بچه ها برنج هندی باشه خیلی پف میکنه، برنج ایرانی فقط پفش کم میشه.
⚠️نکته مهم اینه که حتما روغن داغ باشه و اینکه کم کم بریزید رو هم تلنبار بشه پف نمیکنه و میسوزه، من به خاطر اینکه میخواستم فیلم بگیرم تابه بزرگ برداشتم روغن زیاد شد شما یه تابه یا قابلمه گود بردارید روغن کمتری بریزید.
طرز تهیه🔻
یه لیوان برنج رو از یک ساعت جلوتر بشورید
بعد با مقداری نمک بجوشونید و آبکش کنید (مثل اینکه میخوایم چلو بپزیم ولی دم نمیکنیم و مغزش پخته باشه و نرم باشه ولی شفته نشه) بعد بذارید آب اضافی کاملا بره اصلا آب نداشته باشه چون میچسبه به سینی.
بریزید تو سینی، بذارید جلو آفتاب یا بخاری خشک بشه، روی هم انباشته نکنید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا زودتر خشک بشه .
مقداری روغن بریزید تو تابه الک بذارید یه مقدار برنج بریزید سریع پف میکنه، یه کم که روغنش رفت بریزید تو صافی بعدم بریزید روی یه پارچه و با همون پارچه روغن اضافیشو بگیرید
اگه دوست دارید شیرین باشه و به صورت برشی باشه، نمک نزنید.
مواد لازم🔻
برای شربت برنجک (برای هر چهار پیمانه برنجک پف کرده)
یک لیوان آب
نصف لیوان شکر
یک قاشق آب نارنج یا آبلیمو
طرز تهیه🔻
آب و شکر و آب نارنجو بزارین روی حرارت کم تا قوام بیاد (میتونید یک قاشق گلاب هم بزنید) برای اینکه متوجه بشید چطور شهدتون قوام اومده یکم از شهدو تو یه کاسه که آب سرد توش هست بریزید اگر یک جا جمع شد و تونستین با انگشت یک جا جمعش کنید یعنی قوام اومده در غیر اینصورت هنوز آماده نیست.
نذارید شربت بیش ازحد بجوشه وگرنه شیرینی تون سفت و قندی میشه.
شهد که آماده شد بریزید روی برنجای پفکی شده و تند تند مخلوط کنید تا شهد به همه جا برسه. باید کمی سرعت داشته باشید چون سفت میشه بعد بریزین تو سینی با پشت کفگیر صاف کنید باید خوب فشرده کنید در اخر با یه وردنه میتونین یکدست کنید کلا باید با فشار باشه تا بچسبن بعد که کاملا سرد شد بصورت لوزی برش بزنید.
میتونید زعفرون بریزید تا رنگشم طلایی و زعفرونی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیتزایی
نصف قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
یک هشتم قاشق چای خوری شکر
سه چهارم پیمانه آب گرم
دما مناسب به عمل آوردن خمیر مایه باشد.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
فلفل و آویشن(به دلخواه)
دو و نیم پیمانه آرد سفید
مقدار آرد در تمام خمیر ها تقریبیه.ممکنه برای شما مقداری کمتر یا بیشتر ببره برای همین نصف پیمانه ب آخر آرد را کم کم اضافه کنید.
فلفل دلمه ای
ذرت پخته شده
کوکتل خرد و سرخ شده
من از کوکتل گیاهی برند آسوده سازان استفاده کردم که طعمش محشره.
قارچ پخته شده
می توانید هر کدوم از مواد بالا رو که دوست ندارید حذف یا جایگزین کنید.
ابتدا پودر خمیرمایه+شکر+آب گرم را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا در 10 دقیقه به عمل بیاد.
سپس خمیر مایه ی به عمل آمده را در ظرفی می ریزیم و به آن روغن زیتون یا روغن مایع+نمک+فلفل و آویشن و یک پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.
فلفل دلمه ای+ذرت پخته شده+کوکتل سرخ شده+قارچ پخته شده را اضافه و هم می زنیم.
یک و نیم پیمانه ی دیگر آرد را اضافه و هم می زنیم تا زمانی که خمیری نرم تهیه شود که به دست نچسبد.
خمیر را به مدت یک الی دو ساعت در محل گرم استراحت می دهیم.(تا پف کند و حجمش دو برابر شود.)
پف خمیر را با مشت می گیریم سپس آن را روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم و به شکل دونات کاتر می زنیم.
برای دایره ی بزرگ می تونید از کاتر فلزی و یا لیوان و برای دایره ی کوچک از پشت ماسوره و یا در روغن مایع استفاده کنید.
دونات های پیتزایی را در روغن داغ با حرارت ملایم تا زمانی که طلایی و مغز پخت شوند سرخ می کنیم.
می توانید برای رژیمی و سالم شدن دونات ها آنها را در 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب اسکندر خانگی
مواد لازم برای تهیه دونر:
500_600 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده، زیره و آویشن
مواد لازم برای تهیه سس ربی(قرمز):
1 قاشق غذاخوری کره
4_5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق مربا خوری رب فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری کچاپ
نمک، زیره، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده
1.5 لیوان آب
1 عدد نان پیده
کره
ماست(برای سرو)
طرز تهیه:
برای تهیه دونر، تمام مواد غیر از گوشت چرخ کرده را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید. سپس روی گوشت چرخ کرده بریزید و ورز بدید. سلفون را روی میز پهن کنید. گوشت چرخ کرده را روی آن گذاشته، به شکل دلخواه رول کنید و داخل فریزر بذارید. تا زمانیکه کاملا یخ بزند منتظر بمانید(من یک شب نگه داشتم)
دونری که از فریزر درآوردید 10_15 دقیقه در دمای اتاق گذاشته سلفون را جدا کنید. با چاقوی تیزی حدالامکان خیلی نازک ببرید. هرچقدر نازک باشه همان قدر لذیذ و زیبا میشود.
(چند ماهی میتونه داخل فریزر بمونه. موقعی که مهمون بیاد خیلی راحت میتونید حاضر کنید)
ورقه های دونر را داخل کمی روغن، با برگرداندن سرخ کنید.
پیده را به صورت مکعب های کوچک ببرید. داخل ماهیتابه یک قاشق غذاخوری پر کره بریزید. 1 قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز بریزید. پیده ها را اضافه کرده، با هم زدن سرخ کنید.(دقت کنید نسوزد!) برای سس ربی (قرمز)، روغن را داغ کنید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب را اضافه کرده هم بزنید. نصف لیوان آب را اضافه کنید. کچاپ و ادویه را اضافه کنید. هم بزنید کمی تفت دهید و بقیه آب را اضافه کنید. (موقع اضافه کردن آب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. اگر آب کم باشد مقداری هم اضافه کنید) کمی بجوشانید. از روی اجاق برداشته در آن را ببندید.
در ظرف سرو، نان پیده های سرخ شده را قرار بدید. روی آن سس بریزید. دونرها را قرار بدید و دوباره سس بریزید.
در آخر کره داغ را روی آن ریخته، با ماست سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره.
تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست.
بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید.
بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن.
برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم.
برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید.
بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کوکی👆🏻👆🏻
(با طعم شکلات و گردو)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چهارشنبه 1 بهمن ماهتون بخیر
💖امیدوارم
🌸چراغ زندگیتون
💖مدام حول محور
🌸عشق وشادی وآرامش
💖در حرکت باشه
🌸و این ماه بهمن براتون
💖برکت خوشبختی
🌸موفقيت و نگاه خدا رو
💖به همراه داشته باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_چنگالی ویژه عید✨✨✨
مواد لازم
آرد سفید یک و 2/3 پیمانه
کره نرم و همدمای محیط 100 گرم(کره گیاهی یا کره صیحانه فرقی نداره)
پودر قند 1/2 پیمانه
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال مقداری(دلخواه)
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
شکلات تخته ای 60 گرم
پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک بشه.
سپس زرده، وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
◀️لایه بیرونی و نارنجی رنگ پرتقال رو رنده کنید.
بعد آرد و بیکینگ پودر که قبلا یکبار الک شده رو کم کم اضافه کرده ابتدا با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید.
◀️با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتری مصرف بشه، به محض اینکه خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید چون بعدا شیرینی تون ترک میخوره.
◀️به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی سفت میشه.
خمیر رو بین دو تا مشما به عرض حدود 3 میلیمتر پهن کنید.
با کاتر گرد برش بدید و داخل سینی با فاصله از هم بچینید و با چنگال روش طرح بندازید.
در فر از قبل گرم شده با حرار170 درجه سانتیگراد طبقه وسط 10 تا 15 دقیقه بزارید بپزه.
بعد از خنک شدن یک سمت شیرینی رو در شکلات ذوب شده زده و بعد در پودرنارگیل، پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید بزنید.
◀️شکلات رو روی بخار کتری یا داخل ماکروفر قرار بدید تا ذوب بشه برای اینکه روانتر بشه میتونید یک ق غ روغن مایع بهش اضافه کنید.
◀️اگه از ماکروفر یا تستر استفاده میکنید دما رو روی 150 درجه قرار بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛