#سان_شاین
یه دسر خنک و خوشمزه که این روزها خیلی می چسبه😃🤗 .
سان شاین ترکیب ژله و بستنی هست و همراه میوه و میوه ها هم کاملا اختیاری و دل به خواهی و شما بقیه چیزهایی که اگه بخواید ترکیب کنین کاملا دل به خواهی هست
چه قدر دل به خواهی شد
برای 3 نفر
پودر ژله 3 رنگ به دلخواه (هر کدوم نصف بسته استفاده کردم)
میوه خرد شده به میزان دلخواه
بستنی نصف بسته ( یه پاکت بستنی خانواده ،من وانیلی استفاده کردم)
بستنی شکلاتی در صورت تمایل 3 تا 4 اسکوپ
انواع مغری دل به خواه .
یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش 😉😊
من از 3 رنگ ژله استفاده کردم حتی می تونین تک رنگ استفاده کنین باز میگم همه چی دل به خواهی . با دو سوم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم .
داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و 3 تا 4 اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم .
جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود .
بعد لایه ها با ژله و ژله و بستنی و میوه های خرد شده و کمی گردو خرد شده پر کردم و اخر هم بستنی شکلاتی به دلخواه استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_خونگی
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر 200 گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیاریدبا همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر.
میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوفله_شکلاتی_بدون_فر
مواد لازم:
1 استکان شکر(80گرم)
.
1 استکان روغن(80گرم)
.
1 استکان شیر(100گرم)
.
1 لیوان آرد(لیوان فرانسوی دسته دار)
.
2 عدد تخم مرغ
.
2 قاشق سوپخوری کاکائو
.
1 بسته بیکینگ پودر 10گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری پر)
.
چند تکه شکلات
.
طرز تهیه:
اول از همه ، 2 عدد تخم مرغ را در کاسه ریخته وبا همزن به مدت 2 دقیقه می زنیم. بعد از 2 دقیقه ، شکر را اضافه کرده و 30 ثانیه بزنید. بعد از 30 ثانیه روغن و شیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه دیگر بزنید. بعد از 30 ثانیه آرد ، بیکینگ پودر و کاکائو از قبل الک شده را اضافه و به مدت 1 دقیقه هم بزنید با دور کن همزن، حالا نصف فنجان یا قالب دلخواه را پر کنید و یک تکه شکلات را در مرکز مایه کیک فرو کنید وقالب ها را در قابلمه گذاشته وبزارید روی حرارت متوسط رو به بالا وتا نیمه فنجانها آب جوش در قابلمه بریزیدووقتی آب بجوش آمد حدود 3تا5 دقیقه زمان بدید وبعد از 3.5 دقیقه در قابلمه را بزارید و 6 دقیقه زمان بدید تا سوفله آماده شود، حالا درب قابلمه را برداشته و لیوان ها را خارج می کنیم. پودر قند را روی آنها پاشیده و با لذت میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوآچا پنبه ای شکلاتی
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
نصف استکان شکر(استکان کمر باریک ترک،35 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد سفیده تخم مرغ
حدود 1 قاشق چای خوری نمک
3 الی 3.5 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری پر کره نرم شده
برای داخل پوآچا:
شکلات صبحانه
برای روی پوآچا:
1 عدد زرده تخم مرغ و1 قاشق مرباخوری شیر را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه:
شیر ولرم ، شکر ، وانیل ، خمیر مایه خشک و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.(اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا شیر ولرم ، یک قاشق شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود سپس بقیه مواد را اضافه کنید)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید ابتدا با همزن دستی هم بزنید سپس با دست ورز بدید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.وقتی که کار اضافه کردن آرد تمام شد یک قاشق غذاخوری پر کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید.حدود 5 دقیقه ورز بدید تا کره کاملا به خورد خمیر برود. روی خمیر سلفون بکشید و تا وقتیکه حجمش دو برابر شود استراحت بدید(حدود یک ساعت)سپس کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود و خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید یا میتوانید به اندازه های کوچکتر تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و با وردنه کمی باز کنید. وسط خمیر یک قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه بذارید(میتوانید کمتر بذارید)و کمی روی خمیر بمالید.سپس مثل فیلم خمیر را جمع کنید و با دست گرد کنید و مواظب باشد خمیر پاره نشود.خمیرها را با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید.قسمتی که خمیر بسته شده رو به پایین باشد.حدود نیم ساعت داخل سینی استراحت بدید.مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را با فرچه روی پوآچا ها بزنید.سپس در فر 180درجه از قبل گرم شده بذارید و تا وقتی که سرخ شود بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده ودر کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات ودر صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم #مرغ_سوخاری #خوشمزه تقدیم با #عشق به شما عزیزان، بچه ها برای تهیه این ویدیو واقعا با جون و دل براتون زمان میزارم ممنون میشم لطف کنید با لایکاتون حمایت کنید
سینه مرغ : یک کیلو
نمک، فلفل، گرانول پاپریکا، پودر پیاز و جعفری، تخم گشنیز، آویشن: از هرکدوم ۱/۲ ق چ
سیب زمینی: ۲ عدد
💜مایع مرغ
روغنزیتون: ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه: ۱ ق چ
تخم مرغ : یک عدد
شیر : ۳/۴ لیوان
💜روکش مرغ:
پودر سوخاری: یک بسته
پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه، پودر جعفری: یک ق چ
نمک: دو ق چ
با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه در فر
اگه فر نداشتین تو روغن سرخش کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#محلبی_کاکائویی_وانیلی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▪️5 لیوان شیر
▪️3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▪️3قاشق غذاخوری آرد برنج
▪️1 لیوان شكر
▪️وانیل نصف ق.چ
▪️پودر کاکائو 1ق.غ
▪️خامه فرم گرفته 6 قاشق غذاخوری
🔴طرز تهیه🔻🍹
🔸شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین).
حرارت را خاموش کرده مواد را نصف میکنیم به یه نصف پودر کاکائو و نصف دیگر وانیل اضافه میکنیم کمی که خنک شد خامه ی فرم گرفته را ریخته(3 ق خامه به قسمت کاکائویی و 3 ق دیگه به قسمت وانیلی اضافه میکنیم) و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم.
🔸من اول قسمت کاکایویی را ریختم و بصورت کج داخل یخچال قرار دادم و دو ساعت در یخچال قرار دادم و در این فاصله محلبی وانیلی را با سلفون پوشوندم تا رویه نبنده بعد از دوساعت روی لایه ی کاکائویی ریختم
♦️نکته:
میتونید بجای کاکائو از پودر پسته استفاده کنید و محلبی پسته که خیلیم خوشمزست
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛