6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دلمه مرغ
مواد موردنیاز:
فلفل دلمه
مرغ چرخ کرده
آب
ذرت
نخود فرنگی
هویج
سس سویا
سس سریراچا
پودر پاپریکا
جعفری خشک
شکر
نمک
پنیر موزارلا
داخل فلفل دلمه رو خالی کنید
مرغ چرخ کرده رو سرخ کنید توی ماهیتابه و بعد بعدش کمی آب اضافه کنید و بعد هم به میزارن دلخواه ذرت و نخود فدنگی و هویج و نصف قاشق سس سویا و نصف قاشق سس سریراچا و پاپریکا و جعفری و یک قلشق چایخوری شکر و نمک بهش لضافه کنید و اجازه بدین که مواد بپزه
مواد رو داخل دلمه بریزید و روش پنیر و جعفری خشک شده بریزید و بعد هم توی ماکروویو بزارید تا پنیر آب بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دو برابرش رشته استفاده ميشه،
رشته رو با كره و يا روغن محلي و دارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه و از روي حرارت بردارين،
مرغ تكه اي، گوشت تكه اي، گوشت قلقلي، ماهي، خرما، كشمش، خلال نارنج و پرتقال، پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ 👆🏻👆🏻
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
💗آدینه تون شـاد و زیبا
🌸الهی❤️
💫در آخرین جمعه شهریورماه
💗هر چی حس خوبه
🌸خدای مهربون براتون
💫مقدرکنه
💗دلتون شاد
🌸لحظه هاتون آرام
💫وجودتون سلامت
💗زندگیتون پراز محبت باشه
🌸آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون🍃💐🍃
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_کوفته_مرغ
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک
مواد لازم برای کباب :
2 عدد ران مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز بزرگ
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده
فلفل سیاه و سفید
زیره
آویشن
تکه های فلفل قرمز
نمک
مواد نیاز برای سس:
1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
تکه های فلفل قرمز
نمک
آب گرم
طرزتهیه :
اول مواد کباب را آماده کنید.
در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال.
بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید.
پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری
مواد لازم:
ساق مرغ: ۸ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم
پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم.
ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم.
پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.
ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید.
مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود.
بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد.
برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شعله پخش کن بزارید رو گاز با حرارت کم ماهی تابه رژیمی رو بزارید (ده دقیقه) کاغذ روغنی نمیخواد چون کیک نباید از قالب در بیاد
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان سر خالی
روغن مایع یک سوم لیوان
شیر نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
کاکائو دو قاشق سر پر
بیگینک پودر یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ وشکر و وانیل رو حدود ۸ دقیقه بزنید وکرم رنگ وکشدار شه شیر رو اضافه یک الی دو دقیقه بزنید سپس روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید. آرد وپودر کاکائو و وبیگینک پودر رو سه بار الک کرده واضافه کنید در حدی بزنید که مواد مخلوط و یکدست بشه زیادی نزنید که پف کیک بخوابه وبریزید تو ماهی تابه رژیمی چرب شده درشو بزارید به مدت ۳۰ الی سی وپنج دقیقه بعداز اینکه کیک پخت کنار بزارید تا سرد بشه
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه
تو قابلمه به روش بدون فر هم میتونید درست کنید
#محلبی
عزیزان به این نکته توجه کنید هر یک لیوان شیر یک قاشق آرد ودو قاشق شکر نیاز داره هر چند لیوان که میخواید درست کنید این اندازه محلبی ساده است
شیر سه لیوان
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی دو قاشق
شکر شش قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق سفید رنگه (اونکی زرد کم رنگه آرد ذرته)
خامه صبحانه یک قاشق پر پر
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شیر و آرد وشکر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم وهم بزنید تا خوب مخلوط ویکدست بشه وبزارید رو گاز با شعله متوسط مدام هم بزنید وگرنه زود ته میگیره وگلوله گلوله میشه وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه کرده وبه زدن ادامه میدیم تا خامه حل بشه گاز رو خاموش کنید.درشو بزارید تا رویه نبنده
کیک که سرد شد یک لیوان سرخالی شیر سرد بریزید روش
محلبی که سرد شده دوباره با همزن بزنید تا یکدست بشه وبریزید رو کیک بزارید یخچال حدود یکساعت بعدا گاناش که ولرم شده بریزید رو محلبی وبزارید یخچال تا خودشو بگیره برش بزنید وبه سلیقه خود تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_روسی
#کیک_شکلات_قهوه
#کیک_شکلات_لاته
#قسمت_اخر 🛑🛑🛑لطفا ورق بزنید کلیپ در دو پست گذاشته شده🛑🛑🛑
کیک را طبق اموزشی که قبلا گذاشتم (مرحله ۱)تهیه کنید سپس به سه قسمت مساوی تقسیم کنید،
یک لایه کیک،روی لایه اول #کرم_پنیری_شکلاتی
بکشید(بهتره کیک را بگذارید یخچال تا کرم سفت تر بشه)
بعد#کرم_نسکافه
را بگذارید(اون قسمت ژله ای) اطراف وروی ان را دوباره کرم پنیری زده وصاف کنید
وسپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید،روی لایه دوم
#گاناش_فرم_گرفته
بکشید ولایه سوم کیک،
درنهایت اطراف وروی کیک را با هرنوع کرم دلخواهی کاور کنید
من
#خامه_شکلاتی زدم،
وبه دلخواه تزیین کنید،
گلهای روی کیک که با گاناش فرم گرفته و ماسوره شکوفه ۳۲ هست،
برای قسمت شره ای شکلات هم،مقداری شکلات تخته ای مارک پارمیدا را روی بخار آب ذوب کردم با کممی روغن، داخل قیف ریختم وپس از ازدما افتادن روی کیک کشیدم(طبق فیلم)
کیک هم قبلش بگذارید یخچال تا کاملا منسجم وسرد باشه
همه موارد هم در پستهای قبلی آموزش داده شده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛