eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‎مواد لازم: ‎600 گرم گوشت گوسفندی بی خس شده (فیله بسیار عالی میشه). ‎3 عدد پیاز درشت. ‎4 عدد گوجه فرنگی (در دستور قدیمی وجود ندارد). ‎1 عدد فلفل دلمه ای (در دستور قدیمی وجود ندارد). ‎1 قاشق رب گوجه فرنگی (در دستور قدیمی وجود ندارد). ‎غوره یک پیمانه. ‎زعفران دم کرده. ‎نمک. ‎فلفل. ‎ادویه کبابی. ‎روغن. ‎سیخ چوبی که یک شب در آب خوابانیده شده(در گذشته از ترکه های نازک انار استفاده می شده). ‎برنج 3 پیمانه. ‎آب جوش 2 لیوان. . ‎دستور تهیه: ‎در مرحله اول گوشت ها رو خرد می کنیم و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران مخلوط و کمی ماساژ می دیم و حداقل برای 3 ساعت اجازه میدیم طعم دار بشن. ‎بعد از مرحله اول گوشت ها رو با پیاز قطعه قطعه شده و همینطور فلفل دلمه قطعه قطعه شده به صورت یک در میان به سیخ می کشیم. ‎در تابه کمی روغن میریزیم و پیاز حلقه حلقه شده کف اون میچینیم طوری که کف تابه کاملا پوشانیده بشه. ‎در مرحله بعد گوجه فرنگی ها رو می چینیم و کمی نمک می پاشیم. سیخ ها رو مرتب روی گوجه ها می چینیم و روی شعله زیاد قرار میدیم وقتی روغن به صدا افتاد یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب تابه رو میبندیم. ‎نکته مهم⚡️این غذا باید تنگ آب پخته بشه (اصطلاح قدیمی-به معنای پخت با آب خیلی کم) پس هر وقت آبش تموم شد یکم آب اضافه می کنیم و در واقع بخار پز میشه گوشت. ‎بعد از 1.5 ساعت پخت گوشت لازمه سس رو آماده کنیم. ‎برای سس یک قاشق رب رو کمی تفت میدیم تا خامی اون گرفته بشه و در مرحله بعد کمی نمک ، ادویه کباب ، غوره ، زعفران و یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم و وقتی به جوش افتاد روی کباب ها میریزیم و 30 دقیقه هم کباب رو با سس می پزیم. ‎خوب کباب ها آماده هستند با چلو زعفرانی سرو می کنیم. ‎نوش جانتون. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بمب افسانه‌ای موارد مربوط به سیب زمینی پخته: سیب‌زمینی: 500 تا 700 گرم (به خوبی بپزید) تخم مرخ: 2 عدد سفیده + 1 عدد زرده شوید: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری 🦋👌😍😋 موارد مربوط به سس گوجه: گوجه: 7 الی 8 عدد (پوره یا رنده کنید) کره: 20 گرم پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) زمان پخت: 6 دقیقه . موارد مربوط به سس گوشت: روغن: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 2 عدد گوشت چرخ کرده: 300 گرم زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری گردو خرد شده: 7 الی 8 عدد زرشک: 4 قاشق غذاخوری زمان پخت: 30 دقیقه . بعد از تهیه هر سه مورد، دست‌هاتون رو خیس کنید و بمب افسانه‌ای درست کنید. کف ظرف رو چرب کنید، اون زرده تخم مرغ اضافه رو هم روی بمب ها بمالید و داخل فر بذارید. (45 دقیقه در فر 190 درجه) میتونید بمب هارو داخل روغن هم سرخ کنید. به نحوه سرو دقت کنید و روی کار رو با جعفری تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تپسی کباب مواد لازم: گوشت چرخ کرده 300 گرم جعفری یک دسته کوچی فلفل چهار عدد پیاز سفید و قرمز 2 تا 3 عدد سیر یک حبه گوجه دو عدد برای روی کباب بادمجان یک عدد برای زیر کباب پول بیبر ادویه مخصوص ترکی فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم برای اینکه کباب اصالتش رو حفظ کنه باید از گوشت گوسفندی به همراه چربیش و یا دنبه استفاده بشه و تمامی مواد باید با ساطور مخصوص ساطوری بشه ولی خوب من از گوشت چرخ شده مخلوط استفاده کردم و مواد رو بدلیل نداشتن ساطور در مخلوط کن ریختم جعفری، پیاز، سیر و فلفل ها رو بعد از ساطوری یا خرد شدن کامل به گوشتتون اضافه کنید اگر آب داشت کمی آب سبزیهارو بگیرید بعد با گوشت مخلوط کنید ادویه ها رو هم بزنید و مواد را مثل ویدیو به ترتیب در ظرف قرار بدین فر رو از قبل روشن کنید و ظرف رو به مدت 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد داخلش قرار بدین طبیعتا وقتی چیزی در فر درست میشه بهتره که دائم بهش سر بزنید من هم دائم چک کردم و مواد روی کباب رو جابجا کردم تا بهتر برشته بشه اگر کبابتون آب انداخت بزارید بیشتر در فر بمونه تا کامل آب اون تبخیر شه و یک موضوع دیگه میتونید روی گاز هم این کباب تابه ای رو درست کنید و ازش لذت ببرید👨🏻‍🍳 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای حمص خونگی🔻 2 لیوان نخود آب پز آب یک لیمو( کمی کمتر از نصف ف چ ) 1 ق م نمک 3 ق غ زیره 3 حبه سیر 3 ق س ارده نصف استکان آبی که نخود پخته شده( اگر ندارید آب معمولی بریزید) 2 ق غ روغن زیتون برای تزیین🔻 3 ق غ روغن زیتون پول بیبر( فلفل قرمز) جعفری ریز خرد شده طرز تهیه🔻 همه مواد را داخل غذاساز ریخته و هم بزنید، سپس داخل یک بشقاب صاف پخش کنید وسطش رو کمی گود کرده با روغن زیتون و پول بیبر(فلفل قرمز پرک)وجعفری تزیین کنیداگر کباب یا گوشت داریدروش بزارید و امتحان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه میخواید تو خونه خیارشور درست کنید این روش هم خیلی سریعه هم خیارشور بینهایت خوشمزه و ترد میشه. مواد لازم برای خیارشور فوری🔻 خیار قلمی و تازه آب نمک سرکه ترخون سیر فلفل تند طرز تهیه🔻 با توجه به گنجایش شیشه خیارشور به ازای هر 2 لیوان آب 1 ق غ پر نمک بریزید مخلوط آب و نمک رو روی حرارت بزارید و وقتی جوشید حرارت رو خاموش کنید و بزارید کنار تا خنک بشه خیار رو که حتماً باید تازه و قلمی باشه داخل شیشه بچینید بعد ترخون، سیر و فلفل تند رو بزارید بقیه خیارها رو هم روش بچینید سرکه و آب نمک خنک شده رو اضافه کنید. ◀️ من برای یه شیشه بزرگ نصف لیوان سرکه ریختم. ◀️ دقت کنید که سرکه حتماً باید باشه وگرنه خیارها تغییر رنگ نمیدن در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید. شیشه رو داخل یه قابلمه بزرگ بزارید و و حداقل تا 2/3 ارتفاعش آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت بزارید به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از 15 تا 20 دقیقه که رنگ خیارها تغییر کرد حرارت رو خاموش کنید ◀️ اگه بیشتر بمونه خیارها پخته و نرم میشن. بعد از چند دقیقه شیشه رو از قابلمه خارج کنید و بزارید خنک بشه خیارشور ترد و خوشمزه مون آماده ست. ◀️ این خیارشور در واقع کنسرو شده و تا زمانیکه درش رو باز نکردید 6 ماه داخل یخچال قابل نگهداریه. ولی بعد از اینکه درش باز شد بهتره تو یکماه مصرف بشه ◀️ حتماً خیارشور رو تو یخچال نگه دارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 2 عدد شکر 200 گرم (تقریبا یک لیوان) روغن مایع 100 گرم(تقریبا یک سوم لیوان) شیر 120 گرم (نصف لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م سر خالی) پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ وانیل 1/4ق چ گردو خرد شده به میزان دلخواه شکلات چیپسی به میزان دلخواه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل هم اضافه کردم . روعن مایع و شیر رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . همزن رو کنار گذاشتم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم . داخل موادم کم کم ریختم و مخلوط کردم . داخل گردو خرد شده و چیپس شکلاتی یک قاشق آرد ریختم و مخلوط کردم . این کار بابت این هست که در همه پخش بشه و ته نشین نشه و داخل موادم ریختم . داخل قالب مافین کپسول انداختم . از هر نوع قالب کاپ کیکی می تونید استفاده کنید . از مواد تا دو سوم قالب ریختم . روی اون ها هم کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم .فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه ،طبقه وسط یه مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . با این مقدار مواد برای من به این شکل حدودا 22 عدد شد . بدون فر هم می تونید به راحتی داخل فر دست ساز درست کنید به این صورت که یک قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه . داخل قالب یک رینگ یا سه پایه یا سبد قرار بدید . مواد رو که داخل قالب کاپ کیک ریختید داخل یک دیس بزارید و بعد که قابلمه گرم شد . دیس همراه با قالب کاپ کیک رو روی اون رینگ یا سبد و ... قرار بدید و در قابلمه رو بزارید . اگر در خوب چفت نمیشه از دم کنی استفاده کنید . تایم بدید تایم تقریبی و حدودا چهل دقیقه زمان می بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛