eitaa logo
آشپزی خاص
93.2هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان این کیک بافتش فوق العاده عالی ونرمه من توی تابه درست کردم واقعا هیچی از فر کم نداشت توصیه می کنم حتما امتحان کنید پشیمون نمی شین این کیک به عربی به کیک رمل معروفه رمل به معنی شن است بخاطر وجود نارگیل روی سطح کیک که حالت شن ریزه داره واما دستورپیمانه براساس لیوان دسته دار فرانسویه طرز تهیه... حدود نصف لیوان نارگیل را توی تابه تفت دهید با حرارت ملایم تا طلایی بشود مرتب هم بزنید تا یکدست طلایی بشود دولیوان پر ارد را با یک قاشق غذاخوری سر صاف بکین پودر حتما سه بار الک کنید و تابه را دوطرفش را چرب کنید من با ارده چرب کردم شما میتونید با روغن جامد یا کره چرب کنید کاغذروغنی کف تابه دولایه بذارید وروش را کمی چرب کنید وروی گاز شعله پخش کن بزارید واجازه بدین تا تابه خوب گرم بشه وشما برید سر وقت درست کردن مواد کیک ادامه کار.... چهار تا تخم مرغ به دمای محیط رسیده را با یک لیوان شکر که حدود یه بند انگشت سر خالی باشه اگر شیرین دوست دارید پر بریزید با نوک قاشق چایخوری وانیل حدود پنج دقیقه بزنید تا پف کنه وکرمی بشود بعد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید و کمی مخلوط کنید بعد یک لیوان سرخالی شیر داغ در حدی که اگر انگشت زدین گرما را احساس کنید به مواد اضافه ومخلوط کنید در حدودیک دقیفه بزنید ارد را با الک در سه تا چهار مرحله روی مواد الک کنید وبا دور کند هم زن مخلوط کنید زیاد هم نزنید فقط ارد صاف بشه کافیه ومواد را توی تابه از قبل گرم شده ریختم وروی حرارت متوسط رو به کم گذاشتم توی فیلم نشون دادم☝بعد نیم ساعت چک کنید اگر خلال تمیز بیرون امد تابه را بر گردونید تا روی کیک هم کمی طلایی بشه نه زیاد حدود ده دقیفه وتا کیک کاملا داغه چهار تا پنج قاشق پر شیر عسلی روی کیک بریزید وصاف کتید وروش را نارگیل تفت خورده بریزید وکمی که سرد شد برش بزنید . نکته.... می شه کیک را توی فر هم درست کرد 180درجه بمدت تقریبی50دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز داغ مجلسی این روش مناسب درست کردن پیازداغ در حجم زیاد هست. . اول از همه پیاز رو یکدست و ظریف برش خلالی بزنید. در قابلمه آب را جوش بیاورید و پیازها را برای حدود 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم و شیشه ای و شفاف شوند. سپس در آبکش ریخته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه. پیازها را در کاسه بریزید و کمی زعفران آبکرده یا زردچوبه(خیلی کم)اضافه وهم بزنید در حدی که رنگ پیاز فقط کمی تغییر کنه. در تابه ای روغن بریزید،روغن باید در حدی باشه که روی پیازها رو کامل بگیره. پیازها رو در روغن بریزید. در ابتدا لازم نیست هم بزنید،ولی همین که پیازها کمی آب شدند هر از گاهی هم بزنید تا تمام رشته های پیاز از هم جدا شوند. از زمانی که پیاز شروع به طلایی شدن کرد حرارت رو کم و مدام هم بزنید تا پیازها یکدست طلایی و خوشرنگ بشن. در طول سرخ کردن حرارت متوسط و در انتها حرارت ملایم باشه. بعد پیازها رو روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی اونها گرفته و کاملا خشک و کرانچی بشه. پیاز داغ کرانچی تا سه روز در یخچال در ظرف دربسته و تا چند ماه در فریزر قابل نگهداری ست. بهتره برای مدت طولانی مواد غذایی روفریز نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم لوبیا چیتی یک لیوان سیب زمینی یک عدد پیاز یک عدد سیر دو حبه قارچ شش عدد نشاسته گندم یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق تقریبا پر روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،پاپريكا شب لوبیا رو خیس کنید لوبیای خیس شده رو با مقداری آب میزاریم بپزه اواسط پخت لوبیا یک عدد سیب زمینی پوست کنده چهار قاچ میکنیم ومیاندازیم تو لوبیا تا با هم بپزن میتونید ( من تو زود پز پختم) لوبیا وسیب زمینی که پخته شدن سیب زمینی رو بیرون میاریم وبا پشت قاشق پوره میکنیم پیاز رو ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم سیر رنده شده ،قارچ اسلایس شده،نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریکا ورب اضافه میکنیم ویه تفت میدیم. یک قاشق نشاسته گندم با یک چهارم لیوان آب حل کرده اونم اضافه میکنیم واب به اندازه کافی میریزیم سیب زمینی پوره شده هم میریزیم ودرشو میزاریم تا جوش بیاد،وقتی جوش اومد لوبیای پخته اضافه میکنیم درشو میزاریم تا خوب بپزه وجا بیفته وبا لیموی تازه نوووووش جان بفرمایید عزیزان نشاسته گندم باعث میشه خوراک آبکی نباشه نشاسته ذرت نمیشه راستش آرد هم امتحان نکردم ببینم خوشمزس یا نه عزیزان آگه آب لوبیا رو یکی دوبار عوض کنید خوراک نفاخ نیست قارچ اختیاریه دوست ندارید نریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی آناناس ‌ مواد لازم: یک پیمانه آرد 2 قاشق سوپ خوری شکر 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر یک و یک چهارم پیمانه آب 6 حلقه آناناس روغن برای سرخ کردن روش تهیه: آرد و شکر و بکینگ پودر و آب را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. آناناس ها را در مخلوط فرو کرده بعد در روغن زیاد همانند کلیپ سرخ میکنیم. بعد شیرینی ها را تزئین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس خونگی مواد لازم جهت پخت چیپس خانگی سیب زمینی متوسط : 2 عدد نمک : 1 قاشق چای خوری یا کمی بیشتر بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری حوله و یا دستمال خشک پوست كن اول از همه سیب زمینی هارا خوب شسته و پوست میگیریم حالا با پوست کن یا هر وسیله ای که میتونه خیلی نازک سیب زمینی رو برشش میزنیم ، توصیه میکنم خیلی نازک باشه لایه ها چون هرچی نازک تر باشن نتیجه هم مطلوب تر میشه. یه ظرفی رو پر از آب سرد و یخ میکنیم و بکینگ پودر و نمک رو بهش اضافه میکنیم. سیب زمینی هارو میندازیم داخل ظرف آب و یخ و برای مدت نیم ساعت میزاریم تا همونجوری بمونه.(این کار برای اینه که نشاسته های سیب زمینی ازبین بره) نیم ساعت که گذشت سیب زمینی هارو دونه دونه ورداشته و روی حوله ی خشک میزاریم و بعد روشو یه پارچه میزاریم که سیب زمینی ها خوب خشک بشن ، نيم الي ١ ساعت میزاریم یجای گرم(دماي محيط). بعد از دو سه ساعت که سیب زمینی ها قشنگ خشک شدن ، داخل دیگ یا تابمون روغن میریزیم میزاریم رو شعله گاز تا داغ بشه ، داغ که شد یکم زردچوبه بهش میزنیم بعد 1 دقیقه میزاریم بمونه تا زردچوبه قاطی روغن بشه. سیب زمینی هارو میندازیم داخل روغن داغ تا سرخ بشن باید مواظب باشین که سیب زمینی ها نسوزن یعنی به این مرحله که رسید از روغن برش دارین.(ترد که شد). سیب زمینی ها آمادن حالا میتونین با انواع سس و سبزیجات یا هرچی که دوس دارین سرو کنین ، نوش جانتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه سالاد خوشمزه و عالی😋 . حالا دستور سالاد ها طوری هستش که مقدار مواد و حتی خود مواد سلیقه ای هستش و براساس ذایقه خودتون می تونید تغییر بدید . دوستای گلم مزه اش خیلی شبیه سالاد الویه هستش . حدودا برای 4 تا 5 نفر سیب زمینی 2 تا 3 عدد هویج یک عدد خیار شور 2 عدد ذرت 3 ق غ تخم مرغ 2 عدد کالباس 2 ورق (از سینه مرغ هم می تونید استفاده کنید) نخود فرنگی 3 ق غ شوید تازه یا خشک و یا هر سبزی دلخواه به میزان دلخواه سس مایونز و مقداری ماست به دلخواه . سیب زمینی ها رو پوستشون رو کندم و نگینی خرد کردم . داخل یه ظرفی آب جوش ریختم و مقداری نمک روی حرارت قرار دادم . سیب زمینی ها رو داخل آب جوش ریختم و حدودا 10 دقیقه بجوشه تا بپزه و بعد آبکش کردم . هویج رو هم نگینی خرد کردم و پختم . تخم مرغ ها رو هم آبپز کردم و ریزو نگینی خرد کردم . داخل ظرف بزرگتری . سیب زمینی و تخم مرغ و هویج و کالباس خرد شده و نخود فرنگی پخته شده و ذرت رو اضافه کردم . مقداری هم شوید و یا هر سبزی دلخواه ریختم ،مخلوط کردم . برای سس داخلش من فقط مایونز نریختم . ترکیب ماست و دو قاشق مایونز کمی نمک و فلفل و آبلیمو رو اضافه کردم و مخلوط کردم . یه ساعت در یخچال بمونه و بعد سرو بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛