eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه روغن نصف پیمانه زعفرون دم کرده غلیظ و گلاب یک سوم پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری وانیل کمی کشمش نصف پیمانه .شیر نصف پیمانه طرز تهیه آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر حدود پنج دیقه ای با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعدم مخلوط گلاب و زعفرون شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . همزن و میزاریم کنار و تو سه مرحله آرد رو به مواد اضافه میکنیم و ب صورتی دورانی با لیسک هم میزنیم. کشمش و که از یک ربع قبلش خیس کردم و بعد توی آرد غلتوندم و به مواد کیکم اضافه کردم.سینی دستگاه چرب کردم ی ملاقه کوچیک از مواد ریختم تو هر قالبش و بعد درشو بستم بعد ۴ دیقه اینطورا امادس. . بچها میتونین مواد کزک رو بریزید تو قالب و بذارین تو فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰برای ۴۵ دیقه یا روی گاز درست كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. سلام سلام🙋 آقا ریا نباشه این قشنگ خوش ادا شام امشب مابودن یه غذای و 😉 به نظر من یک بخش از هیجان غذا مربوط به قشنگیه اون هست😊 ضمناً موجودات خوشگلی که در عکس میبینید کدو ستاره ای هستن. وی با ایشونا خورشت کدو غوره ای ساختم که نگو و نپرس😄 جای همگی خالی❤❤ . برای این خورشت خوشمزه 300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم. دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_کدو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون ماهیتابه ای مواد لازم آرد:2کیلوگرم آب پنیر۲ لیوان شکر۱ لیوان شیر۱ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان تخم مرغ۲ عدد مایه خمیر۱.۵ق غ کنجد۲ق غ سیاه دانه1ق غ نمک۱ق چ دستور تهیه : مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد. آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود. داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نوش جان نکات : برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید. به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_ماهیتابه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 📝 سینه مرغ: ۵ عدد پیاز: ۲ عدد ماست یا روغن مایع: ۱/۲ لیوان زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک زعفران دم کرده: ۱/۳ لیوان آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی درشت: ۴ عدد کره: مقدار لازم نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم ✍طرز تهیه : پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سینه های مرغ را به صورت نوارهای پهنی برش بزنید و هر نوار را از وسط نصف کنید سپس به پیازها اضافه نمایید. در ادامه ماست یا روغن مایع، زنجبیل، زعفران دم کرده، ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ و پیاز اضافه کنید. خوب مخلوط نمایید تا تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود. سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر بپوشانید و به مدت ۸-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با دست نگه دارید و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور دهید برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار دهید و کمی این طرف و آن طرف کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب بزنید. در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار دهید تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها بریزید و از روی حرارت بردارید. در صورتی که می خواهید جوجه کباب را در فر آماده کنید باید جوجه ها را پس به سیخ کشیدن داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. هر چند دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره روی آن برس بکشید تا آماده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیله_مرغ_زعفرانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون  من پیاز رو‌رنده می کنم و تفت میدم،نمک و زردچوبه اضافه می کنم و گردو رو‌اضافه می کنم و یکم تفت میدم و بعد اب اضافه می کنم،رب انار هم توش می ریزم و تکه های مرغ رو‌سرخ می کنم و توش میذارم تا بپزه،در آخر مزه می کنم و اگه ترش بود شکر اضافه می کنم تا طعمش ملس بشه،شش ساعت‌زمان پخت بهش بدید با شعله ی کم در آخر چند تکه یخ اضافه کنید تا به روغن بیوفته می تونید بجای مرغ از گوشت قلقلی و گوشت خورشتی هم استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷صبح شد 🍃این صبحگاه روشن و زیبا بخیر 🌷بامداد دلکش و 🍃دلچسب و روح افزا بخیر 🌷صد سلام از من 🍃به دستان پر از مهر شما 🌷صبح من صبح شما 🍃صبح همه دنیا بخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌷سلام_صبحتون_بخیر_و_شادی ‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ‌‌‌‌‌‌
‍ ✅کوکو قارچ و سیب زمینی 😋 ۴ تا سیب زمینی متوسط اب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با ۱ ق غذاخوری ابلیمو تفت دادم تا ابش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده ، ۱ دونه پیاز متوسط رنده شده اب گرفته ، قارچ تفت خورده ، ۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل پودر سیر ، ۱ دونه تخم مرغ و ۱ ق غذاخوری ارد سفید مخلوط کردم هم بزنید اگه حس کردید چسبندگیش کمه ۱ دونه تخم مرغ دیگه بزنید و بعد سرخ کنید ساده و خوشمزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_قارچ_و_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛