#حلوا_بیسکویت 🍮 😋
▫️پودر بیسکویت 2 لیوان
▫️آب سه چهارم لیوان
▫️شکر سه چهارم لیوان
▫️کره و روغن یک و نیم لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️هل و زعفران
🔸بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه.
بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید.
بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید.
یعنی آنی میسوزه.
🔸مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه.
اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش.
اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید.
من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاچینی😋
◀ادویه هایی که به آرد اضافه میشه به سلیقه شما بستگی داره
◀توصیه میکنم اگه در دسترس دارید حتما به جای پودر پاپریکای معمولی از پاپریکای دودی استفاده کنید...طعم پاچینی رو عااالی میکنه.
◀پاپریکای دودی رو از عطاریهای معتبر میتوتید تهیه کنید
◀میدونم حتما میپرسید که چرا به آرد نشاسته ذرت اضافه شد؟
نشاسته ذرت باعث چسبیدن مواد سوخاری به پاچینی ها میشه و نمیذاره اون لایه سرخ شده و کرانچی از روی کتف بلند و جدا بشه
◀باقی مونده مخلوط آرد رو میتونید در یخچال نگهداری کنید و برای دفعات بعدی ازش استفاده کنید
◀حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه تا همزمان با طلایی شدن رویه سوخاری،داخل کتف کاملا مغزپخت بشه
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی اُسکار 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرعربی
😋🥛🍪
شیر: ۳ لیوان
خامه: ۲۵۰ میلی لیتر
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
کرم کارامل: ۱ بسته
پودرنسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
پودرژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱/۴ لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویچ_و_گردو
بافت کیک هویچ بسیار نرم و لطیف
کیک هویچ انگلیسی
🔷مواد لازم
🔹ارد 2 لیوان
🔹روغن مایع سه چهارم لیوان
🔹هویچ ریز رنده شده 2 لیوان
🔹تخم مرغ 4 عدد
🔹شکر 1 لیوان +یک چهارم لیوان
🔹هل 1 ق چ
🔹دارچین 1 ق چ
🔹وانیل کمی
🔹بکینگ پودر 2 ق چ
🔹گردو ریز خورد شده نصف لیوان
ارد بکینگ پودر هل دارچین رو سه بار الک کنید و کنار بزارید .
تخم مرغ و وانیل رو یک دقیقه با همزن بزنید بعد شکر رو اضافه کنید و پنج دقیقه بزنید تا حجیم بشه
روغن مایع و هویچ رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم همزن رو میزاریم کنار و کم کم ارد و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم مواد رو میریزیم و میزاریم فر با حرارت 180 حدود 40 دقیقه یا هم کمتر باید چک کنید این کیک بافت فوق العاده پوک و عالی داره
🔷کرم پنیری :
🔹پنیر خامه ای 100 گرم
🔹خامه صبحانه 100 گرم
🔹شکلات سفید 100 گرم
پنیر خامه ای و خامه رو با هم قاطی کنید بزارید روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کناره هاش حباب بزنه سپس شکلات سفید که تکه کردین رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب بشه وقتی کمی سرد شد روی کیک سرد شده بریزید .برای تزیین میتونید کمی گردو روش رنده کنید و با فوندانت هویج درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شیر_برنج
🔷مواد لازم:
🔹آب: دو پیمانه
🔹شیر: دو لیتر
🔹برنج: یک و یک دوم پیمانه
🔹چوب دارچین: یک عدد
🔹نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🔹پوست پرتقال (خرد شده): یک عدد 🔹پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
🔹پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپخوری
🔹شکر: یک پیمانه
🔹وانیل: دو قاشق چایخوری
🔹پودر ژلاتین: چهارده گرم
♨️طرز تهیه:
شیر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند. برنج، چوب دارچین، نمک، پوست پرتقال خرد شده، پوست رنده شده لیمو ترش و پوست رنده شده پرتقال و شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا برنج نرم شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس ژله را از قالب درآورید و با چوب دارچین و برشهای لیمو تزئین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛