فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #ایـــده فوق العاده😊
برای شب یلدا
پیشاپیش یلداتون مبارک 🍉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋
صبح زیباتون بخیر ☕ 🌸 😊
یک روز بی نظیر👌
شنبه ای دلنشین💕
یک لبخندازته دل😊
یک شادی بی دلیل
یک خدای همیشه همراه
با هزار آرزوی زیباااا
تقدیم لحظه هاتون
سرآغاز هفته تون به خیر ونیکی🌸🍃
شروع هفته تون پُر برکت 🌸 🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر_زعفرانی
مواد لازم
▪️شیر ـ ـ ـ 1 لیتر
▪️خامه صبحانه ـ ـ ـ نصف پاکت
▪️شکر ـ ـ ـ 12 ق غ
▪️زعفران دم کرده مقداری
▪️پودر کاسترد یا آرد ذرت ـ ـ ـ 8 ق غ
▪️گلاب ـ ـ ـ 1 ق س
طرز تهیه:
همه ی مواد جز خامه و گلاب رو مخلوط و روی اجاق قرار بدید مرتب هم بزنید که ته نگیره و یکنواخت سفت بشه مثل فرنی بعد گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و خامه رو مخلوطش کنید من توی ظرف نصفشو ریختم و یه لایه کیک کاپوچینو داشتم توش گذاشتم و یه ردیف موزچیدم و باقی مواد رو روش ریختم(باید سرعت عمل داشته باشید چون سریع میبنده) و یک شب توی یخچال استراحت دادم تا سفت بشه و قالبی دربیاد روشو هم با شکلات آب شده و خامه ی فرم گرفته و پودر پسته تزئین کردم ـمواد رو توی قالب کمربندی بیضی شکل ریختم و بعد از بسته شدن کنر بند رو باز کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم ❤
طاعاتتون قبول باشه 💖
#دسر_خرما
مواد لازم:
شیر یک و نیم پیمانه
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
خرمای بدون پوست و هسته 15 عدد
پودر ژلاتین ۲ ق س
شیره خرما یک سوم پیمانه
🍮🍮🍮🍮
طرز تهیه:
پوست و هسته خرما را گرفته و کاملا با چنگال له می کنیم و به مواد قبل می افزاییم
شیر،شیره خرما، پوره خرما ،خامه و پودر ژلاتین را داخل قابلمه ریخته هم میزنیم . سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا ژلاتین حل شود و دسر یکدست شود ولی اصلا به هیچ عنوان نجوشد.
سپس از روی حرارت برداشته و داخل صافی می ریزیم تا کاملا صاف شده و ریشه یا پوست خرما داخل دسر نمونه.
بعد داخل ریخته و در یخچال بمدت حداقل ۴ ساعت قرار میدیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ دسر دونه انارى😋
.
اول از لايه بالايى شروع ميكنم، يك بسته ژله آلوورا رو با يك ليوان آبجوش مخلوط ميكنيم و ميزاريم روى بخار كترى تا حل بشه، بعد از اينكه حل شد يك ليوان آب سرخالى بهش اضافه كنيد و هم بزنيد، حالا ژله رو داخل ظرف بريزيد اينجا من داخل ظرفم سلفون كشيدم خواستم مدل دارش كنم شما ميتونيد نزاريد، حالا دو سه قاشق از ژله رو بريزيد داخل ظرف و بزاريد يخچال تا ببنده وقتى يكم سفت شد دونه هاى انار و خلال پسته رو بچينيد رو ژله و دوباره دو سه قاشق از ژله رو بريزيد روش دوباره بزاريد تو يخچال تا ببنده بعد دوباره همون مرحله قبل رو تكرار كنيد تا سه لايه بشه، براى لايه سفيد هم نصف بسته خامه رو با دو ليوان شیر رو داخل يه قابلمه کوچک و روی شعله ملایم گاز بزاريد.وانیل رو بهش اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.وقتی مخلوط جوش اومد بعد از یکی دو جوش, نصف ليوان شکر رو اضافه کنید.(تو این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )
وقتی شکر حل شد, ظرف رو از روی حرارت برداريد.
بعد دو قاشق آب جوش رو داخل يه كاسه كوچيك بریزید و يك قاشق و نيم پودر ژلاتین رو داخلش حل كنيد.مخلوط ژلاتین رو به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حال مواد سفيد رو بريزيد روى لايه هاى انار و بزاريز داخل يخچال بعد ٤،٥ ساعت دسر آماده اس..
#دسر_دونه_اناری #یلدا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورانی_اسفناج
نیم کیلو اسفناج و میشوریم و خشکش میکنیم و بدون یه قطره اب میریزیم داخل یه دیگ و میزاریمش رو شعله بسیار ملایم گاز تا بپزه(شعله گاز حتما باید خیلی کم باشه)اینطوری اسفناج خودش اب میندازه و با اب خودش پخته میشه(حدود نیم تا یا ساعت طول میکشه که تو این مدت چند بار اسفناج و هم میزنیم و زیر و رو میکنیم تا همه ی اسفناجها یدست پخته بشه.
وقتی پخت میزاریم خنک بشه،بعد با چاقو خوردش میکنیم.
میریزیم داخل ظرف و ۲ حبه سیر و ریز رنده میکنیم و دوتا دونه گردو رو هم درشت رنده میکنیم و بهش اضافه میکنیم. ماست و نعناخشک رو هم اضافه میکنیم( نمک هم بزنید(من نمک اضافه نکردم چون ماستم نمک داشت)
حالا مواد رو هم میزنیم تا باهم کاملا مخلوط بشن.
روی بورانی اسفناج و با گردوی پودر شده و گل سرخ و نعنا خشک تزیین میکنیم.نیاید بگید اسفناج خاصیتشو تو ماست از دست میده،چون خودم میدونم اما کسی حاضره از بورانی اسفناج بگذره آیا؟اینهمه غذای بی خاصیت میخوریم این یکی هم روش یا اینکه حالا همین یه دفعه رو یه چیز بی خاصیت اما خوشمزه بخوریم،چی میشه؟اینهمه اسفناج میخوریم،یدفعه هم بی خاصیتش کنیم وبخوریم اما حالشو ببریم ماست چکیده استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_اسفناج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_لیوانی
يك ايده راحت براى درست كردن ژله😉
هر رنگ ژله ای خواستین رو یک بسته ژله رو با یکو نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید خوب حل شد بزارین داخل فریزر یک ساعت طول می کشه ببنده بعد بیرون بیارین
البته اگر کاملا سفت بود با چنگال خوب بزنید تا حالت خرده شیشه پیدا کنه
یک بسته ژله آلوئورا هم با دو لیوان آبجوش مخلوط کنید و بزارین در دمای محیط خنک بشه اما نباید ببنده
بعد به هر ترتیب دوست داشتین داخل لیوان بریزید هر رنگ رو ریختیم با پشت قاشق خوب فشار بدین من برای لایه آخر یک بسته ژله آلوئورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم بعد گذاشتم خوب سرد شد و بهش نصف لیوان بستنی اضافه کردم و وقتی داخل یخچال خوب بست با چنگال زدم
وقتی لیوان ها پر شد ...
از اون ژله آلوئورا که قبلا گذاشتیم سرد بشه و باید مایع باشه داخل لیوان ها بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب شب یلدا😍
مواد لازم:
کیک اسفنجی وانیلی
عسل بمیزان لازم
شکلات چیپسی
شکلات سفید
کره یک قاشق چایخوری
رنگ مجاز خوراکی به رنگهای قرمز و سبز
طرز تهیه:
کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید.
کیکهای خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازهای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.
کیکهای خرد شدهی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید تا این شکلاتها به شکل دانههای هندوانه عمل کنند.
عسل را به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به هم بچسبند.
مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت شوند.
شکلات سفید را به همراه کره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.
به شکلات سفید ذوب شده رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.
هر یک از توپکهای کیکی را داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید. و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
هر یک از این توپکها را یک بار دیگر در شکلات آب فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.
آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. سپس نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ماست_وژله
#دسر_تکنفره
من از ژله ی توت فرنگی استفاده کردم
مزه ژله و ماست در پایان مثل بستنی میشه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_کدو_حلوایی
کدو حلوایی یک کیلو
شکر یک کیلو تا یک ونیم کیلو بستگی داره به شیرین بودن کدو داره
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آهک یک ونیم لیوان+آب ۵لیتر
طرز تهیه:
کدوها رو برش بزنید ویا مثل من با قالبهای کوچولو قالب بزنید.
آهک رو با آب مخلوط کنید بزارید تا آهک ته نشین بشه بعد آب رویی که زلاله داخل کاسه دیگه ای بریزیدمواظب باشید تا آهک ته نشین شده وارد کاسه نشه ،کدوها رو داخلش بریزید وبزارید تا ۲۴ساعت داخلش بمونه،حالا آب کدوها رو خالی کنید وآب روی کدوها بریزید وبزارید بمونه هر چندساعت یکبار آب کدوها رو عوض کنید تا یکروز یا ۲۴ساعت اینکارو بکنید.
بعد شکر رو با دو پیمانه آب بزارید روی حرارت تا کمی قوام بیاد وبعد کدوها رو داخلش بریزید وبا حرارت کم بزارید تا مربا بپزه حدودا ۲ساعت با حرارت ملایم کافیه
در اواخر پخت جوهر لیمو رو با یک قاشق آب سرد مخلوط وداخل مربا بریزید بعلاوه وانیل
آب آهک باعث تردی کدو میشه وخیلی کرانچی وعالی میشه .
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_شکم_پر 😋 ✍مواد لازم:
٨ عدد بادمجان سياه
٤٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٢ عدد پياز
١/٥ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
كمي فلفل سياه،نمك 🍆 🍜طرز تهيه:
ابتدا بادمجان ها را پوست كنده و در اب نمك مي اندازيم،سپس بادمجان ها را اب ميكشيم و با دستمال اب اضافي بادمجان ها ميگيريم و در روغن داغ شده سرخ ميكنيم و بعد سرخ شدن وسط بادمجان ها را برش ميدهيم.از طرف ديگر پياز ها را خيلي كوچك خرد كرده و سرخ ميكنيم و سپس گوشت چرخ كرده،فلفل و نمك را اضافه كرده و داخل بادمجان ها را از مواد پر ميكنيم و با گوجه فرنگي و فلفل تزيين ميكنيم.در ظرفي يك قاشق رب گوجه فرنگي را با كمي اب باز ميكنيم و روي بادمجان ها ريخته و در فر ميگذاريم تا بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپکهای_اناری_یلدایی
این ژله رو تو قالب پاپس کیک سیلکونی درست کردم ،قسمتی که صافه (ژله الورا یه بسته رو تو نصف لیوان اب داغ حل میکنیم ،خوب حل شد نصف دیگه شو اب سرد میریزیم دونه انارو میریزیم تو دایرهای قالب سیلکونی که چرب کردیم بعد ژله الورا رو تو دایره ها با قاشق پر میکنیم میزاریم تو یخچال سفت شد،،میاریم بیرون کمی موند از تو قالب در میاریم توظرفی صاف میذاریم تو یخچال سرد بمونه ) ،ژله انارم حل کرده با نصف اب داغ نصف سرد میریزیم تو قالب میزاریم یخچال سفت شده دو تا دایره رو هم میزاریم میچسپانیم مثل توپ گرده بعد خلال میزنیم بهش،میتونیم برا چسبوندن دو نیم دایره از چسب خوراکی ،یا ژله غلیظ شده درست کنید ،با قلم مو به دوطرف دایره زده بعد به هم بچسبونید بعد چنگالهای پلاستیک فانتزی استفاده کنید چون وزن توپک سنگینه خلال در میاد من برا تزیین گذاشتم
نکته: این ژله تو دو رنگه نصفش بی رنگ که همون ژله الورا و نصف دیگه اش ژله اناره ،شما میتونید یه رنگ درست کنید ،یا سفید با دونه انار یا ژله انار باشه کمی توش ژله الورار بریزید رنگشو کمرنگ تر کنید تا دونه های انار مشخص بشه ،دیگه سلقیه ایه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهییه_مربای_پوست_هندوانه
#مواد_لازم_برای۱_نفر
#آب ۲ پیمانه
#شکر ۵۰۰ گرم
#دانه هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری
#گلاب ۱ پیمانه
#جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری
#آب آهک ۵۰۰ گرم
#پوست هندوانه ۵۰۰ گرم
#طرز_تهیه_مربای_پوست_هندوانه
۱- ابتدا آهك را در ظرفي ميريزيم دو يا سه لیوان آب روي آهك ريخته و كاملا هم ميزنيم.
۲- پوست هندوانه را بگیرید، مغز داخل آن را تمیز کنید و فقط سفیدی پوست هندوانه بماند، آنها را خرد كرده يا قالب ميزنيم.
۳- آب زلال آهك را صاف كرده و روي پوست هندوانه آماده شده ميريزيم و ميگذاريم 24 ساعت در آب آهك بماند بعد آنها را خارج كرده با آب زياد ميشوييم.
۴- اين كار را چند بار تكرار ميكنيم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانهها آب آن را خالي كرده و دوباره اين كار را انجام ميدهيم و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد.
۵- سپس پوست هندوانهها را در صافي ميريزيم تا آب آن برود. شكر را در ظرف لعابي مناسبي ريخته به اندازه سه ليوان آب روي آن ميريزيم و شكر را ميجوشانيم.
۶- شربت را صاف كرده و پوست هندوانهها را در شربت ريخته روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد. كف روي مربا را چند بار ميگيريم. وقتي شربت قوام آمد دانههاي هِل و گلاب را داخل مربا ميريزيم.
۷- مربا بايد كاملا شفاف و شكننده باشد. (مربا باید قوام بیاید.)جوهر لیمو را اضافه کنید چند جوش زد از روی حرارت بردارید. و در ظرف ريخته و پس از خنك شدن در يخچال نگهداري ميكنيم.
سایر نکات
زمان پخت بستگی به قوام آمدن مربا دارد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن کوردن بلو
مواد لازم
سینه مرغ1عدد
ژامبون2برگ
فلفل دلمه ای رنگی4 برش
پنیر گودا2برش
پنیر پیتزا100 گرم
نمک ، فلفل و پودر تخم گشنیربه مقدارلازم
پودر سوخاری به میزان لازم
آرد گندم1پیمانه
تخم مرغ2عدد
روغن سرخ کردنی جهت سرخ کردن
طرز تهیه
۱- سینه ی مرغ را از وسط برش داده و به دو نیم کنید،،و هر برش را از وسط بدونِ اینکه نصف شود با کارد تیز یک برش عمیق بدهید و کاملاً بازش کنید و روی آن کیسه فریزر بگذارید وبا بیفتک کوب بکوبید تا کاملاً پهن شود.
۲- ادویه هارا روی سینه مرغ بپاشید و اجازه بدهید مزه دار شود.
۳-سپس ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و فلفل دلمه ای ها و پنیر ها را روی آن قرار دهید و رول کنید.
۴- در این قسمت از کار میتوانید با خلال دندان فیکس کنید ودر پایان پخت آنها را خارج کنید.و یا میتوانید از ماکارانی های رشته ای برای فیکس کردن استفاده کنید،که دیگر نیاز به خارج کردن ندارید چون ماکارانی ها پخته می شود.
۵-رول ها را داخل آرد گندم بغلطانید سپس در تخم مرغ های زده شده و در آخر در آرد سوخاری بزنید.
۶- رول ها را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس سرخش کنید.
۷- اجازه دهید کمی سرد شود و برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سیبزمینی
برای این کوکو سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم و بعد از اینکه کاملا خنک شد، به همراه یدونه پیاز کوچیک خام رنده کردم.دو تا دونه تخم مرغ کوچیک،یک تا دو قاشق سرپُر آرد سفید،یک قاشق.آردسوخاری،نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،پودر گوجه و پودر سیر اضافه کردم و کاملا با چنگال هم زدم تا به خورد هم بره و بعد هم تودستم دونه دونه درستشون کردم و در روغن سرخشون کردم. گاهی به طرفین این کوکو ،کنجد خام و گاهی هم کمی پودر سوخاری میزنم🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛