eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از خوشمزه ترین نوع باقلوا باقلوای شوبیت هست 😍عزیزان ترکیه به جای نشاسته ذرت و آرد گندم، سمولینا میریزین به این دلیل تعدادی زیادی از عزیزان از جمله خودم سمولینا گیرمون نمیاد از ترکیب نشاسته ذرت وارد سفید شیرینی پزی استفاده میکنیم مواد لازم یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته شیر یک لیوان ونیم نشاسته ذرت یک قاشق ونیم (غذا خوری) ارد سفید شیرینی پزی یک قاشق غذاخوری شکر یک ونیم قاشق غذاخوری هل یک دوم قاشق چایخوری گلاب یک قاشق غذاخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری گردوی یا پسته خرد شده نصف لیوان کره صد گرم روغن مایع پنجاه گرم همه مواد به جز گردو باد هم مخلوط کرده وخوب میزنیم تا یکدست بشه میزاریم رو گاز با حرارت ملایم تا پودینگ غلیظ ویکدستی بدست بیاد گردو یا پسته میریزیم یکی دو دقیقه بعد گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد بشه درشو بزارید که رویه نبنده عزیزان حتما از یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کنید عکس یوفکا پیج دوم میزارم یک بسته صد گرمی کره رو آب کرده پنجاه گرم روغن مایع مخلوط کرده وهرلایه از یوفکا رو با برس از مخلوط کره وروغن مایع میمالیم به ده الی دوازده برگ که رسید برش مربعی میزنیم ومقداری از پودینگ میریزیم ودولایه رو به هم مچسپانیم ومیزاریم تو سینی روش دیگه ده لایه از خمیر یوفکا داخل سینی گذاشته پودینگ میریزیم ودوباره ده لایه دیگه یوفکا رو پودینگ میزاریم برش میزنیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا روی باقلوا طلای بشه وقتی باقلوا از داغی افتاده شربت ولرم روش میریزیم ومیزاریم ناخنک خنک بشه وبا چای نوش جان بفرمایید شربت شکر دولیوان آب یک ونیم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران دم کرده مقداری اب لیمو ترش یک قاشق شکر و آب ولیمو ترش رو میزاریم رو گاز تا چند جوش بزنه سپس گلاب وزعفران اضافه کرده حدود ده دقیقه با شعله کم جوش ریز بزنه قوام که اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید ولرم بشه این شربت لازم نیست مثل شربت بامیه وزولبیا زیاد غلیظ بشه در ضمن رقیق هم باشه موقعی که بریزد رو باقلوا خمیر میشه مثل شهد مربا باشه کافیه اگه دیدید زیر باقلوا برشته شده ولی روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید(شعله بالا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه تخم مرغ 3عدد اردسفید1/2 لیوان یا75گرم نشاسته ذرت 2ق غ یا 25 گرم پودرقند یا شکر 1/2لیوان یا 85گرم بیکینگ پودر1/4ق چ وانیل کمی پودرتارتار1/4ق چ برای پایداری وثبات کف حاصل ازبهم زدن سفیده تخم مرغ وهمچنین دادن پف بیشتر به ان به کارمی رود،اگر داشتین بزنید نداشتین کمی آبلیمو جایگزین کنید من هیچ کدوم رانمیریزم😛 طرزتهیه: سفیده وزرده تخم مرغ_تخم مرغها بهتره سرد باشن_ راازهم جدا کنید،سفیده را درابتدا با دور تند همزن زده تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از پودرقند یا شکر دستور وپودرتارتار اگر داشتین را اضافه کنید وباهمزن برقی به حدی بزنید که کاملا فرم بگیرد وبابرگرداندن ظرف ازان نریزد، داخل یخچال بگذارید،،،زرده تخم مرغ رادرون ظرفی دیگربا کمی وانیل وبقیه پودرقند یا شکر به حدی بزنید که سفیدرنگ وکشدارشودوحجم ان دوبرابر_خیلی خوب بزنید که شیرینی بوی تخم مرغ هم ندهد اردسفید،نشاسته ذرت وبیکینگ پودرراباهم مخلوط وسه بارالک کنید. اگر نشاسته ذرت نداشتین به جای اون ارد بزنید من این سری 15 گرم نشاسته زدم سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنید وبالیسک خیلی کم دورانی هم بزنید،سپس اردرادرسه مرحله به موادبیفزاییدوارام ودورانی ودریک جهت موادرافقط درحدیکدست شدن هم بزنید،زیاد هم بزنید مایه شل میشه پف سفیده گرفته میشه و درنهایت شیرینیتون داخل فر خیلی پهن، موادرادرون قیف بدون ماسوره بریزید ودرسینی کاغذروغنی انداخته بصورت دایره دایره وباکمی فاصله بزنید برامدگی روی شیرینیها رابادست خیس صاف کنیدوسپس روی هرکدام ازانها کمی پودرقندبپاشید پودر قند هرچه بیشتر بپاشید هم باعث ترک بیشتر روی شیرینی میشه وهم باعث تردشدن رویه ان پس اگر میخوایین روی شیرینی ترک کمتری داشته باشه پودرقند کم بزنید اون برجستگی روی شیرینی راهم با دست خیس صاف کنید تا حالت نیم دایره تری بگیره وسینی رادرفرازقبل گرم180 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قراردهید، اگراحیانا حرارت فربالاست زیرشیرینها سینی فررابگذارید یا حرارت راکمترکنید، بعدازپخته وسردشدن بین شیرینها خامه فرم گرفته بزنید وباپودرپسته تزیین کنید، نکته مهم این شیرینی خوب فرم دادن سفیده وهم زدن زرده وهمچنین یکدست کردن مواد به آرامی است،حرارت فرهم مهمه😙 بزارید زیر وروی شیرینی کمی طلایی بشه،بعد ازخامه زدن بینش نرمه ورویه اون حالت تردی وخوشمزگی خاصی داره، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان هندوانه ای ⠀⠀⠀ مواد تشکیل دهنده: استارتر: ⠀⠀⠀ 2 قاشق غذا خوری به اضافه 2 قاشق چای خوری آرد نان ⠀⠀⠀ 1/4 فنجان شیر ⠀⠀⠀⠀ ¼ فنجان آب ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ خمیر نان : ⠀⠀⠀ 2 1/2 فنجان آرد نان⠀⠀⠀ 1/4 فنجان شکر ⠀⠀⠀ 1 بسته مخمر خشک خمیر⠀⠀⠀ 1 قاشق چای خوری نمک 1 عدد تخم مرغ ⠀⠀⠀ 1/2 فنجان شیر گرم ⠀⠀⠀⠀ 4 قاشق غذاخوری کره به دمای اتاق رسیده ⠀⠀⠀ رنگ قرمز خوراکی⠀⠀ 2 قاشق غذاخوری آب هندوانه تازه ⠀⠀⠀ رنگ سبز خوراکی⠀⠀⠀⠀ رنگ سبز تیره خوراکی ⠀⠀⠀ رنگ سیاه خوراکی⠀ 1 1/2 فنجان تراشه شکلات تیره ⠀روش تهیه: تهیه استارتر... در یک ظرف کوچک، آرد، شیر و آب را مخلوط کنید و بگذارید تا بجوش آید و برای مدت 6 تا 8 دقیقه آن را هم بزنید تا غلظت پیدا کند، آن را به ظرف دیگر انتقال دهید و بعد از کمی سرد شدن روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و آن را خنک کنید. خمیر نان : در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، مخمر و نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و مخلوط تهیه و سرد شده را با هم ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر ورز دهید تا خمیر به طور یکنواخت صاف و فشرده شود. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید، یکی از آنها کمی بزرگتر باشد. رنگ قرمز هندوانه را به خمیر بیشتر اضافه کنید، آب هندوانه و تراشه های شکلات را اضافه هم به ان بیفزایید، آن را به یک توپ صاف و رول کنید و در پوشش پلاستیکی قرار دهید. دو رنگ سبز دیگر را به دو قسمت دیگر خمیر ها اضافه کنید. اجازه دهید تا حجم خمیرها حدود دو برابر شود (حدود 50 دقیقه تا 1 ساعت) همان گونه که در ویدئو مشاهده میکنید خمیر ها را روی هم گذاشته و آن را بپوشانید. خمیر را داخل ظرف مکعبی قرار دهید و درب آن را ببندید تا بعد از پخت فرم کامل مکعبی به خود بگیرد. . برای مدت 40 تا 50 دقیقه آن را در فر با دمای 175 درجه قرار دهید تا نان شما مرحله پخت خود را طی کند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک المانی موادلازم براي خمير يك ونيم ليوان شيرولرم يك قاشق غذا خوري خميرمايه فوري يك چهارم ليوان پودر قند نصف ق م خوري نمك چهارالي چهارونيم ليوان ارد يك عددتخم مرغ يك ق غ خوري كره نرم شده موادلازم كرم دوعدد زرده تخم مرغ نصف ق م خوري وانيل نصف ليوان شكر دوق غ خوري آرد دوق غ نشاسته ذرت دونيم ليوان شير دوقاشق هم پودر خامه ازلوازم قنادي فروشي ها مي تونيد تهيه كنيد شكلات اب شده وموز هم براي اخركار لازمه😋 واما مراحل به جز وانيل وپودر خامه تمام مواد روداخل قابلمه بريزين وروي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تاپخته بشن وبه غلظت كرم بشه بعد ازكمي خنك شدن وانيل رواضافه كنيد و با همزن بزنيد تا فرم بگيره پودر خامه رو هم اضافه كنيد ودوباره باهمزن بزنيد تا كاملا فرم بگيره 😋 براي خمير هم شير ولرم وخمير مايه وشكر رو مخلوط كنيد بعد ازپنج دقيقه بقيه مواد به جز آرد وكره رواضافه كنيد ومخلوط كنيد وارد روكم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره ودراخرهم كره رواضافه كنيد ورز بدين حالا اين خمير رو درجاي گرم يك ساعت بهش استراحت بدين بعد ازاستراحت خمير رو به دوازده قسمت تقسيم كنيد وبه شكل چونه دربيارين روي كاغذ روغني بافاصله بچينيد وباز روي خمير بكشين ونيم ساعت ديگه بهش استراحت بدين وبعد در دماي ١٨٠درجه تا طلايي بشن بپزين وبعد ازسردشدن نون روازوسط برش بدين وادامه كارهم توتصوير مشخصه😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : گردو 1پیمانه بادمجان بزرگ 2عدد . گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 4 حبه رب انار 1/4 لیوان تمبر هندی 1/4 لیوان(درصورت تمایل)( به جاش رب آلوچه 2 ق غ میتونید استفاده کنید) زولنگ 100گرم سبزی محلی شمال(یاجعفری تازه) نمک 1/2 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ طرز تهیه :پوست بادمجانها را بگیریدو یک برش طولی میدیم بادمجان ایجاد کنید. آنها را به اب ونمک آغشته کنید و در گوشه ای قرار دهید تا مواد پرکننده آن حاضر شود. سر گوجه ها را مانند در قابلمه ببرید. داخل گوجه ها را خالی کنید هم سر گوجه و هم محتویات داخل را نگهدارید. گوجه ها را کنار بگذارید. و پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل مخلوط کن بریزید و آن خوب مخلوط کنید. .بعد این‌مواد را یک‌تفت بدیدمی توانید محتویات داخل گوجه را نیز نگه دارید سپس نمک و فلفل را اضافه کنیدومحتویات داخل گوجه رابه .موادکه اماده کردیم اضافه کنید و 3 یا 4 قاشق روغن درون قابلمه بریزید. بادمجان راسرخ کنید و اجازه بدید تا از حرارات بیفته تا دستتون نسوزونه بعد از مواد دخل بادمجان وگوجه پرکنید سپس نصف کمتر لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مواد کمی بجوشند و پخته شوند. بعد از 15 الی 20 دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج که بهتره کته باشه سرو کنید. من جای زولنگ از جعفری استفاده کردم‌.تمبر هندی را بهتره با کمی اب رقیق کنید واز صافی رد کنید.امکان داره گردو بسته به بزرگی وکوچکی گوجه وبادمجان کم وزیاد بشه.تمبر هندی قابل حذف هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 5 بادمجان روغن زیتون نمک فلفل سیاه 2 حبه سیر جعفری 400 گرم سینه مرغ فلفل قرمز پیاز 1 تخم مرغ پنیر پارمزان طرز تهیه🔻 روی بادمجان ها را با روغن زیتون بریزید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. سینه مرغ ، پیاز ، سیر را در مخلوط کن خرد کرده و ضرب کنید. نمک ، فلفل ، تخم مرغ و فلفل قرمز خرد شده ، جعفری را به گوشت خرد شده اضافه کنید. مخلوط کردن. سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون را هم بزنید. بادمجان را با این مخلوط برس بزنید. سپس گوشت خرد شده را در بادمجان ها بریزید. به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. بادمجان ها را با پارمسان بپاشید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به شکل خورشید 😋 نمک به میزان لازم گردو 100 گرم زرشک 2 ق غ تخم مرغ 3 عدد سبزی کوکو 500 گرم خمیر بربری 1 کیلو 🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید. بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت فسنجون مواد لازم :👇 مغزگردو : 350 گرم مرغ : 800 گرم رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری رب انار ملس : 2 قاشق غذاخوری پیاز : 2 عدد شکر : 2 قاشق غذاخوری نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم دستور تهیه :👇 گردو ها را دو بار چرخ می کنیم. پیاز را هم چرخ می کنیم. پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم. مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم. بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست. نوش جان نکات :👇 مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد. برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید. ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود. این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان ،اینم دستور این مدل ازفینگرفود،میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه، درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت : یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه 3ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند، _ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و....به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_ 😄😄 درون ظرفی 2عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_ سپس 2/3 لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود 1/3لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید، _یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_ مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود 150گرم_ بیکینگ پودر1ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا 1/2ق چ،پودراویشن 1/2ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ 1عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست، دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید، مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل 15 دقیقه قبل گرم 180درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته، وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ دو عدد شکر یک استکان شیر یک لیوان روغن مایع نصف استکان وانیل یک ق چ آرد 1.5 لیوان بيکينگ پودر یک ق غ کاکائو یک ق غ سرپر مواد کرم: کرم شانتي یک پاکت یا پودر خامه صد گرم خامه صبحانه 200 میلی لیتر عسل سه ق غ پنیر لبنه 3 ق غ تخم مرغ و شکر را خوب با هم زن بزنید و بقیه مواد پنکيک را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را داغ کنید و نصف یک ملاقه کوچک از مواد بریزید و صبر کنید تا روی پنکيک حباب بزند و بعد برگردانید و به این ترتیب تمام مواد را استفاده کنید. در ظرف دیگری پودر خامه و عسل و خامه صبحانه و پنیر لبنه را با هم زن بزنید تا شکل بگیرد و در یخچال بگذارید.روی پنکيک از کرم بریزید و یک پنکيک دیگر روی آن بگذارید. (مانند ویدئو عمل کنید). سپس اطراف شیر برگر ها را در پودر پسته یا نارگیل بغلتانید و روی آن سس شکلاتی بریزید و سرو کنید. من برای خودم ،پنکیکها را با قالب گرد یا با لیوان قالب زدم تا یک شکل بشه و شکلات را به روش بن ماری آب کردم و سر شیر برگر ها را در آن زدم و گذاشتم شکلات سفت بشه . در یخچال نگه دارید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🍅 😋 🔸من پیاز داغ فراون درست میکنم, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه و کمی رب ترش خونگی. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم و اجازه میدم تا خوب بپزه. برنج خیس شده رو توی اون میریزم وقتی ابش تقریبا جمع شد, کف قابلمه کاملا نچسب, روغن میریزم, در صورت تمایل سیب زمینی میچینم و برنجم رو میریزم و با شعله ملایم دم میزارم. من معمولا با روغن زیتون بکر میپزم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه رُلت و شیرینی تَر👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شله زرد👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐ســـلام 🍃صبح زیبـاے 💐چهارشنبه تون بخیر 🍃الهے آفتاب زندگے تون 💐پرنـور باشه 🍃الهے روزے تون پر 💐برڪت باشه 🍃الهے همیشه شـادی 💐تولحظه هاتون 🍃وخوشبختے مهمان 💐خونه هاتون باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همیشه اندازه قالب هاتون رو داشته باشین با لیوان اب پر کنین بشمارین ببینین با چند لیوان اب پر میشه و براساس اون دسر و ژله درست کنین . برای ژله هم با اب کمتر درست کنین هم زودتر درست میشه و هم راحت تر از قالب بیرون میادش . هر بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . برای رنگ اول ژله قرمز رو با یه لیوان آب جوش حل کردم ، از این مقدار ، حدود یه ملاقه برداشتم ، اونی که زیاد هست رو بهش حدود یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل قالبم ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ،حالا ژله قرمز قسمت دوم رو که توی محیط کاملا سرد شده رو یا با شیر یا با بستنی (من اکثرا بستنی استفاده می کنم ، این بار شیر ریختم ) نصف استکان شیر که توی محیط بود رو اصافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه اول ریختم . برای رنگ نارنجی هم به این صورتی که بالا توضیح دادم و لایه ها به همین شکل . نکته فقط حتما حتما باید وقتی ژله ها روتوی قالب می ریزین حتما خنک باشن اگه حتی ولرم هم باشه رنگها قاطی میشن و ژله خراب میشه. و حتنا هر لایه کمی از نیم بند سفت تر شد زله بعدی رو بریزین و الا لایه ها بعد از اینکه خواستین از قالب در بیارین از هم جدا میشه و به هم نمی چسبه . قالب من پلاستیکی بود اول یه کوچولو با 2 قطره روغن مایع چرب کردم. و ژله رو توش ریختم و برای بیرون آوردن دور ژله رو با چاقو آزاد کردم ، دیس مرطوب روی قالب گذاشتم و برگردوندم . میتونین قالب رو هم چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین تا راحت تر جدا بشه . من بعدش که از قالب بیرون اوردم روش ژله که قالب زدم هم برای تزیین چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ٣ عدد کیوی 200 گرم پنیر ماسکارپونه 100 گرم خامه 140 گرم یا 2 پاکت پودر خامه 2 قاشق غذاخوری پودر قند پودر پسته به مقدار دلخواه مواد لازم برای داخل دسر: 2 پاکت بیسکویت طرز تهیه کیوی ها را در بلندر به پوره تبدیل می کنیم. پوره و مواد دیگر را در ظرفی ریخته و به کمک میکسر هم بزنید. یکی و نصفی از پاکتهای بیسکویت را با دست خود کرده و داخل بقیه مواد میریزیم و هم میزنیم. نصف دیگر پاکت بیسکوییت را نیز نگه میداریم تا زیره دسر قرار دهیم. کاسه عمیقی را برداشته و سلیفون را داخل آن باز می کنیم در اطراف کاسه برای زیباتر دیده شدن مقداری کیوی بریده شده قرار می دهیم. مخلوط را داخل کاسه ریخته و روی آن را با بیسکویت پر میکنیم و سلیفون روی آن میکشیم .سپس در یخچال حدود سه ساعت استراحت می‌دهیم. قبل از مصرف آن را در داخل ظرفی برعکس کرده و تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قرابیه سیب مواد لازم: 200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) نصف استکان شکر (35 گرم) 1 قاشق غذاخوری ‌پر ماست 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 4.5 الی 5 لیوان آرد برای داخل قرابیه: 4_3 عدد سیب حدود 5_4 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری پر دارچین طرز تهیه: ابتدا مواد داخل قرابیه را آماده کنید و کنار بذارید سرد شود. سیب ها را با قسمت درشت رنده ، رنده کنید داخل قابلمه بریزید شکر و دارچین را اضافه کنید و حدود 15_10 دقیقه با حرارت متوسط گاهی هم بزنید و تفت بدید. (اگر دوست دارید سیب ها خیلی نرم شود میتوانید زمان بیشتری بپزید) برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ابتدا با همزن دستی هم بزنید سپس با دست ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید. میتوانید تا سرد شدن مخلوط سیبی خمیر را داخل یخچال استراحت بدید(لزومی به استراحت خمیر نیست). میتوانید مثل فیلم شکل بدید نصف خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید با در قابلمه به شکل گرد برش بزنید سپس به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. از مخلوط سیب در کناره های خمیر بذارید و رول کنید بقیه خمیر را هم به این شکل آماده کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید . و یا میتوانید هر شکل دیگری دوست دارید درست کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود و تغییر رنگ دهد بپزید (زمان پخت قرابیه 10 الی 20 دقیقه است به حرارت فر شما بستگی دارد، خیلی در فر نگه ندارید چون سفت میشود) بعد از سرد شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزکیک کاکائویی یک پیمانه کره رادرکاسه ای ریخته ودوسوم پیمانه شکروچهارعددتخم مرغ ویک پیمانه فندق پودرشده ویک پیمانه آردونصف پیمانه پودرکاکائو ودوقاشق چای خوری بکینگ پودر ومقدارناچیز نمک به آن اضافه کرده وباهمزن بزنیدشان ومخلوط بدست آمده رادرون قالب مودرنظرریخته وآنرابمدت 35 دقیقه درفربادرجه حرارت 340 درجه فارنهایت قراردهید. سپس دوویک چهارم پیمانه پنیرخامه ای ویک ودوسوم پیمانه خامه زده شده ونصف پیمانه پنیرماسکارپونه ویک چهارم پیمانه شکررادرکاسه ای ریخته وهمشان بزنید. سپس طبق فیلم عمل کرده ومقداری شربت توت فرنگی وتوت فرنگی بین کیک ریخته و روی آنها مخلوط خامه ای راریخته واین چیزکیک فوق العاده رانوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛