مواد لازم🔻
سینه مُرغ/ ۲۵۰گرم
پَنیر پارمسان/ ۵۰گرم
آردِسفید/ به میزانِ لـازم
پودرِ سوخاری/ به میزانِ لـازم
تُخمِ مُرغ/ به میزانِ لـازِم
سیب زَمینی آبپز/ ۱۰۰ گرم
پَنیرموزارلا ورقه ای/ به میزانِ لـازم
پَنیرِ موزارلا، گودا، پروسس رَنده شده/ به میزانِ لـازم
نَمَک،فِلفل سیاه، فِلفِل قِرمز، پودرپیاز، پودر سیر/ به میزانِ لـازم
روغنِ زیتون یا روغَن مایع برایِ چرب کردنِ دست
طَرزِ تَهیّه🔻
۱. سینه یِ مُرغ چَرخ شُده رو به هَمراهِ پَنیرِپارمسان، سیب زَمینی آبپزشده و ادویه ها کاملاً مخلوط کن.
۲. دستت رو با روغَن کمی چَرب کن، به اندازی یه قاشُق غَذاخوری از مواّد بردار و داخلِش پَنیرِ موزارلا وَرَقه ای و مخلوطِ پَنیرموزارلا،پَنیر گودا و پَنیرپروسس رَنده شده به همراهِ چوب بَستنی قرار بده و نیم ساعَت بذار داخلِ فریزر.
۳. بعد از اینکه از فریزر آوردی بیرون، ابتدا داخلِ آرد سِفید،تُخمِ مُرغ و بعد پودرِ سوخاری بزن و داخلِ روغنی که از قبل داغ کردی، سُرخشون کن.
⚠️نُکته:به جایِ سُرخ کردن میتونی داخلِ فِر هم قرارِش بدی.
به مدّت ۳۰ دَقیقه در دَمایِ ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زعفران_وگلاب🍰🍰
آرد دو ليوان
شكر يك و يك چهارم ليوان
تخم مرغ چهارعدد
شير ولرم نصف ليوان
روغن دو سوم ليوان
وانيل نصف ق چ
بيكينگ پودر دو ق م
گلاب یک ق غ
زعفران دم شده دو ق غ
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های خوشمزه😍😍
مواد لازم :
_خمیر پیتزا
_سس کچاب یا رب چهار قاشق
_گوجه دو عدد
_سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
_پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
_یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) .
پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید 😉
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان کنجدی👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگرفود
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای ۱۸ عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان
روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان
آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه🔻
1 کیلوگرم سیب زمینی
گوشت چرخ شده 500 گرم
2 عدد پیاز
نمک / فلفل به دلخواه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
100 گرم پنیر
1 برگ بو
کره 2 قاشق غذاخوری
1 لیوان شیر
⠀
طرز تهیه🔻
سیب زمینی ها را پوست می گیریم ، آنها را قطعه قطعه می کنیم ، آنها را در قابلمه ، نمک می ریزیم و می پزیم تا نرم شوند. در همین حین ، پیاز را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید. تابه را با روغن نباتی خوب گرم کنید و پیاز را سرخ کنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط می کنیم. مقداری آب بریزید ، برگ بو را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه زیر درب را بجوشانید. کره و شیر جوشانده را به سیب زمینی های تمام شده اضافه کنید. سیب زمینی ها را پوره می کنیم. در صورت تمایل پیاز سرخ شده را به سیب زمینی اضافه کنید. یک لایه سیب زمینی ، سپس گوشت چرخ کرده و دوباره سیب زمینی پهن می کنیم. پنیر را بپاشید و به مدت 30الی 40 دقیقه در دمای 180 در فر قرار دهید.
• قبل از سرو ، 10-15 دقیقه صبر کنید تا قابلمه کمی خنک شود و ثابت شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پاستا پنه 1 بسته
سینه مرغ 2 تکه
قارچ ورقه شده 400 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان
شیر 1 لیوان
خامه صبحانه 1 لیوان
کره 30 گرم
پنیر پارمسان 1/2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه
جعفری ساطوری مقداری برای تزئین
آب لیمو 2 تا 3 قاشق
قرص عصاره مرغ نصف یک عدد
روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری
طرز تهیه🔻
اول از همه مرغ رو یکم بکوبید تا نازک بشه و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ بدید.
بعد یکم روغن زیتون، یک قاشق آبلیمو، یکم سس خردل ملایم،یکم سس ورچسته به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت تو یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه.
داخل تابه یکم روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ رو سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بذارید.
مرغها رو از تابه خارج کنید و تو همون تابه قارچ ورقه ای شده و خیلی کم آبلیمو بریزید آبش گرفته شد با کره تفتش بدید.
تو تابه دیگه یکم کره بریزید وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده رو اضافه و یکم تفت بدید در حدی که عطر سیر خارج بشه ولی سیر نباید تغییر رنگ بده.
بعد پنیرخامه ای+خامه صبحانه رو اضافه و مخلوط کنید و اخر سر با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید.
تو این مرحله یکم نمک و فلفل اضافه کنید.
(به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتونید استفاده کرد.(منم همین کاررو کردم))
بعد قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید.
⬅اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر بشه.
پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشونید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن بشه.
بعد پاستا رو آبکش کنید و بلافاصله تو سس گرم بریزید و مخلوط کنید(نیازی نیست آب پاستا کامل کشیده شه)
حالا سینه مرغ تفت داده شده +نصف پنیر پارمسان رو داخل تابه بریزید و پنه آلفردو شما آماده س.
سریع تو ظرف سرو بکشید و با یکم پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری یکم تزئین و داغ سرو کنید.
⬅اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتونید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا رو در داخل جوشاندید سس رو رقیق کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مغزدار پنیری
برای کیک::::::
عدد3 تخم مرغ
نصف لیوان روغن
1لیوان شکر
3 ق غ کاکائو
از 1لیوان یه انگشت کمتر شیر
1 ق غ ماست
2.5 لیوان آرد الک شده
1 بسته پودر بیکینگ یا 2.5 ق غ(10 گرم)
1 ق چ وانیل شکری ترک یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی(یک چهارم ق غ)
برای مخلوط کیک پنیر::::::
نصف لیوان شکر
200 میلی لیتر پنیر لبنه (200گرم)
1 عددتخم مرغ
1 پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
2 ق غ نشناسته ذرت
طرزتهیه::::::
برای کیک::: شکر ، تخم مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس روغن و ماست و شیر را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید سپس آرد و پودر کاکائو الک کرده و بگینک پودر را اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید.
برای مغز پنیری::::::
شکر،تخم مرغ ،پنیر، وانیل و نشاسته را با همزن دستی هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوندسپس کمی بیشتر از نصف مایه کیک را در قالب کیک بریزید(قالب چرب شده و آرد پاشی شده) و بعد مخلوط پنیری را روی مایه کیک ریخته (مثل کلیپ) و باقی مانده مایه کیک را مخلوط پنیری بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 45دقیقه بپزید. 10دقیقه بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد کیک را در ظرف پذیرایی برگردانید و بزارید کاملا سرد شود و به دمای اتاق برسد و بعد بدلخواه تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛