eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو قالبی همون طور که تو فیلم معلومه درست کردن این کوکو خیلی راحته ولی چند نکته داره که اگه رعایت بشه نتیجه مطلوبتری میده یه نکته که باید بگم اینکه روغن رو داغ کنید و قالب رو چند لحظه داخل روغن بذارید تا داغ بشه بعد مایه کوکو رو تو قالب بریزید حرارت زیر ماهیتابه رو کم کنید تا کوکو مغز پخت بشه قالب رو آروم تکون بدید اگه دیدید کوکو خودشو گرفته آروم کناره هاشو جدا کنید و قالب رو خارج کنید اگه کوکو خودشو کامل نگیره بعد خارج کردن قالب بد فرم میشه و موقع برگردوندن وا میره ( پس دقت کنید با حرارت کم پخته بشه و کاملا خودشو گرفته باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه فیلم کوتاه از چند مدل دیگه برای تزیین بیسکوییت ها با رویال آیسینگ👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر ☕ 😊 🌼 در این صبح دل انگیز☀️ آرزو میکنم کلبه دلاتون💛 هـمیشه آرام باشه☺️ و شادی و برکت🌼 مثل بـاران رحـمت🌨 از آسمان براتون بباره🌨 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد قارچ ۷ تا ۸ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج ۲ پیمانه خلال پسته و زرشک به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با یه پیاز و نمک فلفل و زرچوبه و مقداری اب گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و توی تابه با حرارت بالا تفت دادم و سرخ کردم . یه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و در حدی سرخ کردم و بعد مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کردم و هم زدم کمی با هم تفت بخوره . قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده رو اصافه کردم و بعد از کمی تفت زعفران در حد خوب ریختم و هم زدم . نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد قارچ و مرغ همراه با ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه . بعد از دم کشیدن روی برنج کمی برنج سفید بود رو برداشتم و کمی زعفران ریختم و توی دیس پلو رو کشیدم و از پلوی زعفرانی و همچنین زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده کردم . پ.ن : کمی از اب مرغ هم نگه داشتم که موقع خوردن کنار پلو باشه و بتونیم استفاده کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سوپانگل عزیزانی که به تخم مرغ حساسیت دارند میتوننن نزن بدون زرده تخم مرغ هم خیییلی عالیه 😋 میتونید مواد رو نصف ویا دوبرابر کنید این اندازه مقدار مواد مقدار کرم تو قابلمه س شیر یک لیتر چهار لیوان پر آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر کاکائو دو قاشق سر پر شکر یک لیوان سر خالی زرده تخم مرغ دو عدد کره پنجاه گرم شکلات تلخ ۵۰ گرم اینجا من یادم رفته قسمتی که زرده میزنم ادیت کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ونشاسته ذرت وکاکائو رو الک کنید زرده وشکر رو هم اضافه کنید وخوب خوب بزنید تا یکدست بشه بزارید رو گاز با حرارت متوسط مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه وته نگیره ته بگیره بخاطر کاکائو دسر تلخ میشه پس مدام هم بزنید تا ته نگیره وقتی داره ریز جوش میزنه کره وشکلات تلخ رو اضافه کرده بازم بزنید تا کره وشکلات آب بشه گاز رو خاموش کنید درشو بزارید ویا سلفون بکشید تا کرم رویه نبنده کرم که ولرم شد یک لیوان آب ویخ تگرگی رو بهش اضافه کنید بازم با هم زن دستی سه الی چهار دقیقه بزنید تا کرم صاف ویکدستی بدست بیاد. تو لیوان ویا جام دسر شکلات ساده ویا بیسکویت لیدی فینگر بزارید واز کرم روش بریزید بازم سلفون بکشید تا سرد سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین ونوش جان بفرمایید بیسکویت ته لیوان اختیاریه دوست ندارید نریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام خوشگلای خودم چطورین بفرمایید اینم فیلم کیک تیرامیسو خوشگل و شیک ما بچه ها این بیسکوییت دورش لیدی فینگر از لوازم قنادی تهیه کنید ایرانی هاش قیمتش مناسبت تره فرقی هم نداره با خارجی اش مواد لازم🔻 بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته کافی میکس یک بسته +یک‌لیوان آبجوش پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرم خامه قنادی دویست و پنجاه گرم وانیل نوک ق چ پودر قند دو ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا خامه رو فرم بدین روش فرم دادن رو با مراحل کامل قبلا گذاشتم بعد پودر قند و وانیل رو به با پنیر مخلوط و با همزن دو دقیقه میزنیم بعد خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم این کرم تیرامیسو هست... خواستین کلا پنیر رو حذف کنید 😁😁😁اگر پنیر نزدین پودر قند هم حذف کنید کیک رو داخل رینگ میزاریم کمی باز باشه بیسکوییت ها رو داخل کافی میکس میزنیم و به کیک میچسبونیم .روی کیک رو مرطوب بعد از نصف روی کیک بزنید و بعد دوباره لیدی فینکر رو با کافی میکس مرطوب و روش بزارید و باقی کزم رو روش بزنید بعد روی کیک رو با گاناش تزیین کنید طرز تهیه گاناش🔻 پنجاه گرم خامه صبحانه. پنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده خامه رو روی حرارت ملایم میزلریم وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن گرد شکلات رو اضافه میکنیم و خاموش میکنین و تند تند هم میزنیم وقتی سرد شد قابل استفاده است مواد لازم🔻 تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان آرد یک لیوان. روغن شش ق غ وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان. بکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو دو ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن رو مخلوط یک دقیقه میزنیم بعد شیر رو مخلوط و در آخر مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم با همزن بزنید وقتی کیک یکدست شده داخل تابه یا قالب که چرب و آردپاشی کردین بزارین روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت چهل دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅من برای اینکه ژله هام سفت تر بشه اب سرد رو نصفه میریزم ولی شما میتونید همون یه لیوان اب سرد بریزید. طرز تهیه🔻 مرحله اول قسمت سبز : ژله لیمو یا کیوی (هر ژله سبز رنگی میشه) یه بسته ژله لیمو رو با یه لیوان آب جوش هم زدم تا یکدست بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کردم چون رنگش کمرنگ بود من کمی رنگ غذای سبز بهش اضافه کردم که دلخواه هستش میتونید اضافه نکنید. و بعد توی لیوان ریختم و گذاشتم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (تا زمانی که سفت بشه) تو یخچال . مرحله دوم قسمت سفید: ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش هم میزنیم تا یکدست بشه بعد یه لیوان بستنی که تو دمای محیط آب شده رو بهش اضافه میکنیم و در حد مخلوط و یکدست شدن هم میزنیم دقت کنید زیاد هم نزنید. بعد روی قسمت سبز رنگ میریزیم و میزاریم یخچال تا خودش رو بگیره مرحله سوم هسته های هندونه: شکلات تخته ای رو آب کردم و داخل قیف ریختم و روی دیواره های لیوان به شکل اشک ریختم. چون لیوان سرد هستش خودش رو زود میگیره. مرحله چهارم قسمت قرمز: ژله هندوانه رو مثل مرحله اول آماده کردم و داخل لیوان ریختم تا کمی نزدیک لبه لیوان برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 اول از همه به یک تکه نان ترجیحا گرد حالا میتونه تورتیلا باشه یا کرپ صبحانه باشه یا خمیر یوفکای چرب شده وسط نان رو با مواد دلخواه پر کنید مثل مخلوط گوشت چرخکرده یا گوشت قلقلی یا انداع سبزیجات و مرغ و ترجیحا مقدار پنیر پیتزا هم بریزد داخل مواد که خوشمزه تر بشه،بعد نان رو بقچه مستطیلی کنید مثل فیلم ماکارونی رشته ای رو بپزید و آبکش کنید و بزارید آبش بره بعد روی یک تکه سلفون رشته هارو مثل فیلم عمودی بزارید یک لایه بچینید و نان رو پایینش قرار بدین و با همون سلفون رول کنید و دو طرفشو ببندین و نیم ساعت بزارید فریزر تا سفت بشه و خودشو بگیره میتونید کمی بیشترم بزارید و بعد درش بیارید و داخل روغن داغ سرخ کنید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:برای خمیر🔻 1 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان آب گرم 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1/2 لیوان روغن 2 قاشق چایخوری شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری نمک 4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود) مواد سس🔻 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری پودر آویشن مواد پیتزا🔻 سوسیس ،ژامبون(کالباس)زیتون ،فلفل سبز ،قارچ یا هر مواد دلخواه دیگر که در خانه دارید پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم طرز تهیه🔻 ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید ) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه کنید و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،برای اماده سازی سس ،رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته و روی آنها ابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید،نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مرغ قالبی🔻 200 گرم آرد 4 عددتخم مرغ 15 گرم بگینک پودر(یک و نیم قاشق غذاخوری) 1 ق چ نمک 150 میلی لیتر شیر 2 ق غ روغن زیتون یا مایع زیتون های سبز جعفری پنیر پیتزا برای فیلینگ🔻 200گرم سینه مرغ 150 گرم پیاط 3 ق غ روغن مایع 1ق چ فلفل نصف ق چ ادویه کاری 1 ق چ نمک طرز تهیه🔻 در یک تابه روغن و پیاز را بریزید و تفت بدید مرغ و ادویه جات را اضافه کنید. آنها را نیز هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند و کمی آنها را بپزید.در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، شیر ، روغن و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. زیتون خرد شده و جعفری را اضافه کنید. این مخلوط را روی مرغ ها بریزید و با هم را مخلوط کنید.سپس مایه کیک مرغ را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و، پنیر را روی آن رنده کرده و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر سس بشامل🔻 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز طرز تهیه🔻 پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم. طرز تهیه سس بشامل🔻 کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم لبو : 2 عدد آب : 5 لیوان شیره انگور : 4قاشق غذاخوری شکر : 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه ابتدا لبو ها رو کاملا شسته و میتونید برای شستن اش از یه اسکاچ تمیز استفاده کنید اصلا پوست لبوها رو نکنید و من داخل جی باس گذاشتم و اگر جی باس در دسترس نبود میتونید از قابلمه استفاده کنید و حالا 5 لیوان آب رو به جی باس اضافه کردم و در جی باس رو میبدم تا کاملا پخته شود ولی برای قابلمه آب بیشتری میخواد چون آب داخل قابلمه بخار میشه و بعد از پخته شدن کامل اجازه میدیم لبوها کمی خنک بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد پوست لبوها رو کنده و به صورت برش عرضی برش میدیم و با قالب گل مینا فشاری قالب میزنیم من به دو روش شیره اش رو درست اش کردم آب لبو رو به در دو قابلمه ریختم داخل یکی از قابلمه ها شکر اضافه کردم و داخل قابلمه دیگه شیره انگور بعد لبوهای قالب زده رو داخل قابلمه ریخته و دوباره روی حرارت میزاریم تا آب هر دو قابلمه قوام بیاد و با شیره تون لبوها جا بیفته به نظر من شیره انگور خوشمزه تر و زودتر هم به غلظت رسید و خیلیم خوشمزه تر و سالم تره اگر هم میخواید کم شیرین تر باشه میتونید شیره انگور یا شکر روکمتر بریزید حتما درست کنید و لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پودر ژله ی انار=۲ بسته پودر ژله ی آلوورا= ۱ بسته آبِ جوش= ۴ لیوان انارِ دون شده= ۲ تا ۳ لیوان بستنیِ وانیلی= ۱ لیوان ظرف در دوسایز کوچیک و بزرگ= ۲ عدد نکته: منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هست این میزان برای ۱۲ تا ۱۴ نفر هست برای درست کردن این نوع ژله ابتدا دو بسته پودر ژله ی انار را با سه لیوان آب جوش حل کرده بعد ازینکه ژله کاملا در آب حل شد،ژله را درون ظرف بزرگتر ریخته و ظرف کوچکتر را با یخ و آب پُر کرده و در مرکز ظرف بزرگتر روی ژله قرار داده(نباید ظرف کوچکتر که پر از یخ هست به ته ظرف بزرگتر بچسبه حدود یک تا دو سانت باید ژله ی انار ضخامت داشته باشه)سپس برای ۴۵ دقیقه ظرف رو درون یخچال میزاریم تا ژله کاملا ببنده در این فاصله یک بسته پودر ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد ازینکه کاملا ذرات ژله در آب حل شد صبر میکنیم تا ژله کاملا خنک بشه بعد یک لیوان بستنیِ وانیلی رو به ژله ی آلوورا اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و درون یخچال به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار داده تا ژله نیم بند بشه بعد از یخچال خارج کرده و دو تا سه لیوان انار دون شده رو بهش اضافه میکنیم(هر چه میزانِ انار بیشتر باشه ژله طبیعی تر و زیباتر میشه،من ۳ لیوان پُر دونِ انار اضافه کردم)و خوب هم میزنیم تا کاملا با ژله مخلوط شده سپس ژله ی انار را از یخچال خارج کرده و درون ظرف کوچکتر مقداری آبِ جوش ریخته و ظرف بزرگتر را کمی کج کرده و به حالت دورانی چرخانده این کار رو برای چند ثانیه انجام داده تا ظرف از ژله جدا بشه فقط اینکار رو باید سریع انجام بدید تا ژله آب نشه اگر یک مقدار آب شد نگران نباشید مجدد ژله رو درون یخچال بزارید تا کاملا ببنده بعد وسط ژله رو با مواد انار و ژله ی آلووررا پُر میکنیم و مجددا درون یخچال برای دو ساعت گذاشته تا کاملا ژله بسته بشه بعد از یخچال خارج میکنیم و ظرف ژله رو تا لبالب درون یک ظرف بزرگتر که پُر از آب جوش هست برای چند ثانیه نگه میداریم تا ژله از اطراف آب بشه به محضِ اینکه دیدید لبالبِ ژله از اطراف کمی آب شده ظرف سرو را روی ظرف ژله قرار داده و ژله را روی ظرف بر میگردونیم و انتهای انار را روی ژله قرار میدیم و با دونه های انار تزئین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بادمجون خیلی خوشمزه اس میتونید برای مجالس وومهمانی استفاده کنید و هنرتونو ب نمایش بگذارید. ابتدا بادمجونا رو طبق کلیپ به دو نیم تقسیم کنید تلخی اونا رو بگیرید . سرخشون کنید . ودر ظرفی مناسب بچینید با ته کف گیر حالتش بدین. مواد گوشتی (میتونید از گوشت چرخ شده هم استفاده کنید)رو داخلش بریزید و پنیر روش بزارید. سس مورد نظر ک شامل رب و آب و زعفران و نمک هستش بریزید روش. ودر فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت15دقیقه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛