eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 1 عدد سینه مرغ 2 عدد تخم مرغ 100 گرم (¾ پیمانه) آرد 100 گرم نان باگت خشک پودر شده یا پودر سوخاری ½ ق چ نمک ½ ق چ فلفل روغن پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا زیتون قارچ فلفل دلمه ای طرز تهیه🔻 ابتدا سینه مرغ را از وسط برش دهید. وخوب بکوبید تا نازک شود .روی سینه مرغ باز شده نمک و فلفل بپاشید.حالا پنیر ، زیتون ، قارچ و فلفل دلمه ای را روی سیخ چوبی بزنید. سیخ حاوی سبزیجات و پنیر را روی سینه مرغ گذاشته و رول کرده و بپیچید. سپس تخم مرغ را با آرد مخلوط کنیدسیخ مرغ را در تخم مرغ و آرد زده و سپس آن را در خرده نان یا پودر سوخاری بزنید و کاور کنید و در روغن داغ سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 دانه انار ترش، نمک و روغن مایع: به مقدار لازم طرز تهیه:🔻 روی دانه های انار داخل قابلمه آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم، بعد جوش آمدن کف های بوجود آمده را می گیریم، بعد از حدود سه ساعت و پختن دانه ها از روی شعله برمی داریم و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود، با دست دانه ها را چنگ می زنیم تا له شود و از صافی عبور می دهیم، آب گرفته شده را دوباره روی شعله قرار می دهیم بعد از غلیظ شدن ترشی، نمک و روغن اضافه می کنیم. ⚠️نکات🔻 منظور از پختن دانه ها، له شدن راحت دانه ها با فشردن هست. می توان هم از میکسر یا دست برای له کردن دانه ها استفاده کرد هر چه مقدار دانه ها بیشتر باشد ترشی شما تیره تر می شود. نمک باعث ترش شدن بهتر و روغن باعث خوشرنگ شدن و نچسبیدن ترشی به قابلمه میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 2-3عدد خرمالو (من دو عدد استفاده کردم) پوست کنده و با غذاساز پوره کنید 1 لیوان روغن مایع نصف لیوان گردو‌ درشت خرد شده نصف لیوان شکلات اشکی یا چیپسی داخل فیلم از کشمش هم استفاده شده ولی داخل رسپی ننوشته بود خیلی کم رنده جوز هندی (میتوانید حذف کنید) 1 ق م دارچین 2 لیوان آرد الک شده 1 بسته 5 گرمی وانیل شکری‌ (معادل 1 ق چ) 1 بسته 10 گرمی بکینگ پودر(معادل 2/5 ق چ) طرز تهیه🔻 تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود و کف کند سپس پوره خرمالو و‌ روغن مایع و دارچین و آرد الک شده و وانیل و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید و در آخر گردو و شکلات اشکی و کشمش را هم اضافه و مخلوط کنید و مایه کیک را داخل ظرف مورد نظر چرب شده بریزید (داخل فیلم از قالب مافین استفاده شده) و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید (حتما با خلال دندان تست کنید و از پختنش مطمئن شوید چون کیکش خیلی لطیف است و داخلش دیرتر میپزد). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر ۴لیوان شیرعسلی نصف لیوان خامه صبحانه یه بسته شکر نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ذرت ۳ق غ پودر ژلاتین ۳ق غ وانیل کمی زعفران غلیظ ۲ق غ آب ۱چهارم لیوان طرز تهیه🔻 آب و ژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین ✅بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قرابیه گردویی شکلاتی کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۳۰ گرم ( ۳ ق غ) پودر قند ۱۲۰ گرم (۲/۳ لیوان) تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت یا گندم ۳۰ گرم (۲ ق غ سر پر) پودر گردو ۷۵ گرم (۲/۳ لیوان) آرد سفید تقریبا ۳ لیوان( ۳۰۰ تا ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم) نسکافه ۲ ق م ( پودر قهوه فوری و یا نسکافه) بیکینگ پودر حدودا ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ شکلات تخته ای حدودا ۵۰ گرم همه مواد به دمای محیط برسه . کره و پودر قند الک شده رو با قاشق ( همزن برقی هم میشه) خوب زدم تا یکدست بشه حدودا ۳ الی ۴ دقیقه . تخم مرغ رو هم اضافه کردم و یک دقیقه زدم . وانیل هم ریختم . نسکافه و روغن مایع رو هم اصافه کردم . گردو بهش اضافه کردم . آرد رو از قبل الک کردم . نشاسته و بیکینگ پودر رو هم بهش اضافه کردم . میزان ارد تقریبی هست حواستون باشه ارد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره سفت می کنه . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه و یک خمیر لطیف و نرم به دست میاد . 👈ورز دادن هم نمی خواد. 👈خمیر استراحت نمی خواد . حالا هر طور بخواید می تونین شکل بدین . من از خمیر به اندازه یک قاشق مربا خوری برداشتم (حدودا ۱۴ تا ۱۵ گرمی ) دست خودتونه چه اندازه بخواید کوچیک و یا بزرگ . توی دستم بیضی کردم و یه کم پهن کردم و داخل سینی چیدم . بعد با چنگال یک طرفش رو طرح زدم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت از دما افتاد از سینی برداشتم زود برندارین نرمه . یک کم شکلات رو آب کردم و اون سر ساده اشرو داخل شکلات زدم و یک کم داخل کنجد . یک سری ها رو همون طور ساده گذاشتم . می تونین داخل گردو و یا پودر نارگیل و هر چی دوست دارید بزنید . نکات : با این شکل و اندازه حدودا ۵۰ تا شیرینی برای من شد . در مورد جایگزینی مواد اطلاع ندارم . نسکافه قابل حذف هست . جایگزین کره ، روعن جامد به نطرم یک کم سفت تر کنه بافتش رو . روغن مایع جای کره نریزین ممکنه وا بره شیرینی تون . نشاسته رو هم ترجیحا حذف نکنید . بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه هم می تونید درست کنید . ماندگاری این شیرینی هم تا ۱۰ الی ۱۵ روز در ظرف درب بسته در محیط خنک میباشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱. عزیزای من یکی از نکات خیلی کلیدی خورشت خلال اصطلاحا سفید کردن گوشت هست. که باعث میشه خون آبه ی اضافی گوشت کاملا خارج بشه و خورش بسیار شفاف تر بشه. این کارو برای خورش های دیگه هم میتونید انجام بدین. ۲. گوشت خورش خلال بسیار ریز باشه. مثل گوشت قیمه بلکه ریزتر! ۳.لیمو عمانی رو بجوشونید و یک ساعت بزارید داخل آب خودش بمونه و بعد داخل خورش بندازید. کاملا تلخی لیمو از بین میره و خورش تلخ نمیشه. ۴. چوب دارچین فقط برای خوش عطر شدن خوروش استفاده کنید. پودر دارچین باعث تیرگی میشه!!! ۵. زرشک مخصوص خورش خلال فقط داخل همون منطقه رشد میکنه و متاسفانه بسیار گرون هست. شما میتونید از همین زرشکای معمولی استفاده کنید. ۶. زرشکو میتونین با روغن حیوانی (کرمانشاهی) تفت بدین و ۵ دقیقه آخر اضافه کنید زودتر داخل خورش نریزین چون له میشه. من خودم با کره تفت دادم چون شاید همه دوست نداشته باشن! ۷. خلال بادام رو حتما با مقداری زعفران و گلاب خیس کنید. ۸. پودر هل هم به دلخواه مقداری آخر غذا اضافه کنید تا عطرشو از دست نده. ۹.رب این غذارو خیلی زیاد نزنید. رب زیاد به مزه ی باقی مواد غالب میشه. . ۱۰. میزان گوشت این خورش باید زیاد باشه تا میزان بادام!😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این حلوا بافت خیلی نرم ولطیفی داره 👌فوق‌العاده خوشمزه 😉 این حلوا چون شیر داره حتما تو یخچال نگهداری بشه چند نکته وقتی آرد رو تفت میدید شعله رو درجه کم بزارید حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت بدید(بدون روغن)ولی دست برندارید مدام هم بزنید تغییر رنگ نباید بده با آرد سنگک هم میشه ولی با آرد سفید خوش رنگتره شیر رو که میزارید رو گاز به حدی گرم بشه شکر توش حل بشه جوش نیاد وقتی شیر میریزید تو آرد باید ولرم باشه انگشت بزارید توش فقط گرما حس کنید. مقدار آب خوری آردها با هم فرق داره شاید کمی بیشتر یا کمی کمتر شیر لازم باشه تو چند مرحله شیر رو اضافه کنید حتما از آرد شیرینی پزی(آرد سفید قنادی )استفاده کنید (آرد گندم) لطفا کپی نکنید.پیجای که میان کپی میکنن حق الناس رو جدی بگیرید مواد لازم فرقی نداره چه لیوانی اندازه شما باشه اندازه من لیوان دسته دار فرانسه ارد یک لیوان الک شده شیر سه لیوان فرقی نداره پرچرب یا کم چرب شکر یک لیوان تا یک ونیم لیوان دوست دارید خیلی شیرین باشه یک ونیم لیوان بریزید کم شیرین دوست دارید یک لیوان بریزید گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان ی ذره بیشتر زعفران به مقدار لازم . شیر ،گلاب، شکر،زعفران رو مخلوط وبزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه گاز رو خاموش کنید وبزارید کنار آرد رو با شعله کم حدود ۱۵ تا بیست دقیقه تفت بدید . سپس دوباره الک کنید. دوباره بزارید رو شعله ملایم وروغن اضافه کنید وحدود ۲الی ۳ دقیقه بزنید وسپس شیر ولرم رو در سه الی چهار مرحله اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا یکدست بشه وقتی یکدست شد دوالی سه قاشق دیگه روغن مایع میریزیم (برای براقی حلوا)حدود ۱۰الی ۱۵دقیقه طول میکشه تا حلوا داخل قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد کافیه گاز رو خاموش کنید وبریزید تو ظرف سرو وبه دلخواه تزیین کنید 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا تا گرمه تو ظرف بریزید وروشو با پشت قاشق صاف کنید با یک گردی وسط حلوا رو مشخص کنید وبا نوک قاشق بهش شکل بدید فیلم مشخصه نمیدونم چه جوری توضیح بدم😀فقط قاشق رو گاه گاهی با روغن مایع چرب کنید تا کارتون تمیزتر در بیاد از دو سایز قاشق استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان ☝️☝️😉 💞کلیــک کنیــد💞👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1 کیلوگرم (6.6 فنجان) گوشت گاو چرخ شده 6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک 2 گرم (1 قاشق چایخوری) فلفل قرمز فلفل به مزه 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی 1 پیاز (100 گرم / 0.4 فنجان) 2 فلفل قرمز (200 گرم / 1.7 فنجان) 1 بسته تورتیلا (300 گرم) سالاد سیب زمینی سرخ کرده سس مایونز ماست طرز تهیه🔻 پیاز و پاپریکا را خرد کنید ، به گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل ، پاپریکا و سس گوجه اضافه کنید. قسمتهایی از 200 گرم مخلوط گوشت درست کنید و نمک و ادویه جات بزنید و بزارید داخل یخچال یک الی دوساعت ، با کمک یک چوب کباب چوبی شکل دهید. آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود (40 دقیقه) ، بالا و پایین. پیشنهاد پیشنهاد در یک تورتیلا ، همراه با سالاد ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس مایونز و سس ماست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نگم براتون که چقده خوش مزه س.فکر نکنم اگه کسی ندونه توی مواد اولیه ش بادمجون هست،با خوردن این آش طعم بادمجون حس کنه. . . . لازم بادمجان یک کیلو🍆🍆🍆 بلغور گندم یک پیمانه گوشت گوسفندی دویست گرم🥩 نخود نصف پیمانه لوبیا سفید،چیتی و قرمز در مجموع یک پیمانه کشک یک پیمانه پیاز چهار عدد متوسط سیر سه حبه متوسط نمک فلفل زردچوبه روغن جهت سرخ کردن . . . ۱.بلغور گندم رو چندساعتی خیس کردم و به مدت دو ساعت گذاشتم بپزه. ۲.لوبیا ها رو با هم و نخود رو جداگانه از شب قبل خیس کرده بودم و چندباری آبشون رو عوض کرده بودم.لوبیاها جدا و نخود رو جداگونه پختم. ۳.گوشت رو با آب و یک عدو پیاز و چوب دارچین پختم. 🍆🍆🍆 ۴.بادمجون رو پوست کندم.مکعبی خرد کردم.آب نمک درست کردم و بادمجون ها رو داخل آب نمک گذاشتم تا یک ساعت بمونه و تلخی ش رو پس بده.آب کش کردم و در روغن سرخش کردم.من در ماهیتابه رو میزارم و اینجور روغن کمتری مصرف میشه. 🌶🌶🌶 ۵.بلغور گندم پخته و حبوبات رو داخل قابلمه روی شعله گذاشتم.سه تا دونه پیاز رک سرخ کردم.نمک و زردچوبه زدم.در انتها سیرهام رو با گوشتکوب کوبیدم و به پیازداغ اضافه کردم.وقتی حبوبات و بلغور گندم در حال قل قل زدن بودن پیازداغ و سیرداغ رو اضافه کردم. 🥔🥔🥔 ۶.گوشت پخته م رو ریش ریش کردم و اضافه کردم.در آخر بادمجون سرخ شده رو ریختم.وقتی آش چندقل زدم مواد آش رو با گوشتکوب له کردم.میتونید از گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.ولی توصیه من گوشتکوب دستیه چون گوشتکوب برقی پودرش میکنه و بافت آش رو خراب میکنه. 🍄🍄🍄 ۷.در نیم ساعت آخر پخت آش کشک رو اضافه کردم و در انتها نمک فلفل آش رو اندازه کردم. . پیشنهاد میدم حتما بپزید و کیف کنید از طعم این آش خوشمزه😍 ✅راستی من قبلا بدون گوشت هم پختم خوش مزه س.بعضی ها به پیازداغش نعناع خشک میزنن و به آش اضافه میکنن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من برای درست کردن هلیم از بلغور گندم استفاده کردم از دو سه ساعت قبل حدود سه لیوان بلغور گندم رو خیس کردم در این فاصله دو سه بار هم آبش رو عوض کردم بعد داخل یه قابلمه حدود چهار برابر گندم بهش آب اضافه کردم (دوازده لیوان)بعد گذاشتم روی شعله تا به جوش بیاد.کف روش رو با قاشق برداشتم و بعد از اینکه کاملا به جوش اومد با شعله خیلی کم گذاشتم حدود دو ساعت کاملا بلغور های گندم بپزه و شکفته بشه.اگه آب قلم دارین میتونین بهش اضافه کنین اگه نه یدونه کره پنجاه گرمی داخلش بندازین .هر نیم ساعت هم یه هم بزنید داخل یه قابلمه هم گوشت گوسفندی حدود سیصد تا چهارصد گرم همراه با یدونه پیاز درشت و دو تا تیکه چوب دارچین میزاریم کاملا بپزه حدود دو سه ساعت بعد که کامل پخت بهش نمک اضافه میکنیم.بعد پیاز و چوب دارچنش رو جدا کنید و گوشت رو با گوشت کوب دستی به حالت ساییدن له کنید تا ریش ریش بشه.حتما گوشت کوب دستی باشه که هلیم تون کش دار بشه.اگه از آب گوشت هم مونده از صافی رد کنید و به بلغور گندم در حال پخت اضافه کنید. بعد از اینکه بلغور گندم دو ساعت پخت با بلندر(گوشت کوب برقی)یا مخلوط کن کاملا میکسش کنید که صاف و یه دست بشه وقتی کامل یه دست شد و هیچ دونه ای نداشت گوشت ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید .از این مرحله به بعد تقریبا هر ده دقیقه هلیم رو هم بزنید تا ته نگیره و به ته قابلمه نچسبه .شعله هم خیلی کم باشه.هر چی بیشتر هم بزنید هلیم کش دار تر میشه.کمی هم بهش نمک اضافه کنید.آب جوش هم حتما کنار دستتون باشه که اگه نیازی بود کمی بهش آب جوش اضافه کنید.هلیم رو خیلی سفت بر ندارید چون بعد از پخت هم خودش رو میگیره و کمی سفت میشه. درست کردنش خیلی راحته فقط کمی زمانبره .برای من حدود چهار ساعت و نیم طول کشید تا آماده بشه کمی کره رو با دارچین یه تفت مختصر بدین و برای تزیین روی هلیم استفاده کنید.به جای کره اگه دوست دارین از روغن کرمانشاهی استفاده کنید همچنین برای تزینش میتونید از کنجد و پودر پسته استفاده کنید به جای گوشت گوسفندی از گوشت بوقلمون یا مرغ هم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ اسم رسپی : سوپ دُیوران(Doyuran)‌‌ ‌ 🔴 مواد لازم : 👇‌ ‌‌ 👈 مواد کوفته قلقلی ✅ ۲۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده‌ ✅ نصف پیاز رنده شده‌ ✅ ۱/۵ قاشق غذاخوری آرد سوخاری‌ ✅ نصف قاشق غذاخوری آرد‌ ✅ ۱ حبه سیر رنده شده‌ ✅ یک چهارم لیوان شیر‌ ✅ فلفل سیاه، نمک، زیره‌ ✅ مقدار کمی هم آویشن و پودر فلفل قرمز‌ 👈 برای سوپ‌ ✅ ۲ قاشق غذاخوری آرد‌ ✅ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع‌ ✅ ۱ قاشق غذاخوری پر رب گوجه‌ ✅ نصف لیوان رشته سوپ‌ ✅ ۱ لیوان نخود آب‌پز شده‌ ✅ ۴، ۵ لیوان آب جوش(اگر نصف آن آبِ گوشت باشد لذیذتر می‌شود)‌ ✅ ۱ قاشق غذاخوری کره‌ ✅ ۲ قاشق چای‌خوری نعناع خشک‌ 🔴 طرز تهیه : 👇‌ ‌ مواد مربوط به کوفته‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس تکه های کوچکی از آن بردارید و قلقلی کرده کنار بگذارید. اگر زمان داشتید، بگذارید ۱ ساعت در یخچال استراحت کند.‌ برای سوپ، روغن و آرد را در قابلمه بریزید و تا زمانیکه بوی آرد بلند شود آن را تفت دهید. رب را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. مقداری آب بریزید و هم بزنید تا مواد خوب حل شود و گلوله گلوله نشود.‌ حالا آب جوش‌، و یا آب جوش همراه با آب گوشت را داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس نمک ونخود پخته شده و رشته‌ها را اضافه کنید و تا زمانیکه رشته‌ها نرم شوند بگذارید تا بپزد.‌ در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و کوفته قلقلی‌ها را داخل آن تفت دهید. بدون اینکه قاشق به کوفته‌ها بزنید، تابه را تکان دهید تا همه جای کوفته‌ها سرخ شود.‌ در نهایت در یک تابه کوچک ۱ قاشق غذاخوری کره به اضافه دو قاشق چای‌خوری نعناع خشک را بریزید و تفت دهید.‌ کوفته قلقلی‌ها را داخل سوپ بریزید و نعناع را هم به آن اضافه کنید. سوپ ما آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛