eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال بختیاری ها 🎹🎹🎹🎹🎹🎹 http://eitaa.com/joinchat/3234594832C383ee33660 کانال بختیاری در ایتا 👆👆🎹🎹🎹🎹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت خلال مواد لازم :👇 (برای ۴ نفر) پیاز : ۲ عدد مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم فلفل سیاه و سفید: ۱ قاشق چایی خوری زرد چوبه: نصف قاشق‌غذا خوری نمک: ۱ قاشق چایی خوری زعفران: ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری لیمو عمانی: ۳ عدد ۲ لیوان آب زرشک سیاه: ۳ قاشق ‌غذاخوری زرشک قرمز: ۳ قاشق ‌غذاخوری(برای رنگ و طعم) خلال بادوم: ۷۰ گرم خورشت خلال یه خورشت سنتی هست که مخصوص غرب کشورمون هست، و اینکه کرمانشاهی های دوست داشتنی واقعاً متخصص هستن توی تهیه این خورشت. ابعاد گوشت حبه قندی باشه خیلی بهتره. خلال بادوم رو به مدت ۲ دقیقه با یک قاشق روغن و ۲ قاشق زعفرون تفت بدید. (مثل فیلم) مدت پخت : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه لذتش رو ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک صبحانه یا یک میان وعده خوشمزه😋 نون باگت رو از وسط برش بزنید کمی توشو خالی کنید یک کمی کره بزنید داخلش بعد ی تخم مرغ رو توش بشکنید بعد چند برش قارچ و گوجه و سبزی معطر و فلفلم اضافه کنید روش و بذارید داخل فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستاگوشت یک پاستا ی عالی و مقوی و سالم از پنیر در آخر کار برای تغذیه سالم می توانید صرف نظر کنید. گوشت چرخکرده و داخل پلاستیک فریزر گذاشته پهن کنید سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا فریز بشه بعد به راحتی تقسیم کنید و برای وا نرفتن خوب سرخ کنید پاستا رو با توجه به مارک از بیست دقیقه تا نیم ساعت بجوشانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبہ تون منور بہ نور الهے 🍂🍃 به اندازه نعمتهای خدا شادمانی برایتان آرزومیڪنم میدانم ڪه این شادی قرینِ سلامتی ست پس میگویم خدایا یه حالِ خوب نصیبِ دوستانم عطا فرما🍁 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 برنج ۳ پیمانه باقالی زرد یا همون لپه باقالی یا باقالا خشک ۱۵۰ گرم پیاز دوعدد متوسط زردچوبه دو یا سه قاشق مرباخوری نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم رب دو قاشق غذاخوری ترشی سیر ترشی یا ماست به سلیقه خودتون طرز تهیه🔻 پیاز ها رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا یک پیاز داغ خوشرنگ بدست بیارید. برنج و خیس کنید و بهش نمک بزنید و کنار بگذارید. باقالی ها رو بزارید تا خیس بخورن چند دقیقه کافیه بعد روی گاز بزارید تا پخته بشه که ۵ دقیقه در صورت پزا بودنشون خوب هست آب اون که رو به اتمام بود بهش زردچوبه، پیاز داغ، نمک و زعفران اضافه کنید و خوب با هم ترکیبشون کنید حواستون باشه که خیلی باقالی ها پخته و له نشن. برنج را روی گاز قرار بدین وقتی آبش کم شد باقالی رو بهش اضافه کنید و به آرامی ترکیبشون کنید میتونید رب هم بزنید تا خوشرنگ تر بشه. حالا درب ظرف و بزارید تا دم بکشه نیم ساعت تا نهایت ۴۵ دقیقه عالیه فقط شعله پخش کن فراموش نشه تا تهدیگتون نسوزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای دو تا سه نفر🔻 سیب زمینی : ۲ عدد نمک : به مقدار لازم فلفل سیاه و آویشن : ۱ قاشق چای خوری روغن مایع : یک قاشق غذا خوری سیر : ۱ حبه فلفل : به مقدار لازم پنیر پیتزا : به مقدار لازم گوشت چرخ کرده (ژامبون هم میشه جای گزین کرد ) : ۵۰ گرم جعفری : ۳ قاشق غذا خوری کره : ۲۰ تا ۳۰ گرم طرز تهیه🔻 اول از همه سیب زمینی هارو خوب بشورید و آبپز کنید ، وقتی که ابپز شد لای فویل بپیچید و توی فر بزارید برای ۳۰ دقیقه ، در ادامه پیاز هارو خوب خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت بدید ، بعدش گوشت و سیر رنده شده ،کره ؛ فلفل و ادویه هارو اضافه کنید و در آخر جعفری ، حالا در مرحله بعد سیب زمینی رو دو قسمت کنید و به صورتی که توی ویدیو دیدید داخلشو خالی کنید ، سیب زمینی ای که خالی کردید با بقیه مواد میکس کنید و توی سیب زمینی رو پر کنید و در اخر روی ان مقداری پنیر و جعفری و فلفل بریزید و مجدد بدون فویل ، روی کاغذ روغنی چند دقیقه توی فر بزارید طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدودا ۳۰ عدد تخم مرغ ۲ عدد شیر ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) پودر قند ۱۲۰گرم (دو سوم لیوان) روغن جامد ۹۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) روغن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ) بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م سر صاف) وانیل ۱/۴ ق چ گردو به میران لازم کشمش به میزان لازم در مورد روغن جامد هر نوع روغن جامدی و نیمه جامد میشه چه روغن صاف قنادی چه از این روعن های نیمه جامد که توی قوطی های حلبی هستند و حتی روغن های محلی . خود من روغن حیوانی (کرمانشاهی) استفاده کردم . در مورد کره من خودم اینجا تجربه نکردم فکر کنم مشکلی نداشته باشه . همه مواد به دمای محیط برسه. روغن و پودر قند الک شده رو با همزن خوب زدم حدودا ۳ دقیقه و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار ۳۰ ثانیه با همزن زدم . وانیل و یا پودر هل اضافه کردم . شیر و روغن مایع رو هم ریختم و هر بار که هر کدوم رو ریختم یک دقیقه هم زدم . بیکینگ پودر و آردرو هم مخلوط کردم و الک کردم و بعد داخل مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم . کشمش و گردو خرد شده هم بهش آرد ریختم و بعد داخل مواد ریختم این کار به خاطر اینه که ته نشین نشه و همه جا پخش بشه و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . با دو تا قاشق داخل کف سینی از مواد قرار دادم . فر هم از یه ربع قبل روشن کردم با دمای ۱۸۰ درجه ، ۱۲ دقیقه قرار دادم . من یه تعداد هم خیلی کم پودر کاکائو اضافه کردم . اگر می خواید همش کاکائویی بشه یک تا دو قاشق پودر کاکائو بریزین و از میزان آرد جاش کم کنین . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از سینی برداشتم . ماندگاری هم تا یک الی دو ماه . بدون فر توی فردست ساز هم می تونین درست کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه چند نکته..... اول اینکه واسه هر نفر من یه مشت بسته لپه درنظر می گیرم که بازم سلیقه ها فرق داره ممکنه کسی پرلپه ویا کم لپه دوست داشته باشه چند ساعت قبل لپه را خیس می کنم لیمو عمانی واسه قیمه بایدلیموی رنگ روشن باشه که چند سوراخ می کنم وچند ساعت خیس می کنم تا تلخی لیمو گرفته بشه طرز تهیه ..... یه پیاز بزرگ را توی روغن تفت بدین کمی طلایی بشه حدود 300تا400گرم گوشت گوسفندی را اضافه با چوب دارچین وکمی تفت بدین بعد زردجوبه وفلفل سیاه وقرمز بزنید وگوشت را تفت دهید در این مرحله باید رب اضافه کنید که رنگ رب تاثیر خوبی توی رنگ قیمه شما داره من از رب گوجه با کیفیت وعالی امستریس استفاده کردم یک قاشق پر اضافه کردم وتفت دادم ورنگ خوبی بهم داد رب که رنگش باز شد پوره چهار تا گوجه را اضافه وصبر کنید تا اب گوجه کاملا کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریختم وگذاشتم گوشت نیم پز بشه لپه خیس خورده را با کمی روغن وکمی زردجوبه تفت دادم وبه گوشت نیم پز اضافه کردم وگذاشتم تا لپه کاملا پخته شد وبیست دقیقه اخر لیموی خیس خورده ونمک را اضافه کردم ودر ده دقیقه اخر زعفران وگلاب یه قاشق اضاف کردم در صورت تمایل میتونید یه قاشق ابلیمو هم در اخر اضافه کتید من نکردم وچند جوش زد حرارت را خاموش کردم اگر همه نکات را رعایت کنید یه قیمه جا افتاده وخوشرنگ داریم وکاملا به روغن افتاده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻 تخم مرغ ۵ عدد شیر یک لیوان شکر یک لیوان و نصفی سرخالی روغن مایع دو سوم لیوان آرد سفید دو و نیم لیوان سر خالی وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۲/۵ ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ پودر نسکافه ۲ ق غ آب جوش برای باز کردن نسکافه(۲/۵ق غ) آب جوش برای باز کردن کاکائو (۲/۵ ق غ) نمک۱/۴ ق چ طرز تهیه🔻 ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با یک سوم شکر بزنید تا فرم بگیره بعد بزارید یخچال. زرده ها رو با وانیل و باقی شکر بزنید تا سفید رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن رو اضافه کنید . آرد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و به‌مواد کم کم اضافه کنید . سپس سفیده رو در سه مرحله اضافه کنید و فولد کنید ( یعنی آرام و در یه جهت مخلوط کنید) حالا پودر کاکائو رو با آب جوش خلوط کنید و بزارید خنک بشه بعد با مواد سفید که به سه قسمت کردید اضافه کنید به یه قسمت پودر نسکافه که با آب جوش باز کردید و خنک شده اضافه کنید و اون قسمت دیگه رو ساده بزارید. قالبتونو با کره چرب و آردپاشی کنید یا روغن جدا کننده چرب کنید بعد اول مواد ساده، بعد نسکافه ای بعد کاکائویی بریزید تا آخر همین کار رو انجام بدید تا تموم شه بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ فر گازی فر برقی ۱۶۵ به مدت ۵۰ دقبقه طبقه وسط این کیک خیلی لطیف و خوشمزه اس. من وقتی کیک و از تو فر آوردم بیرون و کمی خنک شد بهش شکلات بن ماری شده که دو ق غ روغن مایع زدم، روی کل کیک ریختم و کمی با پودر پسته تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برخلاف مربای آلبالو و توت فرنگی که باید با حرارت بالا و زمان کم آماده بشه تا خوشرنگ بمونه مربای به رو باید با حرارت کم و زمان طولانی بین ۳ تا ۴ ساعت درست کنیم تا یه مربای خوشرنگ و با قوام داشته باشیم. مواد لازم🔻 به ۱ کیلو( قاچ شده ) شکر ۱ کیلو(اگه به تون شیرین بود میتونید میزان شکرشو کمتر کنید) آب ۶ لیوان آب لیموترش ۲ قاشق غذا خوری چوب دارچین ۱ عدد(در صورت تمایل) طرز تهیه🔻 به ها رو بشورید و خشک کنید وبه اندازه های دلخواه تون برش بزنید. بلافاصله در قابلمه روی گاز و حرارت متوسط قرار بدید و روی اون آب بریزید. در قابلمه رو ببندید تا یه نیم ساعتی به ها نرم بشن . اگه دوست دارید به ها سفت و ترد بشن میتونید اول آب و شکرو به جوش بیارید بعد به رو اضافه کنید. بعد از نیم ساعت شکر و چوب دارچین رو اضافه کنید و اجازه بدید یک ساعت الی یک ساعت و نیم با در بسته و حرارت کم بپزه و رنگ بندازه .بعدش دمکنی بذارید .ممکنه بین ۲ تا ۳ساعت زمان ببره تا رنگ دلخواه رو بدست بیارید و شربت به غلظت مناسب برسه. شربتش نباید خیلی غلیظ باشه چون وقتی سرد میشه سفت تر میشه .اگه میخواید مطمئن بشید که شربت به اندازه کافی غلیظ شده یا نه میتونید یک قاشق از شربتو داخل یه نعلبکی چینی بریزید و پنج دقیقه بذارید یخچال تا میزان غلظت مشخص بشه .وقتی نعلبکی رو کج می کنید شربت آروم یه مسیر و پایین میره( شُره نمیکنه 😁علامت دیگه قوام اومدن شربت ریز جوش زدنشه . هیچی دیگه وقتی همه چی اوکی شد گازو خاموش کنید و اجازه بدید مربا کاملا سرد بشه بعد به ظرف شیشه‌ای دردار منتقلش کنید. بهتره در یخچال نگهداری بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔶مواد لازم خرمالو ۴ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری (بستگی به شیرینی خرمالوها دارد) پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیرنصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری 🔶طرز تهیه برای تهیه دسر خرمالو ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آن‌ها را بگیرید.اگر هسته داشت هسته آنها را خارج کنید. خرمالوها را داخل مخلوط‌کن بریزید. شکر، خامه و وانیل را به خرمالوها اضافه کنید. مخلوط‌کن را روشن کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید. حالا ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و روی کتری درحال جوش قرار دهید و به روش بن‌ماری پودر ژلاتین را حل کنید. بعد از اینکه ژلاتین کاملا در شیر حل شد،شیر و ژلاتین را به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را کمی روشن کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و قالب را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد،برای برگرداندن این دسر داخل ظرف سرو، ابتدا قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید بعد لبه‌های دسر را از قالب جدا کرده و بعد یک بشقاب روی قالب قرار داده و به آرامی دسر را در ظرف سرو برگردانید. من با شکلات آب شده و مروارید خوراکی تزئین کردم. برای تهیه این دسر به جای شکر میتوان از همان مقدار عسل استفاده کرد.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍅🧅🍅🍲🍲 طرز تهیه: نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب می ریزیم. سیب زمینی ها را نگینی کوچک ریز می کنیم. نخود و لوبیاچیتی را جداگانه با چند لیوان آب می پزیم. داخل قابلمه، سبزی آش، بلغورجو، برنج، سیب زمینی و عدس را همراه با مقداری آب حدود یک ساعت می پزیم، بعد پخت مواد، لوبیاچیتی و نخود پخته شده را اضافه و هم می زنیم. گوجه فرنگی ها را برای دقایقی ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ می ریزیم و پوست گوجه ها را می گیریم و نگینی ریز می کنیم و داخل آش به همراه آب جوش می ریزیم، بعد از حدود دو‌ ساعت و جا افتادن آش، ترشی آلو و نمک را اضافه می کنیم. پیاز را نگینی ریز کرده و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم، پس از کمی طلایی شدن پیازها سیر را اضافه و به همراه پیاز سرخ می کنیم، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع را ریخته و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: مواد این آش برای هشت تا ده نفر کافی هست. به جای ترشی آلوجنگلی از آبغوره می توانید استفاده کنید. سبزی آش شامل تره، گشنیز، جعفری و اسفناج هست که به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توانید استفاده کنید. آش گوجه به علت داشتن بلغورجو و برنج لعاب زیادی می دهد و سفت می شود، به همین دلیل بعد له شدن گوجه ها به مقدار کافی آب جوش اضافه کنید. طعم آش گوجه به سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ آن هست در ریختن این مواد خساست به خرج ندهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش_گوجه 🍲🍅🌱😋⁦❤️⁩ مواد لازم: سبزی آش: ۰.۵ کیلوگرم گوجه فرنگی: ۲ کیلوگرم سیب زمینی: ۲ عدد سیر: ۲ بوته پیاز: ۱ عدد برنج نیم دانه: ۱.۵ لیوان نخود: ۳/۴ لیوان لوبیاچیتی: ۲/۳ لیوان عدس: ۱/۲ لیوان بلغورجو: ۱/۳ لیوان ترشی آلوجنگلی: ۱ قاشق غذاخوری نعناع: ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری نمک‌ به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 لوبيا سبز خرد شده 400 گرم هويچ پخته نگینی خرد شده 2 عدد متوسط سيب زميني نگینی خرد شده 1 عدد متوسط فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1عدد کوچک تخم مرغ 4 عدد پياز داغ 2 قاشق غذا خوري آرد 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز به مقدار لازم پاپریکا یک قاشق چایخوری پودرسیر یک قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 برای این کوکو، ابتدا لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کرده و ریز خرد کنيد. بایک لیوان آب روی حرارت بگذارید تابپزد بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافیش کشیده بشه وکاملا خنک بشه. سيب زميني را پوست بگيريد وبشورید و نگینی خرد کنید و بعد سرخش کنید وکنار بگذارید تاخنک بشه. هویج رو هم پخته و نگینی خرد کنید. یکعدد پیاز روهم خرد کنید وسرخ کنید و کنار بگذارید. تخم‌ مرغها رو بهمراه زردچوبه+فلفل سیاه+فلفل قرمز+پاپریکا+نمک مخلوط کنید وخوب هم بزنید تاتخم مرغها کف کنند. در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، تمام مواد(لوبیا سبز،هویج،فلفل دلمه،سیب زمینی،پیاز داغ)باهم مخلوط وبعد آرد و پودرسیر و تخم مرغهای زده شده رو اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند! بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15دقيقه داخل يخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار و کمي سفت بشه. بعد تابه رو روی حرارت گذاشتم(همون روغنی که سیب زمینی سرخ کردم)قالب رو داخل روغن گذاشتم اجازه بدید باحرارت کم روغن وقالب داغ شوند.بعد از مواد داخل قالب ریختم و گذاشتم تایکطرفش سرخ بشه بعدقالب رو جدا کرده و کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم سرخ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 1کیلو گرم سیب زمینی 4 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه به مقدار 100 گرم پنیر رنده شده پودر سوخاری به مقدار لازم اول باید سیب زمینی رو آب پز کنید و له کنید بعد ۲ عدد تخم مرغ رو نمک و فلفل خوب با چنگال بزنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید بعد بهش پنیر رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و با دستتون گلوله کنید و اول تو دو عدد تخم زده شده بعد تو پودر سوخاری بغلتونین و در روغن داغ سرخ کنین و نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛