eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
باز هم یه غذای ساده ، سبک و سه سوتی داریم ، شنیسل مرغ این شنیسل از اون غذاهاییه که از پای گاز وایسادن طولانی نجاتت میده 😊 شنیسل رو میتونید هم با سینه مرغ ، هم با فیله مرغ و هم با ران مرغ آماده کنید (البته بدون استخوان ) ،بستگی به ذائقه ی خودتون و خانواده تون داره ، اما چون در پخت به روش سرخ شدن و کبابی ، سینه ی مرغ زودتر میپزه ، طبیعتا شنیسل سینه مرغ بافت نرمتر و لطیف تری داره ، حالا اگر از فیله مرغ استفاده بشه که دیگه محشره😉 هر قسمتی از مرغ رو که انتخاب کردید ، بین دو لایه کیسه فریزر قرار بدید و با بیفتک کوب آرام آرام ضربه بزنید تا گوشت بین کیسه فریزر باز و پهن بشه ، ضخامت شنیسل به دلخواه شما و با توجه ضرباتی که میزنید تنظیم میشه ، حالا روی سطح مرغ نمک و اگر دوست دارید فلفل قرمز بپاشید. یک تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا کاملا باز بشه و از حالت لختگی در بیاد ، حالا مرغ رو در تخم مرغ بغلطانید و بعد اونو داخل آرد سوخاری بندازید و کاملا با آرد سوخاری پوشش بدید و در روغن سرخ کنید و با دورچین های لذیذ و البته سسهای متنوع مثل مایونز و سس کچاپ تند و خردل نوش جان کنید. و اما رسپی اون گل کلم های سوخاری خیلی خیلی خوشمزه که در کنار خوراک میتونه یه دورچین عالی باشه و خودش به تنهایی یه شام سبک و بی نظیر محسوب میشه ؛ آب رو جوش بیارید و کمی نمک به آب اضافه کنید و گل کلم رو گل گل کنید و داخل آب بندازید ، حدود سه دقیقه بجوشه ، بعد آبکش کنید و داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد سوخاری بغلطانید و در ظرفی کوچک مثل شیرجوش که روغن داغ و شناور داخلشه ، بندازید و سرخ کنید ، بعد روی دستمال بذارید تا روغن اضافه اش جذب بشه و بعد میل بفرمایید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شکر نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد ۸ ق غ سر پر پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل نوک ق بکینگ پودر ۱ ق م شکلات تخته ای ۸۰ گرم پودر شکر ۱/۴ لیوان(برای روی کیک) نکته:در صورت دلخواه میتونید از شکلات سفید هم استفاده کنید. طرز تهیه:داخل قابلمه بزرگی به اندازه حدودا سه بند انگشت آب بریزید و بزارید بجوشه. تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کف کنه،و بعد از اون،روغن مایع،شیر،آرد،بکینگ پودر وانیل،پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. مواد کیک رو داخل فنجانها بریزید.(پر نکنید)شکلاتهارو نصف کنید و روی مواد کیک بزارید.فنجانهارو داخل ظرف آب در حال جوش قرار بدید.آب باید تا نصف ارتفاع فنجانها بیاد.در قابلمه رو بزارید و ده دقیقه زمان بدید.بعد از پخت از داخل قابلمه در بیارید پودر شکر بپاشید و داغ سرو کنید،نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فطاير گوشت(كيك گوشت) .موادلازم 👇 . آرد 500گرم کره 50 گرم شیر 1 پیمانه نمک 1 ق چ مایه خمیر 1 ق غ آب ولرم مقداری که خمیر به دست نچسبه گوشت چرخ کرده 150گرم فلفل دلمه ایی رنگی نصف پیمانه پیاز دو عدد ذرت شیرین 1/4پیمانه پنیر گودا یک بسته نمک وفلفل پودر پاپریکا وپودر زنجبیل زرده تخم مرغ وسه ق شیر برای رومال کنجد و تخم سیاه دانه . طرزتهیه 👇 . ارد ونمک وخمیر مایه رو مخلوط کرده وشیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم در طول ورز دادن کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه میکنیم وآب ولرم هم مقداری اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه . . خمیر رو خوب ورز میدیم ودر کاسه ایی که چرب کردیم گرد میکنیم و روی کاسه رو سلفون می زنیم ویک ساعت ونیم استراحت میدیم . . بعد از این مدت پف خمیر رو گرفته وخمیر رو به دو نیم گرددمی کنیم و با وردنه باز میکنیم . . حالا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده وبا روغن تفت میدیم تا سبک بشه بعد فلفل دلمه ایی رنگی رو هم خورد واضافه میکنیم یه تفت بخوره گوشت وادویه ها ونمک رو هم اضافه کرده وخوب هم می زنیم ودر آخر ذرت شیرین روهم اضافه میکنیم وبعد از حرارت برمیداریم تا خنک بشه . . حالا خمیری روکه به قطرکمتراز نیم سانت باز کردیم (خمیر باید نازک باشه*) وسطش از مواد گوشتمون می ریزیم وبعد چندتا از ورقه های پنیر گودا رو روی مواد گوشتیمون میچینیم و بعد خمیر دوم رو هم به همون قطر باز کرده وروی خمیر اولی وگوشت می اندازیم واطرافش رو به هم وصل کرده وروی فطایر رو با پارچه تمیز می پوشانیم ونیم ساعت استراحت میدیم وبعد با یک کارد روی خمیر رو به هشت قسمت میکنیم ولی کارد رو تا انتها نمی زنیم فقط می خواهیم روی خمیر برشهای به نظر بیاد تا توی هر قسمت کنجد ویا تخم سیاه دانه بپاشیم . بعد رومال زرده تخم مرغ وشیر که باهم خوب مخلوط کرده بودیم می زنیم و به ترتیب کنجد وتخم سیاه دانه می زنیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم ودر فر که قبلا بادرجه حرارت 180روشن کرده بودیم به مدت 25 دقیقه و5 دقیقه هم گریل قرار میدیم و نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیک موزشکلات😋😍 🔴 شیک یا معجون؟ شما با کدوم موافقید؟😁 🔴 مواد لازم 🥣 : موز : دو عدد انواع کیک یا بیسکوییت : 100 گرم شیر : دو لیوان بستنی وانیلی : چهار قاشق غذاخوری پر شکلات تخته ای : 50 گرم سس کاراملی، سس شکلاتی، ترافل رنگی : برای تزئین همه موادی که بالا نوشتم رو توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید. لیوان انتخاب کنید و اول توی سس کاراملی یا شکلاتی بزنید و بعد توی ترافل های رنگی یا بیسکوییت یا کیک پودر شده. این میزان مواد حدود سه تا چهار لیوان میشه. داخل لیوان هم به صورت شلخته سس شکلاتی یا کاراملی بریزید. حالا مخلوط داخل لیوان ها بریزید و با سس شکلاتی یا خامه روشو تزئین کنید🤩 این شیک فوق العادست😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای خمیر پیراشکی: شیر ولرم :۱.۵ لیوان ، روغن مایع: نصف استکان خمیر مایه:۱ ق م، شکر:۱ ق م ، نمک: کمی آرد :به مقدار لازم مواد لازم برای مواد میانی: گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۱ عدد جعفری خورد شده : ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز :به مقدار لازم طبق فیلم مواد آماده کنید و در فر ۱۷۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پفکی 🔝🔝🎥👇 ۳۵۰ گرم سینه مرغ 🍞 نصف لیوان‌اب و یک و نیم‌لیوان ارد و سه عدد بیکوییت پتی بور و یه عدد سفیده تخم‌مرغ 🍞نمک و فلفل‌سیاه و فلفل قرمز و ادویه مخصوص مرغ . موادمونو کامل باهم‌میکس‌کنید و داخل روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥒کدو سبز 1 عدد 🥔سیب زمینی 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد 🍞پودر سوخاری 60 گرم یا دو سوم پیمانه 🌶فلفل هندی تند یا فلفل قرمز 4 گرم یا 1 ق چ 🥄فلفل سیاه 4 گرم یا 1 ق چ 🧂نمک 4 گرم یا 1 ق چ 🧀پنیر پیتزا 50 گرم یا 3 ق غ 🥡آرد ساده (گندم) 15 گرم یا 2 ق غ ☘️جعفری خشک به میزان لازم ✨ادویه ها به دلخواه شماست. 🍸روغن زیتون 150 میلی لیتر یا دو‌ سوم پیمانه ‌ سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛