eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کباب ترکی مواد لازم گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد یک بزرگ برای گوشت یکی کوچیک برای سس تخم مرغ: ۱ عدد پودر نان (قسمت نرم و داخلی نان) نصف پیمانه آرد : ۲ ق غ خ روغن مایع: ۱ ق غ خ نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پل بیبر به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز رو رنده و ابش رو گرفته و به گوشت اضافه و بعد همه ی مواد رو به گوشت اضافه و مخلوط و ورز میدیم در تابه ای مقداری روغن میریزیم و به کباب شکل داده و سرخ میکنیم وقتی همه ی کباب ها اماده شدن در سینی فر چیده و روش رو سیب زمینی دوشس ماسوره زده💢دوستای عزیز دستور این پوره در پیج موجوده به نام سیب زمینی دوسش بامیه ای💢 حالا سسش رو اماده میکنیم برای تهیه: دو ق غ خ روغن مایع رو با یک عدد پیاز نگینی و سرخ و طلایی و یک ق غ خ رب گوجه رو تفت داده و یک عدد فلفل سبز همراه یک عدد عصاره مرغ (جایگزین نمک کردم)و یک تا یک ونیم لیوان اب جوش اضافه و ۵ دقیقه بجوشه و بعد به ظرف کباب خالی میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم پخت بشه و بعد خاموش کردن ۵ دقیقه گریل بالا رو روشن تا روی پوره ها طلایی بشه : دوستای عزیز این کباب ها رو هم با نون هم با چلو میشه سرو کرد که ما با چلو خوردیم و بچه ها خیلی خوششون اومد به خصوص بچه ها که عاشق اون پوره سیب زمینیش شدن : این کباب رو بدون فر هم میتونید و بدون پوره : با سس خوشمزه میشه نوش جان کرد، وقتی سرخ کردین سس رو درست کرده بزارین تو تابه و درش رو بزارین ده دقیقه با سس جابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی شطرنجی مواد لازم 1 پیمانه آب ولرم 1 پیمانه شیر ولرم 1 پاکت خمیر مایه فوری(10گرم یا یک ق غ) 1 قاشق غذاخوری شکر 500گرم آرد(3پیمانه) نمک 👈برای مواد داخلی 300گرم گوشت چرخ کرده 1عدد پیاز 1 حبه سیر نمک فللفل 7 عدد سیب زمینی کوچک پاپریکا پنیر 👈طرز تهیه ابتدا شیر ،آب،نمک، شکر و خمیر مایه را درظرفی بریزید و به هم بزنید ده دقیقه صبر کنید نا خمیر مایه عمل کند سپس آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری نرم به دست آورید که به دست نچسبد یا حداقل جسبندگی را داشته باشد (در فیلم به یکباره اضافه شده ولی شما برای کنترل قوام خمیر کم کم اضافه کنید ) بعد روی خمیر را با سلفون بپوشانید و در جای گرم بزارید تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند برای مواد داخلی پیازها را سرخ کنید ، گوشت چرخ کرده ،سیر ، نمک ، فلفل را اضافه کنید. و تفت بدید و بزارید سرد شود. سیب زمینی های آب پز را له کرده و به گوشت چرخ کرده تفت داده شده اضافه کرده و ترکیب کرده و پاپریکا هم بپاشید. خمیر را به چانه های کوچک مساوی تقسیم کرده و و با وردنه باز کرده و مانند ویدئو شکل دهید. از مواد داخلی قسمت صاف خمیر بزارید لبه های خمیر از بالا را با فرچه آب بمالید خمیر را روی مواد داخلی تا بزنید و لبه ها بچسبانید و رول کنید طوری که قسمت شطرنجی روی خمیر بیفتد.در مقدار زیادی روغن سرخ کنید.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک فوق العاده خوشمزه و نرم و لطیف و ساده . این بار من کیک شیر داغ رو با فر دست ساز روی گاز درست کردم . تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان کره ۵۰ گرم ( روغن مایع هم میشه یک چهارم لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۱ ق م آرد سفید قنادی یک و یک چهارم لیوان کره رو داخل ظرفی ریختم و ردی حرارت قرار دادم وقتی کره آب شد شیر رو بهش اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت وقتی خواست شروع به حوشیدن کنه حرارت رو خاموش کردم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن به مدت ۵ دقیقه هم زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد کم کم مخلوط شیر و کره رو اضافه و با همزن هم زدم سریع انجام بشه چون مواد شیری گرمه تخم مرغ توش نپزه . بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم . روی گاز یه قابلمه گذاشتم حرارت رو ردشن کردم کفش من از دوتا رینگ استفاده کردم خواستم محکم باشه وقتی قالب میزارم . الک و یا سبد و یا هر چی که مثل اینها باشه میشه استفاده کرد . در قابلمه رو با دم کنی گذاشتم یه ربع روی گاز قابلمه گرم بشه نه آب می خواد و نه جیزی ما می خوایم فر ردی گاز درست کنیم اون آب که توی قابلمه ریخته بشه کیک بعد از پخت مرطوب میشه این اصلا اون شکلی نمیشه . رفتم سراغ قالب ، قالب هر چی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه میشه حتی ظرف پیروکس حتی به قابلمه . کف و دیواره اش رو چرب کردم با روغن جدا کننده بعد موادم رو توش ریختم و داخل قابلمه ردی رینگ قرار دادم . در قابلمه رو گذاشتم . برای من یه ساعت طول کشید بپزه . قبل نیم ساعت به هیچ وجه در قابلمه برداشته نشه . با خلال دندون چک کردم پخته یا نه . بعد از پخت و بعد یه ربع که کیک خنک شد از قالب بیرون آوردم . اگه قالبتون بزرگ هست مواد رو دوبرابر کنین . قالب من میان تهی به قطر ۲۰ سانت . توی فر هم بخواین با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه . فرقی هم نداره چه با فر و چه بدون فر بافت این کیک بسیار عالی و خوشمزه است . تاکید می کنم داخل قابلمه آب نریختم . قابلمه هم نمی سوزه و بو نمی گیره . قابلمه تمیز باشه و حرارت کم باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مربایی و نگینی مواد لازم: آرد....یکو نیم پیمانه+ یک ق غ پودر قند....یک دوم پ شیرولرم....یک ق غ سرپر نباشه عسل یا شربت بار....یک ق م نمک....نوک ق چ زرده تخم‌مرغ....یک عدد کره....صد گرم وانیل... یک سوم ق چ کره و پودر قند وانیل و نمکو دودقیقه با همزن بزنید بعد زرده رو اضافه دو دقیقه دیگه بزنید ،بعد عسل و شیرو با قاشق باهاشون مخلوط کنید ،بعد آرد رو اضافه کنید،خیلی همش نزنید همین که مخلوط بشه کافیه ،حالا خمیر رو در کیسه فریزر کمی باز کنید بعد بره یخچال حدود نیم ساعت تا کمی سفت بشه سپس خمیرو باز کنید و کاتر بزنید فرو از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید وشیرینی رو حدود ده دقیقه در فر بذاریدتا زماتی که زیرش کمی تغییر رنگ بده وقتی خنک شد بینش مارمالاد بزنید نکات: _بعد از اضافه کردن ارد خمیر رو زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافیه چون خمیر به روغن میافته و شیرینی سفت میشه _اگر احساس کردین خمیر شله و انسجام نداره میتونید یک قاشق ارد مخلوطش کنید _ضخامت خمیر باید حدود ۴میلیمتر باشه چون بعد پخت ضخیمتر هم میشه _خمیر رو بین دوتا نایلون باز کنید تا راحتتر باز بشه ادامه آموزش در پست بعدی👇❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش شیرینی مربایی و نگینی _مارمالاد رو‌ که وسط شیرینی گذاشتین در ظرف در بسته یک شب در یخچال بذارید، شیرینی رطوبت مارمالاد رو جذب میکنه و حسابی نرم و لطیف میشه، مارمالادهم حالت پاستیلی و سفت میشه _تو پستهای قبلی آموزش مارمالا هست _بعدش میتونید در ظرف دربسته با بسته بندی مناسب فریز کنید _سعی کنید از کاتر کوچیک قطر ۳ یا ۴ سانت استفاده کنید،شکیلتر میشه شیرینی نگینی : بعد از اینکه شیرینی مربایی هارو‌کاتر زدم اضافه های خمیر رو جمع کردم و باهاشون شیرینی نگینی درست کردم مطابق فیلم اگر دیدین خمیر خشکه خیییلی کم کره نرم یا روغن جامد رو باهاش مخلوط کنید اوکی میشه من قبل اینکه داخل فر بذارم مارمالاد شیرینی نگینی رو ریختم به دو دلیل _ یکی اینکه بعدا که تو ظرف می چینیم دیگه از قسمت مرباییش بهم نمیچسبن _دوماْ بدون مارمالاد اون حفره ای که ایجاد کردیم داخل فر پف میکنه و صاف میشه _ میتونید بعد از پخت دوباره کمی مارمالاد داخلش بریزید _شیرینی نگینی رو در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه بذاربد تا زمانی که زیرش طلایی بشه حدود ۲۰ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول سيب زميني موادلازم: 1.سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید👈اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا👈 سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید. 2.هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت 3.خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود 4.ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده. 5.پنیرگودا4ورق 6.نان باگت فرانسوی 2عدد 7.فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده 8.سس مایونز5_4 ق غ پر 9.سس فرانسوی 2_1 ق غ پر 10.شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم 11.پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه 👇 سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید، _رنده نکنیدریزخردکنید چون رنده کردن باعث مخلو ط شدن طعم همه موادباهم خواهدشد_فلفل سبزخردشده،ژامبون یامرغ ریزخردشده وجعفری وشویدریزشده را هم بیفزاییدوخوب هم بزنید،سپس سس راکه مخلوط سس سفید،فرانسوی وپودرپنیرپارمسان می باشدراروی موادریخته وکامل مخلوط کنید پنیرگودا رانیزتکه تکه کنیدوبه ان بیفزاییددست اخرنمک وفلفل رابچشیدومیزان کنید،میزان سس اگرکم بوداضافه کنیدفقط موادنبایدشل باشد. سروته نان باگت ها رابزنیدوهرکدام رابه اندازه 10_12سانت برش بزنید خمیرداخل هربرش راازدوطرف خارج کنید تادرون نانهابدون بازشدن خالی شود بیش ازاندازه نان نازک نشود، نانها رابصورت عمودی یاایستاده درظرف قراردهید،سپس موادراداخل قیف ریخته وقیف راتاجایه ممکن داخل نانها برده وبه صورت چرخشی نانها را تابالا پرکنید،سپس نانها راازدوطرف کمی به کف ظرف بکوبیدتاموادکاملا درون رول صاف شوندوجا گیرند،رولهارادرنایلون بپوشانیدوحداقل به مدت 2ساعت دریخچال قراردهیدتاسفت شوند. دست اخرباچاقوی اره ای تیزبرش بزنیدوبه دلخواه تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛