نان تافتون
مواد لازم :👇
آرد ۳۷۵ گرم معادل سه لیوان کاملا سرخالی
◀️ من از آرد قنادی استفاده کردم همون آردی که به صورت فله ای از لوازم قنادی میخرم ولی از آردهای بسته بندی یا آرد نونوایی هم میتونید استفاده کنید
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
روغن مایع ۵۰ میلی لیتر معادل ۱/۴ لیوان
آب با دمای معمولی ۱۸۰ میلی لیتر معادل ۳/۴ لیوان
.
دستور تهیه :👇
آرد رو داخل یه کاسه بزرگ الک کنید.
نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنید
و مخلوط کنید.
روغن مایع رو اضافه کنید
و با مواد قبلی مخلوط کنید
آب رو یکباره بریزید و ابتدا با قاشق و بعد با دست خمیر رو جمع کنید، کمی ورز بدید تا یکدست و لطیف بشه.
◀️ خمیر نیاز به استراحت نداره
خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید
هر کدوم از قسمتها رو به شکل گلوله دربیارید
◀️ یه تابه نچسب رو روی حرارت بزارید
تا خوب گرم بشه
روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید خمیر رو قرار بدید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر رو به ضخامت یک میلیمتر
پهن کنید
میتونید خمیر رو با دو تا دستتون بلند کنید و بندازید توی تابه یا برای اینکه راحتتر خمیر رو جابجا کنید دور وردنه بپیچیدش و آروم منتقل کنید داخل تابه
وقتی خمیر رو انداختید تو تابه حرارت رو زیاد کنید تا روی نون حباب بزنه و بپزه
◀️ اگه موقع پخت نون حرارت کم باشه
نون خشک میشه
◀️ نون خیلی زود میپزه و زیرش لکه های قهوه ای ظاهر میشه بعد نون رو برگردونید تا سمت دیگه شم بپزه
به محض پخت نون رو لای دستمال نخی بزارید تا خشک نشه.
به همین راحتی نون خوشمزه مون آماده شد
نوش جان😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رشته پلو😌
برنج ۴ پیمانه🥣
رشته پلویی ۲۰۰ گرم🥢
دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗
برای مرغ🐓
سینه مرغ ۲ عدد🐥
خلال بادام ۵۰ گرم✌🏻
پیاز داغ ۲ ق.غ😉
خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ🍊
زرشک ۱ ق.غ🍇
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍
عرق بهار نارنج😋
کره و روغن🍯
.
اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید.🤗
برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊
.
برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥
کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛
تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉
وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید.🐥
.
راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقهای هست.🤗
ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅
که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋
خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍
در ضمن تهدیگ رشته پلو میتونه با تهدیگ ماکارونی رقابت کنه.😅
در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت بادمجان .
مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد
گوشت ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
خمیر یوفکا ۱ بسته
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده یک مشت
سیر میزان به دلخواه
ادویه ها:فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، زردچوبه( خیلی کم)
رب ۱ ق غ سرخالی
پنیر پارمزان به دلخواه
سس بشامل
کره وروغن به میزان لازم
طبق کلیپ اول گوشت وپیاز و ادویه ها و رب رو تفت بدین، یادتون باشه، حتما شعله خاموش بشه و بعد جعفری رو اضافه کنید، چون نمیخواین عطر و طعمش کم بشه
کف ظرفتون رو چرب کنید، چند لایه خمیر یوفکارو روی همبزاربن، مواد گوشتی و بادمجان وسس بشامل و پنیر رو اضافه کنید، دوباره چندلایه خمیر و مراحل بالا تکرار بشه. لایه اخر بیشتر خمیر بزارین، رو مال کره کنید، به دلخواه پنیر پاذمزان بریزین و برش بدین. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت ۴۵ دقیقه طبخ بشه، ده دقیقه اخر گریل بشه.
-ی نکته خلییی مهم، برای اونایی که فر ندارن!! اینکه میتونید این مواد رو بدون سس بشامل و با پنیر پیتزا(دلخواه) رولکنید وداخل روغن سرخکنید.
من خمیر یوفکا دایره ای خونه داشتم. مدلش مهم نیست،چون خمیر یوفکا راحت بهم میچسبه
-وقتی تو فر میزارین اولش هیچ تغییری نمیکنه ولی بعد حدودا نیم ساعت خمیر میاد بالا و اینجوری خوشگل و گنبدی میشه
-برای رومال میتونید از زرده تخم مرغ استفاده کنید وروش کنجد بپاشین
-این غذا خیلییی داغ، از فر دراومد یک ربع بهش زمان بدین و بعد سرو کنید. چون لایه های میانی یکم سرد بشن زمان میبره
-هرچی این غذا بیشتر میمونه لایه ها نرم ترمیشه و غذا جذاب تر
-راستی خیلیم چرب و چیلی درست نکنید، چون خود کره و سس بشامل لایه های خمیر و نرم میکنه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان زرافه یا نان پلنگی😍
می تونید این نون رو با هر نوع خمیر ،مثل خمیر جادویی درست کنید میزان شیرینی کم هست و براساس ذایقه می تونید بیشتر کنید😊
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکر ۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ )
روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
ماست یا خامه ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
آرد سفید یا آرد نان فانتزی تقریبا ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
پودر کاکائو ۱ ق غ
زعفران غلیظ ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
داخل شیر ولرم ۱ ق م شکر ریختم و کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه به عمل بیاد.
داخل یه ظرف تخم مرغ و شکر و روغن و ماست رو با هم مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم .
آرد الک شده رو کم کم داخلش ریختم . خمیر که هنوز چسبنده هست . به ۳ قسمت خمیر رو تقسیم کردم . هر قسمت رو جدا رنگ بندی کردم . قسمتی که ساده است کمی آرد ریختم که چسبندگی کمتر بشه و خوب ورز دادم .قسمتی رو پودر کاکایو الک شده ریختم و ورز دادم و قسمتی رو هم زعفران ریختم و چون چسبندگی خمیر داشت کمی هم ارد ریختم و ورز دادم .
👈نکته همیشگی ، آرد زیادی لطافت نون رو می گیره .
جای زعفران از رنگ خوراکی و یا کاکایو کم رنگ و یا نسکافه هم می تونید استفاده کنید .
در ظرف که چرب شده قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه.
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم .هر کدوم رو به ۶ قسمت نقسیم کردم . ابتدا خمیر زعفرانی رو به شکل لوله ای در آوردم دقیقا به اندازه طول ظرفم ،خمیر کاکایویی رو هم به طول زعفرانی پهن کردم . خمیر زعفرانی رو روش قرار دادم و دورش پیچیدم .خمیر ساده رو هم به طول اون خمیر ها پهن کردم و خمیر پیچیده شده قبلی رو روش قرار دادم و پیچیدم .
در هر قالب مستطیلی میشه .طول قالب من ۱۲ در ۳۰ سانت هست کفش رو کاغذ روغنی انداختم ردیف اول سه تا ، ردیف دوم دوتا و ردیف سوم یک دونه چیدم .روی قالب پارچه کشیدم و ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم و ظرفی که داخلش اب هست رو داخل همون طبقه فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم .
رومال یک زرده تخم مرغ و ۱ ق م ماست (یا خامه) رو روی خمیر زدم و کنجد پاشیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
برای برش از چاقوی اره ای تیز استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها اینم ی روش سوسیس خونگی ک فوری اماده میشه و کلی خوشمزه اس.
مواد لازم:
فیله مرغ - 1 کیلوگرم
1 پیاز
ژلاتین -20 گرم
آب لبو -2 قاشق غذاخوری
250 میلی لیتر آبگوشت
نمک ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، سیر .
مرغ را با پیاز تا زمانی که پخته شود ، جوشانده ، در مخلوط کن یا در چرخ گوشت چرخ کنید و اضافه کنید ادویه جات ترشی جات ، آب لبو تازه اضافه کنید. ژلاتین را درون آبگوشت حل کنید تا کاملاً حل شود و همچنین با مخلوط مرغ را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کرده و درون بطری های پلاستیکی ریخته...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از ما زمنیان به شما آسمان سلام
مولای دلشکسته امام زمان سلام
این روزها هزار و دوچندان شکسته ای
حالا کجای روضه بابا نشسته ای؟
شهادت امام حسن عسکری تسلیت باد🏴🏴
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبہ تون
منور بہ نور الهے 🍂🍃
به اندازه
نعمتهای خدا شادمانی
برایتان آرزومیڪنم
میدانم ڪه این شادی
قرینِ سلامتی ست
پس میگویم
خدایا یه حالِ خوب
نصیبِ دوستانم عطا فرما🍁
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛