eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک کوکوستار تک پرسی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان 200 میلی ، یا پنج ششم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد برای خیس کردن کیک: 1 الی 1.5 لیوان شیر برای قسمت کوکوستار: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی بخرید و استفاده کنید) 1 استکان شیر سرد(استکان کمرباریک ترک،100 گرم) 1 قاشق غذاخوری پودرقند 1 قاشق غذاخوری کره آب شده و سرد شده(15 گرم) 1 لیوان پودر نارگیل برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 160 گرم شکلات(من 110 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری استفاده کردم) طرز تهیه کیک: شکر و تخم مرغ را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید روغن و آب را اضافه کنید و یک دو ثانیه هم بزنید. مواد خشک را هم با الک کردن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. من در دستور ظرف پیرکس کوچک استفاده کردم، کاسه سوتلاچ یا داخل کاسه هایی شبیه کاسه سوفله که در مقابل گرما مقاوم باشند میتوانید درست کنید. کمتر از نصف کاسه های چرب شده را با مایه کیک پر کنید و داخل فر 175درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بپزید. چون ظرف ها کوچک است زود میپزد کیک های کاکائویی را از روی رنگ نمیشود تشخیص داد که پخته یا نه با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و کیک را زیاد خشک نکنید. بعد از اینکه کیک ها کمی سرد شدند از کاسه خارج کرده با سلفون بپوشانید و دوباره داخل کاسه ها بذارید. روی کیک ها شیر بریزید.من کلا 1.5 لیوان شیر ریختم(میتونید کمتر بریزید) برای قسمت کوکوستار: پودر کرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس پودرقند، کره و پودرنارگیل را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید. از مواد کوکوستار روی کیک ها بریزید و با قاشق فشار بدید و صاف کنید تا کاملا شکل کاسه را بگیرد. سپس یک ، دو ساعت داخل یخچال بذارید خودش را بگیرد. برای سس شکلاتی، خامه را بدون جوشاندن گرم کنید و سپس از روی اجاق بردارید و شکلاتها را به خامه اضافه کرده هم بزنید. ابتدا سس رقیق است اما وقتی 1 ساعت در دمای اتاق بماند قوام میگیرد(میتوانید داخل یخچال بذارید)وقتی به قوام عسل رسید روی کیکها بریزید.من با پودر پسته و چوب شکلات تزئین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ترد ورستورانی خوشمزه😋 موادلازم: 3 عدد سیب زمینی پاپریکا آرد ذرت یک فنجان سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم. اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست! سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره. بعدش شروع کنید به خلال کردن. همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه. وقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره. سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم. سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه. اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه. اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه و بعد بهش پاپریکا و آرد ذرت اضافه میکنیم روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه. بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . این هم کلیپ شامی بادمجان 😊. یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش . حدودا برای 3 الی 4 نفر بادمجان 4 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه برنج پخته شده یک سوم پیمانه تخم مرغ 1 عدد جعفری خرد شده 1 تا 2 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روغن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش . داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم . اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین . بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم . این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس میوه "چیپس پرتقال خشک" پرتقال بهتره پوست نازک باشه مثل پرتقال خونی پودر قند به میزان خیلی کم برای پاشیدن روی میوه کاغذ روغنی برای تهیه چیپس میوه دو روش هست میتونین به جای پودر قند شهد شربتی درست کنین و یا به شیوه زیر عمل کنین خب حالا پرتقال هارو بشورین خوب خشک کنین کف سینی فرتون کاغذ روغنی پهن کنین پرتقال هارو نازک و یک دست برش بدین فرتون رو از قبل روی پایین ترین دما بزارین فر من پایین ترین دماش 120 هست اگر شما پایین تر هم درجه داشتین بزارین مثلا 110 بزارین خوب فرتون گرم شه چیپس های میوه رو بعد از برش بچینین رو کاغذ روغنی حالا اگر خواستین به روش شهد میوه خشک کنین یک پیمانه شکر رو با سه چهارم پیمانه آب رو روی حرارت بزارین و خوب هم بزنین تا شکر حل شه کامل حدود 5 دقیقه بجوشه حالا زیرشو خاموش کنین میوه هارو بزنین تو شربت و شربت اضافشو بچکونین که تو فر نسوزه و بعد بچینین رو کاغذ روغنی و یالا...😁 حتما میوه هارو با فاصله مناسب کنار هم بچینین اصلا روی هم قرار نگیرند چون به درستی خشک نمیشن حالا اگر از شربت استفاده نکردین پرتقال هارو بچینین مقداری خیلی کم پودر قند روشون الک کنین خیلییی کم مثل شکل حالا سینی فر رو داخل فر بزارین حدودا 1 تا 3 ساعت زمان میبره خشک شدنشون سینی رو طبقه بالا و یا وسط رو به بالا بزارین ترجیحا و فقط شعله پایینی رو روشن کنین بعد از 1 ساعت تا 2 ساعت که یک طرفشون خشک شد در فر رو باز کنین و با انبر پرتقال هارو برگردونین که طرف دیگشون هم خشک شه مجدد بزارین 1 ساعت بمونه هروقت چک کردین و خشک بود از فر خارج کنین بزاین تو محیط خوب خنک شه به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشن و باید تو ظرف در بسته تو یخچال و یا جای خشک و خنگ نگهشون دارین و میل کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهيه براي ٢٠ عدد ٢.٥ ليوان آب ولرم نصف ليوان شير ولرم ١ ق غ مخمر تقريبا ١ ق چ نمك ١ ق غ شكر ٧-٧.٥ ليوان آرد مواد لازم له معجون: ٤٠٠-٥٠٠ گرم گوشت چرخكرده ٣ عدد فلفل سبز ٢ عدد پياز جعفري ٢ ليوان ٢ ق غ رب ٣ عدد گوجه فرنگي متوسط نصف ليوان روغن مايع( در صورت بالا بودن مقدار چربي گوشت ميتوان كمتر مصرف كرد) فلفل سياه ٢-٣ عدد سير نمك طرز تهيه: در ابتدا شیر و آب را در ظرفمان میریزیم مخمر و شکر را اضافه کرده و5 دقیقه صبر میکنیم. بعد کمکم آردمان را اضافه میکنیم برای یک تهیه ی خمیر خوب لازم است آن را خوب ورز دهیم نمکمان را نیز اضافه میکنیم.سپس در ظرفمان را میگذاریم تا 1 ساعت خمیرمان استراحت بکند. در این حین میتوانیم مواد داخل ان را آماده کنیم. تمام مواد بجز گوشت را در یک دو سه هم میزنیم در صورت نبودن دستگاه میتوان مواد را بسیار ریز خرد و گوجه ها را رنده کرد سپس گوشتمان را اضافه کرده و هم میزنیم سپس در آن را گذاشته و در یخجال میگذاریم تا جا بیفتد. خمیرمان را بیرون اورده و آن را به قسمت هایی با اندازه ی نارنگی تقسیم میکنیم و در کیسه قرار میدهیم تا خشک نشوند. دانه دانه آن ها را بیرون آورده اندازه ی ماهی تابه باز میکنیم( ماهیتابه ی بزرگ استفاده شود) لایه ای نازک از مواد داخلش را میمالیم و در ماهی تابه قرار میدهیم در ماهی تابه را میگذاریم. بخار های آب ایجاد شده روی درب را هر از گاهی پاک میکنیم . بمدت 4-5 دقیقه با شعلهی کم میپزیم سپس کمی شعله را زیاد میکنیم تا زیر خمیر سرخ شود.له معجون های پخته شده را در ظرفی قرار میدهیم و حتما درب آن را میگذاریم تا کم کم نرم شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مرمری 125 میلی لیتر اندازه فنجان 26 سانتی متر اندازه قالب مواد خمیر👇🏼 150 گرم کره (نرم) 1 عدد تخم مرغ 2 فنجان پودر قند(110 گرم) 6 فنجان آرد (کنترل شده اضافه کنید) 1 ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی مواد سس👇🏼 1 بسته پنیر لبنه (گزینه دیگر پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه ای) 250 گرم ماست چکیده و یا میتوانید ماست را یک شب داخل پارچه تمیزی ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا آبش گرفته شود و 250 گرمش را استفاده کنید (لطفا ماستی که استفاده میکنید ترش نباشد) 1 پاکت خامه همان خامه صبحانه استفاده کنید (200 میلی لیتر) 3 عدد تخم مرغ 1 ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی 2 فنجان شکر 1 ق غ نشاسته (خیلی کم سر پر) رنده 1 عدد پوست پرتقال 100 گرم شکلات تلخ طرز تهیه👇🏼 برای تهیه خمیر ابتدا کره و تخم مرغ و پودرقند و وانیل را خوب مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه کنید و ورز دهید (خمیرتان کمی سفت است و به دست نمیچسبد) دلیل سفت بودن خمیر این است که به دلیل وجود سس زیادی نرم نشود سپس شکلات ها را به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و اجازه دهید کمی خنک شود داخل کاسه ی دیگری تمامی مواد چیز کیک را با هم مخلوط کنید طوری که صاف و یکدست شود من با همزن دستی انجام دادم شما میتوانید با همزن برقی انجام دهید سپس از مواد پنیری 2 ملاقه به شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب هم بزنید قالب را چرب کرده و خمیر تارت را مانند فیلم داخل قالب قرار دهید و از مواد ساده و‌شکلاتی یکی در میان داخلش بریزید تا موقعی که همه مواد تمام شود سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد طبقه یکی بالای پایین ترین طبقه به مدت 60 دقیقه بپزید بعد از پخت بهتر است که یک‌شب یا حداقل 3 ساعت داخل یخچال استراحت کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 18 عدد آرد نون فانتزی یا قنادی حدودا 250 تا 300 گرم ، تقریبا 2 لیوان شیر ولرم 120 میلی ، نصف لیوان کره 25 گرم شکر 25 گرم حدودا 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد پودر خمیر مایه 1 ق م نمک نوک قاشق برای مواد میانی سیب بزرگ 1 عدد یا متوسط 2 عدد پودر دارچین تقریبا 1 ق ع شکر 1 ق غ کره 1 ق غ بهتره از آرد رو از جاهایی که نون فانتزی می فروشن برای نون های فانتزی تهیه کنین . در کیفیت و نرمی و لطافت تاثیر گذاره . در غیر این صورت ارد سفید قنادی . شیر ولرم رو داخل ظرفی ریخته و یک ق م شکر و بعد 1 ق م پودر خمیر مایه ریخته . کمی هم زده و در ظرف رو میزاریم تا 10 دقیقه به عمل بیاد . به عمل اومدن حالت کفی ایجاد میشه و حجمش هم کمی زیاد میشه . برای اینکه بدونیم خمیر مایه سالمه یا نه . توی یه ظرف دیگه تخم مرغ و نمک وکره نرم شده و مابقی شکر و خمیر مایه به عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم و بعد ارد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم . ارد کاملا تقریبیه و تا جایی که خمیر به دست نچسبه . اما زیادی هم نباید اصافه بشه و الا لطافت نونتون از بین میره و چسبندگی رو حتی با ورز دادن میشه از بین برد . خوب ورز دادم ده دقیقه و بهتره که صد بار روی صفحه کار کوبیده بشه . بعد توی طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بعد از خمیر چانه هایی برداشتم . روی صفحه کار کمی ارد پاشیدم و خمیر رو با وردنه باز کردم . قطرش هم نازک . به شکل دایره از خمیر در اوردم . دایره رو به 4 قسمت تقسیم کردم ربع دایره بشه و هر قسمت رو برش هایی ایجاد کردم (توی کلیپ واضحه ) . برای مواد میانی سیب رو رنده کردم داخل تابه با کمی کره تفت دادم تا اب سیب گرفته بشه و بعد شکر و بعد پودر دارچین رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم خنک بشه . لای خمیر مواد سیبی قرار دادم و خمیر رو پیچوندم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختم و یا می تونین با کمی روعن چرب کنین قرار دادم و باز روشون رو پوشوندم 20 دقیقه استراخت داشته باشه . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شکر مخلوط و با قلمو رومال زدم . داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم داخل فر می تونین بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم گوجه فرنگی: 2 عدد فلفل سبز: 4-3 عدد نان لواش یا نان تیری روغن: 1/2 فنجان آب: 1/2 لیوان بیکن پنیر پیتزا آویشن زرده تخم مرغ: 1 عدد طرز تهیه گوجه فرنگی های خرد شده (پوست کنده) رو‌ با فلفل های سبز خرد شده به مدت 2-1 دقیقه درون تابه با روغن سرخ کنید. نان لواش یا نان تیری رو روی میز پهن کنید (اگر از نان تیری استفاده می کنید ترجیحا زیاد نازک‌ نباشد)، نصف فنجان روغن رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی نان ها بزنید، نان رو برش بزنید (برش های مثلتی) حالا گوجه و فلفل آماده شده رو در قسمت بالای نان بگذارید و به آن بیکن یا (کالباس، سوسیس خرد شده، مرغ پخته شده، گوشت چرخ شده و پخته شده) و پنیر پیتزا و در صورت تمایل پودر آویشن بریزید و‌ نان ها رو مطابق با فیلم بپیچید. بقچه های آماده شده رو حداقل یک ساعت درون فریزر قرار بدهید (می توانید از این بقچه ها آماده و در فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز بپزید) قبل از پخت روی اون رو با ترکیب 1 زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع پوشش بدهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید تا روی آن ها قهوه ای روشن شود. از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایی تن ماهی این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است نکته توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده ۴تا۵ عدد پیاز رنده شده ۱عدد جعفری خرد شده ۱ پیاله تخم مرغ ۱عدد آرد سوخاری ۱لیوان نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز به مقدار دلخواه طرز تهیه: سیب زمینی را له کنید بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید کف دستتان را کمی خیس کنید و از مواد قدتخم مرغ بردارید و کف دست باز کنید و داخل سینی بذارید. 1 ساعت داخل یخچال بذارید. 2 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای زده و کوفته ها را داخل تخم مرغ بزنید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم سینه مرغ ۱ کیلو ماست ۱ ونیم پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سیر ۳ الی ۴ حبه جعفری ۲ قاشق غذا خوری سماق ۱ قاشق چایی خوری قارچ ۲۰۰ گرم گوجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 نکات :👇 سیب زمینی ها یکدست، نه نازک و نه ضخیم خرد کنید. نیم پز شد ابکش کنید، از پودر سوخاری درشت استفاده کنید بهتره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــلام 🕊❄️ صبح شنبه تون بخیر در اولین روز هفته 🕊❄️ آرزو میکنم از خورشید مهربانی‌اش🕊❄️ از دنیـا تمام خـوبی هایش🕊❄️ و از خــدا لطف بی کرانش🕊❄️ نصیب لحظه هایتان باشد🕊❄️ هفته‌تون سراسر پراز خیر و برکت🕊❄️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه 😀😁 این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره ، استراحت نداره ، ورز نداره . بافتی بین نون و شیرینی داره . این نون متعلق به کشورهای انگلستان ، ایرلند ، اسکاتلند هست . نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و .. درست کرد . مواد لازم🔻 آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی 280 گرم (حدودا 2 لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 75 گرم پودر قند ( یا پودر شکر ، شکر آسیاب شده) 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ نمک 1/2 ق چ خامه صبحانه 100 گرم طرز تهیه🔻 آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم . کره ( نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم .یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم ، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم .وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم . خمیر رو با دست جمع کردم . ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد . یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره . هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم . خمیر استراحت نمی خواد ، با وردنه به قطر 2 سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر 5 تا 7 سانت قالب زدم .از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ ، 1 ق م شیر برای رومال استفاده کردم . داخل سینی چیدم و در فر 190 درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد . ⚠️حدودا 9 تا 10 عدد نان می شود . در بعضی دستورات جای خامه ، شیر استفاده شده . من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست . بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز میشود . از دستگاه های دیگر اطلاع ندارم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بوتیکی😋 مواد لازم🔻 _آرد ۲ لیوان _آرد نخودچی ۱ لیوان _کره ۲۰۰ گرم (وزن روشون نوشته شده) _پودر قند ۱ لیوان یکم کمتر (پر نکنید) _پودر هل نصف قاشق مربا خوری _شکلات شیری ۲تا ۵۰ گرم _شکلات کاکائویی ۵۰ گرم (وزن روشون نوشته شده) _زعفرون دم کرده ی غلیظ ۱ قاشق چای خوری 🌸 اگه مواد سرد شد مجددا حرارت بدید تا بشه در قالب ریخت. 🌸برای اینکه روی حلوا حفره ایجاد نشه بعد از اینکه حلوا رو ریختین توی قالب چند بار قالب رو تکان دهید و از سمت بالا به پایین روی میز و یا زمین پرتاب کنید که حفره ها پر بشه. 🌸زعفرون اضافه کنید امکان داره مواد از حالت منسجم بودن خارج بشه و پودری بشه که در این صورت کمی از شکلات سفید یا کره اضافه کنید خوب میشه. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛