رول سيب زميني
موادلازم:
1.سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت
رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید👈اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا👈 سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید.
2.هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت
3.خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود
4.ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده.
5.پنیرگودا4ورق
6.نان باگت فرانسوی 2عدد
7.فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده
8.سس مایونز5_4 ق غ پر
9.سس فرانسوی 2_1 ق غ پر
10.شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم
11.پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه
👇
سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید،
_رنده نکنیدریزخردکنید چون رنده کردن باعث مخلو ط شدن طعم همه موادباهم خواهدشد_فلفل سبزخردشده،ژامبون یامرغ ریزخردشده وجعفری وشویدریزشده را هم بیفزاییدوخوب هم بزنید،سپس سس راکه مخلوط سس سفید،فرانسوی وپودرپنیرپارمسان می باشدراروی موادریخته وکامل مخلوط کنید پنیرگودا رانیزتکه تکه کنیدوبه ان بیفزاییددست اخرنمک وفلفل رابچشیدومیزان کنید،میزان سس اگرکم بوداضافه کنیدفقط موادنبایدشل باشد.
سروته نان باگت ها رابزنیدوهرکدام رابه اندازه 10_12سانت برش بزنید خمیرداخل هربرش راازدوطرف خارج کنید تادرون نانهابدون بازشدن خالی شود بیش ازاندازه نان نازک نشود، نانها رابصورت عمودی یاایستاده درظرف قراردهید،سپس موادراداخل قیف ریخته وقیف راتاجایه ممکن داخل نانها برده وبه صورت چرخشی نانها را تابالا پرکنید،سپس نانها راازدوطرف کمی به کف ظرف بکوبیدتاموادکاملا درون رول صاف شوندوجا گیرند،رولهارادرنایلون بپوشانیدوحداقل به مدت 2ساعت دریخچال قراردهیدتاسفت شوند.
دست اخرباچاقوی اره ای تیزبرش بزنیدوبه دلخواه تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مثلثات توفی
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
روغن یک سوم لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر ۱ ق غ
شیرخشک بوداده ۲ لیوان
مواد لایه وسطی :
پنیر کیبی ۷ عدد
دریم ویب یک عدد (میتونید حذف کنید و شیرخشک ۲ ق غ جایگزین کنید )
شیرعسلی ۵ ق غ
خامه صبحانه ۵ ق غ
تخم مرغ+شکر+روغن+وانیل+بکینگپودر رو با همزن دستی مخلوط کنید میتونید هم در میکسر بریزید وبه شیرخشک اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست بشن قالب رو چرب میکنید و نصف مواد رو میریزید نصف دیگه رو کنار بزارید قالب رو بزارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت 180 با شعله پایین یه ده دقیقه ای زمان میخواد که پخته بشه و در اخر کمی گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی هم پخته بشه
طبقه وسطش رو هم همه مواد رو با هم توی بلندر یا خلاطه بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد از پخت لایه پایینی مواد پنیری رو روش بریزین و صاف کنید بزارین توی فر با شعله بالا تا ببنده تقریبا 10 تا 15 دقیقه میخواد مواظب باشین نسوزه بعد از بسته شدن از فر بیرون بیارین و نصف موادی که کنار گذاشتین رو رو بریزین و صاف کنید ک بزارید فر شعله بالا رو روشن کنید تا پخته بشه بزارین یخچال و بعد از سرد شدن مربع برش بزنید و دوباره اونها رو به صورت مثلث برش بدین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ترشی گوجه👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای زنجبیلی👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی رو اینجوری درست کنید
🥔🥔🥔🍟🍟🍟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سه رنگ
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3 عدد درشت
(درشت نبودن 4 عدد بزنید)
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳لیوان
آرد ۲ و۱/۲لیوان (یک ق غ پر از ارد را جدا کنید و کنار بگذارید )
شکر ۱لیوان (سرخالی هم میشه ریخت)
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۲ق چ استاندارد پر
پودر کاکائو ۱ق غ
پودر نسکافه ۱ق غ
آرد ۱ق غ
دستور تهیه :
تخم مرغهای همدمای محیط +شکر +وانیل را با همزن حدود ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،
سپس شیر ولرم وروغن مایع را ازکنار ظرف اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن یکدست کنید،
درنهایت مخلوط سه بار الک شده ارد وبیکینگ پودر را در طی دو سه مرحله بیفزایید وبا لیسک در حد
یکدست شدن مایه هم بزنید،
توجه کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید چون دوباره قراره با پودر کاکائو و ... هم بخوره، دراینصورت پف کیک گرفته میشه وبافت اون سفت،
مایه کیک را سه قسمت کنید
(درون سه ظرف جدا)
به یک قسمت ۱ق آرد
به قسمت دوم ۱ق پودرکاکائو
وبه سومی ۱ق پودر نسکافه
اضافه کنید وآرام درحد یکدست شدن
مایه مخلوط کنید،
هم زدن مواد در حد یکدست شدن کافیه دوباره تاکید می کنم زیاد از حد هم نزنید پف کیک گرفته بشه،
کف قالب سایز ۲۲_۲۰را کاغذ روغنی انداخته
مایه کیک ساده را کف قالب بریزید،مایه کاکائویی را وسط ان بریزید ومایه نسکافه ای را وسط قسمت کاکائویی
سپس در فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت پخت دهید،چک کنید که مغز کیک پخته باشد،ممکنه زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشه،
این کیک بافتش خوب هست ولی نسبت به کیکهای دیگه کمی منسجمتره، به جای سه رنگ می تونید دو رنگ درست کنید
.
ضمنا بعضیا میپرسن چرا کیکمون گنبدی میشه، دلایل گنبدی شدن کیک اینکه قسمت وسط کیک بالا آمده و ترک خورده است :
۱.مواد بیش از حد هم زده شده است
۲.میزان آرد مورد استفاده زیاد بوده است ویا میزان مایعات کم
۳.فر بیش از حد ممکن داغ شده است
۴.اندازه قالب نسبت به میزان
مواد کوچک بوده است
۵. مایه در مرکز قالب نسبت به کناره ها بیشتر ریخته شده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ليواني
#دسر_ساده_مجلسی
طبقه اول:
كيك شكلاتي
خورد شده براى پايه
.
.
طبقه دوم:
دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي)
يك ليوان شير سرد
يك عدد خامه صبحانه
چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي )
نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم
همه اينا با هم ميكس ميكنيم
.
.
طبقه سوم:
صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم
و روش ميريزيم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛