eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای قیفی خمیر تارت. ....آرد دو پیمانه، پودر شکر دو سوم پیمانه، کره 50 گرم، تخم مرغ 1 عدد، ب پ 1 قاشق چای خوری، ماست یا شیر 1ق غ، وانیل و نمک کمی. مواد خشک را در کاسه ای ترکیب کرده بعد مواد تر را یک به یک اضافه نموده، ورز میدهیم در حدی که خمیر لطیفی بدست آید، داخل کیسه فریزر قرار میدهیم و 1 ساعت در یخچال استراحت داده و درون قالب تارت چرب شده پهن می کنیم. روی خمیر سوراخهایی با چنگال ایجاد میکنیم. تا در حین پخت پف نکند در فر گرم با حرارت 150 درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده تا طلایی شود. بعد میذاریم کاملا خنک شود. برای داخل تارت ها میتونید از انواع چیزهایی مثل فرنی، کاستر، شکلات. پودینگ، حلوا و. .......استفاده کرد. بسته به مناسبتی است که میخوایید استفاده کنید. برای حلوا هرحلوایی که دوست داشتید درست کنید. کمی که از حرارت افتاد با قالب گرد قالب زدم و پشت سر هم قرار دادم و بصورت رز داخل دست شکل دادم و داخل تارت ها قرار دادم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: برنج 4 پیمانه ماست. یک لیوان زعفران. یک قاشق چای‌خوری زرشک. یک قاشق غذاخوری مرغ. 300 گرم پیاز یک عدد قارچ. 100 گرم زرده تخم‌مرغ. 3 عدد شکر. 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل. به میزان لازم روغن مایع. نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید 😋نو ش جون😋 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم كره نرم شده : يك دوم فنجان شكر : يك فنجان بيكينگ پودر : يك دوم قاشق مرباخوري تخم مرغ : يك عدد وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري آرد : يك و يك دوم فنجان شكلات چيپسي با طعم دلخواه : يك دوم فنجان تا يك فنجان طرز تهيه : كره را ٣٠ ثانيه با همزن بزنيد، يك فنجان شكر ، بيكينگ پودر را اضافه كرده تا كاملا يكدست و پفكي شود سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و دوباره با همزن بزنيد تا تخم مرغ كاملا جذب مايه شود در انتها آرد الك شده و شكلات چيپسي را اضافه كنيد و كاملا با ليسك با مواد مخلوط كنيد ، خمير را حدود يك ساعت داخل يخچال استراحت دهيد بعد از اين مدت سيني فر را كاغذ انداخته ، فر را روي ١٦٠ درجه گرم كنيد از مواد به اندازه دلخواه ( ترجيحا كوچك) برداشته و در دست گرد كنيد و داخل سيني فر گذاشته و كمي با فشار دست پهن كنيد و به مدت ده الي دوازده دقيقه داخل فر قرار دهيد تا كمي اطراف شيريني ها طلايي شود . اين مقدار مواد حدود ١٥ تا ٢٠ عدد شيريني سايز متوسط بهتون ميده ، كلا نميشه توي شيرينيها تعداد دقيق گفت چون سايز ممكنه متفاوت باشه براي شيريني هاي خشك و بخصوص شيريني هاي عيد نيازي به فر داغ نداريم اتفاقا فر داغ باعث آب شدن سريع روغن يا كره شده و شكل شيريني از بين ميره و نكته ي بسيار مهم : آموزش اين شيريني هاي عيد از الان تنها به منظور تمرين شما عزيزانه و مسلما از الان بسيار زوده براي تهيه ي شيريني ، اينكه گفته ميشه فلان شيريني ماندگاري يكماهه داره ، البته براي عيد نيست كه همه دوست داريم براي مهمانهامون شيريني هاي بسيار باكيفيت و خوشمزه داشته باشيم 😋نوش چون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در این ماه مبارک براتون طرز تهیه حلوای هویج ارومیه رو تایپ میکنم و به جرئت میتونم بگم مقوی ترین و خوشمزه ترین حلواست مواد لازم: هویج: 350 گرم شکر: 250 گرم شیره انگور (دوشاب): 1 پیمانه گردو: 1 پیمانه پودر هل: نصف قاشق چایخوری گلاب: دو قاشق غذاخوری روش تهیه:هویج ها رو پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. شکر رو بهش اضافه کنید یکم هم بزنید. اجازه بدید که حدود نیم ساعت بمونه تا یه مقدار آب بندازه. روی حرارت ملایم قرار بدید و در قابلمه رو ببنید تا حدود نیم ساعت به آرومی بپزه. بعد از اینکه هویج ها پخته شدن، شیره انگور رو هم اضافه کنید و از اینجا به بعد همچنان روی حرارت ملایم اما بدون در اجازه بدید که رطوبت مخلوط تبخیر بشه. گردو و پودر هل رو کمی قبل از اینکه همه رطوبت حلوا تبخیر بشه اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی دو قاشق شربت مونده بود، گلاب رو هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید یکم که خنک شد، توی یه ظرف بکشید و سرو کنید. برای نگه داری، توی ظرف در بسته و توی فضای اتاق نگه داری کنید. مشکلی براش پیش نمیاد در صورتی که مقدار شکر و تبخیر مایع رو دقیقا طبق چیزی که توضیح دادم انجام داده باشید. در غیر این صورت و اگه آب زیادی داخلش مونده باشه، ممکنه حلوای شما کپک بزنه پس دقت کنید که اگه بعد از پخت متوجه شدید که شربت زیادی داره، توی یخچال نگه داری کنید تا موندگاری ش بهتر بشه و یک ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه. ☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃ريتم زندگـــــي تون🌹 💝 🌸🍃شـــــادِ🌹 💝 🌸🍃شـــــادِ🌹 💝 🌸🍃شـــــااد🌹 💝 💝روزتـــــون پر از عشق 💝 💝 صبحتون به خیـــــــــر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لگیمات. آرد ۲لیوان ماست ۱دوم لیوان آب ولرم ۱لیوان سرخالی گلاب ۱ق غ پودرکاستارد ۱ق غ نشاسته ذرت ۲ق غ خمیرمایع ۲ق چ هل و وانیل نوک ق چ نمک یه پنس شکر ۲ق غ مواد رو به بجز آب مخلوط کنین بعد آب رو بریزین خوب هم بزنین و۱ساعت تو دمای آشپزخونه استراحت بدین تا خمیر دوبرابر بشه بعد خمیرو در قیف بریزین وحدود ۲سانت سر قیف رو قیچی کنین ودرروغن شناور و داغ سرخ کنین ویا مث من یه قاشق گرد رو اول به روغن بزنین وبعد از خمیر بردارین ودر روغن بریزین وسرخ کنین سپس در شربت بار سردبزارین حدود یکی دو دقیقه بعد در آبکش بریزین تاشهد اضافیش بره میتونین بجای شربت بار ازشیره خرما استفاده کنین. حتما درظرف گود با روغن زیاد سرخ کنین روغن رو اول داغ کنین . شربت حتما سرد باشه . شعله متوسط باشه تا به ملایمی سرخ بشن که داخلش خمیر نباشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریواس گَس برا این خورش مناسب نیست . ریواسهایی رو انتخاب کنین برا خورش که نرم باشن. از نعناع جعفری تازه استفاده کنین . خیلی دقت کنین که ریواس بیشتر از یه ربع بجوشه داخل خورش له میشه لطفا رب نزنین این خورش بدون رب خوشمزتر میشه😉 بجای گوشت از تکه های مرغ هم میتونین استفاده کنین. . ۶شاخه ریواس گوشت گوساله باندازه خانواده (من برا هرنفر۳تکه میندازم) نعناع وجعفری ۳۰۰تا۴۰۰گرم ۱سوم نعناع و۲سوم جعفری باشه پیاز درشت ۱عدد روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت دادم پیاز که سبک شد گوشت رو اضافه کردم وتفت دادم آبجوش ریختم ودر قابلمه رو گذاشتم تا گوشت نیمپز بشه . تو این فاصله سبزیهارو خرد کردم وخوب تفت دادم. سبزیهارو به گوشت نیمپز اضافه کردم ونمک وفلفل زدم وگذاشتم خورش بپزه وجابیوفته. یه ربع قبل سرو هم ریواس هارو که درشت خرد کرده بودم رو ریختم قاطی کردم ودر قابلمه رو گذاشتم وبعد سرو کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه. دوستان این توپکهای کدو را درست کنید بسیار خوشمزه است میتونید با هر نوع نانی از جمله نان باگت بصورت ساندویچ سروکنید یه پیاز را ریز خرد کنید وتوی حدود یه قاشق روغن تفت دهید تا طلایی بشه بعد پوره دوتا سه حبه سیر را اضافه وتفت دهید طلایی بشه واز روی حرارت بردارید تا سرد بشه حدود نیم کیلو یا چهار تا کدو سبز را با پوست رنده درشت کنید وبعد توی صافی ریخته وخوب اب اضافه کدو را بگیرید بعد پیاز تفت خورده را بهش اضافه و دوتا سه قاشق گشنیز خرد شده بدون ساقه را اضافه و دوقاشق پنیر پارمزان که اگر در دسترستون نبود حذفش کنید ونمک وفلفل وپودر زیره وپودرتخم گشنیز را اضافه ودوتا تخم مرغ وارد سوخاری حدود یک ونیم پیمانه که کم کم اضافه کنید ومخلوط کنید تا جائیکه در دست بگیرید انسجام داشته باشه وبتونید در دست بهش شکل بدین بعد یه گلوله به سایز دلخواه بردارید اندازه یه گردو وسطش پنیر پیتزای تازه یا رنده شده بذارید ودر دست خوب گرد کنید وحدود بیست دقیقه توی فریزر بذارید بعد توی تابه نچسب روغن خوب وکاملا داغ باشه وتوپکها را سرخ کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه وتماااام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوای صدفی 150 گرم کره .1 قاشق غذا خوری ماست.1 قاشق غذا خوری آرد سمولینا.2 قاشق غذا خوری پودر شکر.پودر نارگیل 1 قاشق غدا خوری.تخم مرغ 2 عدد که یک و نصف استفاده میشه وزرده برای رومال.p.k پودر1 قاشق مربا خوری.وانیل 1 قاشق چایخوری.آرد 2.نیم لیوان.گردو خرد شده برای داخل باقلوا.بادوم چند عدد برای رو شیرینی.پودر پسته به دلخواه شربت باقلوا.1لیوان پر شکر با نصف لیوان آب و 1 قاشق آب لیمو تازه داخلش ریخته و میزاریم قوام آمد کمی گلاب و هل اگه دوست داشتیم میریزم و میزاریم سرد بشه تا شیرینی رو از فر در آوردیم روش بریزیم. طرز تهیه خمیر: تخم مرغ و پودر شکر را با کره مخلوط و بعد ماست و در آخر پودر نارگیل و آرد خمیر لطیفی بدست میاد بعد از 10 دقیقه استراحت خمیر.چونه های 30گرمی اگه کوچکتر هم خواستین میشه.اینجا به یک شونه سر تمیز احتیاج داریم اگه دارین که بشورین و مثل شکل خمیر را روی شانه پهن کرده و وسطش گرده خرد شده ریخته و میبندیم و از روی شانه بر میداریم ودو طرف رو بهم میبندیم وتوی ظرف مخصوص چیده وروش طرده مالیده و 1 عد بادوم گذشته و با فاصله گذاشته ودر فر 180 درجه مدت 40 میپزیم بستگی به فرتون داره بعد از فر بلافاصله روش شربت میریزم و با پودر پسته تزیین میکنیم. البته اگه نازکتر خمیر رو روی شانه پهن کنید قشنگ تر در میاد که من چون برای اولین بار درست میکردم شاید شکلش زیاد جالب نشد ولی کاملا شبیه صدف در میاد. ولی این باقلوا بسیار خوش طعم و ترد هستش نوش جان🌺🌺 آمورش آنلاین برای دوستان گلم 🌺🌺🌺🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آنلاین باقلوا صدفی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله حلزونے مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده ڪردم) بستنی وانیلے آب شده براے هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش براے هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میڪنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر ڪدوم دو قاشق غذاخورے بستنے وانیلے آب شده اضافه میڪنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونے (ےا هر قالب دیگه اے ڪه داشتید) رو چرب میڪنیم و داخل پیچ هاے قالب رو با رنگ ها پر میڪنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنے آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتے می‌خواهیم از قالب خارج ڪنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله اے رو ڪه دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سرے میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد براے سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اےن قالب هاے پلاستیڪے براے ژله خیلے راحتن و به آسونے از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادے خریدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و دوم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.07M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛