخته بزنبد) تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ.نمک دو ق چ آرد دو ق غ طرز تهیه: آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت یه تا پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه  این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه نکته:برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان_زرافه موادلازم ا لیوان شیر ولرم ا استکان شکر اق غ مایه خمیر کمی وانیل اق سر خالی کوچیک چای نمک 3ق غ کره ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگ خمیر بیش از حد ارد اظافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا خوب خمیر نرمی بدست اید بعد ا سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کا کاعو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیاد حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم و همه رو به همین ترتیب انجام میدهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکیکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه تا زمانی که طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 موادلازم شکر ۱پیمانه زرده تخم مرغ ۶ عدد وانیل نصفه قاشق چای خوری پودر ژلاتین ۱ورق خامه نصف پیمانه اب پرتقال ۲ پیمانه بستنی نصف پیمانه طرز تهیه نصف شکر را با زرده تخم مرغ آنقدر هم زده تا خوب پف کند و سفید شود نصف دیگه شکر را با آب پرتقال و وانیل مخلوط کنید وبگذارید روی حرارت تا خوب حل شود خامه و بستنی راهم با هم مخلوط کنید و میتوانید بجای بستنی از پودر قند هم استفاده کنید پرتقال رو پوست گرفته وقسمت گوشت آنرا خردکرده🍊 همه مواد بالا رو با هم خوب هم بزنید ژلاتین رو داخل یک لیوان اب جوش بریزید هم بزنید و بگذارید رو حرارت غیر مستقیم تا خوب حل شود🍹 بعد آرام آرام داخل مابقی مواد بریزید وخوب هم بزنید وداخل قالب بریزید چهار ساعت داخل یخچال بماند خودش راکه گرفت از قالب دربیاوریدو رویش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت دو رنگ با گوشت و مرغ گوشت دو بار چرخ شده = 300 گرم  سینه مرغ چرخ کرده = 200 گرم  جعفری خرد شده ٬زرشک ٬مغز گردو خردشده به میزان لازم ارد سوخاری 2_3 ق غ پیاز متوسط = دو عدد رب گوجه فرنگی آبلیمو  نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم طرز تهیه: برای سس رولت،یکی از پیاز هارا رنده کرده ، سرخ می کنیم و رب را به آن اضافه می کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دو لیوان آب به جوش می آوریم.پیاز دیگر را هم رنده میکنیم ابش را میگیریم و با گوشت مخلوط میکنیم. بعد هم نمک و ادویه ها و ارد سوخاری رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند گوشت مرغ را هم به همین صورت اماده میکنیم البته من به مرغ ارد سوخاری نزدم .حالا هر دو تا گوشت را در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت میدهیم .بعد فویل را روی سطح صافی پهن می کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانت پهن می کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، زرشک و مغز گردو می ریزیم(.من یک هویج اب پز درسته هم وسطش گذاشتم تا وقتی برش میدیم شکل قشنگ تری پیدا کنه.) آن را از یک طرف می پیچیم و دو سر انرا خوب میبندیم و بمدت تقریبا یکساعت داخل فر 180 درجه میگذاریم(حرارت فرها متفاوت است زودتر سر بزنید که نسوزه) بعد که اماده شد از داخل فویل درمی اوریم و میگذاریم خنک شود و برش میدهیم و موقع سرو از سسی که قبلا اماده کردیم روش میریزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛