eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کوفته سیخی مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده ۱ دسته جعفری ۱ عدد پیاز رنده شده ۴-۳ ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) ۱ عدد تخم مرغ به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید😍 طرز تهیه: همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود. البته من اول کوفته هارو تو روغن شناور سرخ میکنم بعد به سیخ میزنم ولی تو دستور اصلی اول به سیخ میزنن😊😊😊 مواد لازم برای تهیه سس: ۳ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد پیاز تازه ۳ حبه سیر نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی روغن فلفل سیاه. نمک. ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی(به دلخواه) طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید.بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب(اگه گوجتون بی رنگ هست به دلخواه رب اضافه کنید ) را اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی سرخ بشن و روغن بندازن و یک لیوان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید و کامل جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز شکلاتی سرخ شده 🍌🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مواد لازم - موز رسیده - 100 گرم شکلات - 100 گرم آرد - آب یخ کافی - 1 قاشق غذاخوری شکر - 1/8 قاشق چای خوری نمک - 1/8 قاشق چای خوری پودر وانیلی - مخلوط به اندازه کافی از آرد سوخاری و آرد نان ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مراحل 1. آرد، شکر، نمک، وانیل و آب یخ را به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر روان بدست آید 2. موز را از میانه تقسیم کنید، و میان آن را با شکلات پر کرده و مجدد روی هم فشار دهید. 3. موز را در مایع خمیری بغلتانید. 4. در آرد سوخاری غلط بدهید. 5. در روغن داخل سرخ کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همون طور که تو فیلم معلومه درست کردن این کوکو خیلی راحته ولی چند نکته داره که اگه رعایت بشه نتیجه مطلوبتری میده یه نکته که باید بگم اینکه روغن رو داغ کنید و قالب رو چند لحظه داخل روغن بذارید تا داغ بشه بعد مایه کوکو رو تو قالب بریزید حرارت زیر ماهیتابه رو کم کنید تا کوکو مغز پخت بشه قالب رو آروم تکون بدید اگه دیدید کوکو خودشو گرفته آروم کناره هاشو جدا کنید و قالب رو خارج کنید اگه کوکو خودشو کامل نگیره بعد خارج کردن قالب بد فرم میشه و موقع برگردوندن وا میره ( پس دقت کنید با حرارت کم پخته بشه و کاملا خودشو گرفته باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
68.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان) ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) نمک نصف ق چ وانیل کمی بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد . داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین . خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم . مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم . بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم . داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم . و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه . روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه . راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه . در فر دست ساز هم می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیمیت مواد لازم: * ۱ لیوان شیر گرم ( داغ نباشد ) * ۱ لیوان آب گرم * ۱ عدد تخم مرغ * ۲ ق غ شکر * ۲ ق غ سرکه انگور یا سیب * ۱ پاکت خمیر مایه فوری ( ۱۰ گرم ) * نصف استکان روغن مایع * ۱۰۰ گرم کره آب شده * ۱ ق م نمک * ۶/۵ لیوان آرد مخلوط شیره انگور: * نصف استکان شیره انگور * ۳ استکان آب برای روی سیمیت : * کنجد طرز تهیه: ابتدا شیر و آب را داخل ظرفی ریخته سپس خمیر مایه و شکر را اضافه کنید کمی مخلوط کنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند. سپس روغن مایع، سرکه، تخم مرغ، و کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نمک را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون مقدار آرد ممکن است تغییر کند. خمیر را حداقل ۵ دقیقه ورز دهید سپس رویش را سلفون کشیده و ۱ ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند. خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید. هرتکه را برداشته و روی سطح صاف مانند فیلم دراز کنید. توجه کنید! روی سطحتان اصلا آرد نریزید چون کار دراز کردن خمیر را سخت می کند. حالا هر سه نوار را باهم گرفته و مثل فیلم ببافید. اگر شکل کلاسیک سیمیت را میخواهید دو نوار را باهم گرفته و بهم بپیچید. اگر به شکل بافت درست کنید تقریبا ۵ عدد سیمیت درست می شود و اگر به شکل کلاسیک درست کنید ۸ عدد. سیمیتها را به کمک کفگیر ابتدا داخل مخلوط شیره و آب کرده و سپس داخل ظرف کنجد بگذارید تا کنجد به همه جای آن آغشته شود. سپس داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کافی شاپ مواد لازم تخم مرغ متوسط سه عدد روغن مایع دوسوم لیوان آرد دونیم لیوان شکر یک لیوان شیر هم دمای محیط یک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری جوش شیرین حتما توی کیکهای کافی شاپ هست یک قاشق چایخوری پودرکاکائو یک قاشق سوپخوری پودرنسکافه یک قاشق سوپخوری ارد یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه ..... تخم مرغ وشکر وانیل را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه آرد وبیکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک کنید تخم مرغ که کرمی شد شیر وروغن را اضافه ودر حد مخلوط شدن چند ثانیه بزنیدمواد خشک را در طی سه مرحله به مایه کیک اضافه و ارام مخلوط کنید مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت پودرکاکائو به یک قسمت نسکافه یا قهوه فوری ویک قسمت هم ارد اضافه کنید ومخلوط کنید قالب بیست سانتی را چرب وکف قالب کاغذ روغنی بیندازید اول مایه سفید رنگ را از مرکز قالب بریزید بعد مایه کاکائویی را هم ازمرکز بریزید ودراخر مایه نسکافه ای را از مرکز وچند ضربه به سطح کار بزنید ودرفر از قبل گرم شده با دمای180درجه بمدت تقریبی 50تا 55 دقیقه حتما چک کنید دوست داشتید میتونید مثل من از قالب طرحدار استفاده کنیدوطریقه ریختن مایه کیک را توی فیلم نشون دادم بهتون کیک که پخت بذارید کاملا سرد بشه واطرافش را ازاد کنید واز قالب بیرون بیارید میتونید ساده سرو کنید یا با بریلو ومارمالاد تزیین کنید که بسیار خوشمزه می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف کنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده کنید یا بجای مرغ از گوشت کنجه ای که قبلا پخته شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید اشپزی کاملا سلیقه ایه 😊 مواد لازم ... برنج نیم کیلو من از برنج کامفیروزی استفاده کردم مرغ نصف یه سینه متوسط هویج دوعدد متوسط نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه نخود فرنگی پخته نصف لیوان میزان دلخواهه پیاز بزرگ یک عدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریکا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه ای دوست دارین استفاده کنید عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد طرز تهیه ...... پیاز را خلالی یا نگینی خرد توی روغن تفت داده کمی طلایی شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگی پخته را اضافه ومخلوط کنید وعصاره را وتفت داده وتمام برنج را کمی دانه تر ابکش کنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر کمی زعفران داده روی برنج ودم کنید نکته.... بسیار پلوی مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این یک دسری ساده هست و اتفاقا خوشمزه است خیلی من برای مهمونی چند مدت قبل درست کردم اینه که نتونستم قاشق بزنم آخرش 😬😀😉. پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم) آب جوش دو لیوان پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمادکت ها موجود است) خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته) (من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید) پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه . پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم . اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین . داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم . من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: هویج: ۷۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد گوشت: ۵۰۰ گرم لپه: ۱/۲ پیمانه آلو بخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم طرز تهیه: هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته. بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست. نوش جان 😄😍 نکات: برای این خورشت با توجه به ذائقه به جای آبلیمو می توانید از سرکه استفاده کنید و مقدار شکر را کم و زیاد کنید و اکثرا خورشت هویج ملس می پسندند. پخت کامل خورشت هویج، بستگی به پختن گوشت شما داره پس تا پخت گوشت صبر کنید بعد نمک و طعم دهنده ها را اضافه کنید. میزان آب داخل خورشت هویج کم می باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده 500 گرم‎ خمیر آماده 500 گرم ‎ پنیر موزارلا 200 گرم یک دسته جعفری ۱ عدد پیاز‎ نمک ، فلفل ، زردچوبه و پاپریکا ۱ عدد زرده تخم مرغ کنجد و سیاه دانه ابتدا پیاز نگینی و رو سرخ کنید سپس گوشت رو اضافه و نمک و ادویه جات رو ریخته و خوب باهم مخلوط کنین، در آخر جعفری خورد شده رو بریزین، پنیر موزارلا رو رنده کنین و سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیر آماده رو مقداری با وردنه پهن و برش بزنید و مایه گوشتی و پنیر بریزید و مطابق فیلم ببندید، و در قالب کمربندی به شکل حلزونی بذارین و یک عدد زرده تخم مرغ و سیاهدانه بریزین و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۲۵ دقیقه قرار بدین نوش جان 💗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم • 4 سیب زمینی آب پز • ½ فنجان هویج آب پز • ½ فنجان ذرت • ½ فنجان پیاز سبز • 1 تخم مرغ • 1 قاشق غذاخوری نمک • 1 قاشق غذاخوری روغن • 4 قاشق غذاخوری ذرت طرز تهیه سیب زمینی ها را له کنید . همه مواد را اضافه کنید. مخلوط کنید . مخلوط را درون یک بطری قرار دهید. با استفاده از یک بطری ، مواد را درون روغن داغ بریزید و سرخ کنید نوش جان 💗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبـح اسٺ همہ چیـز رنــگ و بـوی تازگی وطـراوت میـدهد...🌺🍃 ✨آرزو میڪنم وجـودتون پرشـود ازعطـر و رنـگ خُـدا...🌺🍃 🍃🌸روزتون پر از خوبی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج و یا کاپ کیک هویج یکی از اون خوشمزه های پر طرفداره که بسیار بافت عالی و خوبی داره . برای ۷ عدد کاپ کیک این اندازه تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید قنادی ۱۲۰ گرم ( یه کمتر از یه لیوان) روغن مایع ۱۰۰ میلی ( تقریبا یک سوم لیوان ) شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) هویج ۱۲۰ گرم ( ۲ عدد هویج . حدودا یک لیوان ) گردو خرد شده به میزان دلخواه بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر صاف) وانیل نوک قاشق پودر دارچین ۱ ق غ ( میزان دلخواه کم و یا زیاد می تونید بریزین ) تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم . تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک کردم. مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش . هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم . گردو رو با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن مخلوط کردم . این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه . درون هر نوع قالب کاپ کیک و یا قالب کیک یزدی و یا مافین می تونید درستش کنید . درون فر دست ساز روی گاز هم می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1.5 لیوان آرد ذرت (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) نصف استکان شکر (35 گرم) نصف استکان پودر نارگیل (14 گرم) 1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میتوانید 1 پاکت یا 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر بریزید) برای شربت: 2.5 لیوان شکر 3.5 لیوان آب 4_3 قطره آبلیمو(بعد از اینکه شربت جوشید اضافه کنید) طرز تهیه: برای خمیر تاتلی مثل فیلم نصف لیوان آرد ذرت و آرد را کنار بذارید و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. در آخر آرد ذرت و آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. اگر خمیر به دستتان چسبید میتوانید کمی آرد اضافه کنید.از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و با فاصله داخل ظرف مخصوص فر که چرب شده بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید. اگر میخواهید با شربت درست کنید در زمانیکه تاتلی در فر میپزد شربت را آماده کنید (بدون شربت هم میشه درست کرد)آب و شکر را بجوشانید(حدود 5 دقیقه)سپس آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.بعد از بیرون آوردن تاتلی از فر شربت را که خیلی ولرم نشده روی تاتلی بریزید. روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا شربت را جذب کند. بعد از اینکه شربت را جذب کرد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهتره حتی الامکان از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید. . کره یا مارگارین 150 گرم اکثرا از روغن صاف قنادی(روغن پنجاه) در این کوکی استفاده میکنن تا کوکی فرم خودشو در فر از دست نده ولی من چون به شدت مخالف این روغن هستم از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم روغن مایع 50 گرم(کمتر از 1/3 پیمانه) شیر 125 گرم(1/2 پیمانه) ابتدا شیر را پیمانه کنید و سپس 3 قاشق غذاخوری از شیر بردارید و سپس در کوکی استفاده کنید اگر از روغن قنادی استفاده میکنید نیازی به برداشتن سه قاشق از شیر نیست آرد سفید قنادی 425 گرم (حدود 3 و 1/4 پیمانه) هر پیمانه آرد حدود 130 تا 135 گرم تخم مرغ 3 عدد گردو 170 گرم(حدود 1و نیم پیمانه)درشت نگینی شده کشمش 170 گرم (1 پیمانه پُر) پودر قند 250 گرم(1پیمانه پُر سرصاف+2/3 پیمانه) پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری پُر وانیل 1/8 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد . همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. مارگارین(کره گیاهی)+پودر قند را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ سوم ،وانیل را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع و شیر را هم اضافه و مخلوط کنید. پودر کاکائو را الک و مخلوط کنید. آرد را 3 مرتبه الک کنید. گردو و کشمش را با یکی دو قاشق آرد مخلوط کنید سپس بقیه آرد +بیکینگ پودر را به همزن دستی مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. در پایان گردو و کشمش را اضافه و هم بزنید. کف سینی فر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. از مایه کوکی با اسکوپ بستنی مقداری برداشته و با فاصله روی سینی قرار دهید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه و تا زمانی که خلال دندان تمیز از کوکی خارج شود در فر قرار دهید. بافت کوکی تازه کاملا شبیه کیک هست. سپس از فر خارج کرده و کمی صبر کنید و بعد از کاغذ جدا کنید. با این میزان حدود 30 عدد کوکی خواهید داشت. میتونید بعد از خنک شدن بین کوکی ها کاغذ روغنی بذارید و در ظرف دربسته فریز کنید. این کوکی در تابه دو طرفه قابل پخت است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک روسی مواد لازم برای خمیر: 200 گرم کره 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 عدد تخم مرغ حدود نصف لیوان پودر کاکائو 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 3 لیوان آرد 400 گرم پنیر لبنه 1 لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت 3 عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا میشود) 150 گرم کره نرم شده وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: برای خمیر کیک کره، شکر و تخم مرغ را با هم زن برقی هم بزنید. سپس پودرکاکائو، بکینگ پودر و آرد را آهسته آهسته اضافه کرده خمیری که به دست نچسبد و قابل شکل دادن باشد درست کنید.(آرد با کنترل ریخته شود) خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید. نصف آن را کف قالب کمربندی با فشار دادن پهن کنید و کناره هایش را حدودا به پهنای دو انگشت به سمت بالا آورید. سپس کف آن را با چنگال سوراخ کنید برای اینکه پف نکند. سپس نصف دیگر را همانند ویدئو به تکه های ریز ببرید. (بعدا برای روی آن استفاده میکنیم) برای کرم وسط آن ، 3 عدد زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید. شکر، کره، وانیل و نشاسته را هم اضافه کرده خوب هم بزنید. در آخر لبنه را هم اضافه کرده با همزن برقی هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را تا وقتی مثل برف سفید شود هم بزنید. و درآخر در حالیکه هم میزنید(با لیسک) آهسته آهسته به مواد کرم اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را له نکنید تا کیک پف کند. وقتی مواد کاملا به قوام یکدستی رسید روی خمیر داخل قالب کمربندی بریزید. درآخر هم روی آن خمیری را که تکه تکه کرده بودید اضافه کنید. داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که قسمتهای سفید آن صورتی رنگ شود بپزید. حدود 45_40 دقیقه زمان میبرد. بعد از پخت حتما 6_5 ساعت داخل یخچال استراحت بدید و سپس برای سرو حاضر است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛