فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_شیره_انگور
شیره انگور ۱ لیوان
اب نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
هل نوک قاشق مربا خوری
ارد گندم یا سفید ۱ لیوان معادل ۱۵۰ گرم
کره ۷۰ گرم روغن یا روغن جامد یک سوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان معادل ۷۰ گرم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوبیده_بادمجان
#طرزتهیه
3 تا 4 عدد بادمجان یا کدو سبز
3 عدد گوجه فرنگی
400 گرم گوشت چرخی
3/4 پیمانه پودر سوخاری
1 عدد پیاز
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و جعفری برای تزیین
گوشت چرخی وپیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده و پودر سوخاری و ادویه هارو باهم مخلوط کرده و خوووب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن.
بادمجان رو نواری برش میزنیم و سرخ میکنیم.
و بعد گوشت رو به صورت کوفته هایی در اورده و سرخ میکنیم.یا روغن و نمک میزنیم و 15 دقیقه در دمای 175 درجه فر قرار میدیم.
در یک ظرف رب گوجه را تفت میدیم تا از خامی گرفته شود و پوره گوجه فرنگی و سیر خرد شده و نمک و فلفل و آویشن و نصف لیوان آب را اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا کاملا مواد پخته و له شود و به غلظت مناسب برسد.
بادمجان و مواد گوشتی رو مطابق فیلم رول کرده و داخل ظرف مناسب میچینیم و سس را روی انها میریزیم و به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدیم نوش جان🌼🌸🌼
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🥠سینه مرغ باریک خرد شده 500 گرم
🥄ماست 3 ق غ
🍇سرکه 1 ق غ
🍋آبلیمو 2 ق غ
🥄روغن زیتون یک چهارم پیمانه
ادویه ها🔻
زردچوبه،زیره،پاپریکا،زنجبیل،پودر سیر،نمک،مخلوط چاشنی هر کدام 1 ق چ
و یا مخلوط هر ادویه ی دیگه ای که خواستین.
🍟سیب زمینی سرخ کرده
برای سس🔻
🥄ماست 3 ق غ (پرچرب بهتره)
🥣ارده کنجد 2 ق غ
🍋آبلیمو 2 ق غ
🧄سیر له شده 3 حبه
🧂نمک یک چهارم ق چ
🍶آب 2 ق غ
🌮نان پیتا (اکثر سوپر مارکت ها دارن)
اگه نداشتین با نون دیگه هم میشه اما با پیتا بهتره
طرز تهیه🔻
سینه های مرغ رو نازک برش بزنید و با مواد گفته شده مخلوط کنید و بذارین داخل یخچال 4 ساعت بمونه و مزه دار بشه. از شب قبل بذارین خیلی بهتره.
توی تابه ی نچسبی که از قبل داغ شده مرغ ها رو تفت بدین و بپزین؛ اگر تابه شما نچسب نیست یکم روغن بریزین.
سیب زمینی سرخ کرده درست کنید.
بهتره از نان پیتا استفاده کنید؛ روی نان سس بزنید،مرغ، گوجه، خیارشور و در صورت تمایل فلفل هالوپینو بریزین و روش دوباره سس بزنید، رولش کنید و توی تابه نچسب بدون روغن دو طرفش رو تفت بدین. اگر دوست نداشتین میتونین نونش رو تفت ندین اما اصلش اینه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلاد کلم و هویج
واستون دستور یه سالاد ساده وخوشمزه ومعروف را دارم سالاد کلم وهویج که اسم اصلیش (کلول سلو)است یه سالاد امریکایی است فقط تنها نکته ای که داره اینه که حتما باید یه قاشق شکر بهش اضافه کرد بقیه موادش توی اکثرسالادها استفاده می شه در کنار پیتزا وساندویچ این سالاد بسیار دلچسب وخوشمزه است
طرز تهیه........
میزان مواد کاملا چشمی است ولی هر مقدار کلم است باید هویج ربع کلم باشه ونسبت هویج کمتر از کلم باشه
برای سس هم همه چیز توی فیلم واضح است فقط میتونید بجای ابلیمو از سرکه سفید استفاده کنید سالاد را یک تا دوساعت قبل درست کنید بذارید یخچال تا طعمها بخوردهم برن
اصل این سالاد همین کلم وهویج است با سس که ترکیب اصلی ان شکر است ولی میتونید دراخر کار کشمش وگردو هم بریزید که خیلی عالی می شه
نکته.... ایا شکر قابل حذف است؟بله ولی دستور اصلی حتما شکر داره وطعم خیلی خوبی به سالاد میده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک سیب شکلاتی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور (1 پاکت 175 گرم)
3 عدد سیب
برای سس شکلاتی:
1.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم یا ذرت
1 قاشق مرباخوری کره
میتوانید به مقدار دلخواه شکلات اضافه کنید (حدود 60_50 گرم ، بدون شکلات هم میشه)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را پودر کنید. سیب ها را ریز رنده کنید. یسکوییت را کم کم به سیب اضافه کنید و ورز بدید بیسکوییت را به اندازه ای بریزید که خمیر قابل شکل دادن باشد. با توجه به اندازه سیب و آبدار بودن سیب مقدار بیسکوییت میتواند تغییر کند(در این فیلم دو بسته بیسکوییت استفاده شده) اگر خمیر شل باشد میتوانید بیسکوییت اضافه کنید و اگر سفت باشد میتوانید سیب اضافه کنید. از خمیر آماده شده تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید. اگر بعد از ورز دادن کمی داخل یخچال بذارید راحت تر میتوانید شکل بدید. بعد از اینکه تمام مواد را به شکل گرد آماده کردید داخل یخچال بذارید و سس را آماده کنید.
شیر ، شکر ، پودر کاکائو و نشاسته را داخل قابلمه یا ماهیتابه ای بریزید و هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتی که حباب بزند و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید(غلظت سس در فیلم مشخص است) سپس اجاق را خاموش کنید کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند. به خاطر شکلات و کره غلیظ تر میشود 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا قوامش رقیق تر شود و روی توپک ها بریزید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛