eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#پیراشکی_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰مواد لازم : گوشت گوسفندی خرد شده: 400 گرم به بزرگ: 2 عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده :1 عدد آلو بخارا: 15 تا 20 عدد شکر:1 تا 2 قاشق غذاخوری کره: 30 گرم آبلیمو تازه:1 قاشق سوپخوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم 🔰طرز تهیه : برای شروع پیازی را که به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا سبک و نرم شود. سپس گوشت را اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر پیدا کند و لایه روی گوشت منسجم شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل را به گوشت و پیاز تفت خورده اضافه می کنیم و خوب آن را مخلوط می کنیم. سپس مقداری آب در حدی که روی گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت بگیرد می ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشد یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشد. درب قابلمه را روش قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. به ها را بعد از شستشو به صورت مکعب های درشت برش می زنیم. بافت به بسیار لطیف و نرم هست و در حین پخته شدن، اگر خیلی ریز برش خرده باشند، یا نازک باشد بافت خودش را از دست می دهد و خورش ما دیگر چهره قشنگی نخواهد داشت. بعد از خرد کردن به، کره را داخل ماهیتابه ذوب می کنیم و البته مواظب هستیم که حرارت ملایم باشد و بلافاصله بعد از ذوب شدن آن به های خرد شده را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک به آن می دهیم. به ها که کمی طلایی رنگ شدند آن را از روی حرارت بر می داریم. به های تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. برای اینکه به رنگ قشنگ و قرمزش را به خوبی نشان بدهد سعی می کنیم تا حدوداً نیم ساعتی که برای پخت به زمان لازم داریم، درب قابلمه را باز نکنیم. در 15 دقیقه پایانی پخت آلوهایی را که از قبلا با مقداری آب سرد خیس کرده بودیم، آبکش می کنیم و بعد به خورش اضافه می کنیم. و در 5 دقیقه پایانی، چاشنی ها را اضافه می کنیم. شکر را بنا به ذائمان می توانیم کم یا زیاد کنیم. همچنین مقدار خیلی کم نمک به اندازه یک پینچ یا 1/4 قاشق چایخوری به خورش اضافه می کنیم. خورش را بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و همراه با چلو سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_به_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیچیدن_نان_سمبوسه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍺یک #نوشيدني خوشمزه😍😍 🍌طرز تهيه:يدونه موز يخ زده+يك چهارم ليوان جو دو سر پرك(خام)+يك ق غ كره بادوم زميني+نصف ليوان قهوه سرد+نصف ليوان #شير_بادام يا شير #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : گوشت               300 گرم گل کلم کوچک     1 عدد(کوچک) لپه                   یک چهارم پیمانه پیاز سرخ شده     3 الی 4 قاشق لیمو عمانی         4 عدد رب گوجه فرنگی   2 قاشق زعفران دم کرده    1قاشق نمک        به میزان لازم زردچوبه      به میزان لازم فلفل سیاه     به میزان لازم روغن      به مقدار لازم طرز تهیه : گوشت را به قطعات دلخواه تقسیم می کنیم و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید تا پخته شود. گل کلم را اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارند و یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند . لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید. گل کلم خیلی زود پخته  و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید 4 الی 5 دقیقه بعد خورش آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_قیمه_گل_کلم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کدو حلوایی ۳۰۰ گرم - مکعبی خورد شده پیاز ۱عدد متوسط هویج ۱ عدد متوسط آب مرغ (استاک مرغ) یک لیتر پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم خامه صبحانه در صورت تمایل برای دیزاین جعفری به مقدار دلخواه در صورت تمایل طرز تهیه : پیاز رو با یکم روغن تفت بدین تا سبک بشه، هویج رنده شده و کدو ها و ادویه هارو بهش اضافه کنید و ۳دقیقه دیگه تفت بدین، آب مرغ رو به مواد بالا اضافه کنید و ۴۵ دقیقه اجازه بدین سبزیجات بپزه و سوپ نرم بشه ، سپس با غذاساز، بلندر یا گوشتکوب برقی کاملا میکسش کنید تا کامل پوره بشه ، دوباره ۵دقیقه روی شعله بزارین تا اگه آب اضافه داره تبخیر بشه، بعد آبلیمو رو بهش اضافه کنید ، اواخر پخت جعفری رو هم داخل سوپ بریزین... برای دیزاینش هم از خامه و تخمه کدو و جعفری میتونید استفاده کنید... نوش جان . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پتاژ_کدوحلوایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگينه_هويچ مواد لازم : آرد؛ نصف پيمانه تخم مرغ؛ چهار عدد روغن مايع؛ نصف پيمانه هويچ متوسط؛ چهار عدد پودر نارگيل؛ نصف پيمانه گردوى خرد شده؛ يك پيمانه دارچين؛ دو قاشق سوپخورى بيكينگ پودر؛ يك قاشق مرباخورى مواد لازم شربت : آب؛ دو پيمانه شكر؛ يك پيمانه آب ليموى تازه؛ يك قاشق چايخورى زعفران دم كرده؛ يك قاشق سوپخورى در قابلمه مناسبى آب و شكر را مخلوط كرده و روى حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. سپس حرارت را ملايم كرده شربت را به مدت پانزده دقيقه بجوشانيد. زعفران دم كرده و آب ليموى تازه را به شربت اضافه كرده و از روى حرارت برداريد. شربت را كنارى بگذاريد تا خنك شود . طرز تهيه : فر را از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى كراد گرم كنيد. قالب كيك ٢٤ سانتى مترى را چرب كرده و آرد پاشى كنيد. هويج ها را رنده ريز زده و به كمك فشار دست آب اضافى آن گرفته را بگيريد . تخم مرغ ها را با همزن برقى همزده تا كف كند. هويچ هاى ريز رنده شده و روغن مايع را به تخم مرغ ها اضافه كرده و مخلوط كنيد . پودر نارگيل و گردوى خرد شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد. مواد را در قالب ريخته و در فرى كه از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ٢٠ دقيقه يا تا زمانى كه سطح خاگينه طلايى شود، بپزيد . سپس خاگينه را از فر بيرون آورده و شربت خنك شده را روى سطح خاگينه بريزيد. زمان دهيد تا شربت جذب خاگينه شود. سپس به دلخواه با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛