eitaa logo
آشپزی خاص
94.2هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.4هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج ۲ پیمانه مرغ ۴ تیکه سیر برای هر نفر ۲ حبه سیر پیاز ۲ عدد (برای هر نفر۱) رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سر پر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری سرخالی زیره ۱ قاشق چایخوری سرخالی فلفل سیاه یک قاشق چایخوری نمک ب میزان لازم چوب دارچین ۲ تیکه پودر هل نصف قاشق چایخوری ۱ قاشق ماست ادویه هندی (برگ بو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پاپریکا، تخم گشنیز، جوز هندی، خردل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، سیاه دونه، سماق، میخک، گل محمدی، گلپر، هل، زعفران و ...) اول از همه پیاز رو نگینی کردم و سیر را حلقه کردم. پیاز و سیر و فلفل ر رو یکباره توی روغن ریختم. (فلفل رو میتونید حذف کنید آخه ادویه هندی هم ب اندازه کافی تند هست) نمیخوایم پیاز سرخ بشه فقط در حد نرم شدن کافیه. بعد چوب دارچین و پودر هل هم اضافه کردم و کمی تفت دادم تا بوی اون خارج بشه. مرغ رو اصافه کردم در حدی ک تغیر رنگ بده نمک فلفل سیاه زیره و زردچوبه رو اضافه کردم. تفت دادم تا رنگ مرغ زرد بشه و عوض بشه. رب گوجه رو اضافه کردم تفت دادم تا زمانی ک رنگ روغن نارنجی بشه و رنگ رب باز بشه و بعد ماست. برای هر نفر از ادویه هندی یک قاشق پر استفاده میکنیم (من برای دو نفر یک و نیم قاشق استفاده کردم). مواد رو ترکیب میکنیم ب اندازه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و زیر حرارت رو کم میکنیم نیم ساعت زمان میدیم تا بپزه و سس غلیظی بهمون بده. برنجمون هم مث برنج ته چین زنده بر میداریم (بخاطر سسی ک مرغمون داره اگر برنج در حد برنج دمی پخته بشه، له میشه.) ی لایه برنج، یه لایه مرغ و سس مجدد برنج و ... تا لایه آخر. (فقط توجه کنید ک اصلااااا کفگیرتون رو روی قابلمه نکوبید، اگر بکوبید برنج فشرده میشه و له میشه. باید ی فضای خالی بین برنج باشه ک کاملا دم بکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آیا شما جزو افرادی هستید که صبحانه گرم دوست دارین😉؟؟؟ اگه اینطوریه این فرنچ تست های رول شده میتونه یه گزینه جذاب باشه. شایدم ترجیح بدین به عنوان پیش غذا یا شام از این فینگر فود خوشمزه توی مهمونی هاتون استفاده کنید. هم سریع درست میشه هم مواد در دسترسی داره . مواد لازم🔻 نان تست ۶ قطعه تخم مرغ ۲ عدد شیر ۸۰ میلی لیتر نمک کمی پنیر آمریکایی( یا ورقه ای ۶ قطعه) ژامبون و سوسیس طرز تهیه🔻 اطراف نان‌ها رو برش بزنید تا قسمتهای خشکش جدا بشه .اون ها رو با وردنه کمی پهن کنید اول یه ورقه پنیر و بعد موادی که دوست دارین داخلش قرار بدین مثل سوسیس پخته شده و ژامبون . بعد اونو رول کنید . در یک ظرف تخم مرغ رو به همراه شیر و کمی نمک مخلوط کنید. رول ها رو اول در مخلوط تخم مرغ بزنید بعد در تابه ای که کمی کره داخلش ریختین و گرم شده با حرارت متوسط اونا رو سرخ کرده و با سس دلخواه میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 انجیر ۰/۵ کیلو نوع انجیر فرقی نداره ولی با انجیر سبز یا سفید مربا خوشرنگتر میشه شکر ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم میزان شکر به شیرین بودن انجیر بستگی داره آب نصف لیوان جوهر لیمو نوک ق چ پودر هل و گلاب مقداری به دلخواه طرز تهیه🔻 انجیرها رو بشورید و بزارید تو آبکش تا آب اضافه ش بره بهتره دمش رو خیلی کوتاه نکنید تا ظاهر زیباشو حفظ کنه آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید وقتی جوش اومد یکی دو دور هم بزنید و صبر کنید تا شکر کاملاً حل بشه بعد جوهرلیمو رو اضافه کنید یکی دو تا قل که زد انجیر رو هم بریزید و با حرارت متوسط صبر کنید تا انجیر بپزه. حتماً در حین پخت کف روی مربا رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید. با توجه به جنس انجیر زمان پخت فرق داره اگه میخواید انجیرها بعد از پخت درسته باشن و چروک نشن به این نکته دقت کنید ◀️انجیر بعد از اینکه کاملاً پخت و نرم شد شروع میکنه به تو خالی شدن و دونه هاش ازش خارج میشه اگه دیدید انجیر کاملاً پخته ولی هنوز مربا قوام لازم رو نداره برای اینکه ظاهر انجیر حفظ بشه با کفگیر سوراخ دار انجیر رو از قابلمه خارج کنید و بزازید شهد قوام بیاد بعد دوباره انجیر رو داخل شهد برگردونید ‌◀️دقت کنید اگه انجیر به اندازه کافی نپزه خیلی زود کپک میزنه وقتی مربا تقریباً داشت قوام‌ میومد یعنی ۱۰ دقیقه آخر به دلخواه پودر هل یا گلاب رو اضافه کنید و زمانیکه اطراف قابلمه حبابهای بزرگ ایجاد شد مربا تقریباً آماده ست یک مقدار از اون رو داخل یخچال بزارید و وقتی خنک شد غلظتش رو چک کنید، اگه مناسب بود مربا آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذاي خوشمزه تركيه اي😍 🍆 سه عدد بادمجان فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه پیاز خوشمزه😋😋😋 ابتدا چهار تا پیاز بزرگ گرد و مثل فیلم برش داده و حدود ده دقیقه میجوشونیم بیشتر نشه چون پیازتون له میشه بعد مواد داخل دلمه هم پیاز سرخ کرده گوشت برنج رب گوجه ادویه جات و سبزی های خشک معطر داخل پیازها رو پر میکنیم بعد تو یه ماهیتابه یه پیاز کوچیک تفت داده با رب بعد دلمه ها رو می چینیم روش مقداری نمک کمی شکر و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با شعله کم بپزه بعد هم نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3-4 سیب زمینی ، 1 قاشق غذاخوری کره ، روغن کمی ، 2 سیر ، 4 عدد تخم مرغ ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک ، چدار یا پنیر موزارلا ، جعفری. . دستور این صبحانه خوشمزه رو با صدا هم توضیح دادم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
500 گرم قارچ اسلایس شده 5تا6عدد پیاز خلال شده 3تا4عدد گوجه فرنگی پوره شده 1 استکان آبغوره نمک وفلفل زردچوبه، پودر زنجبیل وگشنیز وکمی پودر لیمو عمانی روغن مایع طرز تهیه : در تابه روغن ریختم وپیاز هارو خوب تفت دادم تا سبک شد. ادویه ها را اضافه کردم وکمی تفت دادم(زیاد تفت ندین ادویه زود میسوزه عطرش که بلند شد کافیه) وبعد قارچها را ریختم وباز گذاشتم تا آب قارچها گرفته بشه واز قبل چند عدد گوجه را با غذا ساز پوره کردم واونم اضافه کردم به مواد وبا حرارت کم گذاشتم تا مواد توآب گوجه پخته بشه (اگه گوجتون سفت بود کمی آب گرم اضافه کنید) ونیم ساعت آخر آبغوره را ریختم وگذاشتم تا دوپیازه پخته وبه روغن بیفته، به همین راحتی وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش من برای پخت ته چین برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛