eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک موز نارگیل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ،چهل گرم كره ،بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه ،احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ،فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن ،بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ،كمي كه رنگشان طلايي شده ،يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ،مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد ،وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ،يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ،اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ،چند قطره رنگ خوراكي بريزيد ،مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست ،،،،سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيد ،و روش خلال پسته بريزيد ،سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا كرده و نوش جان كنيد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سوهان عسلی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم : ٣پیمانه آرد ٣عدد تخم مرغ ١ونیم پیمانه شکر ١پیمانه شیر ١پیمانه روغن ١ق م خوری بکینگ پودر ١ق چ خوری جوش شیرین ١ق چ خوری وانیل 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 آرد و ب.پ و جوش شیرین رو هم باهم الک کنید... تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خووووب پف کنه و کشدارشه...در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیدهرو اضافه کنید....و روغن رو...همزن رو خاموش کنید...حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون...هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه...آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست...حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. ... حتما قالب میان تهی باشه....داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧٥گرم کردید بزارید به مدت ٣٥تا ٤٠دقیقه اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو خواهید داشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک ده سانتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
نفخ حبوبات را با خیار بگیرید👌 هنگام پخت حبوبات 1 خیار را عمودی به 2 نیم تقسیم کرده و به آب آنها اضافه کنید؛ با این روش تمام نفخ حبوبات گرفته می‌شود وطعم غذا تغییر نمی‌کند. ❤️ @ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
الهی درهای مهربانی🌸 همیشه بروی دلهاتون باز باشه🌸 الهی نسیم عشق نوازشگر لحظهاتون باشه🌸 الهی همیشه خدای مهربون هواتونو داشته باشه صبح زیباتون بخیر🌸 @ashpaziykhs
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
لیمو ترشی مورد علاقه ترشی تند و تیز دوستان مناسبترین لیمو برای این کار لیموهای زرد و کاملا رسیده هستن. لیموهای زرد پوستشون نازکتره و تلخی کمتری هم دارن این لیموها در پاییز وارد بازار میشن. ابتدا ليموترش ها را خیلی تمیز شسته و در آبكش مي ريزيم تا آب آن برود. برای یک شب اون رو روی پارچه ای تمیز پهن کنین تا هوا بخوره و تلخی پوستش کمتر بشه لیمو را چهارقاچ کنین به صورتی که از هم جدا نشن.ینی یه + روی لیمو بندازین داخل کاسه ای نمک ،فلفل قرمز و در صورت دلخواه مقدار کمی زردچوبه را قاطی کنید. (برای یک کیلو لیمو ترش یک قاشق غذاخوری نمک نیاز داریم) از ترکیب داخل کاسه،وسط لیموهای چهارقاچ شده بریزید و لیمو ها را به صورت خیلی فشرده داخل شیشه بچینید.به صورتی که بینشون هوا نمونه! روی لیمو ها میتونین ابلیمو بریزین با اینکه مقدار کمی ابلیمو بریزین و یا در کل اصلا نریزین به خاطر قرار دادن شیشه در معرض آفتاب لیمو ها تغییر رنگ میدن و کاملا زرد رنگ میشن و به اصطلاح پخته میشن و تلخیشون از بین میره . در شیشه را بسته و شیشه را در آفتاب در هوای ازاد قرار دهید. این ترشی نیازمند سرکه نیست بعد از یک ماه و نیم آماده است و هر چه بیشتر بمونه غلیظ تر و خوشمزه تر میشه. موارد مصرف این ترشی مانند ترشی و چاشنی است با غذاها... در کنار خوراک ها انواع کوکو ،سبزی پلو با ماهی ،کله پاچه و غیره ...بسیار همخوانی داره و دلپذیره *بعد از اینکه شیشه رو باز کردین بهتره در یخچال نگهداری کنین. اشکال متفاوت این ترشی: *این ترشی را میتوان به این صورت نیز درست کرد که لیمو را نصف کرده،در صورت دلخواه هسته بگیرید هر نیمه ی لیمو را با مواد داخل کاسه اغشته کرده و داخل شیشه بچینید. من این شکل رو به سایر اشکال این ترشی ترجیح میدم چون میشه مثل لیموی تازه ای که در فصلش کنار غذا میذاریم،همراه غذاها استفاده کنیم. *شکل دیگر این ترشی به صورت لیموی حلقه شده هست لیمو رو حلقه حلقه کرده و هسته هاش رو بگیرین لایه لایه با نمک و فلفل تند در شیشه بریزین. *از اشکال دیگر این ترشی استفاده از پوست لیمو به تنهایی هست که کار مامی مهدیس هنرمند و نازنین رو میذارم: نکات: -این ترشی نیاز به سرکه ندارد و میتوانید در صورت دلخواه روی لیمو ها آبلیمو بریزید. به دلیل نداشتن سرکه میتونیم وقتی سرما خوردیم هم ازش با خیال راحت استفاده کنیم. -میتونین در صورت دلخواه به این ترشی چند حبه سیر اضافه کنین. -در صورت دلخواه میتوانید به جای پودر فلفل قرمز از خود فلفل قرمز چیلی و یا فلفل سبز تند تازه استفاده کنین. -از آب این ترشی میتونین برای مزه دار کردن ماهی یا سایر مصارف آشپزی استفاده کنین. -بیشتر لذت و مزه ی این ترشی به تند و تیز بودنشه پس در مصرف فلفل تند دست و دلباز باشین. البته اگه به غذاهای تند علاقه ندارین کمتر بزنیدا -جدا کردن هسته های لیمو برای جلوگیری از تلخی ترشی است. -با قرار دادن شیشه در آفتاب تلخی لیمو کاملا از بین میره میتونین بعد از 20 روز به شیشه سر بزنین اگر لیمو ها کاملا زرد شده بودن و حس کردین اماده ست در شیشه رو باز کنین و بچشین، در صورتی که تلخ نبود اماده ست -این ترشی رو میتونین هم به تنهایی با اب لیمو ترش تهیه کنین و یا ترکیب سرکه و لیمو ترش و یا حتی سرکه ی تنها. البته من شخصا استفاده از اب لیمو تنها رو ترجیح میدم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ترشی لیمو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ‌ ادویه_های_مختلف_برای_غذا 🌶 : این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و کلاًپلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل . 🌽 : خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک . 🍗 : ترشی هم ادویه داره و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالی میشه : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه . 🍆 : گلپر – زردچوبه . 🍚 : فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی . 🌶 : زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز . گشنیز و شنبلیله 🍳 : پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . ( بجای کاری میتونین از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کنین ) . 🍓 : ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی . 🍤 : برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر هست ! 🍘 : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و سماق . موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد . 🍇 : برای طعم دادن به گوشت های خورشی بطور خالص , از جوز هندی استفاده میشه . ( دقت کنید هرگز بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و توهم میشه ) . 🍗 : ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک میخواد تهیه بشه , ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست . این دو ادویه نوعی کاری هستن و چون از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه میشن بهتره که آماده خریداری بشن و توی خونه نمیشه درستشون کرد 🍥 : سوپ ها ادویه های خاصی دارن که چون خیلی گسترده ست و سلیقه ای , پس بسته به ذائقه شخصی به اونها ادویه میزنن . مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنن و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنین و ببینین چقدر خوش طعم و بو میشه که البته موقع سرو باید برشون داشت . 🍏 : کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی هست . بعضی ها بهش ادویه پلو هم میزنن که سلیقه ای هست . 🍖 : ادویه خاص خورش قیمه زردچوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی و دارچین و کمی پودر گل محمدی و هل و زعفران هست .بعضی ها بجای گل محمدی از گلاب هم استفاده میکنن که سلیقه ای هست . 🍖 سماق قرمز و یا سماق قهوه ای . ( فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید . دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره . برای همین با کباب همیشه سماق مصرف میکردن قدیمی ها ) . 🍝 : این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا , پیتزا , لازانیا و ماکارونی هست که البته به مایه اونها میزنن : پونه ، ریحان ، رُزماری , آویشن , فلفل قرمز , مرزنجوش که همه اینها باید خشک و پودر شده باشد آشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم📝 زرده ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۶۰ گرم پودر هل ۱ ق چ گردوی ریز شده ۲۵۰ گرم ✍️طرزتهیه: ابتدا زرده رو با پودر قندالک شده که در سه نوبت بهش اضافه کرده ایم همراه هل خوب میزنیم تا کرم رنگ و حسابی کش دارشود سپس گردوی خرد شده رو اضافه و با لیسک خوب قاطی میکنیم . سینی فر رو کاغذ انداخته و با کمک دو ق چ از مواد درسینی گذاشته ودر فر برقی از قبل گرم شده با درجه ۱۵۰ به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم وروی شیرینی رو با پودر پسته تزیین میکنیم . میتونید پودر قند رو تا ۱۴۰ گرم هم بریزد . به جای هل میتونید وانیل بریزید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پفک گردویی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱