6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_کشمش_گردو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_کشمش_گردو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
496K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸ســـلام
صبح زیبـاتـون بخیر
امروزتان سرشاراز مهربانی
و رنگ دلتون شاد
آرزو دارم امروزتان
پراز ملودی شاد
پراز حس ناب عشق
پراز لبخند از ته دل و
پراز آرامش خوب باشد...🌸🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی دادلی
شیرینی خوشمزه و عاالی . با بافتی نرم .طعمش و بوش آدم رو مدهوش می کنه .
من باز به لیوان مثل همیشه براتون انداره ها رو نوشتم ولی خودتون ببینید دیگه با تقریبا و حدودا کار شیرینی پزی خیلی سخته همینه که توی شیرینی پزی یک گرم هم مهمه .
تاکید مهم اندازه به گرم معیار درسته .
برای حدودا ۲۲ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۴۰ گرم (حدودا حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (روغن نیمه جامد یا روغن جامد صاف قنادی)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا ۲ ق غ)
آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم (یه کم کمتر از لیوان)
پودر قند ۴۵ گرم (حدودا ۱/۴ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه .
من از روغن حیوانی استفاده کردم .
کره و روغن رو با پودر قند الک شده رو همزن خوب ۵ دقیقه زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه .
زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد وانیل رو ریختم .
آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم ورز نمی خواد. آرد کم کم بریزین ممکنه آرد بیشتر بخواد ممکنه کمتر بخواد .
خمیر نیازی به استراحت نداره.
از خمیر یه قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گوله کردم . با هر وسیله ، من از هاون استفاده کردم ،وسطش رو عمق ایجاد کردم .
سینی فر نیازی به کاغذ روغنی هم نداره می تونین خیلی جزیی با روغن جامد سینی رو چرب کنین .
فر از ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم . در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن برای تزیین یه طرف شیرینی ها رو داخل شکلات آب شده زدم .
داخل حفره ها رو با بریلو پر کردم . بریلو هم آماده لوازم قنادی ها دارن من خودم خونه درست کردم .
#ژله_بریلو : یک ق غ نشاسته ذرت رو در کمی اب سرد حل کردم . توی ظرف دیگه ای ۱/۴ لیوان آب و ۱/۴ لیوان شکر و دو ق غ آب لیمو ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی شکر حل شد نشاسته حل شده رو ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت دلخواهم برسه. از حرارت برداشتم و رنگ خوراکی ریختم و بعد از خنک شدن توسط قاشق کوچیک یا داخل قیف یکبار مصرف بریزین و توش رو پر کنین .
نکات : ماندگاری این شیرینی در ظرف درب بسته در محیط خنک حدودا ۳ هفته می باشد .
بدون فر به روش فر دست ساز هم میشه درست کرد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_دادلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_چرخ_فلکی
برای ۲۲ عدد
کره ۶۰ گرم
روغن مایع ۴۰ میلی (حدودا یک پنجم لیوان یا حدودا ۶ ق غ)
نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۲ ق غ)
پودر قند ۸۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد سفید حدودا ۲۲۰ گرم (یک و نیم لیوان)
کره و پودر قند (الک شده) رو مخلوط کردم و با همزن زدم و بعد روغن مایع رو ریختم و بعد تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یه دقیقه دیگه با همزن زدم . بعد نشاسته رو ریختم .
آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . آرد کم کم اضافه بشه و با دست خمیر رو جمع کردم تا جایی که خمیر به دست نچسبه زیادی ارد نریزین . یه کم حالت چسبناکی باشه ایراد نداره چون دو قسمت میشه به یکیش پودر کاکایو ریخته میشه و اگه اون یکی قسمت کمی چسبندگی داشت حالا آرد بریزین .
یک سوم از مواد رو برداشتم و بهش پودر کاکائو الک شده ریختم و مخلوط کردم .
خمیر نیاز به استراحت نداره .
از هر خمیر گوله هایی برداشتم از مواد خمیری ساده ۱ ق م برداشتم و گوله کردم و از اون یکی هم یه کم از نخود بزرگتر گوله کردم .
مطابق فیلم از خمیر ساده رو پهن کردم و خمیر کاکائویی رو داخلش قرار دادم و پیچیدم و بعد با قاشق شیارهایی روش ایجاد کردم . وسطش،عمق ایحاد کردم و یه مقدار از خمیر کاکائویی باز یه گوله کوچیک درست کردم و قرار دادم .
داخل سینی فر چیدم و در طبقه وسط که فر از یه ربع قبل گرم بشه با دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن از سینی برداشتم .
مدت ماندگاری این شیرینی در طرف درب بسته در محیط خنک حدودا یک ماه هست .
بافت شیرینی نرم هست .
بدون فر این شیرینی ها رو توی فر دست ساز می تونید درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_چرخ_فلکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_بریان
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم ومخلفاتش را هم اطرافش می ریزم وتوی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه
طرز تهیه....مرغ را از قبل نمک ویه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم ودوساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم وبعد بشورید
زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا که عطاری وفروشگاههای موادغذایی بصورت بسته بندی دارن وادویه مرغ وپودر پیاز وهر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب وابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون وپوره سیر وزنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنیدو خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید وسس رادبه تمام سطح داخلی وبیرونی وزیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال ولیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید
توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو وپرتقال وپیاز وسیب والو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید وبذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش رادبذارید یا فویل بکشید وچند تا سوراخ ریز کنید ودر طبقه وسط با حرارت 200درجه بمدت تقریبی 2ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید . نوش جان
نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می شه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_بریان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نارگیلی
پودرنارگیل چرب .........1کیلو.
شکر .......................... 2کیلو.
سفیده تخم مرغ..............1کیلو.
روغن مایع ..............900گرم
وانیل مقداری
آبلیمو.............................50گرم.
طرز تهیه:
تمام موادغیراز ابلیمو را با هم مخلوط کنید
با دست یا کفگیر بعد
داخل ظرفی ریخته و روی شعله ی خیلی کم بگذاریدومدام هم بزنید تا ته نگیرد تندتند هم زدن دلیل نیست درست هم زدن مهمه .یکم که داغ شد ابلیمو را اضافه کنید.کفگیرتون را زیاد بیرون نیارید که هوا داخل خمیر برود ودرنتیجه دیر داغ شود.
شکر شما باید کاملا آب شود و نارگیل به خوبی روغن انداخته شود اما دست را نباید بسوزاند انگشتتان راداخل خمیر فرو کرده وبچرخانید تا 7 ثانیه بشمارید اگه دستتون درین مدت سوزش را حس کرد کافیه بعد از داغ زدن تا سرد شدن کامل صبر کنید.
بعضیا بکینگ پودر هم استفاده میکنند.
سپس داخل قیف ریخته وبا ماسوره ساده بزنید تو دیس کاغذ دار بعد داخل فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قراردهید.
نارگیل خشک روغن مایع بیشتر میبره .
اگه بعد از پخته شدن دیدین زیر شیرینیتون گود افتاده دوتاعلت عمده دارد .1 یازیادداغ خورده یعنی خمیرتون پخته شده سفیده خاصیتشو از دست داده .2. یا شکرش خیلی زیاد شده که باید باافزودن پودر نارگیل وسفیده این مشکل راحل کرد .
نکته ها:
1)مرحله داغ زدن نارگیلی خیلی مهم و حساس است حتما با شعله کم داغ بزنید باید کمی حوصله بخرج دهید.
2)نارگیلی بیش از حد داغ نباید شود.
3)موقع خرید نارگیل حتما بگویید نارگیل چرب ودونه ریز میخام.
4)قبل از اینکه نارگیلی را داخل فر بگذارید به دلیل حساس بودن این شیرینی بهتر است اول یک عدد به صورت نمونه داخل فر قراردهید.
5)نمونه بیرون آمده اگر پهن شد 2 دلیل دارد اول اینکه شل شده دوم اینکه پرشیرین .یا کمی نارگیل به ان اضافه کنید یا ارد برنج در نظر داشته باشید ارد برنج از نظر جمع کردن نارگیلی بهتر است اما باعث زود خشک شدن نارگیلی نیز میشود.
6)اگر نارگیلی اصلا پهن نشد و خیلی خشک بود به آن سفیده بزنید در نظر داشته باشید که بعد از زدن سفیده باید به خمیرتان خاکه قند بزنید برای جبران شیرینیش.
7)با تمام این اوصاف نگران نباشید شما با نمونه ی اول بهترین نوع نارگیلی را پخت میکنید .
8برای سهولت درداغ خوردن میتوانیدنصف روغن مایع راجداگانه داغش کنین بعد به بقیه مواد بیفزایید.
9.اگر نارگیلتان دانه درشت هست باید چرخ کنید یعنی نصف سفیده وهمه روغن مایع را نگه دارید وبقیه را چرخ کنید بعدش نصف دیگه سفیده وروغن مایع رااضافه کنید.
10 .شیرینی پخته شده راداخل یخچال نگه داری کنید .اگه از خمیرتون اضافه اومد هیچ نگران نباشید خراب نمیشه داخل یخچال باشه .فقط بعدا خواستین استفاده کنین دوباره یکم حرارت بدهید .
11)بجای ابلیمو میتوانید از جوهر لیمو استفاده کنید واسه این دستور یک قاشق مربا خوری.
12)واسه تنوع از زعفران وپودر کاکاعو هم میشه استفاده کرد.
نوش جانتان.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_تابه_ای
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه
ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن
عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید
پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید
به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم
کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید
شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه
زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛