eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ڪیک خرما و گردو عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینے پزی قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله ڪم تا گرم بشه و مثل فر عمل ڪنه مواد لازم آرد دولیوان ونیم شڪر یک لیوان روغن مایع دوسوم لیوان شیر یک لیوان تخم مرغ 4 عدد پگینک پودر یک قاشق سوپ خورے سرصاف وانیل ڪمے نمک یک پنس گردو 10 عدد خرما 10 عدد خرما و گردو رو جورے خرد ڪنید ڪه زیر دندون بیاد وڪمے با آرد آغشته ڪنید ڪه ته نشین نشه. تخم مرغ را با وانیل و شڪر بزنید تا پف ڪنه وڪشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط ڪردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر ڪه چند بار الک شدن بهش اضافه میڪنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو ڪه به آرد آغشته ڪردیم اضافه میڪنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشے شده میریزیم ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته ڪیک نسوزه قالب ڪیک رو به ارومے بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود 50 تا 60 دقیقه طول میڪشه تا ڪیک پخته بشه اگه در قابلمه ڪیپه دم ڪنے نمیخواد اگه ڪیپ نیست حتما دم ڪنے بزارید. اےن ڪیک تو فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قالب 20 در 30 ڪافیه از هر نوع قالبے میتونید استفاده ڪنید اگه ڪف قالبتون صافه وبدون شیار ڪاغذ روغنے بندازید فر حتما از قبل گرم بشه این ڪیک تو ماهے تابه دو طرفه هم درست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان مواد لازم گوشت چرخڪرده 250 گرم پیاز متوسط رنده شده 1 عدد بادمجان قلمے و ڪشیده 5 تا 6 عدد پوره گوجه فرنگے 400 میلے لیتر پیاز ڪوچک نگینے خرد شده 1 عدد نمڪف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم خلال چوبے و گوجه گیلاسے به میزان لازم طرز تهیه براے تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمے بلند و ڪشیده استفاده ڪنیم و دلیلش هم این هست ڪه باید بادمجان ها رو به صورت نوارے برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع ڪار بعد از شستشوے بادمجان ها اون ها رو از طول برش مے زنیم به صورتے ڪه ضخامت ورقه هاے بادمجان حدودا تا 4 میلے متر باشه. بادمجان رو پوست نمے ڪنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد. سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتے 20 تا 30 دقیقه اے با اون ها مے گیریم و توے این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگے از بادمجان خارج میشه ڪه باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبڪشے و خشک ڪنیم. در این فاصله گوشت چرخڪرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه ڪمے پودر سیر داخل یک ڪاسه مے ریزیم و خیلے خوب با هم مخلوط ڪرده و ورز مے دیم. سپس گلوله هاے به اندازه یک گردوے ڪوچیک از گوشت جدا ڪرده و به صورت ڪوفته قلقلے فرمش میدیم ورقه هاے بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ مے ڪنیم. حالا دو تا از ورقه هاے بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روے تخته ڪارمون قرار میدیم. ےڪ عدد از ڪوفته قلقلیمون رو در مرڪز بعلاوه قرار مے دیم. حالا یڪے در میون، ورقه هاے بادمجان رو روے مرڪز ڪوفته قلقلے قرار میدیم. وقتی ورقه ها رو جمع ڪردیم، یک عدد گوجه گیلاسے رو روے بادمجان قرار مے دیم و یک عدد خلال چوبے رو توے بقچه بادمجانمون فرو مے ڪنیم تا فیڪس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده مے ڪنیم. پیاز ڪوچیڪے رو ڪه داشتیم به صورت نگینے خرد مے ڪنیم و بعد همراه با روغن تفت مے دیم تا ڪمے سبک و طلایے رنگ بشه حالا پوره گوجه فرنگے رو به پیاز هاے در حال تفت داده شدن اضافه مے ڪنیم. وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و ڪمے ابش ڪشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میڪنیم. اگر گوجه هاے شما، خیلے رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے هم استفاده ڪنین تا سس خوش رنگ ترے داشته باشین. حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگے میرسه. بعد از اینڪه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روے ظرف رو فویل بگیرید و براے 45 تا 50 دقیقه در دماے 180 درجه در فر قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اولین قدم براے داشتم زولبیا و بامیه حرفه اے ،تهےه یه شربت بار با ڪیفیت و قوام ڪافے و بدون شڪرک هست. در تهیه شربت بار حرفه اے دو جزء خیلے مهم هستن جوهر لیمو گلوڪز یا بادڪا بعضے جاها مینویسن ڪه مثلا جوهر لیمو رو با آبلیمو جایگزین ڪنید ولے از نظر من نتیجه اے ڪه با جوهر لیمو میگیرید اصلا قابل مقایسه با آبلیمو نیست. ےا مثلا ممڪنه شربت بار رو تا حالا بدون گلوڪز امتحان ڪرده باشید ولے بهتون اطمینان میدم به هیچ عنوان شربت بارے ڪه در اون بادڪا به ڪار نرفته باشه نمیتونه زولبیا و بامیه شما رو در نهایت شفاف و زیبا ڪنه و همین طور قوامے ڪه به شربت بار شما میده در ڪیفیت نهایے زولبیا و بامیه شما بسیااااار موثره و باعث ترد ماندن زولبیا و بامیه میشه پس لطفا هم جوهر لیمو وهم گلوڪز رو از لوازم قنادے تهیه ڪنید و بعد دست به ڪار تهیه شربت بار بشید،قیمت زیادے هم ندارن و مدتها میتونید هر دو رو در ڪابینت آشپزخونه نگهدارے و بارها ازشون استفاده ڪنید. برای تهیه شربت بار یه قاشق چوبے در دسترس داشته باشید و از قاشق فلزے به هیچ عنوان استفاده نڪنید ڪه باعث شڪرک زدن میشه. شکر 2 لیوان آب 1 لیوان جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری زعفران سائیده مقداری گلوڪز 1 قاشق غذاخورے پُر شڪر و آب را در قابلمه بریزید. قابلمه متناسب با مقدار مواد حتما استفاده ڪنید. شعله گاز باید متناسب با سایز قابلمه شما باشه. حتما حرارت ڪاملا ملایم باشه چون حرارت زیاد باعث شڪرک زدن شربت بار میشه شڪر و آب را روے حرارت ڪاملا ڪم قرار بدید تا ڪم ڪم شڪر شروع به حل شدن ڪنه و به هیچ عنوان در اون قاشق نزنید. وقتی شروع به جوش زدن ڪرد،گلاب+جوهر لیمو +زعفران را هم اضافه ڪنید. صبر ڪنید تا با حرارت خیلے ڪم بجوشد و بعد از پنج دقیقه جوشیدن ؛گلوڪز را هم اضافه و آرام با قاشق چوبے هم بزنید تا اگر ڪف ظرف شڪر باقے مانده حل شود. کم ڪم شربت قوام پیدا ڪرده و ڪف میڪند. دور تا دور ظرف را با قلموے خیس تمیز ڪنید تا شڪرک دور ظرف باقے نماند. من همیشه شربت رو روے حرارت ڪاملا ڪم تهیه میڪنم براے همین معمولا از زمان جوش 10تا 13 دقیقه میڪشه تا شربت قوام بیاد. حرارت ڪم ،ڪمڪ میڪنه راحت تر بتونید قوام مناسب شربت رو ڪنترل ڪنید و شربت شما دیگه شڪرک نمیزنه... برای تست بهتره چند قطره از شربت را در ظرفے بریزید و ڪمے ڪه خنک شد آنرا بین دو انگشت قرار دهید اگه چسبنده بود و ڪشدار شده بود و به صورت نخ در اومد یعنے قوام مناسبه. حرارت را خاموش ڪنید. شربت بار به غلظت عسل روان است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ خوشمزه و مجلسے مواد لازم: سینه مرغ 1عدد آب به مقدار لازم نصف استڪان روغن زیتون نصف استڪان پیاز متوسط1عدد هویج متوسط1عدد قارچ300 گرم آرد2 ق غ نمڪ شیر1 لیوان به دلخواه موقع خوردن روے چوربا فلفل سیاه و شوید خرد شده بریرید طرز تهیه: سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفے بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد ڪنید و ڪنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه اے بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه ڪنید. آرد را اضافه ڪنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقے نمیڪند) وقتے سوپ جوشید حرارت را ڪم ڪنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه ڪنید (شےر به دماے محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم ڪنید و اضافه ڪنید)و هم بزنید و از روے اجاق بردارید. ڪمے ڪره آب ڪنید و روے سوپ بریزید(اختیاری است)، من ڪمے فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه ڪردم. قارچ ورقه اے سرخ شده هم براے روے سوپ خوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوڪے شڪلات تڪه ای مواد لازم شڪلات تخته اے 90 تا 100 گرم(شڪلات خاصے لازم نیست هر شڪلاتے ڪه در دسترس دارید میتونید استفاده ڪنید) آرد قنادے 140 گرم بڪینگ پودر 1/2 ق چ نشاسته ذرت 1 ق چ نمک نوک ق چ ڪره 85 گرم شڪر سفید 50 گرم شڪر قهوه اے 70 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه شڪلات رو به تڪه هاے ڪوچک خرد ڪنید. آرد، بڪینگ پودر، نشاسته ذرت و نمک رو با هم مخلوط ڪرده و الک ڪنید. ڪره نرم و همدماے محیط، شڪر سفید و شڪر قهوه اے رو با دور تند هم بزنید تا سبک و حجیم بشه‌. تخم مرغ و وانیل رو اضافه ڪنید و با دور تند دو دقیقه هم بزنید. مخلوط آرد رو طے دو مرحله اضافه ڪنید و با قاشق یا لیسک مواد را مخلوط ڪنید، بیش از حد هم نزنید همینڪه خمیر یڪدست بشه ڪافیه. شڪلات خرد شده رو هم اضافه ڪرده و به آرومے مخلوط ڪنید. روی ظرف رو بپوشونید و دو ساعت داخل یخچال قرار بدید. کف سینے ڪاغذ روغنے پهن ڪنید و به اندازه یک اسڪوپ از مواد بردارید با فاصله از هم داخل سینے بچینید. طبقه وسط فر گرم شده با دماے 175 درجه حدودا 15 دقیقه بزارید بپزه، بعد از 12 دقیقه با خلال دندون چک ڪنید اگه تمیز دراومد یعنے ڪوڪے ها پختن. بعد از اینڪه از فر درآوردید بلافاصله روش شڪلات تڪه اے قرار بدید. بجای شڪر قهوه اے میتونید از شڪر سفید استفاده ڪنید ولے با شڪر قهو ه اے رنگ و طعم ڪوڪے خیلے خیلے بهتره. اگه از شڪر سفید استفاده ڪردید براے خوشرنگتر شدن ڪوڪے ڪمے پودر ڪاڪائو بهش اضافه ڪنید(با آرد و ... الک ڪنید) به دلخواه میتونید شڪلات ڪمترے بریزید. با این مقدار مواد حدود 10 تا ڪوڪے خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل پیراشڪے گوشت 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام 🌸صبح شما بخیر ونیڪی 🌺الهـے در پناه پروردگار 🌸امروزتون پر خیر و برڪت 🌺حال دلتون خوب خوب 🌸وجودتون سلامت 🌺روز خوبے داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه پیاز مواد لازم براے چهار نفر پیاز متوسط 4 عدد برنج نیم دانه یا بلغور1 پیمانه گوشت چرخ‌ڪرده 250 گرم لپه نصف پیمانه نمڪ،‌فلفل، زردچوبه به میزان لازم سبزے دلمه نصف پیمانه سماق1-2 ق غذاخوری ڪره 1 ق غذاخورے رب گوجه فرنگی1-2 ق غذاخوری آب نصف پیمانه 📍طرز تهیه دلمه پیاز براے تهیه دلمه پیاز مثل بقیه انواع دلمه ابتدا باید لپه و برنج را از شب قبل خیس ڪنید. فردای آن، برنج (ےا بلغور) و لپه خیس‌خورده را در ظروفے جداگانه نیم‌پز ڪنید. دو قاشق سماق را با یک لیوان آب جوش مخلوط ڪنید و ڪنار بگذارید. سپس مواد میانے دلمه را تهیه ڪنید. براے این ڪار ابتدا؛ یک عدد پیاز را رنده ڪرده و با ڪمے روغن تفت دهید. مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه ڪنید و تفت دهید. گوشت چرخ‌ڪرده را به مواد اضافه ڪنید و خوب تفت دهید. حدود 1 ق غذاخورے از رب گوجه را اضافه ڪرده و صبر ڪنید تا مواد ڪمے پخته شوند. در انتها برنج و لپه نیم‌پز شده، نمک و سبزے دلمه را اضافه ڪنید و با بقیه مواد مخلوط ڪنید. در صورت تمایل ڪمے سماق نیز به مواد اضافه ڪنید و ظرف را از روے حرارت بردارید. یا رب انار بریزید. ڪمی صبر ڪنید تا از حرارت بیفتند. در این فاصله، 3 عدد پیاز متوسط را داخل آب جوش بیندازید و با ڪمے نمک بپزید تا اندڪے نرم شوند. وقتی مواد میانے دلمه آماده شد، پیازهای پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایه‌لایه بیرون بیاید سپس داخل هر لایه را با موادے ڪه آماده ڪردید، پر ڪنید و آن‌ها را ڪف قابلمه بچنید. حالا سماق خیس‌شده را صاف ڪنید و آب آن را روے پیازها بریزید. حالا ڪره را با یک قاشق رب گوجه فرنگے و نمک تفت بدهید و روے پیازها بریزید. در نهایت نصف لیوان آب روے پیازها ریخته و صبر ڪنید تا دلمه‌ها بپزند. دلمه پیاز خوشمزه شما آماده است. طعم این دلمه با هر دلمه دیگرے ڪه تابحال خورده‌اید متفاوت است و بسیار خوشمزه و لذیذ است. امیدواریم این نوع دلمه خوشمزه را امتحان ڪنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان. چند نڪته شما براے تهیه دلمه پیاز می‌توانید به جاے سبزے دلمه فقط از ریحان خردشده استفاده ڪنید. همچنےن برنج و لپه را حذف ڪرده و بلغور را جایگرین ڪنید. اضافه ڪردن رب گوجه فرنگے و سماق به مواد میانے دلمه دل‌خواه است اما براے تهیه سس نباید آن‌ها را حذف ڪرد. سعے ڪنید پیازها را زیاد آبپز نڪنید زیرا در این صورت خیلے له می‌شوند و قابل پرڪردن با مواد میانے نخواهند بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب سرد 1لیوان ڪره 50 گرم شربت بار 2 قاشق عذاخوری آرد 1 لیوان تخم مرغ 2 تا 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری ابتدا آب+ڪره+شربت بار را در قابلمه بریزید و روے حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی ڪل محتویات ظرف شروع به ریز جوش زدن ڪرد بلافاصله همه آرد را یڪجا اضافه و مرتب و تند تند هم بزنید تا مواد به صورت خمیر در بیاید. در این بین حرارت ڪاملا ڪم باشه و براے 5 تا 7 دقیقه مدام با قاشق خمیر را باز و بسته ڪنید تا آب اضافے داخل خمیر به تدریج تبخیر شده و خمیر پوک و سبک شده به صورت توپ یڪدست و لطیفے دربیاید. اگه مرحله داغ زدن صحیح انجام نشه بامیه ها بعد از پخت نرم میشن. وقتی خمیر آماده شد آنرا به ظرف دیگه اے منتقل و ڪمے باز ڪنید تا خمیر ولرم شود. سپس 2 عدد تخم مرغ را دانه دانه به خمیر اضافه ڪنید. دقت ڪنید تخم مرغ اول ڪه ڪاملا به خورد خمیر رفت بعد از آن تخم مرغ دوم را اضافه ڪنید. همراه با تخم مرغ دوم وانیل را هم اضافه ڪنید. سپس ڪمے از خمیر را برداشته و امتحان ڪنید اگر چسبندگے آن مطابق ویدئو بود دیگه نباید تخم مرغ اضافه ڪنید،در غیر اینصورت تخم مرغ سوم را در ڪاسه اے بریزید و هم بزنید تا از لختگے در بیاید و ڪم ڪم به خورد خمیر بدید تا جایے ڪه چسبندگے خمیر به حد مورد نظر برسد. اگه تخم مرغ بامیه ڪم باشه بامیه سفت و اگه زیادتر از حد لازم باشه، بامیه نرم میشه. خمےر آماده را در قیف با ماسوره ستاره بزرگ بریزید . نوڪ قیچے را در روغن بزنید و خمیر را به سایز دلخواه برش زده در تابه داخل روغن سرد بریزید. تابه را روے حرارت ملایم قرار داده و بامیه ها را سرخ ڪنید . به تدریج با گرم شدن روغن بامیه ها پف ڪرده و حجمشون دو برابر میشه. هر از گاهے هم بزنید تا بامیه ها یڪدست سرخ و طلایے شوند. به تدریج با طلایے شدن بامیه ها وقتے به هم برخورد میڪنند صداے ڪرانچے شدنشون رو میتونید بشنوید. بامےه هاے سرخ شده را از روغن خارج ڪرده و در صافے بریزید و بلافاصله در شربت ڪاملا سرد و غلیظ بریزید و هم بزنید . مواظب باشید بامیه بیشتر از 3 دقیقه داخل شربت نماند وگرنه زیاد شربت جذب ڪرده و ڪمے نرم میشود. دقت ڪنید هم براے سرے اول و هم دفعات بعدے باید روغن سرد شود و بعد خمیر قیچے شده را در روغن سرد بریزید. حتما بامیه را با حرارت ملایم سرخ ڪنید تا ڪاملا مغز پخت شوند. حجم زیادے بامیه با هم در روغن نریزید تا بامیه ها جاے پف ڪردن و سرخ شدن داشته باشند در غیر اینصورت بامیه نرم میشود. کف ڪردن روغن بامیه به علت وجود تخم مرغ در آن ڪاملا طبیعه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر خمیر مایه فورے 1قاشق چایخوری=3گرم شڪر 1قاشق چایخوری=6 گرم آب ولرم 3/4 پیمانه آرد سفید 120 گرم=1لیوان فرانسوے ڪه 1/5 سانت سر آن خالے باشد نشاسته ذرت 2قاشق غذاخورے پر=30گرم ماست 2 قاشق غذاخورے پر=60 گرم(من ازماست سِوِن استفاده میڪنم) روغن مایع یا نیمه جامد 2 قاشق چایخوری زعفران ساییده 1/4 قاشق چایخوری ابتدا شڪر+خمیرمایه+آب ولرم را با هم مخلوط و روے ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه ڪف ڪرده و فعال شود. آرد سفید+نشاسته ذرت+زعفران سائیده را مخلوط ڪنید. سپس خمیر مایه عمل آمده+ماست را به آن اضافه و مخلوط ڪنید. روی ظرف را سلفون بڪشید و براے 1 شب یا 8 ساعت در یخچال قرار دهید. اےن استراحت باعث رسیدن هر چه بهتر خمیر شده و ڪمک به ترد شدن زولبیا میڪنه بنابراین تایم استراحت رو ڪم نڪنید. بعد از پایان زمان استراحت آنرا از یخچال خارج ڪرده و صبر ڪنید به دماے محیط برسد. سپس 2 قاشق چایخورے روغن مایع یا نیمه جامد اضافه و هم بزنید. در صورتے ڪه مایه زولبیا سفت بود بهتره قطره قطره به اون آب اضافه ڪنید تا روان تر بشه. هر چے مایه زولبیا سفت تر باشه زولبیاے شما ڪلفت تر و هر چه روان تر باشه ،زولبےا نازڪتر میشه. مواظب باشید آب زیاد اضافه نڪنید. ماےه زولبیا را در قیف یڪبار مصرف یا پلاستیک بریزید و سر آن را ڪمے سوراخ ڪنید یا در ظرف سس بریزید. در ظرفے به ارتفاع حدود 2 سانت روغن بریزید و صبر ڪنید تا با حرارت ملایم داغ بشه و بعد مایه زولبیا را در روغن ریخته و با حرڪت دست فرم بدید. ماےه از ڪف ظرف سریع جدا شده و پف میڪنه و روے روغن میایسته. ےڪ طرف زولبیا ڪه با حرارت ملایم سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایے بشه. قبل از اینڪه شروع به سرخ ڪردن زولبیا ڪنید اول شربت بار روآماده ڪنید براے زولبیا شربت بار باید گرم باشه. باےد زولبیا رو بلافاصله تا از روغن در آوردید در شربت بار گرم بندازید و چند دقیقه صبر ڪنید تا شربت رو جذب ڪنه. اگه بخواید زولبیا رژیمے و ڪم شربت بشه بعد از اینڪه از روغن در آوردید در صافے بذارید تا ڪمے روغنش جدا بشه(1دقیقه ڪافیه بیشتر نه) و بعد در شربت ولرم بندازید و چند ثانیه بعد در بیارید تا شربت در اون زیاد نفوذ نڪنه. من دو برابر این دستور زولبیا درست ڪردم،یڪبار مواد ساده و یڪبار به مایه زولبیا ڪمے سیاهدانه اضافه ڪردم ڪه طعم خاص و خوشمزه اے به زولبیا میده. همه زولبیا ها رو به صورت رژیمے طبق نڪته اے ڪه نوشتم آماده ڪردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم ۱۲۰ میلے (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م) شکر ۱ ق چ نمڪ۱ ق چ تخم مرغ ۱ عدد روعن مایع یا زیتون ۲۰ میلے (۲ تا ۳ ق غ) آرد نانوایے یا آرد شیرینے پزے حدودا ۳۰۰ گرم (ڪمتر از دو لیوان) ےه قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط ڪردم . پودر خمیر مایه رو اضافه ڪردم و درش رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه اے تخم مرغ و روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده و آرد الک شده رو اضافه ڪردم . میزان آرد خیلے تقریبیه . براے نون ها میزان ارد تقریبیه . و ڪم ڪم اضافه بشه تا زمانے ڪا خمیر به دست نچسبه . حواستون هم باشه ارد زیادے نون هاتون رو سفت و سنگین مے ڪنه . من خودم آرد نانوایے ریختم . خمےر رو ده دقیقه ورز بخوره یا دو سه دقیقه ورز بخوره و ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار بڪوبید . بعد داخل یه ڪاسه تمیز ڪه خیلے جزیے با روغن چرب ڪردم قرار دادم روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم قرار دادم براے استراحت به مدت یک ساعت . بعد پف خمیر رو گرفتم و سبزیحات دل به خواهم رو ریختم . هر چے دوست دارید و باب طبعتون و علاقه خودتون هست . مے تونید سبزیجات خشک هم بریزید . مے تونید لاش پنیر هم قرار بدین . مے تونین به غیر از سبزیجات از هر چے ڪه دوست دارید استفاده ڪنید . بعد خمیر رو به دلخواه به ۷ الے ۸ چونه تقسیم ڪردم و توے سینے قرار دادم و باز روش رو پوشوندم و ۲۰ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . و بعد رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران رو ترڪیب ڪردم و زدم و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ےه ظرف حاوے آب هم‌توے فر بزارین تا نون هاتون نرم و لطیف بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست مرغ ڪنجدی براے طعم دهے مواد من از سس چیلے استفاده ڪردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیڪیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه ڪنید به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت براے افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نڪنید در تابه زیاد روغن نریزید ...همےن اندازه ڪه قسمت ڪنجدے در روغن قرار بگیره ڪافیه...سمت دیگه هم نیازے به سرخ شدن نداره 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست ڪه نگوووووو...و نپپپپررررس با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع ڪوچولو تست مرغ ڪنجدے دارید😺 من از نون تست ڪوچولو استفاده ڪردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولے رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع ڪوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثے بزنید... 😻😻😻اےن قرتے بازیاش دیگه به سلیقه خودتون بستگے داره😉😅 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفڪی👆🏻👆🏻👆🏻 (‌روشی عالے و خوشمزه براے طبخ میگو) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه چلومرغ ترش 👆🏻👆🏻 (اےن دستور با آبغوره هست نه با رب انار) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تا حالا سمبوسه این مدلے را امتحان ڪردین هر چے بگم خوشمزه سسس ڪم گفتم فقط یک ڪلام امتحان ڪنید طرز تهیه.... اولا سعے ڪنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته مے شه ڪوچک مے شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمے شه توے دست بهش فرم بدین واذیت مے ڪنه واینڪه مواد بین سمبوسه از هر چیزے ڪه دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه ڪه باعث باز شدن رول بشه اطراف نون را بگیرید وتوے شیر بزنید با اب هم مے شه و طعم شیر خیلے بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توے ڪف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک ڪنید بدون اینڪه پاره بشه طبق فیلم از مواد توے تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک ڪنید وبا حرڪت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست مے شه وبعد توے ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توے یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهے هم بچرخونید تا همه جاے نان خشک بشه البته اگر ڪمے مرطوب بودهم اشڪالے نداره وتوے روغن داغ سرخ ڪنید میزان مصرف روغنش خیلے ڪمتر از سمبوسه با نان است مواد میانے .... من از سیب زمینے ابپز شما رنده ڪنید ڪه واستون راحتر باشه با گوشت چرخے ونخود فرنگے وگشنیز تازه وادویه ڪارے وفلفل ونمک استفاده ڪردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛