#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂.
پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_مرغ
برای ۳ نفر
فیله مرغ (یا سینه مرغ) ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۸ عدد
گوجه و زیتون به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان پیتزا پمینا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و زنجبیل و پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
سس گوجه
برای این پیتزا من از فیله مرغ استفاده کردم .گوشت مرغ رو تکه ای کردم و با کمی روغن تفت دادم بهش ادویه هایی مثل پودر سیر و فلفل و نمک و زردچوبه و پاپریکا و زنجبیل اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم . خود مرغ ها آب می اندازه و گذاشتم یک ربع ، بیست دقیقه هم بپزه و بعد آبش کشیده شد مجدد سرخ شد . بعد از اون مرغ ها رو برش دادم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و با روغن با حرارت بالا سرخ کردم .
فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسی و زیتون رو هم خرد کردم .
من اینجا از نان آماده پیتزا استفاده کردم . داخل سینی رو کمی چرب کردم و نان پیتزای پمینا رو قرار دادم و روی نون سس ریختم و بعد روش پنیر پیتزا اضافه کردم . و موادم رو که شامل مرغ و قارچ و گوجه و زیتون و فلفل دلمه رو هم ریختم و روش حسابی پنیر پیتزا ریختم . کمی آویشن ریختم و با آب پاش روش آب اسپری کردم .داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم و در آخر هم یکی دو دقیقه گریل رو روشن کردم که روش برشته بشه .
در مورد نان پیتزا پمینا هم بگم که بدون جوش شیرین هست و هضمش آسونه .نون لطیفی هست . انعطافش زیاده و در حالت انجماد هم نمی شکنه . توی فر سنگی پخته شده که بافت پشت نان کاملا گویای این موضوع هست . داخل خمیر نرم ودر عین حال بیرونش ترد و کرسپی هستش .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کله_جوش_بانان_سیر
گردو ۱۲ عدد
کشک ۷۵۰ گرم
اب ۱ لیتر
پیاز ۲ عدد
زردچوبه ۱/۲ ق چ
نمک و فلفل سیاه
نعنا ۲ ق غ
سیر ۱ حبه
نان تست ۱۰ عدد
پیازو مثل من با نمک و فلفل سیاه زردچوبه طلایی کنید و گردو بریزین داخلش، بعد کشک و اب و رو حرارت کم نگه دارین مداوم هم بزنیین، گردو پیاز و اضافه کنین، مداوم هم بزنین، نعنا رو اضافه کنید و حرارت و اضافه کنید و هم بزنین، نان تست آماده کنید با روغن زیتون و سیر و لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آدینه 23 آبان ماهتون شاد و زیبا
🌼امروزتون پراز عشق و امید
🌷و سرشار از اتفاقهای عالی
🌼امیدوارم
🌷زندگی به کامتون
🌼و خوشبختی
🌷سرنوشت تون
🌼و سایه عشق مهمان
🌷همیشگی دلتون باشه
🌼آدینه تون عالی در کنار عزیزانتون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
شیرینی شاهپسند
آرد سفید 125 گرم(حدود 1 پیمانه)
آرد نخودچی 125 گرم(حدود 1 و 1/8 پیمانه)
پودر قند 125 گرم(حدود 3/4 پیمانه)
حتما از لوازم قنادی تهیه کنید چون پودر شکر که در منزل تهیه میشه به نرمی پودر قند آماده نیست
روغن جامد 125 گرم(حدود نصف بیشتر پیمانه)
حتما روغن رو صاف کنید..
من از نیمه جامد لادن قوطی آبی استفاده میکنم
زرده تخم مرغ ریز 1 عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
میتوانید 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم اضافه کنید.
زرده تخم مرغ+پودر قند+پودر هل+روغن جامد را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود.
آرد سفید+آرد نخودچی را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خمیر دربیاید.
مقداری از خمیر را در وست فشار دهید باید منسجم شود.
سپس 2 تا 3 مرتبه از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا لطیف و منسجم شود.
خمیر را در کیسه فریز بگذارید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را به ضخامت نیم سانت بین دو نایلون باز کرده و به دلخواه کاتر بزنید یا هر بار مقداری از خمیر را در درست گلوله کنید.
خمیر ها را با فاصله در سینی مخصوص شیرینی پزی قرار بدید
نیازی به چرب کردن سینی یا استفاده از کاغذ روغنی نیست.
شیرینیها را در فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد.
بعد از اینکه از فر در آوردید 1 ساعت صبر کنید تا کامل شیرینیها خنک شوند و بعد از سینی خارج کنید.
برای تزئین مقداری شکلات را با کمی روغن مایع روی بخار کتری ذوب کردم و در پودر نارگیل رنگی و ترافل غلتاندم.
با این میزان حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت.
اگه چرخ گوشت نداشتید باید اینقدر ورز بدید تا خمیر منسجم و یکدست بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نعلی
آرد 170 گرم
از آرد قنادی سه صفر استفاده کنید
پودر قند 40 گرم(حدود 1/3 پیمانه)
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
از کره حیوانی(صبحانه)یا کره گیاهی(مارگارین که سوپر مارکتها دارن استفاده کنید)
میتونید به جای کره ،80 گرم روغن صاف قنادی(روغن 50)جایگزین کنید
دقت کنید روغن نیمه جامد که در منزل صاف شده اصلا مناسب این دستور نیست
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
.
حتما از قبل کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه سپس با پودر قند 7 دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه.
زرده و وانیل را هم اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید
حالا کم کم آرد الک شده را اضافه و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود.
به هیچ عنوان با دست ورز ندید چون کره با دمای دست ذوب میشه و خمیر روغن انداخته و باعث سفت و خشک شدن شیرینی میشه
حتما آرد کم کم اضافه میشه چون جنس آرد ها و میزان جذب رطوبت در اونها فرق داره...ممکنه 1 تا 2 قاشق بیشتر یا کمتر آرد مصرف بشه...
بنابراین قبل از ریختن همه آرد کمی از خمیر را بردارید و در دست گلوله کنید هر وقت گلوله صاف و بدون ترک بود یعنی آرد کافیه و دیگه آرد نریزید.
خمیر آماده از کف ظرف جدا میشه ولی کاملا لطیف و بدون ترک بوده به دست نمیچسبه
از خمیر هر بار مقداری بردارید و گلوله کنید و بعد به صورت لوله ای خمیر را در دست فرم دهید.
بهتره هر بار حتما کف دست رو چرب کنید
بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشه
خمیر را با فاصله در سینی فر بذارید و به صورت اشکی یا نعلی شکل بدید
سینی فر نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی نداره
سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدید...کف شیرینی آماده حدود نیم درجه تغییررنگ میدهد.
دقت کنید اگه بیشتر شیرینی در فر بمونه خشک و سفت میشه...شیرینی در فر کمی نرم هست و وقتی از فر در میارید صبر کنید تا خنک بشه و خودشو بگیره بعد از سینی خارج کنید.
بعد از خنک شدن شیرینی ها را در شکلات تخته ای ذوب شده و سپس در پودر نارگیل،پودر پسته یا... به سلیقه خودتون بعلتانید.
حدود 28 تا 30 عدد بسته به سایز شیرینی خواهید داشت.
در ظرف دربسته در یخچال تا دوهفته و اگر از روغن صاف قنادی استفاده کردید خارج از یخچال یک ماه قابل نگهداری هست.
در تابه دو طرفه یا در فر دستساز خانگی این شیرینی رو میتونید تهیه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛