ژله دلمه ای: 😍😍
بطریهای نوشابه را به ارتفاع فلفل دلمه ای ببرید و مایع ژله را داخل آن بریزید و بعد از اینکه آماده شد در ظرف برگردانده تزیین کنید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام شنبه ۲۹ شهریور
آخرین شنبہ تابستونی تون
سرشار از اتفاقهای عالی🍂🍃
امیدوارم در این اول هفته
زندگی به ڪامتون
و خوشبختی
سرنوشتتون
و سایہ عشق مهمان
همیشگی دلتون باشہ ...
چند قدم مونده
به فصل زیبای پاییز 🍂🍃
پیشاپیش فصل پاییز مبارک🎉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجون اینجوری درست کن
مواد لازم:
1 کیلو بادمجان
200 -250 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
نصف قاشق غذاخوری فلفل یا رب گوجه فرنگی
فلفل 1 عدد
نمک
برای بالا:
گوجه فرنگی
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را در آب نمک نگه می داریم تا تلخیش از بین برود. سپس برش داده و در روغن سرخ کنید. روغن و کره را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز را سرخ کنید تا صورتی رنگ شود. گوشت ، فلفل و سس (مخلوط یک قاشق رب گوجه با آب جوش و فلفل سیاه)را اضافه کنید. نمک ، گوجه فرنگی یا فلفل را ریز کرده و کباب را بگذارید. بادمجان ها را داخل قابلمه می گذاریم و آنها را روی ملات می گذاریم. بادمجان را بریزید و سس را اضافه کنید و قسمت بالا را با برش های گوجه فرنگی و فلفل تزئین کنید. 1 و نیم فنجان آب بریزید و روی حرارت کم طبخ می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بلانچ کردن قارچ
دیدید یه وقتهایی قارچ می گیریم زیاده یا اینکه مصرف کردیم ومقداری باقی می مونه نمی شه هم توی یخچال زیاد نگهداریم که سیاه می شه بهترین راه بلانچ کردن است حساب کنید قارچ کنسروی گرفتید یه روش عالی وکاربردیه منکه خودم همیشه استفاده می کنم
طرز تهیه
قارچ را هم میتونید پوسته نازک روی اونو بردارید که خیلی سفید می شه وهم میتونید بابرس یایه دستمال شنهای قارچ را پاک کنید بستگی به خودتان داره هر روشی که راحتید بعد دونه دونه زیر شیر اب بگیرید فشار اب خیلی کم باشه وبا برس ویا دست ارام بشورید هرگز قارچ را توی ظرف پر اب نریزید وبعد بشورید چونکه کلی اب بخودش جذب می کنه وبعد سریع خشک کنید که سیاه نشه
ادامه کار....... توی قابلمه اب را جوش بیارید ونمک وسه قاشق ابلیمو وقارچ خرد شده یا درسته می تونید اسلایس نکنید وبعد بلانچ کردن خرد کنید فرقی نداره را اضافه کنید وحدود سه تا پنج دقیقه بجوشه کافیه وابکش کنید وبذارید خنک بشه وبسته بندی کنید وفریز بشه به همین راحتی 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه خرمایی
کلوچه خرمایی یا نان خرمایی یه نون عالی عالی . در کل نون خوبیه هر چیزی هم بخواین می توتین داخلش بریزین ، مخصوصا برای دلبندهاتون به عنوان میان وعده گزینه خیلی خوبیه
آرد سفید (قنادی) 200 گرم ، حدودا یک و یکسوم لیوان
شکر 40 گرم حدودا 4 ق غ
شیر یا آب ولرم 50 میلی حدودا یک چهارم لیوان
روغن مایع 40 گرم حدودا 4 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پودر خمیر مایه 1 ق چ (لوازم قنادی ها ، برخی سوپری ها ، نانوایی ها دارند)
نمک 1 ق چ
خرما حدودا 10 عدد
پودر دارچین 1 ق م
پودر هل یک دوم ق چ
آب یا گلاب 2 ق غ
توی یه ظرفی شیر ولرم رو با یه قاشق شکر مخلوط و پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد .
توی یه ظرف بزرگتر بقیه شکر ، تخم مرغ ، نمک و روغن مایع رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد به تدریج کم کم آرد الک شده رو ریختم و بعد خمیر رو ورز دادم ، اگه دیدین می جسبه خمیر بهش کمی آرد اضافه کنین ، اما می دونین که بارها گفتم اصافه کردن آرد زیادی لطافت نون و کلوچه تون رو می گیره .ده دقیقه خمیر رو خوب ورز دادم . بعد توی یه ظرف تمیز گذاشتم روش رو پوشوندم و توی جای نسبتا گرم تا یه ساعت استراحت دادم .
برای مواد میانی اش خرماها رو پوستش رو کندم ، هسته اش رو بیرون آوردم و له کردم ، دارچین و هل و گلاب رو بهش اضافه کردم .
پف خمیر رو بعد از استراحت با ورز دادن گرفتم .از خمیر چونه هایی به وزن 40گرم برداشتم ، در کل برای من 10 تا چونه شد . بعد این چونه ها رو پهن کردم کمی و بعد از مواد میانی داخلش گذاشتم و دوباره گرد کردم و بستم و کمی کف دستم پهن کردم ، و بعد با قیجی برش هایی ایحاد کردم .
توی سیتی فر چیدم و روش رومال زرده تخم مرغ و زعفران زدم و کمی کنجد پاشیدم .
فر رو هم از یه ربع قبل ردشن کرده بود سینی رو در فر 180 درحه به مدت 15 تا 20 قرار دادم . ظرف حاوی آب هم درون فر برای نرم شدن نون ها خوبه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رژیمی ابری فقط با ۳ ماده اولیه😋
مواد لازم🔻( برای ۶-۸ نفر)
۶ عدد سفیده تخم مرغ
۱ ق غ عسل یا پوره خرما
۱ ق غ آرد ذرت یا آرد جو دوسر ( من آرد ذرت استفاده کردم)
برای تزیین هر میوه و شکلات به دلخواه
مواد لازم برای خامه رژیمی🔻
میتونید از خامه معمولی به همراه عسل هم استفاده کنید، من خواستم رژیمی باشه
۲ لیوان بادام هندی خام
۱ ق غ عسل یا پوره خرما
۱ استکان آب ولرم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه کیک رژیمی🔻
در ابتدا سفیده تخم مرغ ها را با میکسر تا زمانی که پف کنه حالت ابری بگیره بزنید،
پس از آن عسل و آرد ذرت را بهش اضافه کنید، یه کم دیگه هم بزنید وقتی یکدست شد، به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و حالت دایره ای از مواد ریخته و شکل بدید
برای اینکه به کاغذ روغنی نچسبه یه کمی میتونید چربش کنید
پس از اینکه سه تاشم حالت دادید داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزید
داخل فر پف میکنه وقتی در میارید یه کمی میخوابه ، این عادیه چون داخلش گلوتن نداره.
برای خامه ، حداقل نیم ساعت بادام هندی ها را داخل آب ولرم بگذارید خیس بخوره، سپس آبکش کرده و بقیه مواد را اضافه کرده و داخل مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست بشه،
سپس به صورت ویدئو روی هم چیده و با هم ترکیب کنید، با هر میوه و شکلات دلخواهی که دوست دارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این غذا یک غذای پر ادویه و خوشمزه هست و اولین قاشقی که میل میکنید متوجه میشید که چقدر خاص هستش.
مواد لازم🔻
•گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم
• برنج: ۳ پیمانه
• هویج: ۶ عدد
• پیاز داغ: نصفپیمانه
• خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه
• کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه
• خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه
• شکر: ۲ قاشق غذاخوری
• کره: ۳۰ گرم • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
• دارچین: ۱/۳ قاشق چایخوری
• زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
• هل: ۴ الی ۵ عدد
• پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
• نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
برنج را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم.
پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغ ها تفت میدهیم. نصف همه ادویه ها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ها بپزند.
هویج ها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویج ها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیمتا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همه ی ادویه ها به این مواد اضافه میکنیم.
برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویه ها دم میکنیم. هنگام سرو، برنج وگوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب کوشت روی برنج بریزید. برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛