eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅ژله آجیل😍😍 🍜طرز تهیه اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید . وقتی ژله کامل خودشو گرفت ، آجیل رو هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آروم با قاشق ژله الوورا سرد( که به دمای اتاق رسیده) رو بریزید رو آجیل بزارید تو یخچال تا سفت بشه ، وقتی خودشو گرفت برش گردونید. 👈نکته : آجیل به دلخواه ( پسته ، بادام ، بادام هندی ، گردو میتونید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید ) 🌰🥜 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کف قالبتون کیسه فریزربکشید موادسالادوازقبیل لبوکاهوکلم،هویج و.. رورنده کنیدولایه لایه داخل قالب بریزیدوکاملافشاربدیدبرای انسجام بیشترسالادتون میتونیدازکمی سس مایونزاستفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام خانمای عزیز کدبانو یه ایده داشتم گفتم به شما ام بگم استفاده کنید دعام کنید.الان فصل درست کردن ربه و اخرای کار ک میشه رب پرش داره و دستو میسوزونه و همه جا کثیف میشه برای اینکه رب نپره اولا یکم روغن داخلش بریزید دوما چهار پنج تا مشما فریزر باد کنید بذارید روی سطی رب در حال جوشیدن دیگه نمیپاشه رب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸ســـــلام 🍃🌸صبح زیبـاتون بخیر 🍃🌸به آخرین روز فصل تابستان 🍃🌸خـوش آمـدید 🍃🌸امیدوارم 🍃🌸با به پایان رسیدن 🍃🌸تابسـتان 🍃🌸تمام یاس و نا امیدی ها هم 🍃🌸به پایان برسد و فصل پاییـز 🍃🌸شروع بهترین روزها براتون باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م) شکر ۱ ق چ نمک۱ ق چ تخم مرغ ۱ عدد روعن مایع یا زیتون ۲۰ میلی (۲ تا ۳ ق غ) آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی حدودا ۳۰۰ گرم (کمتر از دو لیوان) یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه ای تخم مرغ و روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده و آرد الک شده رو اضافه کردم . میزان آرد خیلی تقریبیه . برای نون ها میزان ارد تقریبیه . و کم کم اضافه بشه تا زمانی کا خمیر به دست نچسبه . حواستون هم باشه ارد زیادی نون هاتون رو سفت و سنگین می کنه . من خودم آرد نانوایی ریختم . خمیر رو ده دقیقه ورز بخوره یا دو سه دقیقه ورز بخوره و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبید . بعد داخل یه کاسه تمیز که خیلی جزیی با روغن چرب کردم قرار دادم روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم قرار دادم برای استراحت به مدت یک ساعت . بعد پف خمیر رو گرفتم و سبزیحات دل به خواهم رو ریختم . هر چی دوست دارید و باب طبعتون و علاقه خودتون هست . می تونید سبزیجات خشک هم بریزید . می تونید لاش پنیر هم قرار بدین . می تونین به غیر از سبزیجات از هر چی که دوست دارید استفاده کنید . بعد خمیر رو به دلخواه به ۷ الی ۸ چونه تقسیم کردم و توی سینی قرار دادم و باز روش رو پوشوندم و ۲۰ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . و بعد رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران رو ترکیب کردم و زدم و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم‌توی فر بزارین تا نون هاتون نرم و لطیف بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس پرتقالی فندقی مواد لازم: لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید) 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده پوست رنده شده 1 عدد پرتقال برای سس: نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند با همزن برقی خوب هم بزنید. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و باز در حد مخلوط شدن هم بزنید. فندق و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده(سایز 20) بریزید. یک دو بار قالب را روی زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شود.در فر 180 درجه از قبل گرم شده 45 دقیقه بپزید. زمان پخت در فرهای مختلف میتوانید تغییر کند(پخت کیک را با خلال چوبی تست کنید) 25_20 دقیقه بعد از اینکه کیک را در فر گذاشتید سس را بپزید.مواد سس را داخل ظرف کوچکی بریزید و هم بزنید و روی اجاق تا وقتیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کند بپزید و از روی اجاق بردارید. وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید و 7_6 دقیقه بعد که کیک سرد شد سس را روی کیک بریزید(سس باید ولرم نزدیک به گرم باشد.) ابتدا مقداری از سس را روی کیک بریزید وقتی سس را جذب کرد بقیه سس را بریزید. هر چقدر بیشتر بماند خوشمزه تر میشود اگر وقت دارید کمی صبر کنید بعد سرو کنید حتی روز بعد خوشمزه تر میشود.وقتی سس را جذب کرد کمر قالب را باز کنید و کیک را برش بزنید و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو سفید از غذاهای پر طرفدارتست پیش غذای عالی وخوشمزه مواد لازمش👇 جو پوست کنده یک لیوان هویج ریز نگینی خرد شده یک عدد ذرت پخته شده یک چهارم لیوان سینه مرغ یک چهارم عدد شیر دو لیوان آرد سفید شیرینی پزی دو قاشق پر کره پنجاه کرم جعفری خرد شده مقداری فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم عزیزان من از جو پوست کنده استفاده کردم جو رو چند ساعتی خیس کردم. سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک وفلفل گذاشتم بپزه جو خیس خورده رو با مقداری آب گذاشتم نیم پز بشه.هویج نگینی ریز خرد شده رو همراه آب مرغ اضافه کردم شعله رو کم کردم تا بپزن وقتی که هویج پخته ونرم شد. سینه مرغ رو ریش ریش کرده همراه ذرت پخته شده به سوپ اضافه کرده دوباره درشو بزارید کره رو بزارید رو شعله ملایم تا داغ بشه ارد رو بهش اضافه میکنیم حدود دو دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه شیر داغ رو کم کم بهش اضافه کرده با همزن دستی مدام بزنید تا گلوله گلوله نشه هم بزنید تا سس به جوش بیاد میتونید فلفل سیاه بریزید تو سس ویا به سوپ بزنید فرقی نداره پانزده ویا بیست دقیقه آخر سس سفید رو به سوپ اضافه کرده وهم بزنید تا نبره،جوش که اومد شعله رو خیلی کم کنید تا سوپ جا بیفته مقداری جعفری رو ریز خرد کنید دو دقیقه آخر پخت به سوپ اضافه وگاز رو خاموش کنید نزارید جعفری با سوپ بپزه تا رنگش عوض نشه سوپ نباید زیاد رقیق ویا زیاد غلیظ باشه این سوپ به دلیل اینکه آرد داره بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه به این نکته توجه کنید الانه سوپ من یکساعته گاز رو خاموش کردم و دارم میریزیم تو پیاله عزیزان به جای جو پوست کنده میتونید جو پرک بریزید دقت کنید جو پرک لازم نیست از قبل خیس بخوره ویا بپزه چون زود میپزه همراه هویج همزمان بزارید بپزه هویج رو بجای نگینی میتونید با رنده درشت رنده کنید ذرت اختیاریه دوست ندارید نریزید به چای ذرت میتونید کمی قارچ بریزید من چون سینه رو با پیاز پختم دیگه پیاز نزدم به سوپم. شیر حتما داغ باشه تا سس نبره بهتره سس رو از صافی رد کنید تا سوپ روان ویکدست باشه موقع سرو با آبلیمو نوش جان کنید عزیزان فرق سوپ شیر با سوپ جو سفید اینه سوپ شیر آرد نداره مسقیم شیر رو میریزید داخل سوپ ولی سوپ جو سفید آرد داره و باید سس بشامل رو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اولش یه بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و داخل قالبم یه کم ریختم و گذاشتم یخجال نیم بند بشه (حالت کشسانی مثل سفیده تخم مرغ) (تایم نیم بند شدن واقعا گفتنی نیست این به خنک کنندگی یخچال ها و جنس قالب و سردی و خنکی ژله و مقدارش و کلی عوامل داره) میوه دلخواهم رو چیدم از انار و سیب که قالب زدم استفاده کردم و بعد مابقی زله رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گداشتم توی محیط خنک بشه و بعد ۲ ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و مخلوط کردم و روی ژله ریختم . . برای رنگی ها از ۴ رنگ استفاده کردم اول ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و دو قسمت کردم اون مقداری که زیادتر بود ۱/۴ لیوان آب سرد ریختم و گداشتم توی محیط خنک بشه و بعد روی لایه قبلی ام ریختم و اون مابقی زله ای که مونده بود رو که خنک شده بود با ۲ ق غ بستنی وانیلی مخلوط کردم و روی لایه قبلی ریختم . لایه های بعدی رو همین طور انجام دادم . . من از ژله قرمز (تمشک) ، نارنجی (پرتقال) ، سبز (لیمو) ، آبی (بلوبری) استفاده کردم . . نکته : حواستون باشه که هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی رو بریزین اگه بزارین تایم طولاتی توی یخچال بمونه موقع در اوردن تیکه نیشه و لایه ها جدا میشن . . وقتی که ژله مون کامل بست دورش رو با چاقو آزاد کردم داخل آب ولرم چند ثانیه قرار دادم و وقتی که مطمین شدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . دیس مرطوب هم به خاطر اینه که وقتی ژله مون محلی که می خوایم قرار نگرفت کمی با دست هل بدیم و محل مورد نظر قرار بگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛