eitaa logo
آشپزی خاص
95.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس ترکیه ایی با بافتی نرم ولطیف وفوق العاده خوشمزززززه عزیزان این کیک هم میتونید تو قالب بیست در سی درست کنید هم تو قالب کاپ کیک هم با فر وهم بدون فرررر با فر دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت سی وپنج الی ۴۰ دقیقه بدون فر هم قابلمه رو به مدت ده الی ۱۵ دقیقه بزارید رو گاز با شعله متوسط بدون آب تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه یک سه پایه بزارید داخل قابلمه سه پایه هم ندارید یک رینگ بزارید ویک سینی به اندازه داخل قابلمه بزارید رو رینگ مواد لازم این مقدار مواد مقدار کاپ کیکه تو فیلمه اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان سر صاف تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان ونیم شیر یک لیوان ونیم پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل مایع چند قطره شیر و شکر ونصف روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده دو الی سه دقیقه با همزن میزنیم سپس یک لیوان از این سس رو کنار میزاریم. تخم مرغ ووانیل رو حدود ۷ الی ۸ دقیقه با همزن میزنیم سپس سس میریزیم حدود یک الی دو دقیقه میزنیم مابقی روغن مایع میریزیم در حد مخلوط کردن میزنیم آرد وبیکینگ پودر که مخلوط والک کردیم در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند همزن میزنیم زیادی نزنید که پف کیک بخوابه دو سوم قالبها رو پر کرده ومیزاریم رو توری ویا سینی که داخل قابلمه گذاشتیم در قابلمه رو میزاریم به مدت سی الی ۳۵ دقیقه اگه در قابلمه تون کیپ نیست دم کنی بزارید روش. بعد از این مدت با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسپید کیک پخته گاز رو خاموش کنید .با سیخ چوبی چند سوراخ رو کیک ایجاد کرده توجه کنید تا ته کیک سوارخ نشه یک لیوان سس که کنار گذاشته بودیم میزاریم رو حرارت کم تا یکی دو جوش بزنه وبوی خامی روغن از بین بره خنک که شد بریزید رو کیک سس که جذب کیک شد وسرد شد با یک لیوان شیر نووووش جان کنید طعم این کیک عااالیه حتما امتحان کنید.کیک و سس هر دو ولرم رو به سردی باشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. زردآلو ۳ کیلو شکر ۲ کیلو آبلیمو ۲ ق غ وانیل ۱/۲ ق م زعفران دم کرده ۳ ق غ طرز تهیه: ابتدا زردآلو ها رو شسته از وسط نصف کرده و هستش رو جدا میکنیم ، طوری که زیادی له نشن و ته قابلمه رو به باز میچینیم شکر رو لا به لا روی هر ردیف زردآلو که چیدیم روش میپاشیم و میزاریم ۱ شب در یخچال بمونه تا آب بندازه. بعد رو حرارت ملایم گذاشته تا شکر خوب ذوب بشه و مدام کفش رو برمیداریم و بعد اینکه شکرش حل شده ۱۰ الی ۱۵دقیقه بهش زمان پخت میدیم. در مرحله آخر اگه دوست داشتین هسته ی زردآلو رو شکسته و مغزش رو توی آب داغ بریزید و پوست بگیرید و بعد به مربا اضافه کنید بعد زعفران دم کرده ، وانیل و آب لیمو میزنیم و از روی اجاق برمیداریم نوش جان . نکته :اگر شربت به قوام نیومده بود زرد آلو ها رو از شربت جدا کنید و اجازه بدهید تا شربت روی حرارت به قوام بیاد و زردآلو ها رو اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. در مربای زرد آلو میزان شکر سلیقه ایه ولی من به ازای هر کیلو زرد آلو ۷۰۰ گرم شکرم میریزم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(تابه ای) تابه دو طرفه ام رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم و روی گاز شعله پخش کن گذاشتم و باشعله متوسط یک ربع قبل گذاشتم گرم شد و تو همین حین مواد کیکمو آماده کردم واشر تابه هم باید دربیاید من کیکم سی و پنج دقیقه ای پخت شما چک کنید بعد اینکه پخت پشت رو کنید تا اون سمتش هم خوشرنگ بشه چهار عدد تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل رو با یک لیوان شکر بزنید تا سفیدو کشداربشه بعد یه لیوان چای پررنگ ،دوسوم پیمانه روغن مایع،به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید دراخر دولیوان ارد رو که با دو ق چ بکینگ پودر سه بار الک کردین به مواد افزوده و.خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد و داخل تابه بریخته دوستان عزیز اگر در آخر دیدید مواد کیک کمرنگ هست میتونید دو‌ق پودر کاکائو بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر شکلات تلخم استفاده بشه کیک تلخ مزه ای خواهید داشت به جای روغن داخل کیک اگر کره دوست دارین می تونین کره جایگزین کنید، طرز تهیه کیک: ۳عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط رابا یک لیوان شکر(البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم ) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان شیر ولرم،از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود ۱۵۰گرم شکلات اب شده رااضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید، درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده ۲لیوان ارد،نصف لیوان پودرکاکائو،یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک رااضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید ،درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بصورت دورانی ریخته ،اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کاربکوبید وسپس درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین،پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید،زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه، سپس تزیین کنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک راتهیه کنید وبعد اون رابه سه قسمت مساوی تقسیم کنید برای اینکه برش های کیکتون صاف ویکدست باشه موقع برش بوسیله کارد اره ای، حتما سعی کنید کیک راروی کیک گردون یا بشقاب همزمان با برش دادن بچرخونید به این روش کیک تمیز ویکدست برش میخوره😊 اگر کارد اره ای ندارین می تونین کیک را با نخ برش بزنید کافیه دور تا دور کیک را یکدست خلال دندون بزنید ونخ را بالای خلالها بندازین وبصورت ضربدری بکشید تا کیک نصف بشه، بعد از برش کیک ،کیک رادرحدکمی مرطوب کنید تا کیک بافت نرمتری بگیره،مرطوب کردن کیک با اب کمپوت یا شیر کاکائو ،نسکافه و......می تونه باشه،سپس گاناش بزنید طرز تهیه گاناش: برای تهیه گاناش ۲۰۰گرم خامه صبحانه(بهتره ازخامه های سفت تر ودرصد چربی بالاتر استفاده کنید)را درون ظرفی ریخته روی حرارت کم بگذارید تا خامه روان بشه وفقط کمی از کناره ها جوش بخوره،خامه اصلا نباید بجوشه(می تونین حتی روی بخاراب بگذارید)بعد ۲۰۰گرم شکلات خردشده اضافه کنید وسریع هم بزنید تا شکلاتها بازبشه وگاناش یکدست، هرچقدر که میزان شکلات بیشتر ریخته بشه گاناش سفتتری خواهیم داشت وبالعکس هرچقدر میزان خامه بیشتر گاناش رقیقتر، پس بسته به نوع کار وبه دلخواه می تونید غلظت گاناش راتغییر بدیم،وبرای بین کیک یا تزیین روی اون یا گاناش کشی کل کیک استفاده کرد که البته غلظت هرکدوم متفاوته،اگر بخوایین گاناش بهتر فرم بگیره وسفتترباشه میزان شکلات را تا دوبرابر درنظربگیرید،من برای بین کیک میزان خامه وشکلات را مساوی میگیرم،برای تزیین کیک وبرای اینکه گاناش خوب ماسوره بخوره میزان شکلات دوبرابر خامه،وبرای گاناش کشی کیک،کیکی که قراره روش فوندانت بیاد سه برابر، من گاناشی که اماده کردم رافرم دادم وبصورت خامه شکلاتی دراوردم واستفاده کردم به این صورت که پس از تهیه گاناش به مدت دو سه ساعت یا تازمانی که سفت بشه گذاشتم یخچال ،بعد ازاون روی ظرف یخ باهمزن انقدر زدم تا رنگش روشنتر بشه وسفت تر وبعد اون را استفاده کردم، درنهایت کمی اطراف وروی کیک راهم گاناش کشیدم وصاف کردم وگذاشتم یخچال تا حسابی سفت بشه، وسپس روی کل کیک ،شکلات که با کمی روغن مایع اب کردم ریختم وسریع تزیین کردم،چون شکلات رویه کیک سریع بسته میشه، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب امروز دستور یه کیک یخچالی اسون واستون اوردم که کرمش ساده ترین وکم مواد ترین نوع کرم هست تقریبا مشابه پان اسپانیا هست البته کرم پان کمی متفاوتتره خلاصه هر نوع کرم ، نمیدونم پودینگ خوشمزه ،کاسترد......هم می تونید به دلخواه جایگزین این کرم کنید فقط کرم باید غلیظ بشه عین فرنی طوری که رد قاشق روی اون بمونه اگر کرم شل باشه بیسکوییتها خمیری میشن برعکسشم بیسکوییتها خشک میمونه، موقع ریختن روی بیسکوییتها هم کرم باید گرم باشه سرد نشده باشه واما دستور: ۵۰۰ گرم یا ۲ لیوان شیر سرد را با ۱/۲ لیوان (۱۰۰ گرم ) شکر و ۴ ق غ ( ۴۰ گرم ) آردسفید قنادی تقریبا ۱/۳ لیوان میشه و ۱ق غ گلاب و۱۵ گرم کره باهم مخلوط کنید، هم بزنید تا گوله های ارد باز بشه 🛑می تونید ارد وشکر را با هم مخلوط وبه شیر اضافه کنید به این روش گوله نمیشه واینکه به جای ارد می تونین نشاسته بزنید یا یکی دو قاشق از ارد را با نشاسته جایگزین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد رو روی حرارت کم مداااام هم بزنید(حرارت کم باشه وزمان بدین تا کرم غلیظ بشه و بوی خامی ارد گرفته بشه ) تا جایی که به قل قل بیفته وقشنگ غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته به دلخواه می تونید وانیل یا زعفران یا کاکائو و.....اضافه کنید،دراین مرحله می تونید یکی دو قاشق خامه هم به دلخواه اضافه کنید، یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده بچینید یک لایه کرم گرم به همین ترتیب ادامه بدین تا مواد تموم بشه من ۵ ردیف بیسکوییت چیدم ( ۲بسته ونیم بیسکوییت پتی بور برای قالب مربع سایز ۱۸ واین میزان ازکرم استفاده کردم) روی آخرین لایه کرم یک ردیف میوه دلخواه مثل موز بچینید اضافه های نایلون را روی موزها بکشید که سیاه نشن بزارید یخچال ژله دلخواه را با یک ونیم لیوان اب جوش بنماری کنید اجازه بدین ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه بعد با قاشق بریزید روی موزها ویکدست کنید، درنهایت قالب را حداقل ۶_۵ساعت بگذارید یخچال بیشتر بمونه بهتر وسپس خارج کنید دورتا دور کیک را باچاقو آزاد کنید از قالب جدا کنید وبه سایز دلخواه برش بزنید،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛