#کباب_کوبیده
🔷مواد لازم
🔹400 گرم گوشت گوساله
🔹1 عدد پیاز رنده شده
🔹فلفل سیاه
🔹تکه های فلفل قرمز ریز شده
🔹نمک1 قاشق چای خوری
🔹نان لواش
🔹گوجه فرنگی
🔹سماق
🔹پیاز نازک
🔹نعنا
♨️طرز تهیه
پیاز رنده شده را به گوشت چرخ شده اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و خوب ورز دهید سپس با سیخ چوبی کوچک گوشت را به سیخ بزنید حتما قبل از تثبیت کردن گوشت روی سیخ دست خود را به آب بزنید تا به دست شما نچسبد .
سپس تابه شیار دار روی اجاق گاز بگذارید و کمی با روغن چرب کنید و گریل کنید . میتوانید فلفل سبز و ... را نیز کنار آن کباب کنید. پس از پخت ، کباب را با مخلوط سماق و فلفل و نعنا و تکه های فلفل قرمز ریز شده که قبلا آماده کردید و گوجه فرنگی و در صورت دلخواه با کته سرو نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاناپه_کوکوسبزی
🔷مواد لازم :
🔹سبزی کوکو ۳۰۰ گرم
🔹تخم مرغ ۴ عدد
🔹آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ
🔹روغن مایع ۳ ق غ
🔹نان تست
🔹گوجه گیلاسی برای تزیین
🔹قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه)
🔹نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری
♨️طرز تهیه :
سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم.
نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم).
نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم.
نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین.
و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد.
اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفاده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین😊
نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره.
اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#استیک
من برای تهیه استیک از فیله گوساله استفاده می کنم.اگرچه از قسمت راسته هم میشه استفاده کرد ولی چون فیله نرمتره مورد پسندتره.برشهایی به اندازه کف دست از گوشت جدا کرده(اگه براتون سخته معمولا در قصابی ها هم این کار رو انجام میدن و با وسیله های مخصوص اونو نازک میکنند)کمی با گوشتکوب کوبیده و سپس مزه دار می کنم.موادی که من همیشه استفاده می کردم شامل پیاز خلال شده، روغن زیتون،پودر سیر،فلفل سیاه،پاپریکا و کمی پودر زنجبیل بود اما اینبار پاپریکا و زنجبیل رو حذف و سس خردل و سس ورچسترشایر اضافه کردم.نمک رو در اواخر طبخ به گوشت میزنم.معمولا شب قبل گوشت رو مزه دار کرده و موقع طبخ از یه تابه چدنی استفاده می کنم.گوشت رو در تابه داغ که کمی چرب شده گذاشته با حرارت متوسط رو به بالا.درِ تابه هم میذارم وگرنه همه اجاق گازو کثیف میکنه. وقتی یک طرف پخته و سرخ شد بر می گردونم تا طرف دیگه پخته بشه.مقدار پخته شدن گوشت هم خودتون تنظیم کنید که دوست دارین آبدار باشه یا کاملا پخته.بهتره که تکه های گوشت یکی یکی داخل تابه گذاشته بشه تا آب نیندازه.میتونید استیک رو با سس قارچ سرو کنید یا از سسهای آماده استفاده کنید برای تهیه سس قارچ در یه قابلمه حدود ۱۰۰گرم قارچ اسلایس شده با کمی کره روی حرارت متوسط بذارین تا طلایی بشه.دوتا پیاز متوسط خلالی شده هم با دو قاشق روغن بذارین روی حرارت کم تا پخته و کاراملی بشه درِ ظرف هم بزارین(البته کمی زمان میبره پس اینو از قبل تهیه کنید) دو قاشق آرد سفید با یک پیمانه شیر سرد مخلوط کنید و روی قارچ سرخ شده بریزین.پیاز هم اضافه کنید.هر از گاهی به هم بزنید و اجازه بدین ده دقیقه با در بسته بجوشه.نمک و فلفل را اندازه کرده در صورت تمایل برای چاشنی سس از آبلیموی تازه استفاده کنید.این سس برای انواع غذاهای گوشتی مناسب است.
-برای سیب زمینیها هم اونا رو بعد از شستن باپوست برش زدم. نمک و فلفل،روغن زیتون، آویشن،پاپریکا و آبلیموی تازه باهاش مخلوط کردم داخل یه سینی فر فویل کشیدم سیب زمینیها رو داخل سینی ریختم روی سینی هم فویل کشیدم گذاشتم در فر ۲۰۰درجه تقریبا ۳۰ دقیقه طول کشید تا پخته شد یک ربع هم بدون فویل گذاشتم.نون هم دستورش قبلا گذاشتم همونه که تو قابلمه داخل فر پختم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن تورنادو
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀
سینه مرغ ⠀
2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀
200 گرم پودرهای سوخاری ⠀
پارمسان 50 گرم، رنده شده
2 قاشق سوپخوری آویشن⠀
⠀
دستور پخت:
فر را با دمای 180 تا 200 درجه پیش گرم کنید. سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و روی آن را شیار مارپیچی ایجاد کنید و شیار ها را از هم فاصله دهید. سینه مرغ را به نوارهای نازک تقسیم کنسد. نوارها را ، در شکاف بین مارپیچ سیب زمینی قرار دهید.روی سیب زمینی و گوشت را به کره آغشته نمایید. ⠀
پودر سوخاری، پنیر و آویشن را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی را به آن آغشته نمایید. آن را درسینی فر قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شود.. با سس گوجه و یا ماست چکیده سرو کنید و لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_گوشت
ابتدا نیم کیلو گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و پیازچه ریز شده و تخم مرغ و با هم مخلوط کرده و کامل ورز می دهیم بصورت توپ های کوچک در می آوریم
پیاز ریز شده را تفت داده سیب زمینی نگینی رو اضافه و تفت می دهیم حال توپ ها را اضافه کرده و آب می ریزیم حدود بیست تا چهل دقیقه سر قابلمه را بگذارید تا بجوشد بعد سیر کوبیده شده و رشته خانگی را اضافه می کنیم تا رشته ها پخته بشه و حالت لعاب دار به سوپ بده و در آخر موقع سرو پیازچه اضافه می کنیم
پ.ن: بجای رشته خانگی از نودل یا رشته فرنگی می توانید استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_لیوانی بیسکویت خرد شده+ خامه صبحانه زده همراه پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه + کمپوت هلو یا هر کمپوتی که دوست دارید چرخ شده!
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنیر پنیر نوعی نان پفکی است که بیشتر برای صبحانه سرو میشه بچهها خیلی دوست دارن همراه با سس دلخواهه یه صبحانه و یا میان وعده عالی و مقوی.
مواد لازم🔻
میتونید نصف مقدلر درست کنید ولی تخم مرغ همان یه دونه باشه ولی سایز کوچک انتخاب کنید.
تخم مرغ.....یک عدد
شیر...هم دمای محیط نصف لیوان یا 125میلی لیتر
شکر....یک قاشق غذاخوری
پنیر فتا....همون پنیر ساده صبحانه است سه قاشق غذاخوری یا 50گرم رنده شده
پنیر چداریاپنیر پیتزا....صدگرم یا شش قاشق غذاخوری
فلفل قرمز.... به مقداردلخواه
جعفری....تازه یا خشک یک قاشق غذاخوری
کره ...هم دمای محیط یک قاشق غذاخوری یا بیست گرم
نمک....به مقداردلخواه
بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه🔻
ارد وبیکینگ پودر ونمک را یکبار باهم الک کنید
تخم مرغ وشیروشکرو پنیر فتا وپنیر چداروفلفل وجعفری وکره را خوب مخلوط کنید بعد ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری یکدست ونرم بدون چسبندگی داشته باشید خمیر که جمع شد دودقیقه ورز داده
سطح کار رادارد پاشی وخمیر را بقطر نیم سانت باز کنید وبا پیتزا برنوارهایی به طول یک ونیم تا دوسانت برش زده واز عرض هم به سه تا چهارقسمت برش زده وتوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شيربرگر
تخم مرغ دو عدد
شکر یک استکان
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف استکان
وانیل یک ق چ
آرد ۱.۵ لیوان
بيکينگ پودر یک ق غ
کاکائو یک ق غ سرپر
مواد کرم:
کرم شانتي یک پاکت یا پودر خامه صد گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
عسل سه ق غ
پنیر لبنه ۳ ق غ
تخم مرغ و شکر را خوب با هم زن بزنید و بقیه مواد پنکيک را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را داغ کنید و نصف یک ملاقه کوچک از مواد بریزید و صبر کنید تا روی پنکيک حباب بزند و بعد برگردانید و به این ترتیب تمام مواد را استفاده کنید.
در ظرف دیگری پودر خامه و عسل و خامه صبحانه و پنیر لبنه را با هم زن بزنید تا شکل بگیرد و در یخچال بگذارید.روی پنکيک از کرم بریزید و یک پنکيک دیگر روی آن بگذارید. (مانند ویدئو عمل کنید). سپس اطراف شیر برگر ها را در پودر پسته یا نارگیل بغلتانید و روی آن سس شکلاتی بریزید و سرو کنید.
من برای خودم ،پنکیکها را با قالب گرد یا با لیوان قالب زدم تا یک شکل بشه و شکلات را به روش بن ماری آب کردم و سر شیر برگر ها را در آن زدم و گذاشتم شکلات سفت بشه . در یخچال نگه دارید و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛