#کلاف_مرغ
یه پیش غذا و در واقع فینگر فود عالی و خوشمزه
برای 10 عدد
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 1 ق غ
پنیر پیتزا 2 ق غ (یا پنیر گودا)
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
مواد خمیر
پودر خمیر مایه 1 ق چ
آب ولرم 1/3 لیوان
نمک نصف ق چ
شکر 1 ق چ
آرد سفید یا ارد گندم تقریبا یک لیوان
روغن مایع 2 ق غ
سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . یه پیاز رو رنده ریز کردم و ابش رو گرفتم . سیر رو ام رنده کردم
گوشت چرخ شده مرع و پیاز و سیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و پاپریکا رو خوب با هم مخلوط کردم می تونین داخل میکسر بریزین .
بعداز مواد گوله هایی برداشتم و گرد کردم و داخل یخچال نیم ساعت قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ درست کردم خمیر .
اگر پودر خمیر مایه تون فوری هستش و صد در صد مطمین هستین که سالمه بله می تونین داخل مواد بریزین و به عمل نیارین اما نه اگه شک دارین برای احتیاط خیلی بهتره به عمل بیارین . من قبلا هم گفتم نهایتا ما توی خونه هفته ای یکی دو بار بخوایم از پودرخمیر مایه استفاده کنیم . پس اگه به عمل اوردیم و دیدیم سالمه با خیال راحت می تونیم کار رو شروع کنیم .
داخل اب ولرم مقدار جزیی شکر ریختم شکر یا اردبرای به عمل اومدن موثره . و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو قرار دادم تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد .
روغن و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو داخل ظرفی ریختم و بعد ارد الک شده رو به تدریج اصافه کردم تا جایی اصافه کردم که خمیر به دست نچسبه و ورز دادم .
خمیر نیاز به استراحت کردن نداره .
بعد روی صفحه کار با وردنه تقریبا نازک خیلی هم نازک نشه باز کردم .
بعد برش هایی به درازا ایجاد کردم .
گوله های مرع رو از یخچال بیرون اوردم و از این برش های خمیر مثل کلاف کاموا که چه طور دورش می پیچیم اون شکلی پیچیدم و داخل سینی فر قرار دادم .
برای رومال خمیر هم زرده تخم مرغ و کره آب شده رو مخلوط و رومال زدم .
در فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_سبد
موادلازم كيك سفيد
سه عددتخم مرغ
يك ليوان سرخالي شكر
نصف استكان آب جوش
يك ق م وانيل
يك ق غ خوري سرخالي بكينگ پودر
آرديك الي يك ونيم پيمانه
مراحل پخت
تخم مرغ وشكر روپنج دفيقه با همزن بزنيد وبعدآب جوش رواضافه كنيدچندثانيه مخلوط كنيد وبعد مواد خشك روالك كنيد وكم كم مخلوط كنيد ودر قالب رولت كه كاغذ روغني گذاشته شده دردماي ١٧٠درجه بپزييد
موادلازم كيك كاكائويي👇
براي كيك كاكائويي هم همون مقدارمواد به علاوه دوقاشق غذاخوري پودر كاكائواضافه كنيد ودوقاشق ازاردش كم كنيدومثل كيك سفيداماده كنيد وبپزييد
واما درادامه وقتي كيك ازفرخارج شد مثل تصويربه صورت نواري برش بدين يك كاسه برداريد داخلش سلفون بكشيد ومثل تصوير با خامه وموز مراحل روادامه بدين بعد ازتمام شدن كنارهارو باچاقوبرش بدين وبزاريد داخل يخچال يه دوساعتي استراحت كنه وبعد ازكاسه برگردونيد وسروش كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗
مواد لازم:
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2 تخم مرغ
1.5 قاشق غذا خوری مایه خمیر خشک فوری
2 قاشق غذاخوری شکر
نمک تا دو قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است.
تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم( مانند ویدیو )
طرز تهیه:
چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد.
سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم.
در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ميني_چيز_كيك_پرتقالي
موادلازم
يك بسته بيسكويت بسته به خودتون داره كه چه بيسكويتي باشه بهتركرم دارنباشه
يك استكان گردو خردشده
كره اب شده هم ٧٥گرم
بيسكويت روميكس كنيدكره وگردو رواضافه كنيدخوب مخلوط كنيد مثل تصويرداخل كپسول يك قاشق ازش بريزيد وبعدخوب فساربدين وبزاريد داخل. يخچال
موادلازم كرم چيزكيك
٣٠٠گرم پنيرماسكاراپونه
١٠٠گرم خامه
٢٠٠گرم هم پنيرسفيدتازه
يك ليوان شكر
دوقاشق ارد
دوقاشق هم پودرنشاسته ذرت
نصف ق م وانيل
يك قاشق مربا خوري رنده شده پوست پرتقال
دوعددتخم مرغ
براي شروع پنيرتازه روابش روبگيريد وبا شكرخوب باهمزن بزنيدسعي كنيدشكرخوب داخلش حل بشه،بعدتمام مواد باقي مانده رواصافه كنيدوخوب مخلوط كنيدطبق تصويرولي سعي كنيدخيلي هم مخلوط نشه بعداين مواد روبريزيد روي بيسكويت ها چندبارروي ميزكاربكوبيدكه هواش گرفته بشه داخل ظرفي اب بريزيد وبزاريد قسمت پايين فروچيزكيك هم طبقه وسطبزاريد بايدازقبل دردماي ١٧٠درجه گرم شده باشه بعدتا وقتي كه روي كرم طلايي بشه كه تقريبا٤٥دقيقه طول ميكشه بپزيديك نكته وقتي روي كرم شروع كرد به سرخ شدن دماي فررو كم كنيدبعدازچند دقيقه داخل همون فر بزاريدكه خنك بشه
مواد لازم براي سس
يك ونيم ليوان آب پرتقال يا نارنگي روبا سه چهارقاشق شكربزاريد روي حرارت تا بجوشه كمي هم اب اضافه كنيدبعدسه قاشق مربا خوري نشاسته ذرت بريزيد ومرتب هم بزنيدتا سس قوام بياد ودراخريك قاشق مربا خوري هم كره بريزيدوبعدازروي حرارت برداريد.وقتي سس خنك شد چيزكيك روازفرخارج كنيدسس روروش بریزید و تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد مورد نیاز
.
3 عدد سیب زمینی پخته شده و پوست کنده شده
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
¼ پیمانه آرد همه منظوره
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
نمک برای طعم دهی
فلفل برای طعم دهی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
1. داخل یک کاسه سیب زمینی های پخته شده را با چنگال له کرده و ترکیب کنید.
2. نشاسته ذرت را با آرد، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک و فلفل به کاسه اضافه کرده و ترکیب کنید تا به شکل خمیر شود.
3. خمیر درست شده را به آرد آغشته کرده و به قطر ½ اینچ رول کنید.
4. با استفاده از کاتر کوکی قسمت های دایره ای از خمیر جدا کرده و مانند ویدئو با استفاده از قاشق، چنگال، خلال دندان و انگشتان دستتان خمیر را به شکل ایموجی درست کنید.
5. خمیر ها را داخل یک سینی فر با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و بگذارید به مدت 30 دقیقه داخل یخچال خنک شود.
6. روغن را داخل قابلمه بزرگ در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد گرم شود.
7. به مدت 1 تا 2 دقیقه داخل روغن داغ تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی شود سرخ کرده و روغن اضافی را با دستمال خشک کنید. سپس بلافاصله سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛