#سبزی_پلو_ماهی
اول پاک کردم و شستم،بعد با نمک پودر سیر. زعفران آبلیمو مزه دار کردم و گذاشتم لابه لای پیاز حلقه شده و ۲۰دقیقه گذاشتم داخل یخچال تا مزه دار بشه.
بعد ۵قاشق آرد گندم با نمک،فلفل،پاپریکا،زنجبیل،دارچین مخلوط کردم و ماهی هارو از یخچال خارج کردم و داخل مخلوط آرد ادویه زدم و داخل روغن سرخ کردم.
سبزی پلو هم با روغن حیوانی کته کردم و در آخر چند تا سیر تازه لابه لای برنج گزاشتم 😍
🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پرتقال🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
موادلازم
شکر ۱پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
وانیل نصفه قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۱ورق
خامه نصف پیمانه
اب پرتقال ۲ پیمانه
بستنی نصف پیمانه
طرز تهیه 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
نصف شکر را با زرده تخم مرغ آنقدر هم زده تا خوب پف کند و سفید شود
نصف دیگه شکر را با آب پرتقال و وانیل مخلوط کنید وبگذارید روی حرارت تا خوب حل شود
خامه و بستنی راهم با هم مخلوط کنید و میتوانید بجای بستنی از پودر قند هم استفاده کنید🍊🍊🍊
پرتقال رو پوست گرفته وقسمت گوشت آنرا خردکرده🍊
همه مواد بالا رو با هم خوب هم بزنید
ژلاتین رو داخل یک لیوان اب جوش بریزید هم بزنید و بگذارید رو حرارت غیر مستقیم تا خوب حل شود🍹
بعد آرام آرام داخل مابقی مواد بریزید وخوب هم بزنید وداخل قالب بریزید چهار ساعت داخل یخچال بماند خودش راکه گرفت از قالب دربیاوریدو رویش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله انار با شیر 😍😍
پودر ژله 1 بسته
خامه صبحانه 1/2 پاکت
شیر 1/2 لیوان
شکر 5 الی 6 ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر ژلاتین 2 ق غ
تخم شربتی 1 ق غ
🍜طرزتهیه:
ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش به روش بن ماری درست کنیدداخل ظرف مورد نظر بریزیدبعد قالب ژله رو بذارید یخچال پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب حل کرده و به روش بن ماری صاف کنید.
برای لایه بعدی خامه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.
بعد شیر رو که جدا داخل ظرفی گرمش کردین به خامه اضافه کنید.
شکر و وانیل رو هم اضافه کنید.
مخلوط ژلاتین رو هم به مواد اضافه کنیدتخم شربتی رو از قبل با آب جوش مخلوط کنید تا لعاب بندازه.
تخم شربتی رو هم به مواد اضافه کنید.
این لایه رو پس از کمی خنک شدن روی لایه اول ژله می ریزیم به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال بمونه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حمص_فورى
-يك عدد كنسرو نخود
-١/٣ پيمانه آب
-٥ حبه سير
-٢ ق چ زيره
-آب يك عدد ليمو ترش
-٣/٤ پيمانه ارده
-نمك و فلفل
🔺همه موادرادر غذاساز ريخته، (در ابتدا مايعات و بعد نخود و در آخر مابقي مواد) و با سرعت بالا بزنيد. بعد از ٣٠ ثانيه حمص شما آماده است.
نوش جان❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زبرا😍
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
روعن مایع 1 لیوان
شکر 1 الی 1،5 لیوان ، من کم شیرین دوست دارم 1 لیوان ریختم
آرد 2،5 لیوان + 2 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق م
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
تخم مرغ و شیر رو از نیم ساعت قبل در محیط بیرون از یخچال قرار دادم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن زدم تا سفید و کشدار بشه حدود پنج دقیقه .شیر و روغن رو هم ریختم و یه کوچولو هم زدم . 2،5 لیوان آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کردم و مواد آردی رو داخلش الک کردم و هم زدم . حالا این موادم رو دو قسمت کردم . به یکی اش پودر کاکائو رو بهش الک کردم و هم زدم و اون یکی دو قاشق آرد رو ریختم و هم زدم . کلا باید تساوی بینشون باشه هر چه قدر کاکائو اضافه کنین به اون یکی هم همون مقدار آرد باید ریخته بشه ( اگه پودر کاکائوتون رنگش تیره نیست ، بیشتر بریزین ، مقدار کاکائو براساس علاقه خودتون هستش )
من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوعی قالبی بخواین میتونین استفاده کنین ، کفش کاغذ روعنی انداختم .
یه ملاقه از مایه سفید ریختم توش و روی اون یه ملاقه مواد کاکائویی ، دوباره روش مواد سفید . همین جوری تا آخر . اگر خواستین که کیکتون خیلی راه راه بشه به جای ملاقه می تونید از قاشق استفاده کنید و کم کم مواد را داخل قالب بریزید ولی خیلی کار سخت میشه
بعد با خلال دندون از مرکز به آخر خط کشیدم ، و یه عده رو از آخر به مرکز خط کشیدم ، یکی در میون .
بعد از ریختن مواد داخل قالب مواظب باشید که قالب را تکان ندین چون شکل مواد بهم می ریزه.
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 به مدت 35 دقیقه قرار دادم . کلا بین 30 تا 40 دقیقه زمان پخت هستش بعد از 30 دقیقه خودتون چک کنین یه خلال دندون توش بزنین اگه نچسبید پخته .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅نان سمیت😋
✍مواد لازم
شیر ولرم نصف لیوان(حتما ولرم)
آرد سفید ۳۵۰ گرم(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
نمک نوک قاشق
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۴ ق غ
پودر خمیرمایه فوری ۱ ق غ
شکر ۳ ق غ
شیره خرما یا انگور یک الی ۲ ق غ
کنجد برای تزیین به مقدار لازم
🍜طرز تهیه
نصف لیوان شیر رو با نصف مقدار شکرمون مخلوط و ترکیب میکنیم و پودر خمیر مایه رو بهش اضافه و یکم هم میزنیم،روشو پارچه میکشیم میزاریم توی دملی محیط تا اسفنجی بشه و به عمل بیاد(حتما و حتما اسن کارو بکنین)(اسفنجی و دو برابر که شد یعنی پودر خمیر مایعتون سالم و قابل استفاده هست)
بعد توی این فاصله که خمیر مایه به عمل میاد ، داخل یه کاسه تخم مرغ و شکر و روغن مایع رومیریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشه،بعد خمیر مایع عمل اومدمون هم بهش اضافه میکنیم ، مقدار آردمون رو الک کرده و کم کم اضافه و با همزن هم میرنیم(توجه کنین که آرد کم کم اضافه بشه تا جایی گه خمیر به دست نچسبه،زیاد اضافه نکنین خمیرتون ترک میخوره)
بعد خمیرو حسابی ورز میدیدم،بعد از ورز دادن یه ظرف شیشه ای رو چرب میکنیم خمیرو داخلش میزاریم و روسو سلیفون میکشیم و ۲ الی ۴ ساعت میزاریم توی دمای محیط تا حجمش ۲برابر بشه یا به اصطلاح ور بیاد.
بعد از اینکه خمیر ور اومد،۲ چونه اندازه به سایزی که دوس دارین ورمیداریم و هر۲تارو بصورت رشته های باریک در میاریم و به هم میپیچیم و دو سرشون رو به هم وصل میکنیم.
سینی فر رو کاغذ روغنی میزاریم و چرب میکنیم و نون هارو روش میزاریم
👈نکته مهم
این نون با شیره خرما یا شیره انگور رومال میکنیم.
یک ق غ شیره انگور رو با یک ق غ آب ترکیب و با فرچه روی نون هارو آغشته میکنیم ، بعد روش حسابی کنجد میپاشیم.
فر رو روی درجه ۱۸۰ ، ۱۵ دقیقه گرم میکنیم.
به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ میزاریم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسه_های_شکلاتی
ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند. سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #ایـــده فوق العاده😊
برای شب یلدا
پیشاپیش یلداتون مبارک 🍉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋
صبح زیباتون بخیر ☕ 🌸 😊
یک روز بی نظیر👌
شنبه ای دلنشین💕
یک لبخندازته دل😊
یک شادی بی دلیل
یک خدای همیشه همراه
با هزار آرزوی زیباااا
تقدیم لحظه هاتون
سرآغاز هفته تون به خیر ونیکی🌸🍃
شروع هفته تون پُر برکت 🌸 🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر_زعفرانی
مواد لازم
▪️شیر ـ ـ ـ 1 لیتر
▪️خامه صبحانه ـ ـ ـ نصف پاکت
▪️شکر ـ ـ ـ 12 ق غ
▪️زعفران دم کرده مقداری
▪️پودر کاسترد یا آرد ذرت ـ ـ ـ 8 ق غ
▪️گلاب ـ ـ ـ 1 ق س
طرز تهیه:
همه ی مواد جز خامه و گلاب رو مخلوط و روی اجاق قرار بدید مرتب هم بزنید که ته نگیره و یکنواخت سفت بشه مثل فرنی بعد گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و خامه رو مخلوطش کنید من توی ظرف نصفشو ریختم و یه لایه کیک کاپوچینو داشتم توش گذاشتم و یه ردیف موزچیدم و باقی مواد رو روش ریختم(باید سرعت عمل داشته باشید چون سریع میبنده) و یک شب توی یخچال استراحت دادم تا سفت بشه و قالبی دربیاد روشو هم با شکلات آب شده و خامه ی فرم گرفته و پودر پسته تزئین کردم ـمواد رو توی قالب کمربندی بیضی شکل ریختم و بعد از بسته شدن کنر بند رو باز کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم ❤
طاعاتتون قبول باشه 💖
#دسر_خرما
مواد لازم:
شیر یک و نیم پیمانه
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
خرمای بدون پوست و هسته 15 عدد
پودر ژلاتین ۲ ق س
شیره خرما یک سوم پیمانه
🍮🍮🍮🍮
طرز تهیه:
پوست و هسته خرما را گرفته و کاملا با چنگال له می کنیم و به مواد قبل می افزاییم
شیر،شیره خرما، پوره خرما ،خامه و پودر ژلاتین را داخل قابلمه ریخته هم میزنیم . سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا ژلاتین حل شود و دسر یکدست شود ولی اصلا به هیچ عنوان نجوشد.
سپس از روی حرارت برداشته و داخل صافی می ریزیم تا کاملا صاف شده و ریشه یا پوست خرما داخل دسر نمونه.
بعد داخل ریخته و در یخچال بمدت حداقل ۴ ساعت قرار میدیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ دسر دونه انارى😋
.
اول از لايه بالايى شروع ميكنم، يك بسته ژله آلوورا رو با يك ليوان آبجوش مخلوط ميكنيم و ميزاريم روى بخار كترى تا حل بشه، بعد از اينكه حل شد يك ليوان آب سرخالى بهش اضافه كنيد و هم بزنيد، حالا ژله رو داخل ظرف بريزيد اينجا من داخل ظرفم سلفون كشيدم خواستم مدل دارش كنم شما ميتونيد نزاريد، حالا دو سه قاشق از ژله رو بريزيد داخل ظرف و بزاريد يخچال تا ببنده وقتى يكم سفت شد دونه هاى انار و خلال پسته رو بچينيد رو ژله و دوباره دو سه قاشق از ژله رو بريزيد روش دوباره بزاريد تو يخچال تا ببنده بعد دوباره همون مرحله قبل رو تكرار كنيد تا سه لايه بشه، براى لايه سفيد هم نصف بسته خامه رو با دو ليوان شیر رو داخل يه قابلمه کوچک و روی شعله ملایم گاز بزاريد.وانیل رو بهش اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.وقتی مخلوط جوش اومد بعد از یکی دو جوش, نصف ليوان شکر رو اضافه کنید.(تو این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )
وقتی شکر حل شد, ظرف رو از روی حرارت برداريد.
بعد دو قاشق آب جوش رو داخل يه كاسه كوچيك بریزید و يك قاشق و نيم پودر ژلاتین رو داخلش حل كنيد.مخلوط ژلاتین رو به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حال مواد سفيد رو بريزيد روى لايه هاى انار و بزاريز داخل يخچال بعد ٤،٥ ساعت دسر آماده اس..
#دسر_دونه_اناری #یلدا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورانی_اسفناج
نیم کیلو اسفناج و میشوریم و خشکش میکنیم و بدون یه قطره اب میریزیم داخل یه دیگ و میزاریمش رو شعله بسیار ملایم گاز تا بپزه(شعله گاز حتما باید خیلی کم باشه)اینطوری اسفناج خودش اب میندازه و با اب خودش پخته میشه(حدود نیم تا یا ساعت طول میکشه که تو این مدت چند بار اسفناج و هم میزنیم و زیر و رو میکنیم تا همه ی اسفناجها یدست پخته بشه.
وقتی پخت میزاریم خنک بشه،بعد با چاقو خوردش میکنیم.
میریزیم داخل ظرف و ۲ حبه سیر و ریز رنده میکنیم و دوتا دونه گردو رو هم درشت رنده میکنیم و بهش اضافه میکنیم. ماست و نعناخشک رو هم اضافه میکنیم( نمک هم بزنید(من نمک اضافه نکردم چون ماستم نمک داشت)
حالا مواد رو هم میزنیم تا باهم کاملا مخلوط بشن.
روی بورانی اسفناج و با گردوی پودر شده و گل سرخ و نعنا خشک تزیین میکنیم.نیاید بگید اسفناج خاصیتشو تو ماست از دست میده،چون خودم میدونم اما کسی حاضره از بورانی اسفناج بگذره آیا؟اینهمه غذای بی خاصیت میخوریم این یکی هم روش یا اینکه حالا همین یه دفعه رو یه چیز بی خاصیت اما خوشمزه بخوریم،چی میشه؟اینهمه اسفناج میخوریم،یدفعه هم بی خاصیتش کنیم وبخوریم اما حالشو ببریم ماست چکیده استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_اسفناج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_لیوانی
يك ايده راحت براى درست كردن ژله😉
هر رنگ ژله ای خواستین رو یک بسته ژله رو با یکو نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید خوب حل شد بزارین داخل فریزر یک ساعت طول می کشه ببنده بعد بیرون بیارین
البته اگر کاملا سفت بود با چنگال خوب بزنید تا حالت خرده شیشه پیدا کنه
یک بسته ژله آلوئورا هم با دو لیوان آبجوش مخلوط کنید و بزارین در دمای محیط خنک بشه اما نباید ببنده
بعد به هر ترتیب دوست داشتین داخل لیوان بریزید هر رنگ رو ریختیم با پشت قاشق خوب فشار بدین من برای لایه آخر یک بسته ژله آلوئورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم بعد گذاشتم خوب سرد شد و بهش نصف لیوان بستنی اضافه کردم و وقتی داخل یخچال خوب بست با چنگال زدم
وقتی لیوان ها پر شد ...
از اون ژله آلوئورا که قبلا گذاشتیم سرد بشه و باید مایع باشه داخل لیوان ها بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب شب یلدا😍
مواد لازم:
کیک اسفنجی وانیلی
عسل بمیزان لازم
شکلات چیپسی
شکلات سفید
کره یک قاشق چایخوری
رنگ مجاز خوراکی به رنگهای قرمز و سبز
طرز تهیه:
کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید.
کیکهای خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازهای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.
کیکهای خرد شدهی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید تا این شکلاتها به شکل دانههای هندوانه عمل کنند.
عسل را به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به هم بچسبند.
مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت شوند.
شکلات سفید را به همراه کره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.
به شکلات سفید ذوب شده رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.
هر یک از توپکهای کیکی را داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید. و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
هر یک از این توپکها را یک بار دیگر در شکلات آب فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.
آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. سپس نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛