eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 طرزتهیه: قالب مورد نظرتون رو سلفون بکشید کناره نان تست رو با چاقوی اره ای رو بگیرید و نان تست ها رو کنار هم در قالب بچینید اگر قالب گرد باشه اول تا جاییکه میتونید نان تست سالم رو ته قالب و کناره قالب بچینید برای وسط قالب میتونید از برشهای اضافه نان تست هم استفاده کنید . روی یک ردیف نان تست سس مایونز یک لایه خیلی نازک کشیده و سالاد الویه را روی نان ریخته و با قاشق صاف کنید روی سالاد رو کمی سس مایونز کشیده و دوباره از نان تست بچینیددر آخرین ردیف نان تست چیده با دست کمی روی کیک الویه رو فشار بدین تا منسجم تر بشه روی قالب رو سلفون بکشید و بذارید داخل یخچال . معمولا من از شب قبل کیک الویه رو درست می کنم اگر برای مهانی میخواین درست کنید بهتره از شب قبل درست کنید تا هم وقت زیادی رو در روز مهمونی ازتون نگیره کیک الویه اگر خوب تو یخچال استراحت داشته باشه کیک الویه جا افتاده تر میشه .بعد از استراحت قالب را از یخچال خارج ظرف سرو مورد نظرتون رو روی قالب گذاشته و قالب رو برگردونید داخل ظرف سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_الویه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅پلو_ميگو_زعفرانى 🍜طرز تهیه من يدونه پياز رو رنده كردم و وقتى خوب طلايى شد ميگو رو بش اضافه كردم و بعد كمى نمك و فلفل قرمز و ليموى تازه و كمى ادويه ماهى و ميگو ( دلخواه) و چند حبه سير له شده ( يا رنده شده ) هم اضافه كردم و بعد از كمى تفت دادن زعفران آب شده هم اضافه كردم . 🌟 ( دقت كنيد ميگو پخت زيادى لازم نداره و با حرارت طولانى سفت ميشه پس حدودا زمان اماده شدن ميگو در اينجا ى ربع بود) . بعد دو _ سه تا پياز رو خلالى كردم و وقتى خوب طلايى شد كشمشى رو ك ى ربع توى آب خيسونده بودم رو بش اضافه كردم و بعد كمى دارچين و گرد ليمو و فلفل قرمز ( دلخواه) اضافه كردم. برنج رو دم دادم و موقع سرو ميگو و كشمش ها رو روى برنج كشيدم. و ى قسمتى از برنج رو زعفران زدم. ميتونيد مواد كشمش و ميگو رو از اول توى ى تابه درست كنيد يا اينكه لا ب لاى برنج دمش بديد. ولى بنظرم اينجورى زيباتر و خوردنش لذت بخش تره. چون طعم غذا مشخص تره . 😋😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_میگو_زعفرانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر شیر یا آب ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه روغن  ۶ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف نمک ۱ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ، شیرو یک قاشق زعفران برای روی خمیر این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت و پیتزا...ولی اگه خواستید خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا  ۵ قاشق غذاخوری بسته به اندازه ای که دوست دارید شکر اضافه کنید. اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد. تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم. آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید. بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ازش استفاده میکنیم. مواد میانی : گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آویشن ۱ قاشق چای خوری فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک ذرت ۲ قاشق(دلبخواه) رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آماده کرده و رب گوجه رو توش می ریزیم. فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خورد کرده و تفت میدهیم و به گوشت مون اضافه میکنیم. در صورت دلخواه ذرت کنسرو شده رو هم اضافه کرده و در مرحله آخر آویشن رو اضافه میکنیم و زیر تابه رو خاموش می کنیم. از مواد داخل خمیر گذاشته و به شکل دلخواه می پیچیم. نونهامونو رو داخل سینی چرب شده و خیلی کم آرد پاشی شده گذاشته و با قلمو رومال میزنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت می پزیم. برای طلایی شدن چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم. نکته: برای رومال یک عدد زده تخم مرغ با یکم زعفرون و یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری شیر همه را باهم مخلوط میکنم نحوه پیدن به اینصورته که که خمیررا باز کردم و با کاتر قلب قالب زدم ویک قلب رو مواد گوشتی ریختم و یک قلب دیگر رو با کاتر کوچیکتر قلب وسطشو دراوردم و روی مایه گوشتی گداشتم وکنارهاشو با چنگال شکل دادم هم خوشگل میشه هم دولایه قلب فیکس میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_با_مغز_گوشتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_با_مغز_گوشتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول مواد اولیه نان که اسمش tangzhong هست رو آماده میکنیم👇 دو سوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه آرد سفید مخلوط کنید بزارید روی حرارت هم بزنید تا مثل پودینگ بشه کامل تو ظرف جمع میشه بزارید کنار تا خنک بشه. . دو پیمانه و نیم آرد رو با ۱ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید . حالا سه قاشق چایخوری خمیر مایه رو بهمراه یک قاشق شکر با دو سوم پیمانه شیر ولرم ( شیری که دست رو نسوزونه) مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید پنج دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد بعد بهمراه 👈Tangzhong به مواد خشک اضافه کنید من همه رو میریزم داخل میکسر و با سری که مخصوص ورز دادن نون هست پنج دقیقه میزارم ورز بخوره اگه میکسر ندارید ده دقیقه با دست ورز بدین بعد یک قاشق غذاخوری کره نرم شده رو هم به خورد خمیر بدین و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه . اگه نیاز به آرد بود اضافه کنید ولی اگه بیش از حد بزنید بعد پخت نون سفت میشه. خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بزارید روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه ، واسه رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر زدم. بازم بیست دقیقه بزارید استراحت کنه بعد داخل فر بزارید. مدت پخت حدود ۳۰ دقیقه ، دمای فر ۱۸۰ درجه ، یک ظرف آب هم داخل فر بزارید همیشه واسه پخت نانها. فر رو از بیست دقیقه قبل روشن کنید. طبق کلیپی که گذاشتم وسط نانها رو خالی کنید وبا مخلوط کره و یه حبه سیر رنده شده+جعفری خورد شده با فرچه داخل نانها رو آغشته کنید وبعد یه تیکه پنیر گودا وکوفته قلقلی وبعد سس وپنیر پیتزا بریزید وداخل فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید ودرآخر گریل رو روشن کنید که روی پنیر طلایی شه وبا جعفری خرد شده تزیین کنید ونوش جان ودعا به جون من😉 👈کوفته قلقلی هم مخلوط چرخ کرده با پیاز وادویه دلخواه یکم تفت دادید در قابلمه رو بزارید تا آب بندازه ومغز پخت شن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ژاپنی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔شامی سویا"🍔 🍀طرز تهیه ش به این صورته که دو پیمانه سویا رو خیس میکنید و بعد آبکش میکنید 4 عدد تخم مرغ رو با یک عدد پیاز و 3 قاشق جعفری ساطوری ، چند شاخه هم پیازچه ساطوری و ادویه هایی دلخواهتون رو اضافه و مخلوط میکنید..میتونید مواد رو نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین و بعد قالب بزنید و توی روغن سرخ کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراك_بدون_گوشت #خوراک_سیب_زمینی سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان كنيد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛