eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
من همیشه به جای کره صبحانه برای شیرینی ها از مارگارین(کره گیاهی)استفاده میکنم حتما حتما برای تهیه هر مدل شیرینی باید اندازه ها دقیق باشه و مواد رو با ترازو وزن کنید برای همین تمام دستور شیرینیهایی که تا الان گذاشتم مواد رو به گرم واستون نوشتم و البته به دلیل اینکه ممکنه بعضی دوستان ترازو در دسترس نداشته باشن مقدار تقریبی مواد رو به پیمانه هم ذکر کردم...ولی باز تاکید میکنم بهترین نتیجه در شیرینی پزی فقط و فقط با وزن دقیق مواد اولیه به دست میاد😊🌹 دقت کنید کره یا مارگارین حتما 7 دقیقه باید با دور تند همزن همزده بشه این مرحله علاوه بر اینکه تاثیر زیادی در پوک و سبک شدن شیرینی داره باعث از بین رفتن بوی کره در شیرینی میشه همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند کره یا مارگارین باید در دمای محیط در حدی نرم بشن که به راحتی با همزن زده شوند و فرم بگیرند حتما باید از پودر قند استفاده کنید پودر قند رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید شیرینیها رو در گردوی ریز نگینی شده یا کنجد بو داده میتونید بغلتانید اگه از گردو مثل من استفاده میکنید باید ریز خرد بشه وگرنه یکدست به شیرینی نمیچسبه کف سینی نیازی به چرب شدن یا کاعذ روغنی نداره با این میزان حدود 80 عدد شیرینی خواهید داشت شیرینی اسکار ماندگاری خوبی داره و حداقل تا دو هفته در ظرف بسته و در جای خشک و خنک قابل نگهداری است میتونید روی شیرینی رو گود نکنید و به صورت توپی بپزید و در انتها روی شیرینیها کمی نخلوط پودر قند و هل الک کنید یا مثل من روی شیرینی رو کمی گود کنید و بعد از پخت و خنک شدن با مارمالاد یا ژه بریلو تزئین کنید ژله بریلو رو در طعمهای مختلف از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید دمای فر گازی 180 درجه و تایم پخت بین 20 تا 30 دقیقه است باید زیر شیرینی کمی طلایی بشه برای فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید این شیرینی رو در تابه روی گاز به راحتی میتونید بپزید میتونید دستور رو نصف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود 25 تا 30 تا شکلات دارین مواد لازم 150 گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی گردویی با ماندگاری طولانی تو دهن آب میشه 😍 این شیرینی هم با فر وهم بدون فر عااالی میشه آرد سفید شیرینی پزی 245 گرم گردوی بو داده و پودر شده 50 گرم پودر قند 100 گرم روغن صاف قنادی ویا کره 170 گرم پودر گل محمدی و پودر هل از هر کدام یک قاشق چایخوری گردو رو کمی بو داده سپس با دستگاه آسیاب پودر کنید پودر گردو و پودر گل محمدی و پودر هل رو به آرد الک شده اضافه میکنیم روغن صاف ویا کره همراه پودر قند الک شده داخل کاسه همزن میریزیم حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید تا پوک وخامه ای بشه سپس کم کم آرد رو بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد زیادی نزنید که به روغن بیفته . کاغذ روغنی کف سینی بندازید از خمیر به اندازه گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید طبق فیلم سپس رو سینی بچینید وبزارید طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه به مدت 15 تا بیست دقیقه زیر شیرینی که طلای شد کافیه روش بدون فر قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله متوسط تا قابلمه گرم بشه به مدت ده دقیقه شیرینی رو بچینید کف سینی یا قالب که به اندازه در قابلمه باشه وبزارید رو رینگی که کف قابلمه گذاشتی تا زیر شیرینی طلای بشه شیرینی که آماده شد بزارید کنار تا سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین کنید من برای تزیینش از شکلات تخته ای استفاده کردم که به روش بن ماری روان کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با طرز درست کردن رنگی😍 فقط چندتا نکته: به جای برگ هویج میتونین از اسفناج هم استفاده کنین، می توانید برای خوش عطرشدن رنگ از اندگی گلاب استفاده کنید، آب جوش کم بریزید که شفته نشه البته برای مهارت در این کاربه اندکی زمان نیازاست تا با تجربه و صبرکار بهتر از آب درآید. دوستوووون دارم زیاد❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5لیوان آب آلبالو 1 لیوان شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری کره پودر نارگیل همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم نکته : لیوان پلاستکی باشه یا یکبار مصرف ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺سلام دوستان خوبم 🍃🌸صبح جمعه تون مبارک 🍃🌼ان شاالله یک روزعالی را 🍃🌺در کنار خانواده ودوستان 🍃🌸و عزیزان داشته باشید.. 🍃🌼ثانیه ثانیه امروز رو در پناه 🍃🌺لطف خدا به سلامتی و خیر وخوشی 🍃🌸سپری کنید دلهاتون بدون غم و 🍃🌼سفره هاتون پر برکت باشه 🍃🌺جمعه تون شاد و پر خاطره 🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃
دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمشی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چه‌در فر و چه بدون فر حدود 15 الی بیست دقیقه است میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد 420 گرم حدود سه لیوان پودر قند 300 گرم یک لیوان ونیم روغن صاف قنادی 100گرم روغن جامد پخت وپز 50 گرم تخم مرغ درشت دوعدد ماست 140 گرم یا نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایی خوری کشمش 150 گرم یا یک لیوان گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفید‌رنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که به‌روغن بیفته فقط با نوک‌انگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذ‌روغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به جای روغن صاف میتونید از جامد پخت‌‌وپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛