#پاستیل_خونگی
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین.
پودر ژله نصف بسته
پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند )
گلوکز ۱ ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره)
آب سرد یک سوم لیوان .
من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین .
من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود .
پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم
نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم .
قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش .
یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم .
برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین .
این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک پرتقالی
کاپ کیک های خوشمزه و نرم و لطیف
برای ۲۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آب پرتقال ۱۲۰ میلی ( نصف لیوان )( حدودا دو تا پرتقال رو آبش رو گرفتم )
شکر۲۳۰ گرم ( یک لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ میلی (۱/۴ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان)
رنده پوست پرتقال ۱ ق م ( قسمت سفید رو رنده نکنین )
بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م)
همه مواد به دمای محیط رسیده باشه .
می تونین جای کره روغن مایع بریزین در کل می تونین کره رو حذف و کلا نصف لیوان روغن مایع یه کمی بیشتر بریزین .
کره نرم رو با شکر با همزن ۵ دقیقه خدب زدم . بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم .
بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد آب پرتقال رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . دیگه همزن رو کنار گذاشتم .
بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم ، اینجا هم میگم حالا باید دیگه زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن تا پف کیک نخوابه .
داخل قالب کاپ کیک ها و یا من از قالب کیک یزدی اینجا استفاده کردم کپسول رو داهلش انداختم و از مواد تا دو سوم قالب ریختم .
اگر بخواید کیک رو توی یه قالب درست کنین قالب میان تهی با قطر ۲۳ خوبه . بهتره توی کیک های میوه ای برای پخت بهتر کیک ها از قالب میان تهی استفاده بشه .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم .
آخر هم دو دقیقه شعله بالا گریل رو روشن کردم تا روش خوش رنگ بشه .
اگر بخواید باز توی یه قالب درست کنین تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه .
بدون فر شما می تونید این کیک ها رو چه در تابه دو طرفه روی گاز و چه در فر دست ساز روی گاز درست کنید
برای سس پرتقالی : ۱۲۰ میلی (نصف لیوان )آب پرتقال طبیعی رو با ۸ گرم(۱ ق غ) نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ ق غ شکر و ۶ گرم (۱ ق م) پودر ژلاتین مخلوط و روی حرارت قرار دادم تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت برداشتم و کمی از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
نکته : جای پودر ژلاتین می تونین از ۱ ق غ پودر ژله پرتقال استفاده کنید .
میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی اب پرتقال تون تنظیم کنید .
نشاسته ذرت جایگزین ندارد . کلا سس پرتقالی دل به خواهی هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🥛شیر سرد ۲ پیمانه
🍪بیسکوییت اورئو ۵ عدد خرد شده
🍦بستنی وانیلی ۲ اسکوپ(کاملا یخ زده)
🍫میلک شیک شکلاتی🔻
🥛شیر سرد ۲ پیمانه
🍘پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
🍫شکلات تلخ خرده شده ۵۰ گرم
🍦بستنی وانیلی ۲ اسکوپ(کاملا یخ زده)
برای تهیه هر میلک شیک کلیه مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و در حد یکدست شدن میزنیم.
به همین راحتی🤗
برای تزیین هم لیوان سرو رو چند دقیقه داخل فریزر قرار میدیم و بعد لبه هاش رو داخل شکلات آب شده میزنیم،هر کدوم از میلک شیک ها رو داخل لیوانش ریخته و برای تزیین از خامه فرم داده،بیسکوییت اورئو و سس شکلات استفاده میکنیم.
نکاتی که باید بگم:
میتونید از هر بیسکوییت کرمدار شکلاتی دیگه ای استفاده کنید،ولی قاعدتا دیگه میلک شیک اورئو نیست😁مثلا بهش میگیم میلک شیک گرجی😂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_یخچالی
مواد لازم
بسکوییت ساقه طلایی ۲۰۰ گرم
کره ی ذوب شده ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
پودر ژلاتین ۱ ق غ
آبِ سرد ۴ ق غ
پودر ژله ی توت فرنگی ۱ بسته
آبِ داغ ۱ لیوان
آبِ سرد ۲/۱ لیوان
نکته
منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هست،۲۰۰ گرم بسکوییت ساقه طلایی معادل یک بسته و نصفی بسکوییت میشه،۱۰۰ گرم شکر تقریبا معادل ۲/۱ لیوان شکر میشه،پنیر خامه ای و خامه ۲۰۰ گرمی و کره ی ۱۰۰ گرمی توی همه ی سوپر مارکتا هست،قالبِ کمربندی که من استفاده کردم به قطر ۱۸ سانت هست
ابتدا بسکوییت ها رو توی آسیاب کن یا غذا ساز پودر کرده یا اینکه میتونید با گوشتکوب هم خرد کنید تا کاملا پودر بشه بعد کره ی ذوب شده را روی پودر بسکوییت ریخته و با قاشق هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد مخلوطِ پودر بسکوببت و کره را کفِ قالبِ کمربندی به قطر ۱۸ سانت ریخته و با قاشق یا ته لیوان که سطحی کاملا صاف دار فشرده میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه قالب را درون فریزر قرار داده بعد یک ق غ پودر ژلاتین رو با ۴ ق غ آبِ سرد مخلوط کرده وقتیکه حالت پفکی پیدا کرد روی حرارت بِن ماری گذاشته تا کاملا ژلاتین حل بشه بعد پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه،خامه(من از خامه ی پاکت صورتی استفاده کردم)شکر،وانیل و ژلاتین رو با هم مخلوط کرده و با همزن برقی حدود ۳ دقیق هم میزنیم میتونید با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید بعد درون قالب ریخته قالب رو روی سطح صاف طبق تصویر تکون داده تا به صورت یکدست در تمامِ سطح قالب پخش بشه بعد چیز کیک رو به مدت ۲ ساعت درون یخچال گذاشته سپس نیم ساعت قبل ازینکه چیز کیک رو از یخچال خار کنید یک بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آبِ داغ و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بزارید کنار تا کاملا خنک بشه بعد از دو ساعت که چیز کیک بسته شده از درون یخچال خارج کرده و ژله رو روی چیز کیک ریخته و توی یخچال به مدت ۲ ساعت قرار داده تا کاملا بسته بشه بعد از توی یخچال خارج کرده دور تا دورِ چیز کیک رو با چاقو به آرامی از کناره های قالب جدا کرده تا از قالب جدا بشه بعد قالب رو باز کنید و چیزکیک رو درون ظرف بزارید و با توت فرنگی یا مروارید خوراکی تزئین کنید
برای سرو چیزکیک حتما چیزکیک رو از نیم ساعت تا یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید و بعد بُرش بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون قاشقی
بریم سراغ طرز تهیه :
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
آب ولرم نصف لیوان
نمک نصف ق چ
کره آب شده ۱/۴ پ
روغن ۱/۴ پ
شیرولرم نصف لیوان
آرد ۳ پ
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه و ۱ ق شکرو با هم مخلوط میکنیم و آب ولرم بهش اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد روشو میپوشونیم تا عمل بیاد.
فر روشن کنید تا گرم بشه.
باقی شکر+نمک+سفیده تخم مرغ+شیر+کره آب شده و روغن مخلوط میکنیم. بعد خمیر مایه عمل اومده بهش اضافه میکنیم و هممیزنیم. آرد رو در ۳ مرحله از روی الک اضافه کرده با قاشق چوبی هم میزنیم. روشو میپوشونیم و جای گ می میذاریم یه مدت ۱ ساعت تا حجمش دوبرابر بشه.
کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم با قاشق از خمیر برمیداریم کف دستمونو کمی آرد میزنیم و گرد خمیر گرد میکنیم(اگر آرد هم نزنید نمیچسبه چون روغن داره). به مدت ۲۰_۱۵ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه میذاریم بپزه.
من وقتی داشتم چونه هارو تو سینی پیچیدم سولارو روشن کردم.
افرادی که ا فر برقی توستر یا سولار استفاده میکنند ۲۰ درجه کمتر تنظیم میکنیم. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃رولت طرحدار سوييسي🍃
. مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۷۵ گرم
آرد ٧٥ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
🌸سینی سایز ۲۵ در ۳۵
🌹طرز تهیه رولت🌹
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید
سفیده ها رو کمی هم بزنید و بعد دو ق غ از شکر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا فرم بگیره و بطوریکه وقتی کاسه رو برمیگردونید ازش نریزه.
زرده ها رو با باقیمونده شکر هم بزنید تا کرمی بشه و بعد در حین هم زدن آبجوش رو اضافه کنید.
سفیده ها رو اضافه کنید و با لیسک مواد رو دورانی هم بزنید بعد از اینکه یکدست شد آرد رو که سه بار الک شده بهش اضافه کنید و دورانی مواد رو مخلوط کنید. بيش از حد هم نزنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_سوسیسی
مواد رولت رو روی طرح که از فریزر درآوردید بریزید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ۸ تا ۱۰ دقیقه بزارید بپزه. به محض پخت از فر دربیارید، روش پودر قند الک کنید یه کاغذروغنی بزارید روش بعد یه سینی یا توری سیمی بزارید روی کاغذ روغنی و کیک رو برگردونید. کاغذروغنی رو از روی طرح جدا کنید و دوباره برگردونید سرجاش رولت رو دوباره برگردونید و با همون کاغذروغنی که زیر طرح هست رول کنید و تو یه دستمال تمیز بپیچید و یکساعت بزارید یخچال تا خنک بشه.
خامه قنادی رو از فریزر دربیارید و دو سه ساعت بزارید تو یخچال تا یخش باز بشه دو سه دقیقه با دور کند و بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه. بیش از حد هم نزنید همینکه سفت شد کافیه.بعد از خنک شدن کیک رو باز کنید روش خامه بریزید و همه جای کیک پخش کنید بعد رولش کنید. بهتره یکساعت تو یخچال بمونه.
.
🍉طرز تهیه دکور هندوانه🍉
. تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شکر ۳۰ گرم
کره ذوب شده ۱۴ گرم
آرد ۵۰ گرم
وانیل نوک ق چ
رنگ خوراکی به میزان لازم(من دو قطره ریختم)
تخم مرغ و شکر رو دو سه دقیقه هم بزنید تا کرمی بشه. کره ذوب شده رو اضافه کنید چند ثانیه هم بزنید و بعد آرد رو روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر رنگ خوراکی رو اضافه کنید.
خمیر رو داخل قیف بزیزید
طرح مورد نظرتون رو روی کاغذ روغنی بکشید، سینی رو چرب کنید و کاغذ رو برعکس داخل سینی بزارید.
نوک قیف رو نازک قیچی کنید و داخل طرح رو با خمیر دکور پر کنید و بعد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید فریزر تا سفت بشه. در این فاصله رولت رو آماده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم آناناس
آب آناناس ۱ لیوان (آب کمپوت )
کمپوت آناناس یک قوطی
شیر دو لیوان
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرع ۲ عدد
وانیل مقداری
پودر ژلاتین دو و نیم تا سه ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب آناناس (سرد)ریختم . بزارین بمونه قاشق نزنین و بزارین روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه .
زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه .
داخل ظرفی شیر و نصف لیوان آب آناناس ( آب همون کمپوت آناناس ) رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد کم کم مخلوط زرده و شکر رو داخلش ریختم و مدام هم زدم حرارت هم کم باشه و بعد ژلاتین حل شده رو اصافه کردم و هم زدم و از حرارت برداشتم .
خامه رو داخلش ریختم و مخلوط کردم .
چون قالب من طرح دار بود من خواستم شکل اون گل هاش قشنگ دیده بشه یه ملاقه از مواد رو برداشتم و بهش رنگ خوراکی ریختم و داخل قالب توی اون قسمت گلهاش ریختم .
قالب من پلاستیکی هست و چرب کردن هم نمی خواد چون خامه داره .
مابقی مواد رو توی یخچال قرار دادم توی یه طرفی تا نیم بند کمی بشه و بعد از یخچال بیرون اوردم و تکه های اناناس رو داخلش ریختم این کار به خاطر اینه که تکه های اناناس توی دسر ته نشین نشه .
بعد داخل قالبم ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعت بمونه تا بسته بشه .
بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی این ور و اون ور کردم دیدم ازاد شده یه دیس روش قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
44.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه #کیک_اسفناج (با طرح هندوانه)👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزاساندویچی
طرزتهیه
داخل نون باگت رو خالی کرده وکره و سبزی معطر(شوید یا نعناع) میزنیم و با پنیر موتزارلا و ژامبون و پنیر پیتزا پر کرده و روشون مقداری تخم مرغ زده شده میریزیم.و مجدد ژامبون و پنیر پیتزا میزاریم و با کره روشو چرب میکنیم.و به مدت ۲۰ /۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل #شیرینی_ناپلئونی👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به یکشنبه۹۹.۹.۹
رند ترین روزسال
خوش آمدین
الهی به نیت
نهمین روز آذر
۹تااتفاق خوب
۹تاخبرعالی
۹تاقدم خیر و
۹تاآرزوی برآورده شده
نصیبتون بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
تخم مرغ : ۱ عدد
آردنخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.
تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.
برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم.
این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید.
نکات:
اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم.
هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره.
مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید.
روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه.
برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان_کروسان_مغزدار ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️شیر ولرم: ۱ پیمانه
▫️شکر: نصف پیمانه
▫️کره: ۱۰۰گرم
▫️نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ :۲ عدد
▫️مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
▫️آرد :حدود ۴ پیمانه
▫️وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
🔴برای مغز نان از شکلات صبحانه ، کرمفیل ، چیپس شکلات و گردو به دلخواه میتونید استفاده کنید.
🔴طرز تهیه🔻🥐
🔸شیرولرم , یک قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده ده دقیقه درجای گرم گذاشته تا پف کند.
درون یک کاسه شکر , کره نرم , وانیل , تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس مایه خمیر که عمل اومده را اضافه کرده و بعد ارد را کم کم اضافه کرده با دست ورز می دهیم تا جایی ارد میریزیم که خمیر به دست نچسبد.
🔸(آرد زیاد باعث سفت و خشک شدن نان بعد از پخت میشود)(من یک قاشق مرباخوری بهبوددهنده هم اضافه کردم)
ده دقیقه خمیر را ورز داده و روی خمیر نایلون انداخته و با پارچه ی تمیز پوشانده و یک ساعت به خمیر استراحت داده تا دو برابر شود. بعد دوباره کمی ورز داده خمیر را باز کرده و مثلثی برش می زنیم.(خمیر را به صورت دایره باز کنید و به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید)
روی قاعده ی مثلث از مواد مغز ریخته(من از کرمفیل آماده ی نسکافه ای و گردو خرد شده استفاده کردم) و به سمت راس مثلث رول میکنیم و بعد دو گوشه را به هم نزدیک می کنیم. درون سینی که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم . روی خمیر را پوشانده و ۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.
🔸بعد از استراحت با قلمو زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر و زعفران را مخلوط کرده رومال میزنیم.(میتونید روی نان کنجد بپاشید) و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردیم با دمای۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم و در اخر دو دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی نانها طلایی شود .
♦️(برای پخت هر نانی داخل فر یک ظرف اب قرار دهید تا نان نرمتری داشته باشید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مخلوط فلفل دلمه ۲ پیمانه
پیاز خرد شده
سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
ادویه فاهیتا ۲ ق غ (ترکیباتش آخر کپشن👇🏻)
روغن زیتون ۲ ق غ
دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۲۵ دقیقه
یا میتونین روی گاز بپزید.
بعد خردشون کنید.
جعفری ۲ ق غ
آبلیمو
پنیر چدار یا پیتزا ۱ پیمانه
نان ترتیلا یا بجاش نان روستا یا مدیترانه ای که سوپر مارکت ها دارن. ۴ عدد
آرد گندم و آب هر کدام ۱ ق غ
ادویه فاهیتا🔻
نشاسته ذرت ۱ ق غ
پودر چیلی (فلفل قرمز) ۲ و یک چهارم ق چ
نمک ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
پودر پیاز نصف ق چ
پودر سیر نصف ق چ
پودر زیره نصف ق چ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛