هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کباب_رول_میکس🍖
●پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت...
تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت....
بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم...🌺❤️
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_خاگینه_رولی_کاسترد_و_عسل
مواد لازم📝
تخم مرغ 4عدد
شکر 4 ق غ
آرد سفید 4 ق غ
پودر کاسترد 2 ق غ
بکينگ پودر1ق چ
نمک نوک ق چ
زعفرون آب شده1ق غ
گلاب 2 ق غ
مواد میانی📝
عسل
گردو خرد شده
دارچین 1ق غ
✍️طرز تهیه:
همه مواد رو به غير مواد میانی باهم مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشه. کف تابه نچسب وچرب کرده مواد رو توش بريزيد روی حرارت ملايم بزارید تا پخته و یک طرفش تغییر رنگ بده برگردونده تا طرف دیگرم طلایی بشه
از روی حرارت برداشته روش و عسل می مالیم و پودر دارچين پاشيده
باگردو خورد شده روش وپوشش میدیم رول می کنیم وبرش میدیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
برشتوک_شکلاتی
مواد لازم :
آرد نخودچی 150 گرم
پودر شکر یا قند 70 گرم
ترکیب مساوی از کره و روغن جامد 85 گرم
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای 110 گرم
طرز تهیه :
ابتدا در ظرف شیشه ای یا فلزی بصورت بن ماری شکلات را آب کنید تا روان بشه
حدود 1/3 از هر قالب سیلیکونی کاکائو بریزید،سعی کنید که دیواره ها تمیز بمونه (نیازی به چرب کردن قالب نیست)
بعد داخل یخچال بزارید تا سفت بشه.
آرد نخودچی الک کنید و در قابلمه مناسب بریزد و با کفگیر چوبی به مدت ده دقیقه با حرارت کم تفت بدید تا بوی آرد بلند بشه، بعد از روی حرارت بردارید و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید در آخر هم هل وپودر قند بریزید و خوب هم بزنید تا مثل حلوا یکدست بشه.
همونطور که داغ هست بریزید توی قالبها و روی شکلات که هردو بهم بچسبن.
بعد از پر کردن تمام قالبها بزارید توی یخچال تا چند ساعت بمونه و خوب سفت بشه بعد براحتی از قالب جدا کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک نوتلابدون فر
تخم:مرغ ۴ عدد
شکر:۱ لیوان(منظور لیوان دسته دار فرانسوی)
آرد شیرینی پزی :۲/۵ لیوان
روغن مایع:۱ ل
آب جوش:۱ ل
نوتلا:۳ ق.غ (جایگزینش پودر کاکائو یاشکلات خرد شده)
پودر کاکائو:۱/۵ ق.غ(مقدارش بستگی ب کیفیت پودر کاکائو داره)
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر:۲ق.چ
(همه مواد ب دمای محیط رسیده باشن)
همه مواد رو جلو دستتون بزارید،قبل شرو کار ی قابلمه بزرگتر از قالب رو،روی شعله متوسط گاز با در بسته بزارید تا خوب گرم شه
تو این فاصله مایه کیک رو اماده میکنیم.
آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو رو سه بار الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ+شکر+وانیل رو۶تا۸دقیقه با دور متوسط رو ب بالا همبزنید تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه،این مرحله بستگی ب قدرت همزنتون هم داره پس این نکته رو در نظر داشته باشید.
روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم،
آب جوش رو با نوتلا مخلوط میکنم و ب تناوب همراه ارد ب مایه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیکمون پفش کم میشه
قالب رو فقط با کره چرب کنید دیگه ارد پاشی نکنید
کف قابلمه یکی دوتا قالب فلزی شیرینی پزی میزاریم و قالب کیک رو روی قالبها قرار میدهیم تا مستقیم با کف قابلمه نماس نداشته باشه
حتما ی دم کنی هم بزارید درشو میزاریم،چهار دقیقه اول شعله رو کم نکنید،بعدش شعله رو کم کنید تا ۴۵ دقیقه اول درشو باز نکنید اصلا،بزارید با حرارت کم بپزه.
مدت پختش با توجه ب حجم مواد و اندازه قالب متفاوته برای من بیشتر از یک ساعت طول کشید،با سیخ چوبی چک کنید اگه نچسبیده امادست اگه نه یک ربع دیگه بزارید بمونه خوبیش اینه احتمالا سوختنش وجود نداره
دور کیک هم خشک نمیشه نرم عالیه
پ.ن::این کیک رو میشه تو فر با 180 درجه هم پخت ب مدت ۵۰ تا ۵۵
قالب من آلومینیومی میان تهی با قطر 20سانت و ارتفاع ده سانت
باید قابلمه ای انتخاب کنید که درب مناسبی داشته باشه و کاملا کیپ شه.
در قابلمه رو در طول پخت کیک بر ندارید تا هوا نکشه و پف کیک شما نخوابه
نوش جان😋😋
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پودینگ_شکلاتی
طرز تهیه:
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مواد اولیه : برای 4 نفر
پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
شیر شیر سه پیمانه
شکر نصف پیمانه
1-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
2-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.
3-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
4-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.
فوت و فن:
به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅ژله چشم نظر😋
من سه رنگ ژله درست کردم یک بسته ژله بلوبری با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم یک قطره رنگ ابی ریختم توش تا تیره بشه گذاشتم کنار
یک بسته بلوبری با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر توش ریختم که این ژله آبی کمرنگمون میشه.
یک بسته آلورا درست کردم یک لیوان اب جوش ریختم حل که شد خنک شد نصف لیوان شیر اضافه کردم که میشه ژله سفیدمون.
توی دایره ها اول ابی کمرنگ رو ریختم کمی که بست روش کمی سفید ریختم وقتی بست تا خط نصفه قالب ژله ابی پررنگ رو ریختم .وقتی بست به ترتیب ژله های ابی کمرنگ و سفید رو ریختم گذاشتم ۶ساعت توی یخچال خب این تا اینجای کار.
بعد قالب رو توی اب جوش گذاشتم ژله رو برگردوندم وبا قلمو و رنگ خوراکی نوک دایره هارواز ابی پررنگ یه نقطه (دایره) کوچیک سر هرکدوم کشیدم پس نوک دایره ها که سورمه ای یا ابی پررنگ هست ژله نیست با قلمو ورنگ خوراکیه.