eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل نون خامه اے (شیرینی نارنجڪی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ گوشت چرخ کرده مرغ ۴۰۰گرم (ترکیب سینه و ران) آرد سوخاری ۲ قاشق غ پیاز دو عدد سیر یک یا دو‌ حبه (من از یک حبه استفاده کردم) نمک،فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری پر هویج سه عدد زرشک،گردوی خرد شده و جعفری و فلفل دلمه ی خرد شده هر کدام سه قاشق غ آلوی خشک ده عدد روغن به مقدار لازم طرز تهیه: یدونه پیاز ویه حبه سیر رو رنده کردم و آب اضافیش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاری را به گوشت اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد کاملا مخلوط بشن،یه کیسه فریزر رو باز کردم و با آبپاش نان کمی روشو خیس کردم تا گوشت بهش نچسبه و مواد رولت رو گذاشتم روش و با پشت قاشق مواد رو کمی پهن کردم بعد یه کیسه فریزر دیگه روی مواد گذاشتم و با وردنه مواد رو به ضخامت یک الی دو سانت پهن کردم و کناره های آنرا صاف کردم و به ترتیب گردوی خرد شده و زرشک خیس شده و فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را روی مواد پهن کردم و در آخر دو تا هویج آبپز رو در یه طرف رولت گذاشتم و از همون سمت شروع به رول کردن مواد کردم وقتی رول کردن تمام شد با انگشت خیس انتهای رول رو به بقیه رولت چسبوندم تا رولت حین پخت باز نشه،چند بار رولت رو داخل کیسه غلتوندم بعد داخل تابه ای روغن ریختم و رولت رو به کمک کیسه فریزر داخل تابه گذاشتم و رولت رو سرخ کردم یه طرفش که سرخ شد طرف دیگشم سرخ کردم،یدونه پیاز رو خلالی کردم و با یکی دو قاشق روغن تفت دادم و بهش زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم وقتی پیاز طلایی شد رب رو بهش اضافه کردم و دوباره تفت دادم بعد یک لیوان آب بهش اضافه کردم و سس بدست آمده رو روی رولت ریختم و یدونه هویج رو با کاتر دالبری برش زدم و چند تا آلوی خیس خورده و کمی نمک رو به رولت اضافه کردم و در ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با حرارت ملایم بپزه و مغز پخت بشه اواسط پخت ،رولت رو یه بار برگردوندم تا طرف دیگشم خوب بپزه معمولا رولت تو ۴۰ دقیقه میپزه ولی به خاطر هویجای داخل سسش بهتره تا ۵۰ دقیقه الی یکساعت روی حرارت ملایم اجاق بمونه. خیلیا به مواد رولت مرغ یدونه تخم مرغ هم میزنن ولی من نزدم فقط موادمو خوب ورز دادم،ولی اگه بخوایین رولت گوشت درست کنید حتما تخم مرغ بزنید. مواد میانی رولت رو هم به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدین ولی معمولا از همین موادی که من نوشتم استفاده میشه،میتونید فقط سس به مواد رولت اضافه کنید و هویج و آلو اضافه نکنید ولی بنظرم با هویج و آلو خوشمزه تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مرمری ۱۲۵ میلی لیتر اندازه فنجان ۲۶ سانتی متر اندازه قالب مواد خمیر👇🏼 ۱۵۰ گرم کره (نرم) ۱ عدد تخم مرغ ۲ فنجان پودر قند(۱۱۰ گرم) ۶ فنجان آرد (کنترل شده اضافه کنید) ۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی مواد سس👇🏼 ۱ بسته پنیر لبنه (گزینه دیگر پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه ای) ۲۵۰ گرم ماست چکیده و یا میتوانید ماست را یک شب داخل پارچه تمیزی ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا آبش گرفته شود و ۲۵۰ گرمش را استفاده کنید (لطفا ماستی که استفاده میکنید ترش نباشد) ۱ پاکت خامه همان خامه صبحانه استفاده کنید (۲۰۰ میلی لیتر) ۳ عدد تخم مرغ ۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی ۲ فنجان شکر ۱ ق غ نشاسته (خیلی کم سر پر) رنده ۱ عدد پوست پرتقال ۱۰۰ گرم شکلات تلخ طرز تهیه👇🏼 برای تهیه خمیر ابتدا کره و تخم مرغ و پودرقند و وانیل را خوب مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه کنید و ورز دهید (خمیرتان کمی سفت است و به دست نمیچسبد) دلیل سفت بودن خمیر این است که به دلیل وجود سس زیادی نرم نشود سپس شکلات ها را به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و اجازه دهید کمی خنک شود داخل کاسه ی دیگری تمامی مواد چیز کیک را با هم مخلوط کنید طوری که صاف و یکدست شود من با همزن دستی انجام دادم شما میتوانید با همزن برقی انجام دهید سپس از مواد پنیری ۲ ملاقه به شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب هم بزنید قالب را چرب کرده و خمیر تارت را مانند فیلم داخل قالب قرار دهید و از مواد ساده و‌شکلاتی یکی در میان داخلش بریزید تا موقعی که همه مواد تمام شود سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد طبقه یکی بالای پایین ترین طبقه به مدت ۶۰ دقیقه بپزید بعد از پخت بهتر است که یک‌شب یا حداقل ۳ ساعت داخل یخچال استراحت کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . این هم کلیپ شامی بادمجان 😊. یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش . حدودا برای ۳ الی ۴ نفر بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه برنج پخته شده یک سوم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روغن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش . داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم . اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین . بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم . این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم. طرز تهیه : ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
63.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي . گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای قلقلی تابستوتی: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز یک عددمتوسط سیر یک حبه و یا پودر سیر زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم شکر سه قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم آلبالو من چشمی ریختم شما ۳۰۰ گرم بریزید یا چشمی😅 . پیاز رو رنده کنید یک مقدار آبش رو بگیرید گوشت و ادویه ها رو داخلش بریزید خوب ترکیب کنید و بعد قلقلی کنید👌🏼 . داخل تابه روغن بریزید قلقلی هارو داخلش بزارید خوب سرخ بشه . آلبالو های بدون هسته رو داخل کره تفت بدین سه قاشق شکر بهش اضافه کنید و بعد به قلقلی ها معرفیشون کنید . قلقلی ها اینا آلبالها😅 آلبالوها اینا قلقلیا🤣 . بزارید تا قشنگ باهم آشنا بشن و یک مقدار مواد جا بیفته . این ترکیب رو میتونید برای آلبالو پلو هم استفاده کنید و لا به لای برنجتون بریزید و بزارید دم بکشه ولی ما با نان خوردیم و خیلی ترکیب خوشمزه و خوبی شد ترش شیرین و ناب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«مواد لازم» گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم گشنيز٢٥٠ گرم آرد نخودچى نصف پيمانه برنج پخته ١ پيمانه تخم مرغ يك عدد رب گوجه فرنگی ١ قاشق غذاخورى پياز يك عدد (بزرگ) آلو بخارا به ميزان لازم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم <<طرز تهيه>> پياز را رنده مى‌کنیم، همراه با تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه با برنج و آرد نخودچی و گوشت چرخ‌کرده مخلوط کرده و همه را با هم ورز می‌دهیم سپس گشنیز خوردشده را با آن مخلوط و می‌گذاریم نیم ساعت در یخچال بماند. بعد یک پیاز را نگینی خورد کرده را در روغن تفت داده تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل و ادویه و همچنین آلوبخارا را با پیاز کمی تفت می‌دهیم و روی آن آب می‌ریزیم، (برای هر نفر یک فنجان چای‌خوری) وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و کوفته ها را که به اندازه‌ی گردو از قبل آماده کردیم در آب جوش می‌اندازیم؛ حرارت کم و نیم ساعت بعد به دلخواه شکر و آبلیمو اضافه می‌کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بر‌می‌داریم. (موقع سرو کردن، آب باقیمانده خیلی کم باشد.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛