هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر🌹🌹
#کوفته_ازمیر ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه
#کوفته_ازمیری
طرز تهیه
400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود
برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد.
سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم
روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه
نکته
بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید.
برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊
جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه.
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
.
.
وای وای از اون خوشمزه ها که جون میده با چای بخوریش😍😍😍😋😋
.
#کلوچه_نان_خرمایی
.
موادلازم :
شیر ۱/۲ لیوان(پیمانه)
آب ۱/۲ لیوان(پیمانه)
تخم مرغ یکعدد
شکر ۴قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان (این مقدار تقریبی هست تاجایی خمیر به دست نچسبه آرد نیاز هست,حالا یا کمتر از دو لیوان یا بیشتر)
روغن ۱/۴ پیمانه
مواد میانی:
خرما : بدون هسته نصف لیوان
دارچین : یک قاشق چایخوری
گردو خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع:یک قاشق چایخوری
پودر قند :یک قاشق غذاخوری
خمیر فونسه یا بریزه برای نوار های روی کلوچه:
آب :یک فنجان
کره جامد : ۲۰گرم
نمک :نوک قاشق چایخوری
پودر قند:یک قاشق غذاخوری
آرد :به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد
.
خرماهای بدون هسته روی گاز با یکم روغن و یک چهارم لیوان آب میزاریم تا خرما نرمبشه یا پشت چنگال بازش میکنیم بعد نرمشدن خرما دارچین میزیزیم میزاریم کنار سرد شه.وبعد گردو نگینی شده رو اضافه میکنیم.
.
حالا بریمسراغ نون ،خمیر مایه و نصف لیوان آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید به مدت یک ربع اجازه بدید عمل بیاد.بعد از عمل آمدن شیر ، تخم مرغ،روغن مایع ، یک لیوان آرد ، نمک را اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند یک لیوان باقی مانده آرد را اضافه کنید.
با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز میدیم، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید ، روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی قرار بدید تا حجم خمیر 2 برابر بشه.
داخل یکسینی گرد یا مستطیل کاغذ روغنی میندازیم.
حالا خمیر به چونه ای مساوی تقسیم میکنیم و وسط هر چونه رو مواد خرمایی داخلش میذاریم و.گردش میکنیم ورومال زرده وزعفران میزنیم واز خمیر های فونسه نوار های باریک شکل میدیم ومطابق عکس( دوم )روی خمیر میذاریم وکمی تخم خرفه میپاشیم ودرسینی فر کنار هم میچینیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع تا بیست دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزه.
در اواخر پخت گریل فر رو روشن میکنیم تا کمی روی کلوچه ها طلایی شود.نوش جان
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_یزدی_بدون_فر
🍹مواد لازم :
آرد : یک پیمانه
شکر : ۱/۲ پیمانه
شیر :۵ قاشق غذاخوری
پکینگ پودر:۱ قاشق مرباخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ :۲ عدد متوسط
هل ساییده :۱/۲ قاشق غذا خوری
گلاب:۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
📝طرز تهیه:
در مرحله اول دستور پخت کیک یزدی ابتدا آرد و پکینگ پودر را باهم سه بار الک کنید.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به همراه شکر با دور کند همزن بزنید بعد بتدریج سرعت همزن را زیاد کنید.
مایه تا زمانی باهمزن زده می شود که رنگ آن بصورت کرم رنگ شود.
در حال همزدن وانیل را نیز اضافه کنید.
در مرحله بعد پخت کیک یزدی روغن مایع را اضافه کنید. سپس شیر و گلاب را بترتیب اضافه کرده و باهمزن مخلوط کنید
در این مرحله آرد الک شده را به همراه هل به مایه کیک اضافه کرده وبا لیسک یا قاشقی مناسب مایه را به صورت دورانی مخلوط کنید. فنجان های انتخاب شده به عنوان قالب کیک یزدی را به کمک روغن چرپ کنید. مایه را به اندازه ۱/۳ یا حدودا ۱/۲ داخل فنجان ها بریزید
یک قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجان ها آب کرده و بر روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تابه بجوش آید. بعد از اینکه آب بجوش آمد فنجان ها را داخل قابلمه قرار دهید. حرارت زیر اجاق را کم کنید. فنجان ها به مدت پانزده دقیقه درون قابلمه باشند. زیر اجاق را بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید و پارچه تمیز روی در قابلمه قرار دهید به مدت ده دقیقه به همین صورت داخل قابلمه باشند و به هیچ عنوان در قابلمه را بر ندارید تا پف کیک نخوابد. بعد از ده دقیقه کیک یزدی ها آماده هستند و بگذارید تا خنک شود.
نکات طلایی :
حتما در طرز تهیه کیک یزدی بدون فر توجه داشته باشید از قابلمه ای استفاده کنید که درب مناسبی دارد و به خوبی کیپ می شود.
برای تزیین کیک یزدی می توانید از ترافل های رنگی یا پودر پسته و نارگیل استفاده کنید.
توجه داشته باشید که مایه کیک زیادی درون فنجان ها نریزید چون در طول پخت پف می کند.
در روش تهیه کیک بدون استفاده از فر حتما درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود.
بهتر است آرد را برای پخت کیک یزدی سه بار الک کنید تا رطوبت اضافی آرد خارج شود تا کیک با کیفیت بهتری پخت شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_شکلاتی_ویژه
مواد لازم:
تخم مرغ شش عدد متوسط
شکر سیصد گرم
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر دوق چایخوری
آرد سه لیوان یا سه پیمانه
نشاسته ذرت دوق غذاخوری
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو نصف لیوان یا نصف پیمانه
پودر نسکافه دو ق غذاخوری اگر نداشتید از یه کافی میکس استفاده کنید
شیر ۲۲۰ میلی لیتر
روغن مایع سه چهارم لیوان
طرزتهیه:
ابتدا شکر +تخم مرغ+وانیل رو به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا حجیم بشه
روغن مایع رو اضافه میکنیم سی ثانیه با دور کند میرنیم همزن رو کنار میزاریم
شیر رو تو ظرفی میریزیم روی حرارت گذاشته شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم
تا داغ بشه در نتیجه شکلات در شیر حل میشه
پودر کاکائو و نسکافه رو هم میریزم خوب حل که شد از حرارت برمی داریم اجازه میدیم از داغی بیوفته (قبل از شروع به کار این مرحله رو انجام بدید تا محلول کاملا خنک بشه)
بعد از اضافه کردن روغن همزن رو کنار گذاشته
محلول شیر شکلاتی و مخلوط ارد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که از قبل سه بار الک کردیم رو متناوبا در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک به صورت دَوَرانی ترکیب میکنیم
قالب مورد نظرمون رو از قبل با روغن جامد چرب کردیم و ارد پاشی هم شده
پواد رو درون قالب ریخته در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۵ دقیقه قرار میدیم
این تایم برای فرهای مختلف متفاوت هست دوستان
ممکنه کمی بیشتر یا کمتر طول بکشه
میتونید بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندون تمیز چک کنید
دوستان اگر دوست داشتید میتونید از مقدار پودر کاکائو کم کنید.
من دراینجا با نصف مواد درست کردم وبا شکلات رولی _کنجد _پودر نارگیل،پودر پسته وشکلاتهای تزیینی ،تزیین کردم،تزیین دل به خواهیه...
😍نوش جون😍
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بادمجان_پلو
مواد لازم
▪️بادمجان:3عدد
▪️پیاز :2عددمتوسط
▪️برنج:سه پیمانه
▪️گوجه فرنگی:3عدد
▪️رب گوجه:1ق غ
▪️سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم)
▪️سیر :2حبه
▪️نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم
▪️گوشت چرخ شده300 گرم
طرز تهیه:
بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پف_پفى
٢ بسته ژله به رنگ دلخواه(من ژله انار و آلوئه ورا انتخاب كردم)يك ق غ ژلاتين٤ ق غ شكر پودر نارگيل آب يك چهارم ليوان اول از همه يك بسته ژله انار رو با شكر و ژلاتين و آب به روش بن ماري ذوب ميكنيم،خوب كه غليظ شد ميريزيمش داخل يه ظرف بزرگ و با همزن دور تند ١٥ دقيقه ميزنيم تا پوك و حجمش ٢برابر بشه،قشنگ پوك كه شد،يه ظرفي رو برميداريم و كف ظرف روپودر نارگيل ميپاشيم بعد موادمون رو ميريزيم روش(خيلي غليظ و چسبناك هست)،با دست يا ليسك كف ظرف پخش ميكنيمش بعد روشو دوباره پودر نارگيل ميپاشيم و يك ربع ميزاريم داخل يخچال تا ببنده،بعد مياريم بيرون با هر سايز قالبي كه دوس دارين قالب ميزنيمش و بعد داخل كاسه پودر نارگيل ميچرخونيمش و ميزايرم داخل ديس من همين مراحل بالا رو ٢بار واسه هر٢طعم ژله درست كردم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_دسر_شکلاتی
شیر ۲ لیوان
شکلات تخته ای ۷۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
✍ طرز تهیه:
شیر رو با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت میذاریم و هم می زنیم.
پودر ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه.
زرده تخم مرغ رو با بقیه شکر و دو قاشق آب جوش هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و وقتی موادمون به جوش اومد به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم.
شکلات رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا کاملا یکدست بشه.
از روی حرارت برش میداریم و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد تو قالب میریزیم و تو یخچال میذاریمش
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
میوه ها رو برش بدین.قالب رو چرب کنید.میوه هارو بزارید تو قالب بعد یه بسته ژله آلوئه را دو با 2 لیوان آب گرم خوب حل کنید.سرد که شد بریزید رو میوه ها..رو همه میوه ها ژله آلوئه را بریزید
@ashpaziykhs
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ
تخم مرغ :4 عدد
سوسیس گوشت :275 گرم
آویشن :یک قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده :یک قاشق مرباخوری
پیازچه ریز شده :یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده :یک عدد
آرد گندم :به مقدار لازم
پودر نان یا آرد سوخاری :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ
1 - تخم مرغ ها را به مدت 8-10 دقیقه پخته و میگذاریم تا سرد شوند و پوست آنها را جدا میکنیم.
2 - سوسیس، آویشن، جعفری و پیازچه را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و در دستگاه میریزیم تا خمیر یک دستی بدست آید و کلیه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
3 - تخم مرغ را به صورت درسته وسط خمیر قرار داده و خمیر را دور آن یک دست میکشیم در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
4 - هنگام سرو از وسط نصف کرده و در ظرف مناسب سرو مینماییم.
نکات
1 - مقدار مواد را به سلیقه خود میتوانید تغییر دهید یا از ادویه و یا سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید. ولی دقت کنید که طعم سوسیس در این غذا مشخص باشد.
2 - این صبحانه متفاوت را میتوانید با انواع سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزیین کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
.
.
دسر_چرخشى كه شبيه چتر☂️شد
.
اول پاناكوتا وانيلى تونو درست كنين بريزين داخل قالب تا ببنده بعد بصورت عمودى برش بدين و بعد يكى در ميون پاناكوتا هارو از قالب خارج كنين.قبل ازينكه كار برش دادن پاناكوتا رو شروع كنين ژله هاى زرد رنگ و قرمز رنگتونو درست كنين بزارين كنار تا كااااملا خنك بشه بعد رنگ هارو بصورت يكى در ميون بريزين تو فضاهاى خالى بين پاناكوتاها كه اماده كردين.بزارين يخچال تا نيم بند بشن.حالا اون پاناكوتاهايى كه خارج كرده بودين رو بريزين داخل يه كاسه و بزارين رو حرارت غير مستقيم كترى تا آب بشه،بعد كه خنك شد بريزين روى دسرتون و بزارين يخچال يه ٦-٧ ساعت بمونه تا دسرتون خوب ببنده.
بعد به كمك آب گرم دسر رو از قالب جدا كنين.
طرز تهيه پاناكوتا👇
شير ٢ليوان
شكر ٦ق غ
ژلاتين ٢ق غ+داخل ١/٤ليوان آب سرد حل كنيد و رو كترى بنمارى كنين تا ذرات كاملا حل بشن
خامه صبحانه ١٠٠گرم
وانيل كمى
طرز تهيه:
ژلاتين رو با آب سرد مخلوط كنين بعد بنمارى كنين
شكر رو داخل شير بريزين و بزارين رو شعله تا شكر حل بشه
خامه رو بنمارى كنين تا كاملا شُل شده و روون بشه
حالا شعله رو خاموش كنين و ژلاتين و خامه و وانيل رو بهش اضافه كنين
.
من براى اين قالب رسپى پاناكوتا رو ٢برابر كردم و براى ژله ها هم از نصف بسته پودر ژله موز با ١ليوان آب جوش و نصف بسته پودر ژله توتفرنگى با ١ليوان آب جوش استفاده كردم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_شیرینی_ناپلئونی
مولدلازم📝
خمیر هزارلا 1 ورقه
خامه فرم گرفته یا خامه قنادی 1 لیوان
پودر قند و پودر پسته مقدار لازم
✍️طرز تهیه:
روی سطح کار آرد بپاشید ، خمیر را بخرید یا خودتان آماده کنید ، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر برش بزنید ( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید ).
ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا خمیرها برشته و طلایی شوند.پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید و بخش خشک رویی خمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید ( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).
در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید.یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).
روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته ) و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه را روی شیرینی بریزید و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید و در پایان با پودر قند و کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نکته ها :
دقت کنید درجه حرارت فر بیشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لایه های داخلی خمیر به خوبی بپزد ، استفاده از خرده های خمیر برشته داخل لایه ها به انسجام بهتر شیرینی کمک میکند
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#طرز تهیه باقلوای استانبولی
مواد لازم:
برای شربت: شکر : ۵ لیوان آب : ۳-۵ لیوان آب لیمو : نصف قاشق چای خوری برای خمیر: آرد : ۴ لیوان شیر : ۱ لیوان مایه خمیر : ۱ پاکت روغن آب شده : ۱۰۰ گرم تخم مرغ : ۱ عدد گردو خرد شده : ۲۵۰ گرم نشاسته گندم : ۵۰۰ گرم روغن داغ : ۱۵۰ گرم طرز تهیه:
با وسایل گفته شده در مواد خمیر نرم یک دست بدست آورید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به
حال خود گذاشته تا خوب خمیر ور بیاید. خمیر را به ۳ قسمت مساوی قسمت کنید.
از هر قسمت ۱۶ تا ۱۸ عدد خمیر به اندازه یک گردو بردارید و هر کدام را در
دست به شکل گردو در آورید. هر خمیر کوچک را با وردنه به اندازه یک بشفاب
غذا خوری پهن کنید. وسط آنها مفداری نشاسته ریخته و خمیرها را روی هم پهن
کنید(۱۶ یا ۱۸ ورق خمیر اولی را). روی بالاترین ورق نشاسته نریزید. بدین طریق ۳ گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقه ای نشاسته زده شده بدست می آید.
یک سینی فر گرد را چرب کرده و با وردنه هر گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقی را به
اندازه سینی باز کنید. خمیر گروه اول را در داخل سینی پهن کرده و روی آن
نصف گردو را بپاشید و خوب پخش کنید. دومین گروه از خمیرها را که باز کردید
روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. بقیه گردوها را روی آنها پخش کنید.
آخرین گروه خمیرهای باز شذه را روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. خمیر
داخل سینی را به شکل دلخواه برش دهید و روی آنها را به طوریکه به هر طرف آن
پخش شود روغن داغ بریزید. در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر تا زمانیکه
روی آنها سرخ شود بپزید. بعد از پخته شدن از فر در اورده و بگذارید سرد
شود. وقتی سرد شدند شربت آماده و نیمه گرم را روی آنها ریخته و ۴-۵ ساعت
صبر کنید. باقلوا آماده است.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱