eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج و چند ساعتی خیس کنید بعد مثل پلو که درست میکنید بزارید جوش بیاد بعد آبکش کنید نزارید شل بشه بعد رو پارچه پهن کنید تو آفتاب خشک بشه یا جلو پنکه ,باید خشک خشک بشه... روغن داغ کنید یه توری بزارید تو دیگ که توش روغنه یه مشت برنج بریزید توش سریع پف میکنه بعد برش دارید و تو یه ظرفی خالی کنید همینجور ادامه بدین تا برنج تموم بشه بعد شکر و خیلی کم آب نارنج و آب بزارید رو حرارت قوام که اومد برنجای پفکی شده رو بریزید توش و خوب هم بزنید و تو سینی چرب شده پهن کنید بزارید دو سه ساعتی بمونه سفت بشه بعد برش بزنید (به ازای هر چهار لیوان برنج پفکی شده سه چهارم لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب و یک قاشق آب نارنج) اینبار تو شربتش زعفرونم ریختیم ... رو بهاردونم زرشک گذاشتیم خیلی خوب میشه یه نکته بگم اینکه ما بیشتر اوقات با دوشاب نیشکر درست میکنیم. نوش جان ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بهاردونه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم کراست: 2 لیوان بیسکویت پتی بور (ساقه طلایی) 1/3 لیوان شکر 7 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده مواد فیلینگ: 300 گرم پنیر خامه ای 300 گرم پنیر ماسکارپونه 1 لیوان شکر (طبق ذائقه تون میتونید کمتر کنید) 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل 3 تخم مرغ به همراه 2 زرده تخم مرغ هم دمای اتاق 1/2 لیوان خامه 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ابتدا فر را روشن کنید دمای 170،یک قالب فنری 22 سانتی را با کره یا روغن حسابی چرب کنید،سپس از بیرون دور تا دور قالب را با فویل آلومینیومی کامل بپوشانید تا موقع قرار دادن قالب در ظرف آب جوش ،آب به کیک نفوذ نکند،قالب را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ ، خرده های بیسکویت ، شکر و کره ذوب شده را ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شود. مخلوط را درون قالب بریزید و با ته لیوان مواد به کف قالب بچسبانید و آنرا 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا کراست یه پخت جزئی داشته باشد و کنار می گذاریم تا خنک شود و فیلینگ را آماده کنید، در یک ظرف پنیر خامه ای و ماسکارپونه را با هم زن برقی حسابی بزنید شکرو وانیل را اضافه کرده و هم بزنید سپس تخم مرغ ها و زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و همزمان با همزن حسابی بزنید و در آخر خامه و نشاسته ذرت را اضافه کرده و بزنید تا مواد کامل ترکیب و یکدست شود سپس مواد را توی قالب ریخته و روی آنرا با یه قاشق صاف کنید سپس قالب را در یک ظرف بزرگ تر بذارید و دورن ظرف آب جوش بریزید به ارتفاع تقریبا 5سانت،اینکار باعث میشود که روی کیک شما ترک نخورد و کیکتون خشک نشود ظرف را با دقت در فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت بپزید. بعد گذشت یک ساعت فر را خاموش کنید و بگذارید چیز کیک به مدت 30 دقیقه داخل فر با در بسته بماند سپس کیک را خارج کنید و بگذارید مقداری خنک شود به آرامی با چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و چیز کیک را برای 5 تا 6 ساعت و یا بیشتر بذارید توی یخچال بماند ،حتما اینکار را انجام دهید چون باعث میشه مزه چیز کیک عالی شود،و بعد در صورت تمایل با سس شکلاتی تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗 . میتونید فقط از یک نوع پنیر استفاده کنید،ولی مقدار همون 600 گرم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک_نیویورکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرابیه چرخ فلک ویژه عید کرابیه_چرخ_فلک، که استقبال زیادی هم شدطعمش وبافتش نزدیک به بیسکویت بای هستش كه ازپيج تركيه ای يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه مقدار رومي تونيد نصف كنيد فقط من به جای مروارید خوراکی از نوعی دیگری دراژه استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کرابیه_چرخ_فلک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_کرابیه_چرخ_فلک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . این هم کلیپ شامی بادمجان 😊. یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش . حدودا برای ۳ الی ۴ نفر بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه برنج پخته شده یک سوم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روغن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش . داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم . اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین . بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم . این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی دادلی ارد شیرینی ۱۳۰ گرم ، یک پیمانه ارد نخودچی ۳۰ گرم یک سوم پیمانه یه کوچولو بیشتر کره ۵۰ گرم(به دمای محیط رسیده ) روغن جامد ۴۰ گرم ( عکس رو ببینید نصف یک چهارم پیمانه میشه) پودر قند ۵۰ گرم ، یک سوم پیمانه وانیل نوک ق چ زرده تخم مرغ ۱ عدد بریلو یا شکلات برای تزیین یا هر چیز دیگه ای تو ظرفی کره +روغن جامد+ پودر قند رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و پوک بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگه بزنید بعد ارد نخود رو روش الک کنید مخلوط که شد در آخر ارد شیرینی الک شده رو کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد به اندازه یه ق م تو دستتون گرد کنید با انگشت یا ابزار وسط رو حفره ایجاد کنیدبعد بچینید تو سینی نیاز به چرب کردن نیست برای فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یه ربع برای تابه ای هم وقتی شروع به کار کردین شعله پخش کن رو بزارید روی حرارت تا گرم بشه بعد شیرینی ها رو توی تابه بچینید و سرش رو بزارید و اینم حدود یک ربع الی بیست دقیقه زمان برای پخت میخواد تا ته شیرینی رنگش عوض بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کومپیر ۴ سیب زمینی کره پنیر کاشار یا موزارلا سوسیس و کالباس خانگی ذرت زیتون سیاه یا سبز خیارشور ترشی سالاد روسی سس فلفل قرمز تند نمک و فلفل سیاه سیب زمینی هارو بشورین و دورشون کاغذ آلومینیومی که داخلش کاغذ روغنی هستش، بپیچین ، حدود ۲ ساعت در فر ۱۸۰ درجه بپزین ،به نسبت بزرگی سیب زمینی ها، زمان پخت تغییر میکنه. از فر دربیارین و فوری با چاقو یک طرفشو ببرین و با کمک قاشق داخلشو له کنین بعد سریع کره، نمک ،فلفل سیاه و پنیر موزارلا یا کاشار بزارین داخلشون و مخلوط کنین. سپس روشون مواد دلخواه بچینین و گرم سرو کنین . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛