eitaa logo
آشپزی خاص
96.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بچه ها برای درست کردن این مدل تیرامیسو تکنفره به هیچ قالبی نیاز نیست پس با خیال راحت میتونید برای شب یلدا درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم🔻 بیسکوییت لیدی فینگر :1 بسته ، پنیر ماسکار پونه: نصف بسته(100 گرم)، خامه فرم گرفته(یا خامه صبحانه) : 200 گرم ، پودر نسکافه فوری : یک عدد، آب جوش:یک لیوان ، پودر قند: 2 ق غ ،انار دون شده:مقداری، آب انار: یک سوم استکان کوچک طرز تهیه🔻 پنیر و خامه و یک قاشق از پودر قند رو دو دقیقه با همزن میزنیم تا پنیر نرم بشه و مواد یکدست بشن ، سپس آب انار رو اضافه کرده و هم میزنیم ، بعد داخل قیف میریزیم. پودر نسکافه و آب جوش و یک قاشق پودر قند رو باهم مخلوط کرده و کنار میزاریم. طلق رو تا زده و از وسط با قیچی برش میدیم، دو سر طلق برش داده رو با چسب نواری بهم میچسبونیم برای کف طلق هم یه طلق دایره شکل میبریم . بیسکوییت ها رو داخل نسکافه میزنیم و دور تا دور و کف طلق چیده و روی بیسکوییت ها از مخلوط خامه و پنیر ریخته، انار دون شده میریزیم و این کار رو چند بار تکرار میکنیم. سپس دسر هارو به مدت پنج تا هفت ساعت داخل یخچال قرارمیدیم. بعد ازین مدت طلق ها رو باز کرده و به دلخواه تزیین میکنیم. *این دسر هرچی بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه . *به جای لیدی فینگر میشه از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کرد. *اگر با خامه قنادی درست بشه خوشمزه تره ولی اگر در دسترس نبود هم میشه خامه صبحانه استفاده کرد. *با این مقدار مواد سه دسر تکنفره میشه درست کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی گردویی با ماندگاری طولانی تو دهن آب میشه 😍 این شیرینی هم با فر وهم بدون فر عااالی میشه آرد سفید شیرینی پزی 245 گرم گردوی بو داده و پودر شده 50 گرم پودر قند 100 گرم روغن صاف قنادی ویا کره 170 گرم پودر گل محمدی و پودر هل از هر کدام یک قاشق چایخوری گردو رو کمی بو داده سپس با دستگاه آسیاب پودر کنید پودر گردو و پودر گل محمدی و پودر هل رو به آرد الک شده اضافه میکنیم روغن صاف ویا کره همراه پودر قند الک شده داخل کاسه همزن میریزیم حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید تا پوک وخامه ای بشه سپس کم کم آرد رو بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد زیادی نزنید که به روغن بیفته . کاغذ روغنی کف سینی بندازید از خمیر به اندازه گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید طبق فیلم سپس رو سینی بچینید وبزارید طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه به مدت 15 تا بیست دقیقه زیر شیرینی که طلای شد کافیه روش بدون فر قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله متوسط تا قابلمه گرم بشه به مدت ده دقیقه شیرینی رو بچینید کف سینی یا قالب که به اندازه در قابلمه باشه وبزارید رو رینگی که کف قابلمه گذاشتی تا زیر شیرینی طلای بشه شیرینی که آماده شد بزارید کنار تا سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین کنید من برای تزیینش از شکلات تخته ای استفاده کردم که به روش بن ماری روان کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزای ستاره ای مواد لازم و طرز تهیه+ آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا ّ. 2 پیمانه آرد 2 ق.غ کره 1.2 ق.چ شکر 3.4 ق.چ نمک 1.2 پیمانه آب 1.2 ق.چ مخمر خشک 2 ق.غ پنیر خامه ای 2 ورق کالباس 4 ورق موزارلای تازه 4 ق.غ سس مارینارا 4 عدد گوجه گیلاسی 1 عددریحان 1 ق.چ فلفل سیاه . طرز تهیه خمیر: ابتدا در یک لیوان، مخمر خشک را با آب 45 درجه شکر، مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماندسپس آرد، کره ذوب شده، نمک و آب را در کاسه بریزید و مخمر عمل آمده را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهیدروی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا حجم آن دو برابر شودسپس کمی خمیر را با دست ورز دهید و در صورت چسبنده بودن روی آن کمی آرد بپاشید و با وردنه آن را باز کنید و با کاردک اطراف پیتزا، 5 شیار با فاصله یکسان ایجاد کنیدطرز تهیه پیتزا: بین هر دو شیار ایجاد شده، مطابق ویدیو، روی خمیر پنیر خامه ای بزنید، روی آن کمی کالباس خرد شده بریزید و روی آن فلفل سیاه بزنیدشیارها را مطابق ویدیو ببندید و وسط پیتزا که خالی مانده، سس گوجه یا مارینارا بریزید، روی آن پنیر موزارلای تازه قرار دهید و روی آن را با گوجه گیلاسی و ریحان بپوشانیدپیتزا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهیدنوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ٢٠٠ گرم شکلات تیره خرد شده ٧5 گرم کره هم دمای اتاق 6٠ گرم پودر بادام زمینی ٣5 گرم پودر قند ١ قاشق چایخوری کونتا ماتا(پودر چای سبز) برگ طلا ، برای تزئین بجای چای سبز میتوانید از ٣ قاشق غذاخوری پودر پسته استفاده کنید تا ضمن حفظ رنگ ، طعم آن مطابق ذائقه ایرانی شود. دستور تهیه: بادام زمینی را در یک تابه بدون روغن کمی حرارت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. در یک کاسه کوچک به روش بن ماری نیمی از شکلات تیره را ذوب کنید. نیمی از آن را بعداً ذوب کنید. ١ قاشق غذاخوری شکلات ذوب شده را درون کاغذ که درون قالب مافین گذاشته اید بریزید و از پشت قاشق برای صاف کردن آن استفاده کنید. شکلات را حدوداً تا نصف ارتفاع کاغذ بمالید و فشار دهید. این کار را برای بقیه کاغذ ها تکرار کنید و آنها را به مدت ١ ساعت در یخچال بگذارید. کره را با یک لیسک له کنید تا یکدست شود ، پودر بادام ، پودر قند و پودر پسته را اضافه کنید ، آنها را مخلوط کنید و بگذارید حدود ٣٠ دقیقه در یخچال قرار گیرد. بعد از اینکه مخلوط تکمیل شد ، به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. تکه ای از مخلوط را درون هر لایه مافین قرار دهید. با انگشتان دست خود آن ها را فشار دهید و به مدت ٣٠ دقیقه در یخچال سرد کنید. شکلات باقیمانده را ذوب کرده و مخلوط کاکائو را روی آن بریزید تا آن را بپوشانید و آنرا چند بار محکم روی میز بکوبید تا سطح قالبها صاف شود. با برگ کتان و برگ طلایی تزئین کنید و به مدت ١ ساعت در یخچال قرار دهید. آنها را از قالب مافین جدا کنید و از خوردنشان لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده صد گرم پیاز یک عدد کوچک قارچ دو عدد فلفل دلمه نصف یک عدد ذرت و هویج پخته دو قاشق غذاخوری کالباس مقداری نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه مواد لازم خمیر🔻 تخم مرغ یک عدد آرد سفید دو لیوان حدودی ماست سه قاشق غذاخوری روغن مایع سه قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه مواد گوشتی🔻 قارچ رو ریز خرد کردم با یه قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت دادم تا بعدا آب نندازه. پیاز رو با زردچوبه تفت دادم سبک شد گوشت و ادویه ها رو ریختم کاملا که پخته شد مابقی سبزیجات رو ریختم و خاموش کردم. طرز تهیه خمیر🔻 همه مواد رو باهم مخلوط کردم با همزن دستی هم زدم سه دقيقه گذاشتم تا بکینگ پودر پف کنه اگر نکرد پس خرابه. آرد رو گذاشتم کنار دستم اول یه لیوان ریختم بقیشو کم کم اضافه کردم تا یه خمیری بشه که به دست نچسبه، پنج دقیقه ورز دادم . از خمیر چونه های بزرگتر از گردو برداشتم بین دو پلاستیک فریزر باز کردم، و مایه گوشتی و پنیر گذاشتم دوباره بستم دو دستم گرد کردم کمی فشار دادم تا تخت بشه همه رو به همین ترتیب آماده کردم. تو تابه که روغن ریختم داغ که شد پیراشکی ها رو با حرارت متوسط سرخ کردم. گذاشتم رو کاغذ روغنی تا روغن اضافیش بره پنج دقیقه گذاشتم تو ظرف دربسته تا کاملا نرم باشه. ⚠️دو تا نکته داره🔻 1_ چون تو روغن سرخ میشه مواد گوشتی رو خیلی چرب نکنید فقط با کمی روغن تفت بدید 2_ سرعت عمل داشته باشه خیلی کند باشید خمیر خشک میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه ته انداز مرغ🔻 بال مرغ (میتونین از قسمت های دیگه مرغ هم استفاده کنین ) مزه دار میکنیم و میذاریم چن ساعتی یخچال بمونه. من برای مزه دار کردن از پیاز ، فلفل سیاه ، نمک ، زعفران و ابلیمو استفاده کردم. داخل قابلمه ای ک میخوایم برنجو دم بذاریم روغن میریزیم بعد بال مرغ و اگه دوس داشتین سیب زمینی میذاریم و روش کمی برنجی که با زعفران مخلوط کردیم میریزیم و بقیه برنج ساده و میذاریم دم بکشه. حدود 15، 20 دیقه بعد، کره اب شده روی برنج میریزیم من چون کره دوس ندارم روغن ریختم. حدود ی ساعت بسته به حرارت و..زمان میبره تا پخته شه. سعی کنین برنجو یکم زوتر ابکش کنین که شفته نشه و برای قالبی دراومدن، برنجو تو قابلمه با پشت قاشق یکم فشار بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛